Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ce gandesc motanii

Featured Replies

Oare gandesc? Daca da , la ce? O sa deschid un topic care sa nu fie accesat decat in situatii de urgenta mentala masculina, de genul: meci de fotbal, masina visurilor, ce frumos si inteligent pot sa fiu, de ce nu ma baga in seama, vecina de la trei, vine soacra!!!

Astept si vizite inopinate de la autoritatile de stat in domeniul sentimental, critici si sugestii constructive :hungry:

m-am asezat confortabil in fotoliu si astept sa-ti depeni gindurile http://i76.photobucket.com/albums/j2/lowdenclear/Emoticons/dffdf786.gif
  • Author

uite c-a aparut instant!

merci divinitate, sper sa nu regreti :bounce:

promit sa fac si curat din cand in cand, doar mancare n-o sa se faca aici, sigur firimituri :105:

deocamdata stau si cuget cu ce sa incep, o las pe maine ca sa urmez politica pasilor marunti...

visca barca :hungry:

uite c-a aparut instant!

merci divinitate, sper sa nu regreti :)

promit sa fac si curat din cand in cand, doar mancare n-o sa se faca aici, sigur firimituri :D

deocamdata stau si cuget cu ce sa incep, o las pe maine ca sa urmez politica pasilor marunti...

visca barca :lol:

ma simt flausata :D , eu sint muza ta ?!?!? :lol:

[center](uite o melodica, sa ai spor la dat din visle ! nu te ineca la mal ! :71: )

http://www.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw[/center]

Oare gandesc? Daca da , la ce? O sa deschid un topic care sa nu fie accesat decat in situatii de urgenta mentala masculina, de genul: meci de fotbal, masina visurilor, ce frumos si inteligent pot sa fiu, de ce nu ma baga in seama, vecina de la trei, vine soacra!!!

Astept si vizite inopinate de la autoritatile de stat in domeniul sentimental, critici si sugestii constructive :lol:

Motanii, în primul si în primul rînd se gîndesc la pasarele! :lol:

Astept si vizite inopinate de la autoritatile de stat in domeniul sentimental, critici si sugestii constructive :lol:

Motanii, în primul si în primul rînd se gîndesc la pasarele! :71:

Sau pasarici??? :lol:

Baaa nuuu, la bere si la scarpinat pe burtaaaa, asa in pozitia de pui la rotisor:)

http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/Facebook/Wall%20Photos/470224_3441657731968_1586313980_32846483_1090949206_o.jpg

Motanii, în primul si în primul rînd se gîndesc la pasarele! :lol:

asta inainte sau dupa ce-si marcheaza teritoriul ? :71: sa stiu, sa-mi iau zborul din timp ! :lol:

? rar la pisicile din viata lor si asta mai mult cand au nevoie de ceva (orice de la ele)

post-685-1334782749745_thumb.jpg

? mai des la stat pe canapea la meci, in timp ce sparg zgomotos seminte ...

? la "cat de frumos sunt"

post-685-133478281543_thumb.jpg

? la anumite accesorii:

post-685-1334783004681_thumb.jpg

? sunt nehotarati si nu gandesc la nimic

post-685-13347830461326_thumb.jpg

? rar la pisicile din viata lor si asta mai mult cand au nevoie de ceva (orice de la ele)

post-685-1334782749745_thumb.jpg

? mai des la stat pe canapea la meci, in timp ce sparg zgomotos seminte ...

? la "cat de frumos sunt"

post-685-133478281543_thumb.jpg

? la anumite accesorii:

post-685-1334783004681_thumb.jpg

? sunt nehotarati si nu gandesc la nimic

post-685-13347830461326_thumb.jpg

Daniella, asta e magar nu motan :lol:

Motanii se gîndesc la pasarele, cum spuneam (înainte, în timp ce si dupa ce marcheaza :lol: ( for UTG)), apoi la scarpinat pe burta, pe frunte, sub barbie. În acest timp, cît sînt mîngîiati, se gîndesc din nou la pasarele, dar pentru ca li se mai face foame si sete, na, si la mîncare, o apa de izvor. Siesta îi da batai usoare de cap. Unde? Pe sezlong la soare, în iarba la racoare? În timp ce dormiteaza, motanul tot la pasare viseaza! :71:

În timp ce dormiteaza, motanul tot la pasare viseaza! :lol:

Corect :lol: !

