February 7, 201214 yr Author comment_128493 @ Any: care cana mama? Ti-ai luat si tu bolul imens de sticla? Cana/bol aia din poza, tu cum ii zici? Report
February 7, 201214 yr Author comment_128497 Desi rosu imperial ma inebuneste de cap, eu tot la negru m-am hotarat. Nu pot avea ceva rosu zi de zi )Da, fiecare cu gustul lui ..eu nu mi-as fi inchipuit pe altul, decat rosu Imi plac si cele sidefate (cel verde) dar rosu' e frumos acolo la coltul lui la bucatarie Mie imi plac toate culorile, insa cand ma gandesc la el eu il vad rosu.Orice obiect de la ei eu mi-l imaginez rosu. Report
February 8, 201214 yr Author comment_128550 Kitchen Aid a ajuns sa fie destul de cunoscut si aici, la tv il vad pe toate programele de bucatarie, toti chefi mari lucreaza cu el.Problema e ca nu se vinde in orice magazin de electrocasnice ca si kenwood-ul, e mai greu de gasit.Eu l-am luat pe ebay dintr-un magazin cu site, nr de telefon, a vorbit sotul cu ei, seriosi, mi-au trimis factura, tot. Ziceam mai sus ca l-am folosit la maxim de cand l-am luat, prajituri, frisca, maioneza, paine. Report
February 8, 201214 yr comment_128552 Cind a fost sa fie, ocazia a fost sa il iau pe ken, pe forumul italian era deja cunoscut, mai apoi am auzit de Kitchen Aid care aici e mai putin cunoscut, dar imi place mai mult ca design, plus ca, spre deosebire de Ken care la viteze mari si cantitate mare se misca, Kitchen-aidul ramine stabil. Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu spune-mi ce am gresit Doamne,pai la cat de detaliat mi-ai explicat sa mai si zic ca ai gresit ceva? Mi-as da eu singura in .Nici chiar sa nu-mi fi raspuns deloc,ca tot n-as fi putut.Multumescu mare, mare, mare Dar daca o fi s-ajung vreodata sa-mi iau si nu voi sti ce s-aleg,pun la vot aici si ma lamuresc instant,desi in mare am inteles ca K.Aid isi merita pretul si investitia. Report
February 8, 201214 yr comment_128566 Ellani, sa sti ca si eu intitial am vrut Ken-ul ca vazusem ca are puterea mai mare.Dar a venit Maya si m-a lamurit care e diferenta dintre cele 2.Si nu regret ca l-am luat. Any, sa sti ca si eu il folosesc destul de des.doar rar mai scot mixerul.Saracul de craciun a tot framantat 2 ture de cozonaci, prajituri fel de fel.Si.mi multumesc mie pt ziua cand m-am hotarat sa mi-l iau ca imi e de mare ajutor, mai ales ca mainile nu mai tin deloc cu mine Eu am de la KA si benderul ca al Mayei, si e si el folosit saptamanal.Am macinat si semintele de in in el.Traiasca prietenii de mi l-au facut cadou. Report
February 8, 201214 yr Author comment_128569 Si eu am le-am bombardat pe Maya si pe Adriana in trecut cu intrebarile. Ioana, mie nu mi-a placut niciodata sa framant, de aceea paine aproape ca nu faceam niciodata si fel de fel de aluaturi care necesita operatiunea asta.Cu Termomixul nu am framantat decat de cateva ori pizza pentru ca aluaturile parca le taie nu le framanta, avand grupul de lame in cana. Al tau ce culoare are? Report
February 8, 201214 yr comment_128576 300W, nu e cam subtirel? Al meu are 900W si nu mi se pare excesiv Report
February 8, 201214 yr comment_128579 Desi rosu imperial ma inebuneste de cap, eu tot la negru m-am hotarat. Nu pot avea ceva rosu zi de zi )Da, fiecare cu gustul lui ..eu nu mi-as fi inchipuit pe altul, decat rosu Imi plac si cele sidefate (cel verde) dar rosu' e frumos acolo la coltul lui la bucatarie [color=#0000FF]Exact! Principalul este sa il folosesti! Asa ca, dixtractie maxima! [/color] @ Any: care cana mama? Ti-ai luat si tu bolul imens de sticla? @ Ioana: ai mai luat accesorii din US? Fara Zoll? Lapo, nu, n-am mai luat,dar cred ca daca sunt declarate cadouri atunci nu mai platesc Zoll.Inca ceva: doreste cineva din Germania cartea de retete? Nu am folosit-o niciodata pana acum si nici nu o voi face Are ceva retete interesante, sau e ceva de capul ei? Si me imi place negrul ala.