January 30, 201214 yr comment_126201 Ah,cat sunt de ignoranta ,matte si macha nu e acelasi lucru .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif Mac sa-mi fac temele.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/read2.gif Prea multe feluri de ceai aveti .Ma intorc la socul meu .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif Report
January 30, 201214 yr comment_126205 Hey Dex! Cand spui ca ceea ce mananci tu da rezultate maxime, la ce te referi? Iti faci analizele inainte si dupa?Imi aduci aminte de Clubul fundamentalistelor de dincolo si ortodoxia unei co-forumiste, Puskin. Pe atunci mancam doar din astea Si eram la maximum de nivel energetic. Sport, ceva? Foarte cool topic! Nu crezi ca ar fi mai bine sa fie incadrat la sanatate&co? Report
January 30, 201214 yr Author comment_126206 Cand spui ca ceea ce mananci tu da rezultate maxime, la ce te referi? Iti faci analizele inainte si dupa?Sport, ceva? Nu crezi ca ar fi mai bine sa fie incadrat la sanatate&co?numai prima dată am făcut analize şi cum nu am probleme nici de colesterol şi nici de zahăr nu pot spune care a fost diferenţa, oricum toate testele de după au fost perfecte, inclusiv fierul care era iniţial era cam mic. efectele sunt în energie, care s-a mărit 10x, stare de bine în general, eliminarea de toxine şi grăsimi interne, metabolism mai rapid, desumflare pe peste tot, scade mărimea la haine, chestii din astea.sport, numai mers pe jos, cam juma' de oră pe zi.iniţial aveam de gînd să pun numai reţete fără grăsimi, zahăr şi făină, dar văd că între timp a evoluat topicul Report
January 31, 201214 yr comment_126208 Ma abonez si eu la subiect !Numai ca eu nu pot nicicum sa rezist cu un ceai pana la pranz. Nu vad cum corpul meu ar putea sa reziste fara mancare de la 5:30 pana la 12:30, fie chiar si pentru cateva zile. Mi se pare ilogic, dimineata cand am mai multa nevoie de energie sa nu mananc nimic, iar cina sa fie mai consistenta decat micul dejun? Inteleg, e un program de detoxifiere, dar de ce nu un mic dejun mai consistent si seara ceaiul? Oricum, imi plac retetele puse pana acum, pe mine m-ar interesa feluri care se pot pune la pachet ( si care nu necesita incalzire), la serviciu, ca acolo ne petrecem cea mai mare parte a zilei.Eu la inceputul lui ianuarie m-am apucat de o dieta "proprie si personala", care pana in momentul asta m-a scapat de fix 2,7 kg (stiu ca subiectul nu e despre cate kilograme am slabit, dar a trebuit sa ma laud si eu undeva ). Report
January 31, 201214 yr comment_126214 [b][color=#ff0000]https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gifiniţial [/color][/b] aveam de gînd să pun numai reţete fără grăsimi, zahăr şi făină, dar văd că între timp a evoluat topicul No sa nu-mi spui de azi postezi prajituri .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Eu azi : Cafea cu picaturi de stevie,suc de mandarina Pranz File de peste cu legume Cina Fenicul si ciuperci la gratar stropit cu suc de lamaie si portocala As vrea sa manac carne doar o data pe zi.Pentru mine este suficient . Ceai ,mult ceai . Report
January 31, 201214 yr Author comment_126339 de ce nu un mic dejun mai consistent si seara ceaiul? m-ar interesa feluri care se pot pune la pachet ( si care nu necesita incalzire)adi, ai putea devansa mesele, să mănînci prinzul de dimineaţă şi cina la prinz, sau imparte fiecare masă in două, de exemplu dimineaţa fruct cu juma de de proteină, la prînz jumatea ailaltă de proteină cu leguma, ceva de genul ăsta.eu de cele mai multe ori iau la pachet piept de pui cu roşii natur sau diferite salate Report
