November 25, 201114 yr comment_112536 ma duc sa vad daca am toate ingredientele si ma apuc de treaba. vroiam un carrot cake da ma bag la astea mai bine. noutate le fac gluten free ca desi m-a suparat dansul isi baga nasul pofticiosul. sa nu-l am pe constiinta Report
November 25, 201114 yr comment_112539 Eu la Craciun fac portie dubla neaparat, sunt de vis .Nu le cunosc pe cele puse de Seima.astea-shttp://adriananicoleta.files.wordpress.com/2009/11/post-2760-1198359291.jpg?w=334&h=388trebuie facuta doza tripla si ascunse ca sa poata ajunge la Craciun Report
November 25, 201114 yr comment_112555 am ce-mi trebuie, ma apuc dupa cina si le las pana maine in frigi. au gust de negresa sau de turta dulce? aproximativ asa Report
November 25, 201114 yr Author comment_112557 Eu la Craciun fac portie dubla neaparat, sunt de vis .Nu le cunosc pe cele puse de Seima.astea-strebuie facuta doza tripla si ascunse ca sa poata ajunge la Craciun Am cautat si am gasit reteta de care zici tu, are alte cantitati si in plus Seima le coace mai mult, din poze am vazut ca nu au aceeasi consistenta . am ce-mi trebuie, ma apuc dupa cina si le las pana maine in frigi. au gust de negresa sau de turta dulce? aproximativ asa Angel nu au gust de turta dulce, dar dupa mine nici de negresa.Sunt de-o mie si una de ori mai bune ca o negresa. Parerea mea . Report
November 25, 201114 yr comment_112558 Am cautat si am gasit reteta de care zici tu, are alte cantitati si in plus Seima le coace mai mult, din poze am vazut ca nu au aceeasi consistenta Da, seamana, n-am vrut sa zic ca sunt la fel, acum le incerc si eu pe ale tale Report
November 25, 201114 yr Author comment_112560 Am cautat si am gasit reteta de care zici tu, are alte cantitati si in plus Seima le coace mai mult, din poze am vazut ca nu au aceeasi consistenta Da, seamana, n-am vrut sa zic ca sunt la fel, acum le incerc si eu pe ale tale mie mi s-au parut prea bune si de asta am vrut sa impart reteta cu voi ! Report
November 25, 201114 yr comment_112581 Eu nu-s o ciocolatoasa, dar fursecurile astea arata intr-un mare fel, zau ca as manca si eu... Report
November 25, 201114 yr Author comment_112589 Eu nu-s o ciocolatoasa, dar fursecurile astea arata intr-un mare fel, zau ca as manca si eu... Dau dependenta !!!! Report
November 25, 201114 yr comment_112664 Le fac si eu... dar trebuie sa vad cum fac cu inlocuirile.In loc de faina alba ori pun faina integrala/tarate de ovaz sau faina de migdale, iar tavalitul il fac ori prin faina de migdale ori prin cocos.Ma mai gandesc un pic si dupa aia voi trece la treaba.Doamne, cum pot sa arate... Report
November 26, 201114 yr comment_112755 Multumin, Any, copiii au mancat deja prima tava. Nu mi-au iesit asa frumoase ca ale tale, dar sunt delicioase. Report
November 26, 201114 yr comment_112758 Vreau si eu sa-i fac , arata foarte bune si precis noua ne vor placea fiind ciocolatosi de fel . Trebuie insa sa ies la cumparaturi eu , sa iau ciocolata amaruie , ca daca trimit sotul , precis vine cu vreo bomba. Report
