February 7, 201214 yr comment_128263 Deschid topicul asta pentru toti iubitorii de kitchenaid.Ca o fi rosu, alb, albastru, portocaliu, negru, n-are importanta! De curand, circa 2 luni, am devenit posesoarea acestui minunat ajutor in bucatarie.Pentru mine, in afara de faptul ca e o masinarie super, e un adevarat obiect de design.Imi place aerul lui vintage .Aici abia scos din cutie cand a ajuns Accesorii n-am luat, de-acum incolo.Primul pe care vreau sa-l iau e cel pentru facut paste Il are cineva? Report
February 7, 201214 yr comment_128298 Kitchen aid .... ...rosu O sa radeti, dar e prima masinarie de care m-am "atasat". Cand am cumparat-o am avut cadou gratuit accesoriul de facut inghetata (foarte bun!) Dupa care am cumparat si accesoriile astea -singura folosita mai des a fost masina de tocat. Paste nu fac ca mananc rar si au la magazinul de langa mine si proaspete (e zona de italieni) Imi e tare drag, bate si cozonac (dintr-un kg de faina) si e foarte util...si tare frumos Report
February 7, 201214 yr Author comment_128304 Bine-ai venit in club! Si tu rosu ! Cozonac inca n-am facut, insa la Craciun am prajiturit intr-una!Paine am facut. Noi mancam paste in fiecare zi.Se gasesc si aici proaspete binenteles, sunt mici magazine care vand numai asa ceva.Dar mi-ar placea sa le fac eu.Si-apoi ce-i mai important e, ca jumatatea mea a ramas fulgerat de accesoriul asta!Deci o sa-l am sigur ! Inghetata cum e? Report
February 7, 201214 yr comment_128313 Bine-ai venit in club! Si tu rosu ! Cozonac inca n-am facut, insa la Craciun am prajiturit intr-una!Paine am facut. Noi mancam paste in fiecare zi.Se gasesc si aici proaspete binenteles, sunt mici magazine care vand numai asa ceva.Dar mi-ar placea sa le fac eu.Si-apoi ce-i mai important e, ca jumatatea mea a ramas fulgerat de accesoriul asta!Deci o sa-l am sigur ! Inghetata cum e? Si eu in club Ca si cuscra mea, tot rosu Inghetata e foarte buna, se pune vasul cu fundul in sus in congelator si compozitia se pune rece. Am facut inghetata din capsuni, piersici, vanilie (adevarata) o nebunie! Merita sa stii. Paste pot face si eu la masinaria asta, numai ca asa cum ziceam, mananc foarte, foarte rar (mai fac taietei de casa pentru supa) Report
February 7, 201214 yr Author comment_128327 Inghetata pot face cu thermomix, dar recunosc ca n-am facut pana acum Mi-ar mai placea accesoriul de facut suc de rosii (ala care separa pulpa de rosii de seminte si coaja) si alea pentru ravioli si tagliatelle.Astea de paste sunt scumpe tare de tot . Report
February 7, 201214 yr comment_128354 Cind Ken o sa-si dea obstescul sfirsit Kitchen Aid scrie pe fruntea mea Ai facut foarte bine cu mesajul asta, o asteptam pe sorella mea, ea are mult de scris pe subiectul asta. Report
February 7, 201214 yr comment_128357 Si nu e singura Eu il folosesc la prajituri, la inghetata vara ca sunt fructele proaspete, la tocat mai rar ca nu prea toc..dar anul asta a facut dragul de el carnati Report
February 7, 201214 yr Author comment_128362 Carnati, da, ala o sa-l iau sigur ca e ieftin, am vazut pe ebay 20 de euro. Report
February 7, 201214 yr Author comment_128364 Cind Ken o sa-si dea obstescul sfirsit Kitchen Aid scrie pe fruntea mea Ai facut foarte bine cu mesajul asta, o asteptam pe sorella mea, ea are mult de scris pe subiectul asta. Pai inseamna ca mai ai de asteptat ! Report
February 7, 201214 yr Author comment_128373 Azi am bagat si eu pentru prima data in masina de spalat vase, cana.Nu se baga la masina telul.Am citit in carte. Report
February 7, 201214 yr comment_128386 Si eu vreau accesoriul de tocat carne, cel pentru inghetata si mai avea Maya cel pt scos samburii la struguri care mi se pare practic.Eu bag de fiecare data cana la masina si recunosc ca odata am bagat si telul,da n-a patit nimic:) Eu tot urmaresc site-uri prin State sa vad cand sunt oferte ca-s mai ieftine. Report
February 7, 201214 yr comment_128390 Uma, zi-mi si mie te rog cum e accesoriul de tocat carne ca ma tot tin sa il iau dar cumnatul meu, si el posesor de KA, a spus ca sa nu il iau. Exista de la o firma compatibila care cica ar fi mult mai stabil si confectionat tot din metal. Report
February 7, 201214 yr comment_128391 @ Any: care cana mama? Ti-ai luat si tu bolul imens de sticla? @ Ioana: ai mai luat accesorii din US? Fara Zoll? Report
February 7, 201214 yr comment_128394 Inca ceva: doreste cineva din Germania cartea de retete? Nu am folosit-o niciodata pana acum si nici nu o voi face Report
