Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chocolate crinkles

Featured Replies

Giorgi :angryfire: ! Lui Cody i-ai dat unu' :thumleft: ?

Pai da cum! ii plac toate dulciurile.

Uite cum ma "ajuta" la prajiturit.

post-88-13224758220352_thumb.jpg

Si nu numai el.

post-88-13224758466776_thumb.jpg

9-10 minute. Si la voi compozitia a fost foarte tare, ca eu de-abia am luat cu lingura din ea?

Uite cat a fost de tare compozitia mea.

post-88-13224759101195_thumb.jpg

la mine era beton armat la cat a stat la frigi :thumleft:

dar cum faceam gogoloaie in palme se inmuia cat trebuie. eu le-am scufundat in zahar pudra si nu le-am scuturat deloc, asa le-am pus pe tava. tu le-ai scuturat putin?? :angryfire:

• Author

9-10 minute. Si la voi compozitia a fost foarte tare, ca eu de-abia am luat cu lingura din ea?

Da, e tare compozitia, eu am pus si poza, am infipt o lingurita in compozitie, statea teapana.

Angel de exemplu a tinut compozitia mult mai mult la frigider, deci nu asta e cauza.

Chiar nu-mi dau seama.

Pai da cum! ii plac toate dulciurile.

Uite cum ma "ajuta" la prajiturit.

Si nu numai el.

Apai tu ai o gramada de ajutoare acolo, risti in doi timpi si trei miscari sa nu mai ramai cu nici un biscuit :angryfire: !

Nu le-am scuturat, le-am pus asa in tava. Nu-i bai, ca mai experimentez, vreau neaparat sa le fac si de Craciun.
  • Author

Nu le-am scuturat, le-am pus asa in tava. Nu-i bai, ca mai experimentez, vreau neaparat sa le fac si de Craciun.

Brava :angryfire: !

Fetele sunt curioasa, le-ati lasat sa fie moi in interior asa-i?

Sincer, unele au iesit, unele nu. Dar la mine este clar de vina domnul cuptor.

• Author

Fetele sunt curioasa, le-ati lasat sa fie moi in interior asa-i?

Sincer, unele au iesit, unele nu. Dar la mine este clar de vina domnul cuptor.

Pai tu stii mai bine, il cunosti cel mai bine :toothy9; .

Am compozitia dubla in frigider deja. Totusi ma bantuie o intrebare: peste mixul de oua si zahar din robot se adauga cioco topita calda sau se raceste? Asta ma framanta acu cateva minute si am zis ca fie ce-o fi :love7: Am pus cioco calda. De nu a fi bine, oi vedea maine. Dreg eu cumva busuiocul :occasion14:)
  • Author

Am compozitia dubla in frigider deja. Totusi ma bantuie o intrebare: peste mixul de oua si zahar din robot se adauga cioco topita calda sau se raceste? Asta ma framanta acu cateva minute si am zis ca fie ce-o fi :love7: Am pus cioco calda. De nu a fi bine, oi vedea maine. Dreg eu cumva busuiocul :occasion14:)

Eu am facut asa: am pus la robot ouale si zaharul si in timpul asta am topit ciocolata si-apoi am turnat-o. Deci n-am lasat-o la racit.

nici eu n-am racit-o, am turnat direct. nu s-a intamplat nimic nici la mine.

ce faci Darkelina ? faci minunatii ptr bebelusiile tale?

Any_Annette,ai facut bunatati, "esti pedepsita!" te copiaza populatia! :occasion14:

Te copiez si eu soon very soon. Ma bate gindul sa pun in juma de cantitate ceva cafea pe post de esenta de vanilie, sau .!?...vad eu, cafea sa fie, nu ness.

pe ale voastre din paginile anteripare le-am halit deja!

Nu am iesit din casa ca ma enerva vremea ,ploaie , vant , asa ca am trimis sotul cu indicatii de rigoare ...ciocolata "din aia" cu hartie de culoarea aia , in raftul ala , la magazinul acela .Buun , luat ciocolata cu 74% cacao , buna . Aseara am facut aluatul , acum e in frigider , asteapta sa-mi beau eu cafeaua. Dar e atat de tare , mi-e teama sa nu rup lingurita in el ... :D Vin mai tarziu cu dovezi clare .

Edit : sa vin cu dovada

post-780-13225594247449_thumb.jpg

Eu cred ca am exagerat putin cu zaharul pudra , trebuia sa scutur putin , mi se pare cam mult .In rest , super buni.Am pus esenta de portocale in loc de esenta de vanilie .

• Author

Any_Annette,ai facut bunatati, "esti pedepsita!" te copiaza populatia! :D

Te copiez si eu soon very soon. Ma bate gindul sa pun in juma de cantitate ceva cafea pe post de esenta de vanilie, sau .!?...vad eu, cafea sa fie, nu ness.

Te astept Nasha :D !

Sau lichior de cafea poate ar merge ?