November 26, 201114 yr Author comment_112837 Le fac si eu... dar trebuie sa vad cum fac cu inlocuirile.In loc de faina alba ori pun faina integrala/tarate de ovaz sau faina de migdale, iar tavalitul il fac ori prin faina de migdale ori prin cocos.Ma mai gandesc un pic si dupa aia voi trece la treaba.Doamne, cum pot sa arate... Poate cu cocos nu Sorina, ca nu stiu cum reactioneaza la cuptor. Multumin, Any, copiii au mancat deja prima tava. Nu mi-au iesit asa frumoase ca ale tale, dar sunt delicioase. Cu placere ! La noi au zburat pur si simplu, deja e amintire!Las' ca-s frumoase si ale tale , important e ca ti-au placut la gust ! Vreau si eu sa-i fac , arata foarte bune si precis noua ne vor placea fiind ciocolatosi de fel . Trebuie insa sa ies la cumparaturi eu , sa iau ciocolata amaruie , ca daca trimit sotul , precis vine cu vreo bomba. Soacra-mea si cumnata-mea mi-au cerut reteta la ciocolatosi si la raffaello ai tai! Le-au placut tare si raffaello. Report
November 27, 201114 yr comment_112917 Le-am facut si eu .Nu stiu cate au iesit, desi fiica-mea de fiecare data cand punea una in tava le numara de la inceput, dar la ultimele cred ca s-a plictisit. Oricum, din cantitatea initiala, au intrat in cuptor mai putin cu doua, una a mancat-o fiica-mea cruda (ar fi fost in stare sa le manance pe toate daca as fi lasat-o), alta a cazut pe jos cand am vrut sa bag tava in cuptor si am dat cu ea de perete - desi instructiunile spun clar ca nu se scutura ... Bine ca n-au cazut toate! Mie mi-au incaput toate intr-o tava (ce-i drept, e mai mare decat tavile obisnuite).Delicioase, desi un pic cam dulci pentru gustul meu, ma gandesc sa inlocuiesc si eu zaharul de deasupra cu altceva, sau sa reduc zaharul din compozitie. Report
November 27, 201114 yr Author comment_112920 Le-am facut si eu .Nu stiu cate au iesit, desi fiica-mea de fiecare data cand punea una in tava le numara de la inceput, dar la ultimele cred ca s-a plictisit. Oricum, din cantitatea initiala, au intrat in cuptor mai putin cu doua, una a mancat-o fiica-mea cruda (ar fi fost in stare sa le manance pe toate daca as fi lasat-o), alta a cazut pe jos cand am vrut sa bag tava in cuptor si am dat cu ea de perete - desi instructiunile spun clar ca nu se scutura ... Bine ca n-au cazut toate! Mie mi-au incaput toate intr-o tava (ce-i drept, e mai mare decat tavile obisnuite).Delicioase, desi un pic cam dulci pentru gustul meu, ma gandesc sa inlocuiesc si eu zaharul de deasupra cu altceva, sau sa reduc zaharul din compozitie. Adi, da' cate peripetii au avut biscuitii tai !Daca sunt prea dulci pentru tine poti reduce zaharul din compozitie la jumatate sau poti sa nu le acoperi cu zahar si le pudrezi cand le scoti din cuptor.Nu vor avea acelasi efect (vizual vorbesc) dar poate sunt mai putin dulci. N-am incercat, deci vorbesc numai din presupuneri. Report
November 27, 201114 yr comment_112938 ale mele sant in frigi de vineri ...am fost plecata si nu am avut timp sa le fac. aseara nu le-as fi facut oricum, eram atat de obosita ca nici sa mananc nu puteam, am adormit cu fetele in 2 timpi si 3 miscari. azi le fac si eu. sper sa fie inca bun aluatul altfel m-as oftica tare Report
November 27, 201114 yr comment_112940 Mmmm, arata super bine si ma gandesc ce gust trebuie sa aiba! Any, si celelalte doamne care le-ati facut, ma intreb despre glazura aceea de zahar de deasupra. Ramane asa uscata, sau se inmoaie si se uda (topeste)? Ma intreb daca se preteaza la transport si la pastrat in cutie? Cam cat timp tin, si in ce fel se schimba textura? Trebuie sa fac niste fursecuri si sa le duc undeva, si astea imi fac tare cu ochiul. Report
