Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Special Sf. Valentin!

Featured Replies

• Author
Multumesc frumos, Gelutza! Incep sa ma umflu in pene de la atatea laude. :D

Incep sa ma umflu in pene de la atatea laude. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Umfla-te ca ai de ce .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Bravo !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif

Felicitari Ela, foarte frumos te-ai pregatit! O zi intreaga de Valentine's Day culinar! :headbang:

Am vrut si eu sa-i fac o surpriza sotului,sa-i fac dulcele preferat insa nu mi s-a batut frisca si in loc de mousse a iesit inghetata! B) Apoi a luat foc pisicu' de la lumanarea in forma de inimioara! Pana sa-l prindem si-a maronit blana pe o parte. :o Acum rad, dar alaltaieri m-am speriat. Asa incat noi nu avem nici brad de Craciun, nici decoratiuni de Paste, de acu' n-om mai avea nici cine romantice la lumina lumanarii!! :appl:

Ela, felicitări şi din partea mea!!! :occasion14: :thumleft: ;) Toate mi-au plăcut enoooorm, dar para aia în vin am visat-o ( jur!) azi noapte!

Cred că Universul a vrut să-mi sugereze că trebuie să încerc şi eu reţeta. E grea?

Apoi a luat foc pisicu' de la lumanarea in forma de inimioara! Pana sa-l prindem si-a maronit blana pe o parte. ;)

:occasion14: :thumleft: ;)

adio cina romantica!

caut-o pe Zerda si compatimiti impreuna, ca si matzele ei au luat foc.

scuze de of

• Author

Multumesc tuturor pentru laude! Ma bucur ca v-a placut, si eu care ma gandeam daca sa postez sau nu meniurile noastre.

Laura, imi pare rau pentru pisic. Bun ca n-a fost mai rau. Cine romantice zic eu ca mai puteti face, dar mai bine fara lumanari.

Koral, perele in vin se fac foarte usor. Eu am pus la fiert vin (vreo 250-300ml, n-am masurat exact), zahar si esenta de vanilie. Am pus perele curatate si le-am lasat la fiert, intorcandu-le din cand cand, pana mi-a placut consistenta perelor iar vinul s-a caramelizat.

Vinul meu a fost cam inchis la culoare, data viitoare cred ca am sa folosesc unul mai deschis. Am vazut si la Maya pe blog o reteta (nu stiu daca o fi si pe aici), ale ei arata super.