January 31, 201214 yr comment_126345 aşa am zis şi eu cu cafeaua, că o să fie imposibil şi că o să stau cu capu pe birou, dar nu a fost deloc aşa, a fost foarte uşor să renunţ la mine efectele per total sunt remarcabile, iar de slăbit, cît o vrea corpul, dacă mă bazez pe dăţile anterioare, media a fost în jur de 300g pe zi eu in we nu beau cafea. Nu mi-e deloc teama ca dorm cu capul pe birou, ca eu am o energie si asa exagerata. Singura treaba e obisnuinta de dimineata de la birou, cafeaua si vorbit cu colegii la tigara. Banuiesc ca tigarile nici atat nu sunt acceptate.Asta inseamna ca in 3 sapt vei pierde in medie 6,3 kg e un foarte bun target pt doar 3 saptamani. Si dupa aia ? cand incepi sa mananci normal nu urci iar in palmares in 2 luni? Stii ca astea 5-6 kg sunt de fapt doar toxine, dar tocmai ca face bine la piele! Sa stii ca eu te sustin si iti fac galerie de pe margine. Abia astept sa mai postezi meniurile. M-oi apuca si eu. Acum cu gerurile astea si de cand am nimerit o musca in salata pe la inc de decembrie, am capatat o aversiune pt cruditati si salate. Report
January 31, 201214 yr comment_126346 Daniella , Sunt de acord cu tine ,punct cu punct .Problema mea e sezonul nu prea fericit pentru o cura cu legume .Daca era luna mai sa fie plin stratul de ridichi,salata ,ceapa verde si spanac ,nu aveam nici o grija .Asa o sa aleg din piata legumele de sezon,de la tarani si care stiu sigur ca nu au fost crescute in cultura hidroponica .Iar din supermarket,pe cele care au sezon in tara de unde provin .Ai perfecta dreptate. Asta ziceam si eu, mai ales cu gerul de afara nu imbie deloc la pascut ... Cel putin eu eram prietena frunzelor verzi si cruditatilor, acum am o perioada de intoleranta ... sper sa imi treaca soon! Report
January 31, 201214 yr comment_126347 efectele sunt în energie, care s-a mărit 10x, stare de bine în general, eliminarea de toxine şi grăsimi interne, metabolism mai rapid, desumflare pe peste tot, scade mărimea la haine, chestii din astea.daca astea sunt efectele trebuie sa ma apuc mort copt si eu degraba! Report
January 31, 201214 yr comment_126348 Un alt lucru imp mi se pare faptul ca ar trebui sa mancam 60% alimente crude din ratia zilnica de hrana. De asta nu pomeneste nik dieta dex-tox?zice ca in cond in care mananci min 60% alimente crude pe zi, organismul este capabil sa se autoregenereze din orice prapastie de boala (inclusiv cancere) s-ar afla. Report
January 31, 201214 yr Author comment_126349 Ragu detox, fără soffrito Ingrediente: carne de vacă măcinată, carnea nu vaca, 2 căţei de usturoi, 1 lingură de soia (tamari sau Bragg's aminoacids), sare, piper Se pun toate in tigaie cu capac şi se amestecă destul de des, ca să se pătrundă carnea. in 10 minute e gata. nu e prea făţos, dar este la fel de bun ca cel făcut după toate regulile. am servit la ceva mosafiri peste paste şi au lins farfuriile. nici nu au ştiut că papă varianta detox. am pozat şi balta, să vedeţi cît sos şi-a lăsat, grăsimea din carne este suficientă să formeze un sos frumos. roşiile trebuie să fie de calitate, din alea cu gust şi miros, altfel sosul nu iese la fel de bun. se pot folosi şi roşii din conservă dacă nu aveţi proaspete. Report
January 31, 201214 yr comment_126351 cred si eu ca au lins farfuriile. Cand pui tu ceva in farfurie, cine nu ar linge blidul? nu stiu ce e tamari asta? nici ceaiurile alea ... Report
January 31, 201214 yr comment_126354 Cand spui ca ceea ce mananci tu da rezultate maxime, la ce te referi? Iti faci analizele inainte si dupa?Sport, ceva? Nu crezi ca ar fi mai bine sa fie incadrat la sanatate&co?numai prima dată am făcut analize şi cum nu am probleme nici de colesterol şi nici de zahăr nu pot spune care a fost diferenţa, oricum toate testele de după au fost perfecte, inclusiv fierul care era iniţial era cam mic. efectele sunt în energie, care s-a mărit 10x, stare de bine în general, eliminarea de toxine şi grăsimi interne, metabolism mai rapid, desumflare pe peste tot, scade mărimea la haine, chestii din astea.sport, numai mers pe jos, cam juma' de oră pe zi.iniţial aveam de gînd să pun numai reţete fără grăsimi, zahăr şi făină, dar văd că între timp a evoluat topicul Pai da, se incadreaza perfect la sanatate Credeam ca o cura de detox este facuta pentru sanatate. Tu o faci in alt scop? Daca am inteles trunchiat, scuze. E adevarat ca am citit pe diagonala. Report