[center]moftanescule, nu te vad bine, de ieri si pina azi ti-au facut fetele reputatia praf !!! :lol:

cica tu visezi la pupeze, giste cu toxine, ciocanitoarea woody si sa te dai 'utza cu vrabiutza. e adevarat, ce se spune ? :lol:

ia pofteste la bara acuzatilor si danseaza ! :71:

http://www.youtube.com/watch?v=sS7YVSe8Fds[/center]

[center]cum ramine cu zicala: "ce naste din pisica, soareci maninca !" ? :lol:

http://i304.photobucket.com/albums/nn198/marcatmm/Cat%20Welcome%20and%20Hello/MouseinCheese.gif[/center]

Uite un motan care nu se gandeste la nimic, dar viseaza, oare ce viseaza!!!!!!???????

post-88-13348139033176_thumb.jpg

Un alt motan care s-a nenorocit pe toata viata lui!

post-88-13348139947172_thumb.jpg

Un motan care s-a gandit si umblat prea mult dupa pasarele, pasarici!

post-88-13348144374331_thumb.jpg

Si alt motan care il doare in basca, numai gandeste!

post-88-13348148444311_thumb.jpg

• Author

Ups, ce galerie foto mi-am facut deja :)

Stimate vizitatoare, universul acestor alieni de langa noi este unul mult mai complicat, deja am primit cateva mesaje de la niste confrati si o sa ma straduiesc sa raspund acestor cereri disperate de ajutor! Sunt fiinte tematoare, toti vor sa ramana anonimi si au ales cate un pseudonim, asa ca orice asemanare cu personaje din viata reala este o pura coincidenta :)

Deci ne scrie "Petrica", primul client: 'moftanescule, de ce trebuie batute covoarele si dupa sarbatorile pascale? Am crezut ca scap, am dus-o o saptamana in Dubai si n-am rezolvat nimic. Trebuie! Nu firma de curatenie, asta este o chestiune prin care sa arat ca sunt si eu bun la ceva. Nu m-ar deranja, dar avem niste namile trei pe patru si groase cat palma de ma cocoseaza pana la batator. Plus ca trebuie sa le duc in spate juma de kilometru pana la locatia respectiva, eu stau la casa si n-am voie sa stric nimic din armonia gradinii japoneze. Asa ca ma duc pana la primele blocuri unde ma umplu de praf in timp ce rad copiii de mine iar mamicile isi dau coate si soptesc: iar a venit ciudatul ala in costum sa-si bata gioarsele. Pai eu sunt c.e.o. la o multinationala, n-am decat costume! Ce sa ma fac?'

Scrisoarea este mai lunga, ce i-am raspuns?

Draga Petrica, ma confrunt cu o problema similara, ia-ti un trening, de firma desigur si convinge autoritatile ca sunt in tendinta carpetele mici, sunt multe, dar usoare. Si foloseste o solutie de covoare cu care sa le uzi bine inainte de a te intoarce, oricum n-o sa fie bine niciodata, dar macar asa nu-si da seama pe moment, plus ca se vede interesul dovedit de tine si spiritul de initiativa...

• Author

Urmatoarea problema existentiala cu care m-am confruntat a fost semnalata de "Pandele". El mi-a sintetizat aceasta dilema grava in doar cateva slove: 'mofta, eu sunt mecanic auto si-mi place sa umblu mult in salopeta, atat la slujba cat si in alte locuri, adica pana acasa si inapoi, ca pe unde sa umblu altundeva? Am un sacou tare frumos, are sapte ani deja dar pare nou, nu-l folosesc decat la anumite evenimente cand n-am incotro. De luni bune sunt supus unei campanii zilnice de convingere sa-mi mai cumpar unul. Pai am deja, nu-i destul?!'

Aici a fost mai simplu, i-am dat adresa lui Petrica in vederea efectuarii unui schimb reciproc avantajos.

Ups, ce galerie foto mi-am facut deja :)

Stimate vizitatoare, universul acestor alieni de langa noi este unul mult mai complicat, deja am primit cateva mesaje de la niste confrati si o sa ma straduiesc sa raspund acestor cereri disperate de ajutor! Sunt fiinte tematoare, toti vor sa ramana anonimi si au ales cate un pseudonim, asa ca orice asemanare cu personaje din viata reala este o pura coincidenta :)

Deci ne scrie "Petrica", primul client: 'moftanescule, de ce trebuie batute covoarele si dupa sarbatorile pascale? Am crezut ca scap, am dus-o o saptamana in Dubai si n-am rezolvat nimic. Trebuie! Nu firma de curatenie, asta este o chestiune prin care sa arat ca sunt si eu bun la ceva. Nu m-ar deranja, dar avem niste namile trei pe patru si groase cat palma de ma cocoseaza pana la batator. Plus ca trebuie sa le duc in spate juma de kilometru pana la locatia respectiva, eu stau la casa si n-am voie sa stric nimic din armonia gradinii japoneze. Asa ca ma duc pana la primele blocuri unde ma umplu de praf in timp ce rad copiii de mine iar mamicile isi dau coate si soptesc: iar a venit ciudatul ala in costum sa-si bata gioarsele. Pai eu sunt c.e.o. la o multinationala, n-am decat costume! Ce sa ma fac?'