[color=#4169E1]Hm...chiar daca il declari cadou, trebuie sa ai dovada ca este cadou. Chiar daca este, ei vor din partea persoanei care ti-a trimis cadoul chitanta cu valoarea obiectului, caci doar pana la o anumita valoare se accepta ca fiind cadou. Daca o depaseste, platesti Zoll. Asa era acum cca doi ani. Cat despre carte, habar nu am! Marturisesc ca nu m-a interesat macar o data sa o deschid, spre rusinea mea. [/color]Desi rosu imperial ma inebuneste de cap, eu tot la negru m-am hotarat. Nu pot avea ceva rosu zi de zi )Foarte elegant! [color=#0000FF]Multumesc scumpa! Da, exact asta m-a facut sa ma hotarasc la negru [/color] Io nu pot decat sa stau pe margine si sa fac galerie.Imi plac si mie tare de tot,dar deocamdata sunt altele la rand de acoperit financiar.Desi,la cum gatesc mai mult doar pentru 2,nici nu cred ca l-as folosi prea des acum.Apropo,sunt si din astea cu placa de incalzit de-desubt cum vazusem ca are Kenwoodul?E ceva bun in placa aia,sau? [color=#4169E1]Ellani, atata timp cat sunteti doar doi, eu , om foarte pragmatic, iti spun ca mai bine dai banii pe pantofi )) Sincer, eu cand fac ceva doar pentru mine ori pentru amandoi, mai degraba pun mana pe mixerul clasic ori framant la mana...pentru ca ma relaxeaza si imi aduce aminte de mamaia, bunica si mama [/color] @ Any: care cana mama? Ti-ai luat si tu bolul imens de sticla? Cana/bol aia din poza, tu cum ii zici? Uite, de asta zic: Report
February 8, 201214 yr Author comment_128581 300W, nu e cam subtirel? Al meu are 900W si nu mi se pare excesiv Nu e putin, pentru ca are motor direct si astia 300 de W se transforma in 1200, nu se pierde puterea pe drum. Report
February 8, 201214 yr Author comment_128588 Am inteles ce vroiai sa zici Lori , eu nu am nici un accesoriu deocamdata. Report
February 8, 201214 yr comment_128591 Desi rosu imperial ma inebuneste de cap, eu tot la negru m-am hotarat. Nu pot avea ceva rosu zi de zi )Da, fiecare cu gustul lui ..eu nu mi-as fi inchipuit pe altul, decat rosu Imi plac si cele sidefate (cel verde) dar rosu' e frumos acolo la coltul lui la bucatarie [color=#0000FF]Exact! Principalul este sa il folosesti! Asa ca, dixtractie maxima! [/color] Este dragul de el La paine, cozonac numai el..la fel si la amestecat creme cu unt. La un batut rapid de bezea, folosesc pe unul de mana, dar muncile grele el le face. Asta e o poza mai veche, dar si coca de cozonac si de paine el le-a batut Report
February 8, 201214 yr comment_128602 Uma, imi faci pofta de cozonac !Sa stii ca mi-am facut pofta singura Chiar ma gandeam acum ca poate pun de niste cozonaci in week-end ca si asa nu am apucat sa fac anul asta ca am fost pe drumuri....si pana la paste e ceva de asteptat.. Dar parca mi-e dor si de o painica calda..cu un pic de unt Bun un KA la casa omului Mai ales daca nu iti mai arde de batut coca cu mana... Report
February 8, 201214 yr comment_128608 Si eu am le-am bombardat pe Maya si pe Adriana in trecut cu intrebarile. Ioana, mie nu mi-a placut niciodata sa framant, de aceea paine aproape ca nu faceam niciodata si fel de fel de aluaturi care necesita operatiunea asta.Cu Termomixul nu am framantat decat de cateva ori pizza pentru ca aluaturile parca le taie nu le framanta, avand grupul de lame in cana. Al tau ce culoare are? nu rosu @ Any: care cana mama? Ti-ai luat si tu bolul imens de sticla? @ Ioana: ai mai luat accesorii din US? Fara Zoll? Lapo, nu, n-am mai luat,dar cred ca daca sunt declarate cadouri atunci nu mai platesc Zoll.Inca ceva: doreste cineva din Germania cartea de retete? Nu am folosit-o niciodata pana acum si nici nu o voi face Are ceva retete interesante, sau e ceva de capul ei? Si me imi place negrul ala.[color=#4169E1]Hm...chiar daca il declari cadou, trebuie sa ai dovada ca este cadou. Chiar daca este, ei vor din partea persoanei care ti-a trimis cadoul chitanta cu valoarea obiectului, caci doar pana la o anumita valoare se accepta ca fiind cadou. Daca o depaseste, platesti Zoll. Asa era acum cca doi ani. Cat despre carte, habar nu am! Marturisesc ca nu m-a interesat macar o data sa o deschid, spre rusinea mea. [/color] nu mai stiu cat e valoare pana in care nu platesti Zoll,o sa o intreb pe cumnata-mea Desi rosu imperial ma inebuneste de cap, eu tot la negru m-am hotarat. Nu pot avea ceva rosu zi de zi )Foarte elegant! da si tu parca tot rosu il aveai, nu? Report