January 31, 201214 yr comment_126357 Circa 300 de gr pe zi mi se pare enorm, sa nu fie cu suparare.Nu exista riscul sa le pui la loc la fel de repede? Report
January 31, 201214 yr comment_126359 Imi place topicul asta!Nu as putea sa tin o dieta detox acum, ca am deja alta dieta (low fat, low fibre), dar ideile de retete de aici sunt super si pot sa le fac si eu pt. cura mea pentru ca nu contin grasimi ~ Va fericesc pe toti si toate care puteti sa mancati cruditati fara sa aveti dureri de stomac! Tineti-o tot asa! Toate incurajarile mele pentru cei care vor sa se detoxifice Report
January 31, 201214 yr Author comment_126363 dani, de 60% alimente crude nu spune nimic[b]lapo[/b], idea era că nu aveam de gînd să intru in detalii despre program numai să postez reţete detox, de aia am început topicul aici. şi da, pentru sănătate fac detoxul. dacă acum se potriveşte mai bine acolo, păi să rugăm pe admini să mute. any, e mult, ştiu, dar fiecare corp e diferit şi are reacţii diferite. cine vrea să nu pună kilele la loc trebuie să se intoarcă la mîncatul normal foarte incet. corpul intotdeauna vrea să revină la greutatea la care a stat o perioadă mai indelungată. eu revin la normal în 6 săptămîni, reintroduc numai 1-2 ingrediente noi pe zi şi dacă metabolismul nu agrează, o las mai moale cu chestia respectivă. ralu, gătitul fără grăsimi rulz! Report
January 31, 201214 yr comment_126401 Cum doresti tu, Dex. Era doar o parere In orice caz, il gasesc foarte cool, mai ales ca imi readuci aminte de mine si iti multumesc pentru asta. @ Ralesu: retetele postate de el pana acum sunt sarace in grasimi si fibre. La ce te referi cand spui low fibre? Report
January 31, 201214 yr comment_126411 Circa 300 de gr pe zi mi se pare enorm, sa nu fie cu suparare. si mie!ca sa pierzi 1kg tb sa consumi 7000kcal. ptr 300, tb cca 2000. in niciun caz nu mananci 2000kcal, nici nu tb. mai faci ceva sport...da' cat? bine, poate ca nu se face calculul chiar asa, dar nici departe de adevar nu e. Report
February 1, 201214 yr comment_126518 Am purces azi la aprovizionare,dar pasarea malai viseaza .Am vrut sa iau spanac ,andive,sparanghel ,ridichi.,dovlecei .N-am gasit .E o pana ,de cand cu gerurile ,dar o sa apara iar .Am luat : Praz ,apio ,salata verde ,rosii ,fenel,sfecla si multe fructe.Dex,nu stiu unde stai tu,dar pentru Romania nu e un sezon fericit pentru diete.Totusi e bine ca am inceput .Si am sa tin Dex-Toxul cu ce se gaseste . A !Si am luat baterii pentru cantar .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Diminata : 1 ou fiert + Un fresh de grape + cafeaPranz : l-am sarit ,ca nu eram acasa .Cina : Tocanita de praz(cu o lingura ulei de masline ) + rosii grilate si ceva carnita . Peste sau pui .Ma duc sa vad ce decongelez . Pe mine prazul ma satura,la fel ca si ciupercile .Iau un supliment cu Omega 3+ Omega 6 si un supliment cu Calciu si vit D . Eu ma hidratez in continuare cu ceai de soc si trisez un pic cu un ceai antiadipos care accelereaza digestia . Dex ce ai mai gatit ? Report