February 7, 201214 yr comment_128407 Uma, zi-mi si mie te rog cum e accesoriul de tocat carne ca ma tot tin sa il iau dar cumnatul meu, si el posesor de KA, a spus ca sa nu il iau. Exista de la o firma compatibila care cica ar fi mult mai stabil si confectionat tot din metal.Lapo e ok - nu e foarte mare (adica nu ca o masina speciala de tocat carne) dar vine cu doua site (una cu gaurele mai mici, una mai mare)si e destul de zdravana (adica grea, nu pacalici din plastic)A fost folosita la facut de carnati (cu tot cu tocat carne) si a fost ok. Daca vrei pot sa-i fac o poza separat. Report
February 7, 201214 yr comment_128412 Si eu vreau accesoriul de tocat carne, cel pentru inghetata si mai avea Maya cel pt scos samburii la struguri care mi se pare practic.Eu bag de fiecare data cana la masina si recunosc ca odata am bagat si telul,da n-a patit nimic:) Eu tot urmaresc site-uri prin State sa vad cand sunt oferte ca-s mai ieftine.Eu tot la oferte am gasit..bine si pe KA l-am asteptat pana au avut oferta cu recipientul de facut inghetata (cam $100 daca il cumperi separat)La fel si accesoriile, le-am cumparat la oferta. Report
February 7, 201214 yr comment_128437 Uma, nu, multumesc, ca oricum le pot vedea pe site. Acum o sa il rog pe cumnat sa mi-l aduca pe al lui sa il vad si eu si sa pot hotara. In US is oferte super, aici sa te tii ce preturi pt KA. Report
February 7, 201214 yr comment_128446 Desi rosu imperial ma inebuneste de cap, eu tot la negru m-am hotarat. Nu pot avea ceva rosu zi de zi ) Report
February 7, 201214 yr comment_128456 Desi rosu imperial ma inebuneste de cap, eu tot la negru m-am hotarat. Nu pot avea ceva rosu zi de zi )Da, fiecare cu gustul lui ..eu nu mi-as fi inchipuit pe altul, decat rosu Imi plac si cele sidefate (cel verde) dar rosu' e frumos acolo la coltul lui la bucatarie Report
February 7, 201214 yr comment_128463 @ Any: care cana mama? Ti-ai luat si tu bolul imens de sticla? @ Ioana: ai mai luat accesorii din US? Fara Zoll? Lapo, nu, n-am mai luat,dar cred ca daca sunt declarate cadouri atunci nu mai platesc Zoll. Inca ceva: doreste cineva din Germania cartea de retete? Nu am folosit-o niciodata pana acum si nici nu o voi face Are ceva retete interesante, sau e ceva de capul ei? Si me imi place negrul ala. Report
February 7, 201214 yr comment_128465 Desi rosu imperial ma inebuneste de cap, eu tot la negru m-am hotarat. Nu pot avea ceva rosu zi de zi )Foarte elegant! Report
February 7, 201214 yr comment_128471 Io nu pot decat sa stau pe margine si sa fac galerie.Imi plac si mie tare de tot,dar deocamdata sunt altele la rand de acoperit financiar.Desi,la cum gatesc mai mult doar pentru 2,nici nu cred ca l-as folosi prea des acum.Apropo,sunt si din astea cu placa de incalzit de-desubt cum vazusem ca are Kenwoodul?E ceva bun in placa aia,sau? Report
February 7, 201214 yr comment_128481 Apropo,sunt si din astea cu placa de incalzit de-desubt cum vazusem ca are Kenwoodul?E ceva bun in placa aia,sau?Nu stiu sa fi facut Kitchen Aidul si dintr-ala care gateste, Ken-ul da, l-a facut recent, eu avind Thermomixul care e primul care s-a nascut gatind nu-i vad rostul Ken-ului care gateste, da' na, fiecare cu parerea lui Report
February 7, 201214 yr comment_128485 Eu n-am de nici-unul si ma gandeam sa nu mor in nestiina,daca are rost sa dai bani pe Ken?Chiar fierbe lucrurile ca lumea,sau e doar asa,de reclama? Am inteles ca ziceai ca treci la K.Aid dupa Ken.Sa-nteleg ca e mai bun sau mai frumos ? Report
February 7, 201214 yr comment_128488 Cind a fost sa fie, ocazia a fost sa il iau pe ken, pe forumul italian era deja cunoscut, mai apoi am auzit de Kitchen Aid care aici e mai putin cunoscut, dar imi place mai mult ca design, plus ca, spre deosebire de Ken care la viteze mari si cantitate mare se misca, Kitchen-aidul ramine stabil. Ken ca si Kitchen aid sunt 2 malaxoare adica framinta aluat de piine, bat frisca si albume si compozitii pentru dulciuri, li se pot atasa accesorii care fac alte chestii. Cirligul sau telul se ataseaza deasupra. Ken-ul care coace amesteca ceea ce se coace cu telul de deasupra. Thermomixul e diferit, nu poate face ceea ce fac ceilalti 2 pentru ca are lame care taie atasate dedesubt, cind el coace amesteca dedesubt, deci de exemplu coci o supa de legume, cind e gata mixezi si ai crema, Ken-ul asta nu o face, el doar amesteca. E un subiect intreg tot aici despre Thermomix. Parerea mea e ca Thermomixul e foarte scump dar a fost primul care a avut posibilitatea asta plus ca are un motor ca nimeni altul la amestecat, face faina in citeva minute din 100de gr de griu boabe si cu asta cred ca am spus tot. Ken-ul care coace costa la fel dar nu face altceva decit sa amestece aluat si sa coaca amestecind de deasupra deci pentru mine e si mai exagerat ca pret. Depinde de ce vrei tu, de ce ai nevoie si de citi bani dispui, in orice caz Thermomixul e un lucru si Kitchen si Ken-ul altul. Ma refer la Kenul care nu coace. Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu spune-mi ce am gresit Report