Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Meniul meu de Karfreitag 2012, 2013

Featured Replies

Maya, sarbatori fericite.

Meniu si aranjamente desavarsite, felicitari pentru ochi bun si atentie la detalii.

Maya, ca de obicei minunat si anul asta, dar mi-e mi-a ramas sufletul le meniul trecut :floare:....

dom'le nu-i chiar asa departe Bavaria asta, oi ajunge eu odata si-odata :D ( amenintare serioasa draga Maya :D )si am sa vin sa trag cu ochiul cand pregatesti, ca e totul ca-n reviste.

Paste ferivit Denisei; ( aici ploua mocaneste, sprer ca pe la voi e timpul mai de sezon )

Sarbatori fericite!

Ca de obicei, totul este la superlativ! :thumleft: Este o placere sa urmaresc mesele voastre festive, chiar si de la distanta. Pozele si descrierea, dar si preparatele parca ma aduc si pe mine la masa voastra. Iti multumesc, Maya, pentru toate aceste minunatii pe care le imparti! :floare:

Foarte frumos si nu ma indoiesc ca si foarte gustos totul.

Tot ce ai fotografiat, aranjamentul, floricelele, mancarea, lumina degaja multa caldura....

Paste fericit Denisei!

Sarbatori frumoase familia Maya! Totul e desavarsit de la aranjatul oleak al mesei, la povestire, pana la meniul cap coada. Anul asta ai jucat minimalist ... :scratch: imi place!

Si eu tot la supa de peste trag ... mai e?

Felicitari si multumim de postarea cu care ne-am clatit ochii :rolleyes:

• Author

Super Miha, face mare pofta ciorba ta -spune-i lui Dan sa-mi lase si mie o portie :scratch:

Deci placut pana la urma combinatia cu ragout - arata super bine...iar de Tiramisu, ma faci sa "ud" paharele noi :105:

Sa va fie de bine!

Cam o portie mai este, deci calare pe matura Lufthansei si te asteptam în gradina :)

Treci la udat de pahare!

:rolleyes:

• Author

Eu as manca tot .Pana si servetelele.

Se poate ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Decorul e de basm .

Mov + roz = https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Si mie-mi plac culorile astea la masa :scratch:

Decorul minimalistic, dar cam a sa e la noi mereu. Noi sintem simplisti :105:

:rolleyes:

• Author

Maya, ca de obicei minunat si anul asta, dar mi-e mi-a ramas sufletul le meniul trecut :rolleyes:....

dom'le nu-i chiar asa departe Bavaria asta, oi ajunge eu odata si-odata :scratch: ( amenintare serioasa draga Maya :) )si am sa vin sa trag cu ochiul cand pregatesti, ca e totul ca-n reviste.

Paste ferivit Denisei; ( aici ploua mocaneste, sprer ca pe la voi e timpul mai de sezon )

Meniurile de Karfreitag nu prea-s pe placul meu asa în general, ca eu nu ma dau în vînt dupa "peshtioase", dar alor mei le place, si daca tot se poarta meniu cu peste, apoi peste sa fie :D

Si la noi aceeasi vreme, ploua.

Multumesc :105:

• Author

Paste Fericit Denisei, dar si voua. :rolleyes:

Vad o lumina noua in pozele tale, mie imi place. :scratch:

Minunata prezentarea si meniul, Maya! :105:

Multumim :)

Te referi la lumina desertului?

Daca am chef ma mai joc si eu cu camaruta, dar din pacate nu-s asa pasionata la suflet cum sînt la cap, cînd e vorba de fotografie :D

• Author

Sarbatori fericite!

Ca de obicei, totul este la superlativ! :rolleyes: Este o placere sa urmaresc mesele voastre festive, chiar si de la distanta. Pozele si descrierea, dar si preparatele parca ma aduc si pe mine la masa voastra. Iti multumesc, Maya, pentru toate aceste minunatii pe care le imparti! :scratch:

Multumim pentru cuvintele frumoase! :105:

• Author

Sarbatori frumoase familia Maya! Totul e desavarsit de la aranjatul oleak al mesei, la povestire, pana la meniul cap coada. Anul asta ai jucat minimalist ... :D imi place!

Si eu tot la supa de peste trag ... mai e?

Felicitari si multumim de postarea cu care ne-am clatit ochii :rolleyes:

Daniella, minimalist joc tot timpul si la mîncare si la aranjare :105:

Fac mereu cît mîncam si eventual maaaaaaaaaaaxim a doua zi, mai mult nu! Nu-mi pace sa arunc mîncare si daca sta nu se mai consuma. La fel va fi si masa de Pasti, si dupa... :)

Multumesc :scratch:

Paste fericit Denisei!

Si tie felicitari ptr pregatiri si ptr ca-i respecti sarbatoarea!

Doar ea e catolica in casa?

Ce frumos e totul Maya :notworthy: !

Si eu fac tiramisù in pahar de martini e fain tare impactul vizual, da bine tare.

Eu pentru desert am luat paharele, ca Martini nu bem :)

Merci, Any :)

=)) Noi le-am luat pentru Martini, dar pan' la urma numa' Martini nu bem in ele !

Paste fericit Denisei :) !

Imi place tot din ce ai pregatit. Arata intr-un mare fel masa, ceea ce ai gatit, aranjamentele....felicitari!

Vroiam sa fac tiramisu cu zmeura dar first cred ca il voi face cel cu portocale ca doar inca e vremea lor(asa pe ultima suta de metri).

Sarbatori frumoase ii doresc Denisei.

Foarte frumos, Maya, simplu si elegant si bun si totul emana caldura, tare-mi place.
  • Author

Ce frumos e totul Maya :thumleft: !

Si eu fac tiramisù in pahar de martini e fain tare impactul vizual, da bine tare.

Eu pentru desert am luat paharele, ca Martini nu bem =))

Merci, Any :D

:rolleyes: Noi le-am luat pentru Martini, dar pan' la urma numa' Martini nu bem in ele !

Paste fericit Denisei :D !

Noua nu ne place Martini nicicum. Multumim, Any :D

• Author

Imi place tot din ce ai pregatit. Arata intr-un mare fel masa, ceea ce ai gatit, aranjamentele....felicitari!

Vroiam sa fac tiramisu cu zmeura dar first cred ca il voi face cel cu portocale ca doar inca e vremea lor(asa pe ultima suta de metri).

Sarbatori frumoase ii doresc Denisei.

Multumesc, Ioana :thumleft:

E minunat cu portocale. Potriveste atît de bine cu cacoa si restul. Dar si cu zmeura e super delicios!

mai, mie mi se face pur si simplu rau cand ma uit la ceva postat de tine, Maya! n-ai nici mila, nici nimic!

si dupa vreun post al tau stau bine si ma gandesc daca mai are sens sa mai postez si eu ceva, sau mai bine imi vad de ale mele

ce m-as mai inscrie si eu macar la o mica vizita, ca la muzeu! la o demonstratie cu degustare =))