Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KITCHENAID

Featured Replies

da si tu parca tot rosu il aveai, nu?

Io n-are deloc. Nu inca. Si nici in urmatoarea suta de ani nu cred ca fac rost de-atatia bani incat sa-l cumpar. :(

Awwwww, pouvre pouvre pushicat :(

• Author

Ioana si pe cel de otel il luasem in considerare, doar ca pe atunci nu se potrivea la bucatarie. Acum tre' sa schimb bucataria dupa el, sa pun marmura neagra. Ii ador alura neagra.

Esti curajoasa :( !

Se asorteaza cu masina de cafea :) .

E imensa masinaria ta de cafea!!!!

normal, tb sa se asorteze cu masina de cafea,frigider si alte aparaturi :violent6: .E, nu e chiar asa mare masinaria, pare :lol:

Nuuu, al meu a fost deodata negru. Cum am puat primii bani, pe el i-am dat! :((

Daca imi aduc aminte, parca 5o euro era valoarea. De la 50 in sus, taxe la greu.

Cred ca numai rosu in fata ochilor vad, de la atatea KA-uri rosii, si pe al tau tot rosu l-am vazut.

Imi aduc aminte ca acum vreo 3 ani am luat in valoare de vreo 300 si am platit doar 20€ Zoll, nu stiu daca s-a mai schimbat ceva.Si tot asa am facut cu cumnata-mea.

• Author

Ellani depinde ce exigente ai.

Si noi suntem 2, insa n-am tinut cont de asta niciodata.

Adica daca mi-a placut ceva am luat, nu m-am gandit ca n-are rost ca suntem numai noi doi. Adica cum? Ce suntem noi :headbang: . Nu meritam sau ce?

In plus mie imi place sa invit prieteni, rude la masa, asa ca un ajutor in plus nu strica.

Si-apoi mai e o chestie.

Eu ador tot ce tine de bucatarie si de casa. Nu chestii inutile, ca nici n-o sa-mi umplu dulapurile de prostii pe care sa le folosesc din an in Pasti.

Si nu in ultimul rand trebuie sa ti-l doresti cu adevarat. Ka-ul ma refer.

In afara faptului ca sunteti doi, unu', cinci sau zece.

Adica daca mi-a placut ceva am luat, nu m-am gandit ca n-are rost ca suntem numai noi doi. Adica cum? Ce suntem noi =)) . Nu meritam sau ce?

In plus mie imi place sa invit prieteni, rude la masa, asa ca un ajutor in plus nu strica.

Si-apoi mai e o chestie.

Eu ador tot ce tine de bucatarie si de casa. Nu chestii inutile, ca nici n-o sa-mi umplu dulapurile de prostii pe care sa le folosesc din an in Pasti.

+1

asa si noi.la mine se stie ca deja intre prieteni,in familie ca tot ce tine de casa e bine venit,iar pe mine ma poti lasa cu orele in magazinele specializate decat in alea de tzoale :headbang:

• Author

Adica daca mi-a placut ceva am luat, nu m-am gandit ca n-are rost ca suntem numai noi doi. Adica cum? Ce suntem noi =)) . Nu meritam sau ce?

Si-apoi mai e o chestie.

+1

asa si noi.la mine se stie ca deja intre prieteni,in familie ca tot ce tine de casa e bine venit,iar pe mine ma poti lasa cu orele in magazinele specializate decat in alea de tzoale :headbang:

Asa si eu Ioana, ma pierd pur si simplu cand intru intr-un magazin pentru casa!

Eu ma tot tin sa ii iau husa lui de protectie. O are cineva? Ma enerveaza ca este doar pe o culoare de gasit...anume alb.

de ce-ti trebuie husa?

Cam scump accesoriul de paste:( Cat blenderul.Pt cine face des paste se merita, asa..eu ma multumesc cu masina mea clasica de facut paste.

Adica daca mi-a placut ceva am luat, nu m-am gandit ca n-are rost ca suntem numai noi doi. Adica cum? Ce suntem noi :lol: . Nu meritam sau ce?

Si-apoi mai e o chestie.

Tzucute-as, ca bine le zici :lol:

Eu nu am luat husa dar nici nu pot sa zic ca am mult praf in casa :lol:

• Author

Adica daca mi-a placut ceva am luat, nu m-am gandit ca n-are rost ca suntem numai noi doi. Adica cum? Ce suntem noi :lol: . Nu meritam sau ce?

Si-apoi mai e o chestie.

