December 14, 201114 yr comment_115757 Eu am luat de la Lidl ciocolata amaruie la pachet de 200gr. Ceva italienesc, marca lor, zic ptr fetele din Romania, mi se pare buna la gust si convenabila la pret, 4,99.Ref la timpul de asteptare, prima data am lasat peste noapte, a doua oara am bagat compozitia la congelator vreo ora. Mie mi s-a parut mai bine a doua oara, ca pe compozitia mai moale si usor mai calda s-a prins mai bine zaharul pudra si s-au vazut crapaturile mai bine. Au placut tuturor, super! Report
December 14, 201114 yr Author comment_115761 Eu am luat de la Aldi ciocolata amaruie la pachet de 200gr. Ceva italienesc, marca lor, zic ptr fetele din Romania, mi se pare buna la gust si convenabila la pret, 4,99.Ref la timpul de asteptare, prima data am lasat peste noapte, a doua oara am bagat compozitia la congelator vreo ora. Mie mi s-a parut mai bine a doua oara, ca pe compozitia mai moale si usor mai calda s-a prins mai bine zaharul pudra si s-au vazut crapaturile mai bine. Au placut tuturor, super! Da, Moatzo, chestia e ca trebuie sa ne reglam fiecare cu frigiderul in functie de cat raceste. Eu la Ghoriba de ex am controlat compozitia in timp ce era la frigider si cand am vazut ca e suficient de tare am scos-o si am modelat biscuitii.Ciocolatosii imi ies perfect daca-i las peste noapte.Eu zic ca si cu frigiderul e la fel ca si cuptorul, nu toate incalzesc/racesc la fel .Imi pare bine ca le-ai gasit consistenta perfecta ! Report
December 14, 201114 yr comment_115778 Am venit la raport. Cu toate ca nu au iest asa crapati ca ceilalti astia sunt de 1000 de ori mai buniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Iumy!!! Deci, bagati la cap: cu cat e cioco mai buna si mai de calitate, cu atat veti avea biscuiti mai buni ( ce desteapta is azi ))) ) Da Gloxi, asa e, ciocolata tre' sa fie de calitate .Astia cate zile iti ajung ? Cre' ca n-apuca sambata. Saptamana viitoare voi lipsi de acasa din motive de sanatate. Asa ca i-am averizat pe pofticiosi ca daca vor biscuiti de Craciun sa se abtina o saptamana. Ca nu mai apuc sa le fac altii. Dar voi mai face pt rev.. Report
December 14, 201114 yr Author comment_115780 Am venit la raport. Cu toate ca nu au iest asa crapati ca ceilalti astia sunt de 1000 de ori mai buniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Iumy!!! Deci, bagati la cap: cu cat e cioco mai buna si mai de calitate, cu atat veti avea biscuiti mai buni ( ce desteapta is azi ))) ) Da Gloxi, asa e, ciocolata tre' sa fie de calitate .Astia cate zile iti ajung ? Cre' ca n-apuca sambata. Saptamana viitoare voi lipsi de acasa din motive de sanatate. Asa ca i-am averizat pe pofticiosi ca daca vor biscuiti de Craciun sa se abtina o saptamana. Ca nu mai apuc sa le fac altii. Dar voi mai face pt rev.. Iti doresc sa rezolvi tot ! Report
December 18, 201114 yr comment_116485 Otilia, ţinem pumnii. Multă sănătate. Ciocolătoşii mei făcuţi azi dimineaţă. Mie mi-au ieşit prea crăpaţi... 45 bucăţi. Report
December 18, 201114 yr Author comment_116489 Koralina ti-au iesit fain tare! Da' tu vrei sa zici ca apuca Craciunul ?Eu abia astept sa-i fac, dar tocmai pentru ca la mine nu rezista, tre' sa-i fac joi sau vineri. Report
