December 27, 201114 yr comment_118026 In schimb am adaugat o mana de cirese amare si esnta de menta. cu menta nu ma-mpac, dar niste visine alcoolice ar merge, buna idee!felicitari, cris! Report
January 13, 201214 yr Author comment_121973 Am facut o portie azi.Precizare: de obicei folosesc zahar pudra cumparat. Azi am uitat sa cumpar, asa ca am macinat rapid in termomix.Chestia e ca zaharul macinat de mine, nu s-a lipit de bilute cum se lipeste zaharul pudra cumparat (are si amidon), prin urmare unii biscuiti au ramas cu chelie .Eu am incercat sa-l "lipesc" cu palmele, dar nu e la fel ca si cu zahar pudra cumparat. Stiu ca ceva fete s-au plans din cauza asta. Posibil sa fie asta cauza atunci cand ciocolatosii nu sunt albi dupa coacere? Report
January 13, 201214 yr comment_122008 da, e posibil. amidonul ala, la caldura, lipeste mai bine zaharul de biscuite. nici eu n-am facut cu zahar cumparat. imi trezesti amintiri placute, of! Report
January 14, 201214 yr Author comment_122112 da, e posibil. amidonul ala, la caldura, lipeste mai bine zaharul de biscuite. nici eu n-am facut cu zahar cumparat. imi trezesti amintiri placute, of! Nu se lipea Moatzo zaharul de ei si gata! Au fost buni oricum si-asa, dar nu mai fac . Gata, nu mai. Iau o pauza. Report
January 20, 201214 yr comment_123823 [center]I-am pus pe blog http://mayas-esprit.blogspot.com/2012/01/chocolate-crinkles.htmlÎn plus, eu am adaugat maduva unei pastai de vanilie si chiar si extract. Am vrut sa fie vanilosi [/center] Report
March 7, 201214 yr Author comment_134889 Tadaaaaaaaaaa , facuti, dusi , haliti rapid... Stellino, mi-ai amintit de Craciun si de perioada aia in care coceam non stop biscuiti !Brava ! Report
December 14, 201213 yr comment_175007 Se pastreaza bine in cutie metalica? Daca da pentru cat timp? As avea timp maine sa-i fac. Asta inseamna cam 10 zile pana vor fi mancati. Nu-si schimba gustul, fragezimea? Report
December 14, 201213 yr Author comment_175010 Se pastreaza bine in cutie metalica? Daca da pentru cat timp? As avea timp maine sa-i fac. Asta inseamna cam 10 zile pana vor fi mancati. Nu-si schimba gustul, fragezimea? Yoyo, aici chiar nu pot sa te ajut . Eu am un fix si nu ma apuc niciodata asa de devreme. Eu fac totul cu 2 zile inainte si-i pun in cutii de metal. Apoi in zilele de Craciun se mananca. Adica o sa ma apuc cam pe 22, cred.Poate fetele care le-au facut te pot ajuta . Report
December 14, 201213 yr comment_175014 Yoyo e un pic cam devreme. Anul trecut am facut o portie de Craciun si nu ne-a ajuns, asa ca de revelion am facut portie dubla, dar fiind multe dulciuri au ramas cateva zile si spre final se intaresc totusi nu tare dar se intaresc. Cu 4 zile maxim inainte zic eu sa-i faci. Report
December 14, 201213 yr comment_175027 Multumesc de raspunsuri dragele mele. O las pe sambata viitoare cu executatul . Report
December 17, 201213 yr Author comment_175456 Multumesc de raspunsuri dragele mele. O las pe sambata viitoare cu executatul . Mai bine asa, Yoyo! Anutza, le-am facut si au iesit faine N-am nici un dubiu Stella, abia astept sa le fac si eu, sa vad cate portii fac de data asta. Report
December 17, 201213 yr comment_175473 Am facut si eu pentru prima data acesti deliciosi ciocolatosi. Au iesit destul de bine. Cred ca i.am copt putin cam mult pentru ca nu sunt umezi la interior. Data viitoare stiu Report
December 19, 201213 yr comment_176068 Si ai mei! Buuuuni, se vor reface de revelion!http://i43.photobucket.com/albums/e363/valentinag/Foto0292.jpg Report
