Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul

Featured Replies

Ok, si ca sa deschid topicul, am o intrebare.

Vreau sa-mi continui topicul de "austriece" aici, la dulciuri in imagini, dar vreau sa-mi aduc si retetele postate pana acum, si a lui foxxy si a lui laura. E vreo problema daca fac asa?

• Author
Nu!Te astept :)

Ti-as da o floare,un pupic..dar înca nu avem :)

Bun, multam, zilele urmatoate am o surpriza pentru voi si aduc si capitolele de pana acum :)

am si eu o intrebare:

de ce intra pozele in ordine inversa de cum leam atasat?

trebuie atasata ultima ca sa intre prima sus?

sper ca ati inteles ce vreau sa spun...

Misha, ca sa atasezi pozele in ordine, dupa ce le incarci din calculator, pozitionezi cursorul unde vrei sa iti intre poza, si dai click pe |aseaza in linie|.

Pozele verticale nu stiu cum le poti pune, dar probabil e vorba de latimea si inaltimea pixelilor...poate spun prostii :oops:

Va rog ziceti-mi si mie ce sa fac sa nu mai sughit, ca de-azi dimineata ma-ncearca :salut: !

In afara de lingurita de zahar, ca n-am voie.

Lamaie! cu incredere

Vai dac-ai sti, imi ajunge sughitul pana-n creier, acum ma duc sa iau o lingurita cu lamaie si te tin la curent.

Multumesc Eataly.

Lamaie! cu incredere

Vai dac-ai sti, imi ajunge sughitul pana-n creier, acum ma duc sa iau o lingurita cu lamaie si te tin la curent.

Multumesc Eataly.

Gata, nu mai am nimic, am luat 2 lingurite de zeama de lamaie , multumesc mult de tot Eataly :salut: :P !

Oare de ce n-am intrebat mai devreme???

Va rog frumos sa-mi spune-ti cum pot da multi quote? Deci nu numai la un mesaj, la mai multe deodata.

Nu reusesc decat la un mesaj.

Multumesc.

Va rog frumos sa-mi spune-ti cum pot da multi quote? Deci nu numai la un mesaj, la mai multe deodata.

Multumesc.

Trag topicul sus, poate totusi imi explica si mie cineva. Multumesc!

• Author

Multumesc.

Si eu vreau sa stiu raspunsul la intrebarea asta :lol:

Multumesc.

Si eu vreau sa stiu raspunsul la intrebarea asta :lol:

Lamaie! cu incredere

Multumesc Eataly.

am incercat acum, dai quote, si apoi mergi in jos ( nu le am cu explicatiile ) si tot dai quote si in final scrii si send :lol:

Multumesc.

Merci Stella, am incercat sa vad ce-mi apare.

Am dat quote la un mesaj, m-a trimis in mesagerie, de acolo in josul paginii unde scrie "Subiect revizuit bla bla ba", am dat quote, imi apareau in mesaj mesajele quotate, dar am vrut de ex sa dau si la primele mesaje din topic, n-am putut.

Lamaie! cu incredere

Multumesc Eataly.

Gata, nu mai am nimic, am luat 2 lingurite de zeama de lamaie , multumesc mult de tot Eataly :lol: :lol: !

Oare de ce n-am intrebat mai devreme???

Eu de cand am descoperit lamaia (in tratamentul sughitului) o recomand la toata lumea! :lol:

Eu de cand am descoperit lamaia (in tratamentul sughitului) o recomand la toata lumea! :lol:

Multumesc Eataly, am sa tin si eu minte :lol: !

Am dat quote la un mesaj, m-a trimis in mesagerie, de acolo in josul paginii unde scrie "Subiect revizuit bla bla ba", am dat quote, imi apareau in mesaj mesajele quotate, dar am vrut de ex sa dau si la primele mesaje din topic, n-am putut.

Poti sa faci quote la cîte mesaje doresti, numai sa nu le cascadezi (din motivde de lizibilitate a postarilor am limitat cascadarea citatelor la trei nivele, dar daca doriti mai multe, se poate aranja).

Eu vreau sa intreb ceva :lol: Topicul "arta culinara" pentru ce este pentru decoratii mai deosebite, pentru retete mai intricate, pentru acei profesionisti care se ascund printre noi si vin si ne dezvaluiesc din secretele lor?

Poti sa faci quote la cîte mesaje doresti, numai sa nu le cascadezi (din motivde de lizibilitate a postarilor am limitat cascadarea citatelor la trei nivele, dar daca doriti mai multe, se poate aranja).

Da, trei nivele pentru Niagara :D cred eu ca-i suficient,ca dupa aia se risca sa nu se mai inteleaga nimic din mesaj.

Eu ziceam ca nu reusesc de ex sa dau quote la un mesaj de pe prima pagina si apoi la unul de pe pagina a doua. In acelasi mesaj ma refer :violent1: .

Si pentru decoratii mai deosebite, si pentru retete mai deosebite.

De pilda, terina de foie gras nu fac decît la ocazii, un revelion, o aniversare...

Si pentru decoratii mai deosebite, si pentru retete mai deosebite.

De pilda, terina de foie gras nu fac decît la ocazii, un revelion, o aniversare...

Multumesc Alexandru. Abia astept reteta de terina :violent1:

Da, trei nivele pentru Niagara :D cred eu ca-i suficient,ca dupa aia se risca sa nu se mai inteleaga nimic din mesaj.

Eu ziceam ca nu reusesc de ex sa dau quote la un mesaj de pe prima pagina si apoi la unul de pe pagina a doua. In acelasi mesaj ma refer :violent1: .

Hmmm, ma tem ca softul forumului nu e prevazut cu aceasta facilitate. Dar poti sa deschizi mai multe ferestre de citat în tabs-uri diferite si sa faci copy / paste.