Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul

Featured Replies

• Author

Mai....am si eu asa o curiozitate :laughing7: ...voi cand credeti ca cele doua muze de pe culi se prind ca ceva nu-i in ordine pe-acolo? :-*

P.S. Sunt rea si nu ma pot abtine :toothy9;

Mai....am si eu asa o curiozitate :laughing7: ...voi cand credeti ca cele doua muze de pe culi se prind ca ceva nu-i in ordine pe-acolo? :-*

P.S. Sunt rea si nu ma pot abtine :toothy9;

mi se pare ca deja s-au prins, adica sigur s-au prins

• Author
Ma sacaie ceva :P De ce apare nick-ul Laponei cu albastru? Rosu stiu ce inseamna, verde de asemenea, da ce inseamna albastru? :floare:
  • Author
Ma sacaie ceva :P De ce apare nick-ul Laponei cu albastru? Rosu stiu ce inseamna, verde de asemenea, da ce inseamna albastru? :D

Înseamna ca Lapona are un grup,ce fel de grup...nu stiu,poate ne spune ea ce are de gînd :D

Aha, inteleg, mersi Maya :floare: ...Da acum ma sacaie altceva :D Oricine isi poate face un grup?

Ma sacaie ceva :P De ce apare nick-ul Laponei cu albastru? Rosu stiu ce inseamna, verde de asemenea, da ce inseamna albastru? :D

Înseamna ca Lapona are un grup,ce fel de grup...nu stiu,poate ne spune ea ce are de gînd :D

Aha, inteleg, mersi Maya :floare: ...Da acum ma sacaie altceva :D Oricine isi poate face un grup?

Eu cre'ca da!

Vrei sa-ti deschizi un grup ? :D

De fapt nu e un grup, e o posibilitate de a modifica culorile nick-ului. Oricine vrea alta culoare, sa ceara si i se va da :D

Va rog numai sa nu alegeti din alea de te dor ochii :D

• Author

Multumesc...ma gandesc si daca se poate, de ce nu :lol:

De fapt nu e un grup, e o posibilitate de a modifica culorile nick-ului. Oricine vrea alta culoare, sa ceara si i se va da :lol:

Înseamna ca Lapona are un grup,ce fel de grup...nu stiu,poate ne spune ea ce are de gînd :)

Aha, inteleg, mersi Maya :floare: ...Da acum ma sacaie altceva =)) Oricine isi poate face un grup?

Eu cre'ca da!

Vrei sa-ti deschizi un grup ? :P

Deocamdata nu :mrgreen: , mersi.

Ma sacaie ceva :) De ce apare nick-ul Laponei cu albastru? Rosu stiu ce inseamna, verde de asemenea, da ce inseamna albastru? :lol:

[color=#8000BF]Ce bine ca ai intrebat tu ,ca si eu eram curioasa :P [/color]

Sigur ca oricine poate solicita crearea un grup. :) .

[color=#4000BF]grup nu, da' fro algebra, ceva ... :lol:

[/color]

coloreaza-ma si pe mine cu koloarea de mai sus, pliz (0040FF)

Sigur ca oricine poate solicita crearea un grup. :love7: .

[color=#4000BF]grup nu, da' fro algebra, ceva ... :angry:

[/color]

Done, da nu prea e corespunde cu ce coloare voiai matale. Cred ca 8000FF ar fi trebuit. 8-)

Sigur ca oricine poate solicita crearea un grup. :love7: .

[color=#4000BF]grup nu, da' fro algebra, ceva ... :angry:

[/color]

Done, da nu prea e corespunde cu ce coloare voiai matale. Cred ca 8000FF ar fi trebuit. 8-)

ie fain sh-asha.

• Author
Daca vaxile si-a tras varuiala, ma colorati si pe mine in ceva nuanta de verde? :angry: Multam.
  • Author
Hana, sa traiesti si sa-nverzesti!

Inverzesc nu gluma, ca de la o ora la alta am alta nuanta de verde :hungry:

Ma vreu si eu colorata :) tot un prazuliu, fistic ceva...

si...

Unde gasesc setarea pentru internet daca vreau sa-l sharuiesc in retea? eu sunt calc host

si...

Particip la un concurs pe Eva, cica prietenii trebuie sa ma ajute sa-mi gasesc cadourile http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru ... fana.html# daca nu va e greu %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" />

Multumesc

:D Are cineva robotul asta de bucatarie?Sunteti multumiti de el? Face treaba buna, adica rezista bine la framantat? :tongue3:

Kenwood Prospero KM266

141_88292120f2c305adc19f2e2042b6e5ac_thumb.jpg

I-am scris lui Mos Craciun ca mi-as dori asa ceva, dar as vrea sa stiu dinainte daca merita sau nu.. :D :lol:

Multumesc %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> :D

bun gasit in casa noua! abia v-am gasit, o sa studiez zilele urmatoare noua casuta, dar pana atunci as avea o intrebare pentru maya.

povesteai candva despre un balsam de buze care face minuni cand ai buzele uscate, crapate etc. sunt disperata, am un bot de mai mare frumusetea, si nu imi trece cu nimic. m-am dus la farmacie azi si doamna de-acolo mi-a recomandat eucerin, am si luat, ca nu mai stiu ce sa fac. un amarat de tub de zece ml, sase euro si ceva...brrrr. ma rog, problema mea e ca nu imi amintesc neam cum se numeste balsamul recomandat de tine, si unde il gasesc. daca citesti si iti amintesti, imi spui si mie? te rog.

merci frumos.

Bun venit pupa!

Are cineva idee de ce nu pot deschide linkul in new tab sau new window apasind click dreapta pe el?

Am deschis s-o votez pe oana si nu mi-a deschis linkul in fereastra noua, n-a avut nici o reactie. Am deschis linkul chiar in fereastra de la Arta...