December 18, 201114 yr comment_116498 Koralina ti-au iesit fain tare! Da' tu vrei sa zici ca apuca Craciunul ?Eu abia astept sa-i fac, dar tocmai pentru ca la mine nu rezista, tre' sa-i fac joi sau vineri. Să-ţi spun cum mi-am făcut eu planurile: dacă se "evaporă" câte 5-6 zilnic, vineri ar trebui să îmi mai rămână măcar 15 , şi atunci mai fac vreo 45 şi-s în grafic de Crăciun... Acum i-am făcut şi eu de încercare, săru"mâna de reţetă. Report
December 18, 201114 yr Author comment_116505 Koralina ti-au iesit fain tare! Da' tu vrei sa zici ca apuca Craciunul ?Eu abia astept sa-i fac, dar tocmai pentru ca la mine nu rezista, tre' sa-i fac joi sau vineri. Să-ţi spun cum mi-am făcut eu planurile: dacă se "evaporă" câte 5-6 zilnic, vineri ar trebui să îmi mai rămână măcar 15 , şi atunci mai fac vreo 45 şi-s în grafic de Crăciun... Acum i-am făcut şi eu de încercare, săru"mâna de reţetă. Asa da! Ce-as mai manca si eu vreo 2 !!Cu placere ! Report
December 18, 201114 yr comment_116558 Asa da! Ce-as mai manca si eu vreo 2 !!Cu placere ! vezi ca ei i-au iesit mai putini, deci mai mari, deci au calorii mai multe/buc Corina, f frumosi ti-au iesit. Sunt grozavi, ce mai! Report
December 18, 201114 yr comment_116564 Asa da! Ce-as mai manca si eu vreo 2 !!Cu placere ! vezi ca ei i-au iesit mai putini, deci mai mari, deci au calorii mai multe/buc Corina, f frumosi ti-au iesit. Sunt grozavi, ce mai! Mulţumesc ,M, eu nu m-am uitat la calorii , că n-am mâncat decât unul , de fapt trebuia să verific dacă sunt moi în interior, aşa cum trebuie, da??? Erau moi... Ceilalţi s-au evaporat cu ajutorul copiilor.Am uitat să menţionez, eu am folosit ciocolată Kandia amăruie cu 75% cacao, de la Penny, cu 2,75 bucata , dar are doar 90 de grame. Am făcut câţiva şi fără zahăr tos, de experiment, dar ăia mi s-au părut mai puţin estetici, sunt cei pe care parcă se vede mai puţin zahărul pudră.La fiecare "tăvălire" scormoneam puţin zahărul pudră cu o furculiţă. Report
December 19, 201114 yr comment_116743 Tadaaaaaaaaaaa , portie dubla...caci de facut multe pachetele cu unele si altele...in poza 2 in compania biscuitilor Elena ai Petunellei, si de semilune cu nuca. Report
December 19, 201114 yr Author comment_116745 Tadaaaaaaaaaaa , portie dubla...caci de facut multe pachetele cu unele si altele...in poza 2 in compania biscuitilor Elena ai Petunellei, si de semilune cu nuca. Stellaaaaa am facut ochii cat cepele cand am vazut productia ta de fursecuri per total !! Brava!Ai muncit nu gluma, sper ca au fost multumiti prietenarii si colegii tai! Am citit ca faci pachetele . Report
December 19, 201114 yr Author comment_116765 dadada.... Superb cosul tau Stella! Adica vrei sa zici ca la tine a nins ? Wowww. Tura asta le-ai pus mai mult zahar asa-i? Ca parca-s ninsi si ciocolatosii tai . Report
December 19, 201114 yr comment_116774 Any, am pus cca 140 gr in aluat pentru 2 portii ...in schimb am incarcat 50 gr dr cioco...am pus 500 gr.in rest ca la tine Report
December 19, 201114 yr comment_116781 Tadaaaaaaaaaaa , portie dubla... Stella, cand s-o-nsura fi-miu, te platesc sa faci tu prajiturile, daca vrei.Gata cu zapada, vad c-a dat soarele? Report
December 20, 201114 yr comment_116982 Diseara pregatesc compozitia si maine ii execut sper sa nu am surprize. Report
December 20, 201114 yr Author comment_116986 Diseara pregatesc compozitia si maine ii execut sper sa nu am surprize. Sper numai placute! Report