February 8, 201214 yr Author comment_128616 Nici eu nu am facut de Craciun si tot am zis ca vreau sa fac ca mi-a trimis mama nuci si rahat, deci as avea si cu ce.Deocamdata sunt in stand by. Mie aluat nu-mi place sa framant, cand mi se lipeste coca de degete si printre degete nu stiu incotro sa fug. Si nu-s una sclifosita, insa am si eu fix-ul asta.Dar am facut "sacrificiul" asta in trecut si am framantat cozonaci.Dar cu KA deja se schimba treaba Report
February 8, 201214 yr comment_128620 da si tu parca tot rosu il aveai, nu?Io n-are deloc. Nu inca. Si nici in urmatoarea suta de ani nu cred ca fac rost de-atatia bani incat sa-l cumpar. Report
February 8, 201214 yr comment_128625 Nici eu nu am facut de Craciun si tot am zis ca vreau sa fac ca mi-a trimis mama nuci si rahat, deci as avea si cu ce.Deocamdata sunt in stand by. Mie aluat nu-mi place sa framant, cand mi se lipeste coca de degete si printre degete nu stiu incotro sa fug. Si nu-s una sclifosita, insa am si eu fix-ul asta.Dar am facut "sacrificiul" asta in trecut si am framantat cozonaci.Dar cu KA deja se schimba treabaLa mine e mai mult chestie de putere...ca terminam de batut cozonacii si schimbam imbracamintea :)Dar dragul de KA il bate frumos si temeinic si e o placere de facut acum coca Report
February 8, 201214 yr comment_128638 Ioana am inteles, e verde al tau ! nu,desi verde am vrut ,dar tb sa se asorteze cu restul electrocasnicelor,desi mi-a schimbat linia blenderul, ca ala,da e rosu,da nah, calu´de dar... da si tu parca tot rosu il aveai, nu?Io n-are deloc. Nu inca. Si nici in urmatoarea suta de ani nu cred ca fac rost de-atatia bani incat sa-l cumpar. Pe Lapo o intrebam, ca ea aratase pe ala negru si a zis ca ii place rosu da a ramas la negru.iar eu parca aveam in cap ca a vzut la ea tot rosu Uma, si mie imi place sa framant de mana,si framantam cozonacii si 30 de min, da acu nu ma mai tin mainile, daia am si luat KA Report
February 8, 201214 yr Author comment_128661 Ioana am inteles, e verde al tau ! nu,desi verde am vrut ,dar tb sa se asorteze cu restul electrocasnicelor,desi mi-a schimbat linia blenderul, ca ala,da e rosu,da nah, calu´de dar... Bun si pana la urma ce culoare are ? Report
February 8, 201214 yr Author comment_128684 Bun si pana la urma ce culoare are ? Se asorteaza cu masina de cafea . E imensa masinaria ta de cafea!!!! Report
February 8, 201214 yr Author comment_128710 Eu de la KA mai am instrumentul ala care curata cartofi, morcov, etc. Il ador si pe asta. Report
February 8, 201214 yr comment_128728 Si eu am le-am bombardat pe Maya si pe Adriana in trecut cu intrebarile. Ioana, mie nu mi-a placut niciodata sa framant, de aceea paine aproape ca nu faceam niciodata si fel de fel de aluaturi care necesita operatiunea asta.Cu Termomixul nu am framantat decat de cateva ori pizza pentru ca aluaturile parca le taie nu le framanta, avand grupul de lame in cana. Al tau ce culoare are? nu rosu @ Any: care cana mama? Ti-ai luat si tu bolul imens de sticla? @ Ioana: ai mai luat accesorii din US? Fara Zoll? Lapo, nu, n-am mai luat,dar cred ca daca sunt declarate cadouri atunci nu mai platesc Zoll.Inca ceva: doreste cineva din Germania cartea de retete? Nu am folosit-o niciodata pana acum si nici nu o voi face Are ceva retete interesante, sau e ceva de capul ei? Si me imi place negrul ala.[color=#4169E1]Hm...chiar daca il declari cadou, trebuie sa ai dovada ca este cadou. Chiar daca este, ei vor din partea persoanei care ti-a trimis cadoul chitanta cu valoarea obiectului, caci doar pana la o anumita valoare se accepta ca fiind cadou. Daca o depaseste, platesti Zoll. Asa era acum cca doi ani. Cat despre carte, habar nu am! Marturisesc ca nu m-a interesat macar o data sa o deschid, spre rusinea mea. [/color] nu mai stiu cat e valoare pana in care nu platesti Zoll,o sa o intreb pe cumnata-mea Desi rosu imperial ma inebuneste de cap, eu tot la negru m-am hotarat. Nu pot avea ceva rosu zi de zi )Foarte elegant! da si tu parca tot rosu il aveai, nu? Nuuu, al meu a fost deodata negru. Cum am puat primii bani, pe el i-am dat! Daca imi aduc aminte, parca 5o euro era valoarea. De la 50 in sus, taxe la greu. Report
February 8, 201214 yr comment_128731 Ioana si pe cel de otel il luasem in considerare, doar ca pe atunci nu se potrivea la bucatarie. Acum tre' sa schimb bucataria dupa el, sa pun marmura neagra. Ii ador alura neagra. Report