Scrisoarea este mai lunga, ce i-am raspuns?

Draga Petrica, ma confrunt cu o problema similara, ia-ti un trening, de firma desigur si convinge autoritatile ca sunt in tendinta carpetele mici, sunt multe, dar usoare. Si foloseste o solutie de covoare cu care sa le uzi bine inainte de a te intoarce, oricum n-o sa fie bine niciodata, dar macar asa nu-si da seama pe moment, plus ca se vede interesul dovedit de tine si spiritul de initiativa...

moftanescule, sa fiu in locul nevestii lui Petrica, l-as duce la rindu-mi intr-o vacanta in Egipt. desigur nu sa cascam gura la sfinx si piramide, ci sa-l schimb pe o camila ! :D

aia nu s-ar plinge ca o doare spatele de la carat covoare sau ca-i intra prafu'n ochi. :D e obisnuita cu dunele de nisip, e cocosata din nastere si nici n-are aspiratii atit de mari ca Petrica ! :D

moftanescule, sa fiu in locul nevestii lui Petrica, l-as duce la rindu-mi intr-o vacanta in Egipt. desigur nu sa cascam gura la sfinx si piramide, ci sa-l schimb pe o camila ! :D

aia nu s-ar plinge ca o doare spatele de la carat covoare sau ca-i intra prafu'n ochi. :D e obisnuita cu dunele de nisip, e cocosata din nastere si nici n-are aspiratii atit de mari ca Petrica ! :)

Plus ca nici nu-i trebe ustensila de batut covoarele, camila vine "dotata" cu batatoare (chiar 4......). In plus, nici apa nu consuma ca sa spele covoarele...... trebe doar sa "stranute" o data si le-a rezolvat! :)

• Author

Inca una si ma duc :)

Imi scrie "Armando": 'domnu moftanescu, eu sunt un baiat simplu, dar cu scoala de arte si meserii la baza. Am treizeci de ani, sunt bodyguard la un supermarket, am vazut si filmul de o suta de ori si plang de fiecare data la sfarsit. Am o viata implinita, stau cu mami si bunica intr-o garsoniera finisata dintr-un mare cartier bucurestean. Totusi imi lipseste ceva. De cativa ani iubesc nespus o fata. N-am intalnit-o si n-am vorbit niciodata, nu stiu cum arata, cum o cheama sau unde sta, dar o iubesc la fel ca si la inceput. Consider ca ar fi cazul dupa atata timp sa fac pasul urmator si sa ma mut la ea. Dar eu sunt o fire traditionalista, sa o cer de sotie inainte sau sa mai astept? Va multumesc dinainte din sufletul meu fericit pentru raspuns!'

Chiar ca nu stiu ce sa-i zic, cum ar fi mai bine :)

Si sufera bietul, desi se tine tare...

Eu am citit cu voce tare topicul asta si pisicile mele, au zis " Tipic pentru motani" si s-au carat din zona fluturind in aer coada!

peseu: cand dau din coada pisicile sunt cel putin agasate!

aia nu s-ar plinge ca o doare spatele de la carat covoare sau ca-i intra prafu'n ochi. :) e obisnuita cu dunele de nisip, e cocosata din nastere si nici n-are aspiratii atit de mari ca Petrica ! :)

Plus ca nici nu-i trebe ustensila de batut covoarele, camila vine "dotata" cu batatoare (chiar 4......). In plus, nici apa nu consuma ca sa spele covoarele...... trebe doar sa "stranute" o data si le-a rezolvat! :D

Foxyy, stai sa ma adun de sub birou ! :D :D :D

aia nu s-ar plinge ca o doare spatele de la carat covoare sau ca-i intra prafu'n ochi. :D e obisnuita cu dunele de nisip, e cocosata din nastere si nici n-are aspiratii atit de mari ca Petrica ! :D

Plus ca nici nu-i trebe ustensila de batut covoarele, camila vine "dotata" cu batatoare (chiar 4......). In plus, nici apa nu consuma ca sa spele covoarele...... trebe doar sa "stranute" o data si le-a rezolvat! :D

Foxyy, stai sa ma adun de sub birou ! :D :D :)

Stau. :)