December 19, 201213 yr comment_176069 Lenias, Vali, ce frumosi sunt, ii vreau si eu, dar am ajuns la concluzia ca vreau prea multe... Report
January 1, 201313 yr Author comment_178025 Am facut si eu pentru prima data acesti deliciosi ciocolatosi. Au iesit destul de bine. Cred ca i.am copt putin cam mult pentru ca nu sunt umezi la interior. Data viitoare stiu Excelent arata, ma bucur ca i-ai incercat!Te reglezi cu timpul data viitoare in baza cuptorului tau . Si ai mei! Buuuuni, se vor reface de revelion! Merita facuti si refacuti, eu ii ador!Sa va fie de bine, arata bine de tot, au crapat frumos. Lenias, Vali, ce frumosi sunt, ii vreau si eu, dar am ajuns la concluzia ca vreau prea multe... Gela eu din cauza ta am facut islerele si cu siguranta o sa-i fac mereu! Report
February 17, 201313 yr comment_186114 Se putea sa nu-i fac si eu? Nu,chiar daca a trebuit sa treaca ceva timp,pana am gasit timpul si ocazia necesara,caci pana ma gandeam ca daca-i fac ma lupt doar eu cu ei,pentru ca sotul e foarte departe de ciocolatoase cu procent mare de cacao.Ei, de data asta n-a rezistat nici el si mi-a cerut si-a doua zi la cafea din ce mi-a ramas(putini ,adevarat) Din cate-am citit pe-aici ,se pare ca chiar mi-au reusit, pentru ca au iesit usor crocanti pe dinafara si moi inauntru.Recunosc,aveam ceva emotii caci i-am perceput mai capriciosi din fire.Super si la look si la gust,se scrie reteta in retetarul pe care-l voi transmite drept 'zestre' dac-oi avea cui! Grazie,Any ! Report
February 18, 201313 yr Author comment_186214 Sunt super Ellani, foarte bine ti-au reusit! Ma bucur ca v-au placut, ma felicit mereu ca am descoperit reteta, eu sunt topita dupa crinklesi!Imi place ca i-ai pus in hartiute pe fiecare . Report
February 18, 201313 yr comment_186267 Pai am avut de la cine invata Am mai spus pe-aici ,de obicei daca nu-mi iese ceva din prima,greu ma ambitionez sa mai fac a doua oara,dar astia atata mi-au stat pe creier de- mi ziceam in sinea mea,ca daca nu mi-o iesi din prima,ii voi incerca pan' le descoper secretul.Dar am avut noroc,inclusiv si cu faptul ca ii va imparti si sotul de-acum incolo,caci pentru mine una singura,rar fac cate ceva si renunt de tot la idee.Nu renunt doar la chestiile care-mi plac si nu necesita 'valuri' mari si multa bibileala.Spre exemplu mamaliga,dar imi fac portii super mici si el anina doar pe-un varf de furculita. 'Fustita-rochita' ,pe langa ca o folosesc la foarte multe chestii individuale,la crincklesi m-am gandit ca-i musai,ca sa nu curga tot zaharul in poala\rochita celor de-i servesc. Report
February 18, 201313 yr Author comment_186275 Gata, de-acum le stii secretul, ti-au iesit super, asa ca nimic nu te opreste sa-i refaci .Si mie imi plac dulciurile fara bibilit, dar admir pe cine face asa ceva si are rabdare. Fustita - rochita ! Ce haios ai botezat-o! Si eu le folosesc des, dar la crinklesi chiar nu m-am gandit. Buna idee, dau mai bine pe platou! Report
January 1, 201412 yr comment_210729 Any multumesc pentru reteta,sunt absolut deliciosi! Ca sa evit lingurita indoita eu am folosit scoop-ul de inghetata,a mers excellent. Report
January 5, 201412 yr Author comment_210911 Any multumesc pentru reteta,sunt absolut deliciosi! Ca sa evit lingurita indoita eu am folosit scoop-ul de inghetata,a mers excellent. Ma bucur Rain, am facut si eu doua portii de Craciun. Report
January 7, 201412 yr comment_211074 Sunt foarte buni Any,junioara mea ia trecut pe primul loc in lista ei de "goodies". Report