December 21, 201114 yr comment_117171 Dap! surprizele au fost placute )http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/387194_332157523478747_100000535053309_1287352_639713117_n.jpg Merci de reteta! Report
December 21, 201114 yr Author comment_117173 Dap! surprizele au fost placute ) Merci de reteta! Ai vazut ? Brava Icey, ma bucur ca ti-au placut, arata bine.Abia astept sa ma apuc si eu de ele, portie tripla ! Report
December 21, 201114 yr comment_117174 Am uitat sa zic- dar se vede din poza- i-am scuturat de zahar, ai mei baieti au cerut sa nu fie pudrati prea tare si m-am conformat Report
December 21, 201114 yr comment_117182 Am uitat sa zic- dar se vede din poza- i-am scuturat de zahar, ai mei baieti au cerut sa nu fie pudrati prea tare si m-am conformat Cum ai reusit sa le faci sa ramana cu zaharul pe ele? Tocmai ce le-am terminat si eu dar, din pacate, mi se topeste aproape tot zaharul Aluatul e foarte usor de manevrat, am respectat reteta... Degeaba... Le-am facut de multe ori si la fel am patit. Am macinat zaharul inca o data fiindca nici macar nu se lipea de bilute. Sunt foarte bune la gust dar farmecul lor sta in zaharul crapat ce mie nu-mi iese Report
December 21, 201114 yr Author comment_117193 Am uitat sa zic- dar se vede din poza- i-am scuturat de zahar, ai mei baieti au cerut sa nu fie pudrati prea tare si m-am conformat Cum ai reusit sa le faci sa ramana cu zaharul pe ele? Tocmai ce le-am terminat si eu dar, din pacate, mi se topeste aproape tot zaharul Aluatul e foarte usor de manevrat, am respectat reteta... Degeaba... Le-am facut de multe ori si la fel am patit. Am macinat zaharul inca o data fiindca nici macar nu se lipea de bilute. Sunt foarte bune la gust dar farmecul lor sta in zaharul crapat ce mie nu-mi iese Mitu la mine in primele poze se vede cam cam cum e biluta cu zahar pe ea, eu nu le scutur absolut deloc de zahar inainte de a le baga la cuptor.E ciudat si imposibil sa nu se lipeasca zaharul de aluatul crud . Report
December 21, 201114 yr comment_117208 Si eu am aluatul la frigi, si deja ma ia cu emotii. Crapa, nu crapa, ramîne zaharul, nu ramîne, se topeste, nu se topeste? Off, offf La mine egal cum ies, se vor hali! Asta stiu sigur Azi am mai facut Vanillekipferlelele mele si Bumbii Mosului a lui Pisco. Mîine coc Crinkle-sii lui Any, iar poimîine mai fac mini Brownies cu cafea si alune, reteta lui Flory. Tot mîine sau poimîine o sa fac si covrigeii sarati Taralli a lui Taylor. La toate am avut de manevrat oleaca din cauza fainii de spelta, dar sper sa iese bine si Crinkel-sii Report
December 21, 201114 yr comment_117209 Am uitat sa zic- dar se vede din poza- i-am scuturat de zahar, ai mei baieti au cerut sa nu fie pudrati prea tare si m-am conformat Cum ai reusit sa le faci sa ramana cu zaharul pe ele? Tocmai ce le-am terminat si eu dar, din pacate, mi se topeste aproape tot zaharul Aluatul e foarte usor de manevrat, am respectat reteta... Degeaba... Le-am facut de multe ori si la fel am patit. Am macinat zaharul inca o data fiindca nici macar nu se lipea de bilute. Sunt foarte bune la gust dar farmecul lor sta in zaharul crapat ce mie nu-mi iese Sigur le-ai dat prin zahar tos prima data? Asta e rolul lui, de a fixa zaharul pudra apoi Eu le-am facut de 3 ori in portie dubla si a iesit de fiecare data. Report