Nu am iesit din casa ca ma enerva vremea ,ploaie , vant , asa ca am trimis sotul cu indicatii de rigoare ...ciocolata "din aia" cu hartie de culoarea aia , in raftul ala , la magazinul acela .Buun , luat ciocolata cu 74% cacao , buna . Aseara am facut aluatul , acum e in frigider , asteapta sa-mi beau eu cafeaua. Dar e atat de tare , mi-e teama sa nu rup lingurita in el ... :D Vin mai tarziu cu dovezi clare .

Edit : sa vin cu dovada

Eu cred ca am exagerat putin cu zaharul pudra , trebuia sa scutur putin , mi se pare cam mult .In rest , super buni.Am pus esenta de portocale in loc de esenta de vanilie .

Da Izuk ai facut bine ca i-ai dat indicatii sotului tau pentru ca e foarte importanta ciocolata.

Eu ieri am fost la ceva cumparaturi si mi-am facut provizii de ciocolata, sa am acolo in orice moment :D .

Ei daca au fost super buni.....e bineeee!!

Eu esenta nu am pus chiar deloc ca nu aveam nimic prin casa si de obicei am din fiecare cate 2 fiole :D .

merg facuti cu ciocolata cu lapte de buna calitate. prietena mea a facut cu ce a avut in casa si au iesit super si asa mi-a zis. eu prefer cioco neagra oricum, cu cat mai amara cu atat mai bine.

ce faci Darkelina ? faci minunatii ptr bebelusiile tale?

Any_Annette,ai facut bunatati, "esti pedepsita!" te copiaza populatia! :violent6:

ce sa fac Nasha? prefer sa manance ce le fac eu decat de cumparat. :71:

• Author

merg facuti cu ciocolata cu lapte de buna calitate. prietena mea a facut cu ce a avut in casa si au iesit super si asa mi-a zis. eu prefer cioco neagra oricum, cu cat mai amara cu atat mai bine.

Multumim de pont!

Si eu o prefer pe cea amara, de fapt ne place la amandoi, al meu zice intotdeauna ca ciocolata amara e ciocolata

Heloo! Remember me? ;)

Am fost la shoping aseara la peny si am luat cioco neagra. Si acasa am vazut ca e 50% doar!!! Asa ca am facut cu ea si a iesit minunat! ;) Poate cam dulci, darrrrrr foarte buniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Vin cu dovada:

post-20-13225952513619_thumb.jpg

Si astia pusi de-o parte:

post-20-1322595340423_thumb.jpg

sa vedem cum rezista pana la Craciun. Si daca rezista :(()) Oricum mai fac o tura ca prea buni sunt. Si ati vazut ca din prima i-am facut la dublu.... ;))

Merci Any pentru reteta!!!!

• Author

Heloo! Remember me? ;)

Am fost la shoping aseara la peny si am luat cioco neagra. Si acasa am vazut ca e 50% doar!!! Asa ca am facut cu ea si a iesit minunat! :(( Poate cam dulci, darrrrrr foarte buniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Vin cu dovada:

Si astia pusi de-o parte:

sa vedem cum rezista pana la Craciun. Si daca rezista ;))) Oricum mai fac o tura ca prea buni sunt. Si ati vazut ca din prima i-am facut la dublu.... ;))

Merci Any pentru reteta!!!!

Yessssss ;) !

Ti-au iesit foarte bine, aratosi, au crapat asa cum trebuie.

Eu ii fac de Craciun, m-am decis portie tripla ;) si o sa-i fac cu vreo 2 zile inainte, parca e prea devreme de pe-acuma, nici nu stiu daca se pastreaza asa de mult.

Cu placere Gloxi, ma bucur ca i-ai incercat!

Va spun eu daca rezista sau nu. Ca am ascuns cutia inimioara :lol:))

Oricum in fiecare an de pe la 1 dec fac biscuitii Adrianei si stau de minune pana la Craciun. nu vad de ce nu ar sta si astia.

arata super bine biscuiti astia si la cite incercari ati facut tote cred ca ii fac si eu
  • Author

Va spun eu daca rezista sau nu. Ca am ascuns cutia inimioara :)))

Oricum in fiecare an de pe la 1 dec fac biscuitii Adrianei si stau de minune pana la Craciun. nu vad de ce nu ar sta si astia.

Perfect :lol: !

arata super bine biscuiti astia si la cite incercari ati facut tote cred ca ii fac si eu

Pai daca ti-au facut cu ochiul neaparat trebuie incercati :D !

Facut, cu cioco din rezerva casei. data aviitoare iau din cea mai neagra :D,

scuzati si poza nereusita...dar nu mai am ce poza , ca am dus bilele la biroul orchestrei si au ...disparut rapid :notworthy:

post-16-13226940212427_thumb.jpg

:notworthy: mi -nu -nati.

am pus cafea tare tare tare dar doar o lingura, mergea mai mult, ca sa nu mai zic de idea cu lichiorul de cafea ( n-aveam oricum); da cred ca un pic de lichior le-ar da o aroma de Craciun, ca aspectul e ..vorba aceea tare Christmasy :D

A! era sa uit: le-am tinut 1 minut in plus sau chiar 1 1/2 in plus( inca am temeri legate de aragazul meu cel nou :D ) dar e clar ca NU era nevoie, deci NU overcook!

data viitoare ii tin fix 9min.

:D any annette

post-136-13226978781081_thumb.jpg