Tzucute-as, ca bine le zici :lol:

Eu nu am luat husa dar nici nu pot sa zic ca am mult praf in casa :lol:

:lol:

Mai, eu nu iau husa ca-mi place sa-l vad la ochi si nici n-are prea mult timp sa se plictiseasca fara :lol: !

Mai, eu nu iau husa ca-mi place sa-l vad la ochi si nici n-are prea mult timp sa se plictiseasca fara :lol: !

Da, si mie imi place sa-l vad, ca doar de aia l-am luat rosu' sa se potriveasca la bucatarie :lol:

TOt de la KA am cumparat doua vase de fonta, tot rosii si foarte bune.

Si-apoi mai e o chestie.

Eeee,ar acoperi exigentele unul din asta,ca nu-s tare mofturoasa,mai ales cu o asa masinarie(Doar ca,mie desi imi place foarte mult cel rosu,cred ca tot la cel verde m-as opri,sau cel brun,ipotetic vorbind)

Pai meritam,nu-i intrebare,doar ca am avut in vedere ca gatind in cantitati mici de obicei ,ma gandesc ca doar as murdari instrumentele degeaba.Dar ar fi de ajutor la sarbatori si mese mari ,incontestabil.

De-ai sti cate ore pot sa pierd in magazinele de specialitate,chiar daca nu cumpar nimic... :lol: Place mult,numai ca nu place doar KA(place la mine si haine,si cosmetice si multe altele,atat pentru mine cat si pentru al meu :lol: )si cum costa si asta foarte scump, sunt multe 'gauri' de acoperit financiar.(cea mai arzatoare fiind o casa).In fine,macar nu platesc pentru vise :lol:

• Author

Eeee,ar acoperi exigentele unul din asta,ca nu-s tare mofturoasa,mai ales cu o asa masinarie(Doar ca,mie desi imi place foarte mult cel rosu,cred ca tot la cel verde m-as opri,sau cel brun,ipotetic vorbind)

Pai meritam,nu-i intrebare,doar ca am avut in vedere ca gatind in cantitati mici de obicei ,ma gandesc ca doar as murdari instrumentele degeaba.Dar ar fi de ajutor la sarbatori si mese mari ,incontestabil.

De-ai sti cate ore pot sa pierd in magazinele de specialitate,chiar daca nu cumpar nimic... :lol: Place mult,numai ca nu place doar KA(place la mine si haine,si cosmetice si multe altele,atat pentru mine cat si pentru al meu :lol: )si cum costa si asta foarte scump, sunt multe 'gauri' de acoperit financiar.(cea mai arzatoare fiind o casa).In fine,macar nu platesc pentru vise :lol:

Of ce zici tu acolo, cui nu-i plac magazinele?

Fa o pusculita si baga din cand in cand ceva la ea :lol: .

• Author

Da, si mie imi place sa-l vad, ca doar de aia l-am luat rosu' sa se potriveasca la bucatarie :lol:

TOt de la KA am cumparat doua vase de fonta, tot rosii si foarte bune.

Oale si tigai inca n-au ajuns aici.

Cred ca sunt foarte faine rosii :lol: !

Eu husa o vreau pentru ca e stramt la bucatarie si ma enerveaza sa sara pe el stropi de ulei ori de apa. Si cum da, doar la sarbatori e pus in functiune, nu are rost sa il acopere praful. La mine imediat se asterne praful iar eu crizez cand vad din astea.

Ellani, atunci baga bine la ciorap pentru casa :lol: Dupa aia, incet incet le iei tu si pe astea mici. Bafta mare!

Faine ca faine, dar foarte bune :)Mai ales folosite la cuptor, la temperatura mica...super!

post-11-13287994869228_thumb.jpg

Faine ca faine, dar foarte bune :)Mai ales folosite la cuptor, la temperatura mica...super!

post-11-13287994869228_thumb.jpg

super,astea nu le-am vazut

super,astea nu le-am vazut

Foarte bune, din fonta. Numai in ele fac tocanitele, sarmale la cuptor chiar si ciorba.

Totul la foc mic :lol:

Nu am putut sa editez cu poze inainte, uitati aici poze cu cratita mai mare (o folosec mai ales la sarmale si fripturi mai mari) si cea mica cu mancare de mazare (nu se vede prea bine cratita, dar sa dea o idee- carnea de pui se desfacuse de pe oase, cu toate ca nu am tinut-o mult pe foc)

post-11-13288054464597_thumb.jpg

post-11-13288054962256_thumb.jpg