February 1, 201214 yr Author comment_126532 moatzo, bun calculul, teoria e că pe restul de calorii, care nu ies la socoteală, corpul şi le ia din grăsimile proprii pişco, aci găsesc de toate, nu locale, ci de mai la sud sau din continentele unde-i acum vară. ieri seară am făcut deconstructed chilli adică numai carnea şi ceapa, fără fasole şi fără roşii carne tocată de vacă, o ceapă, sare, piper şi 1 lingură de soia, in tigaie sub capac cam 15 minute a ieşit ceva foarte bun, ceapa s-a inmuiat in grăsimea cărnii şi fost foarte dulce şi bună azi, smoothie de căpşuni cu stevia şi hamburgher detox, fără poză ( carnea tocată am condimentat-o şi am pus-o 4 minute in microwave) pe salată de daikon pe care v-am mai arătat-o ceaiul de azi, kombucha (ceai fermentat) amestecat cu oolong, ananas, mango şi flori de safflower Report
February 1, 201214 yr comment_126542 pişco, aci găsesc de toate, nu locale, ci de mai la sud sau din continentele unde-i acum vară. [color=#0000ff][b]Ferice de tine .[/b][/color] ieri seară am făcut deconstructed chilli adică numai carnea şi ceapa, fără fasole şi fără roşii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif carne tocată de vacă, o ceapă, sare, piper şi 1 lingură de soia, in tigaie sub capac cam 15 minute a ieşit ceva foarte bun, ceapa s-a inmuiat in grăsimea cărnii şi fost foarte dulce şi bună [color=#0000ff][b]Asta ma inspira si pe mine . Eu fac maine niste perisoare din carne de vita ,ceapa ,boia,sare,piper si un albus ,fierte in apa cu foi de dafin si o garnitura de varza murata . [/b][/color] ceaiul de azi, kombucha (ceai fermentat) amestecat cu oolong, ananas, mango şi flori de safflower [color=#0000ff][b][color=#0000ff][b]Mama cum arata !Ananasul si mango sunt imbracate in praf de zahar si sulfitate ?Sau cum ?Ca de aratat ,arata de-ti lasa gura apa . Alt truc :eu manac 10-12 samburi de nuca sau migdale daca nu sunt acasa si ma pocneste foamea .Stiu ca tu nu manaci samburi ,dar eu am portia mica de carne .Dupa cum ziceam,doar la o masa din zi .Am facut tocanita de praz cu rosii + carnita (150 de grame ) Sunt satula de nu mai pot.Acuma beau ceaiul antiadipos . No toate bune ,spor si vant la pupa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif . P.S. Cand te aud ca-mi zici Pisco ,imi aduc aminte de vocea navigatorului IGO 8 ,pe care l-am setat pe limba moldoveneaca .De cate ori depasesc viteza imi spune : - Pisco mai incet ,ca te vad astia si-ti iau banii .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif [/b][/color][/b][/color] Report
February 1, 201214 yr comment_126558 @ Ralesu: retetele postate de el pana acum sunt sarace in grasimi si fibre. Pai tocmai de-aia imi si plac retetele astea!Nu pot tine o dieta detox ca la carte pentru ca sunt imediat dupa operatie, si nu trebuie sa mai pierd in greutate (am pierdut deja 12 kg de asta vara pana acum). Trebuie sa mananc 5 mese pe zi, dar cate putin si sa nu depasesc un total de grasime de 20g per masa si 60g per zi. La ce te referi cand spui low fibre? Dieta slaba in fibre, adica nu am voie cereale sau paine integrala, fara cruditati (totul fiert), fara salata verde, asta timp de o luna, dupa care voi reintra in normal si voi putea manca fibre ca toata lumea Report
February 1, 201214 yr Author comment_126565 picşo, no pişco tare cu ceaiu' că nu te prinde nime' nu ştiu cum sunt uscate ananasul şi mango pen'că aşa cumpăr ceaiul, cu toate amestecăturile in el. bucăţile alea nu le mănînc, numai le infuzez şi le arunc după aia. dacă aş putea posta mirosul ... ştiu trucul cu migdale şi nuci, am migdale pe peste tot. just in case. ralu, dacă faci vreo reţetă de pe aici, să vii să ne spui dacă ţi-a plăcut Report
February 1, 201214 yr comment_126572 picşo, no pişco tare cu ceaiu' că nu te prinde nime' https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Ok Sir !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif Report
February 1, 201214 yr comment_126596 ralu, dacă faci vreo reţetă de pe aici, să vii să ne spui dacă ţi-a plăcut Bineinteles! Report