November 27, 201114 yr Author comment_112941 ale mele sant in frigi de vineri ...am fost plecata si nu am avut timp sa le fac. aseara nu le-as fi facut oricum, eram atat de obosita ca nici sa mananc nu puteam, am adormit cu fetele in 2 timpi si 3 miscari. azi le fac si eu. sper sa fie inca bun aluatul altfel m-as oftica tare Angel astept sa-mi zici ce-ai facut, sper sa fie inca bun aluatul. Mmmm, arata super bine si ma gandesc ce gust trebuie sa aiba! Any, si celelalte doamne care le-ati facut, ma intreb despre glazura aceea de zahar de deasupra. Ramane asa uscata, sau se inmoaie si se uda (topeste)? Ma intreb daca se preteaza la transport si la pastrat in cutie? Cam cat timp tin, si in ce fel se schimba textura? Trebuie sa fac niste fursecuri si sa le duc undeva, si astea imi fac tare cu ochiul. Carpatica, la mine nu s-a inmuiat deloc, zaharul a ramas intact deasupra, adica daca le scuturai cadea zaharul de pe ele.La mine au durat o jumatate de zi , dar cred ca daca le pastrezi in cutii din alea pentru biscuiti, de tabla, tin cateva zile bune. Nu cred ca-si schimba textura, sunt atat de moi si fragede ca nu cred ca se intaresc ca biscuitii obisnuiti. Report
November 28, 201114 yr comment_112945 Ta Daaaa!!! am mancat una dar a doua nu mai intra, eu nu sant cu dulciurile. Sara doar ce a pus-o pe farfurie si pana sa o intreb daca a muscat mi-arata farfuria si zice: it's gone! mai vrea 2 acum. trebuie sa le ascund cred super oricum, mai fa si de craciun Report
November 28, 201114 yr comment_112950 Ta Daaaa!!! am mancat una dar a doua nu mai intra, eu nu sant cu dulciurile. Sara doar ce a pus-o pe farfurie si pana sa o intreb daca a muscat mi-arata farfuria si zice: it's gone! mai vrea 2 acum. trebuie sa le ascund cred super oricum, mai fa si de craciun oau, super ti-au iesit! Report
November 28, 201114 yr comment_112952 Foarte faini. oare ai mei de ce nu au crapat si au rams asa, ca niste bilute? Report
November 28, 201114 yr comment_112954 mersi 2ut. sant bune dar eu nu sant cu dulciurile. sant gluten free ale mele, nu le-a vazut musiu ca nu-i acasa.Sarei ii plac, si mie de altfel. vad ca au crapat frumos Giorgi mai ai? Report
November 28, 201114 yr comment_112955 mersi 2ut. sant bune dar eu nu sant cu dulciurile. sant gluten free ale mele, nu le-a vazut musiu ca nu-i acasa.Sarei ii plac, si mie de altfel. vad ca au crapat frumos Giorgi mai ai? Da, le-am pus bine intr-o cutie de tabla, sa-i dau cupilului la pachetel. Daca nu, le halea pe toate! Report
November 28, 201114 yr Author comment_112996 Ta Daaaa!! am mancat una dar a doua nu mai intra, eu nu sant cu dulciurile. Sara doar ce a pus-o pe farfurie si pana sa o intreb daca a muscat mi-arata farfuria si zice: it's gone! mai vrea 2 acum. trebuie sa le ascund cred super oricum, mai fa si de craciun Bravo Angel ti-au iesit faine, ma bucur ca le-a placut si fetelor .Eu le fac sigur sigur de Craciun . Si de la mine! Giorgi ! Lui Cody i-ai dat unu' ? Foarte faini. oare ai mei de ce nu au crapat si au rams asa, ca niste bilute? Pai chiar nu stiu de ce, probabil ai pus mai putin zahar pudra ? Edit m-am uitat din nou la poza ta, dar vad ca ai pus zahar pudra. N-as sti de ce nu au crapat in cazul asta. Cat le-ai tinut la cuptor? Report
November 28, 201114 yr comment_112997 9-10 minute. Si la voi compozitia a fost foarte tare, ca eu de-abia am luat cu lingura din ea? Report