August 17, 201610 yr comment_238543 A treia primele s-au stricat sau i-au ramas mici scusati de offtopic si ontopic daca tot am intrat, Peter o minunatie tot ce faceti voi, la cat mai multe drumetii recompensate Report
August 17, 201610 yr comment_238545 si ontopic daca tot am intrat, Peter o minunatie tot ce faceti voi, la cat mai multe drumetii recompensate Merci mult bristena. Ma bucur mult de orice feedback, daca intri dincolo. Peter Report
August 17, 201610 yr comment_238546 si ontopic daca tot am intrat, Peter o minunatie tot ce faceti voi, la cat mai multe drumetii recompensate Merci mult bristena. Ma bucur mult de orice feedback, daca intri dincolo. Peter se vede ca-s pe smartphon, nici n-am realizat ca nu/s pe topicul adecvat sa ajung numai la un pc adevarat ca Astra mici imi dau dureri de cap (la figurat) Report
August 18, 201610 yr comment_238557 Frumoasa intalnire! E, de fapt nu stie cum sa zica modelul care-i place mai mult! Report
August 18, 201610 yr comment_238560 Creste, si in acelasi timp se schimba si cresc si gusturile Report
August 20, 201610 yr comment_238579 Tot m-am gandit, dar nu m-am prins. Oricum..doua frumoase. Sa va fi fost de bine. Peter(Eu stiu cum sunt intilnirile cu Adriana...faci totul bine, e perfect, e OK? Nu te faci de rusine?? Ei, cu Adriana nu ai treaba. E usor de ingrijit, mai usor cu Stefano Ridic palaria in fata lui.Mai greu cu Marco mic... Dar acu e mare, la a doua motocicleta(sau a treia??) Peter. Mariana Report
April 22, 20179 yr comment_241722 Ma duc eu aseara sa ma uit la stele ca era o seara limpede si frumoasa, ma asez in sala in care urma sa vizionam simularea si vad ca se aseaza in fata mea un barbat si-mi zic: Da' io il cunosc era Mr. Eataly Asa ca ne-am intilnit total intimplator si am stat 45 de minute alaturi dar n-am putut povesti deloc ca trebuia sa ne uitam la stele Si cum eram in grupuri diferite apoi a trebuit sa ne despartim Ca sa vezi cit e de mic Torino Poze facute de Lili:telescopul Morais cu care l-am vazut pe Saturn Si dovada Report
April 22, 20179 yr comment_241725 Era scris in stele sa ne intalnim. Un singur Planetarium este in Torino si doar de acolo se vad bine stelele. Report
April 22, 20179 yr comment_241726 Era scris in stele sa ne intalnim. Si am avut bucuria sa va vad impreuna...dar nu se stie niciodata.Poate odata si live. Peter Report
April 22, 20179 yr comment_241727 Ma duc eu aseara sa ma uit la stele ca era o seara limpede si frumoasa, ma asez in sala in care urma sa vizionam simularea si vad ca se aseaza in fata mea un barbat si-mi zic: Da' io il cunosc era Mr. Eataly Asa ca ne-am intilnit total intimplator si am stat 45 de minute alaturi dar n-am putut povesti deloc ca trebuia sa ne uitam la stele Si cum eram in grupuri diferite apoi a trebuit sa ne despartim Ca sa vezi cit e de mic Torino Poze facute de Lili:telescopul Morais cu care l-am vazut pe Saturn Si dovada tot tinere si frumoase, romancutele din Torino ????????norocoaselor ???? Report
April 22, 20179 yr comment_241730 Era scris in stele sa ne intalnim. Chiar ca da Si am avut bucuria sa va vad impreuna...dar nu se stie niciodata.Poate odata si live. Pai eu tot iti zic sa vii si tu tot SudTirol Si sa stii ca sunteti singurii (Tu si Sefa) despre care am vorbit in scurtul timp pe care l-am avut tot tinere si frumoaseda mersi i-am zis: pune filtru cind faci poza sa-mi scoti ridurile si Ms. Eataly: fa-o sa aratati de 17 ani Report
April 23, 20179 yr comment_241749 ..dar nu se stie niciodata.Poate odata si live. Peter Si eu sper.Data viitoare cand veniti la Torino, nu ratam.Sau o vizita la vara la Rasnov, daca sunteti pe meleaguri romanesti.Poate o convingem si pe Adriana. tot tinere si frumoase, romancutele din Torino ????????norocoaselor ???? Multumim! i-am zis: pune filtru cind faci poza sa-mi scoti ridurile si Ms. Eataly: fa-o sa aratati de 17 ani Noi n-avem nevoie de filtre! Report
April 23, 20179 yr comment_241750 sunteti fantastice eu am fost doar la muzeul egiptean din Torino (jur ca mie mi s-a facut rau acolo,desi sunt multi care nu cred,o fi de la rasini si alte produse pt. inbalsamare ,abar' n-am ,..nu de la spirite sau alte alea' ) Report
April 24, 20179 yr comment_241756 Frumoasa intalnire, imi aduce aminte de intalnirea pe care am avut-o eu cu Zozo in piata prima data, ea cumpara oua si eu din spatele ei, tu nu esti Zozo de pe forum?? Nea Nicu vanzatorul de oua nedumerit total, noi, pupat Piata Independentei, si dupa aia eroic, fiecare cu ce dorea sa achizitioneze, de-atunci Nea Nicu intreaba obligatoriu de cealalta daca venim singure! ! Report
April 24, 20179 yr Author comment_241762 Frumoasa intalnire, imi aduce aminte de intalnirea pe care am avut-o eu cu Zozo in piata prima data, ea cumpara oua si eu din spatele ei, tu nu esti Zozo de pe forum?? Nea Nicu vanzatorul de oua nedumerit total, noi, pupat Piata Independentei, si dupa aia eroic, fiecare cu ce dorea sa achizitioneze, de-atunci Nea Nicu intreaba obligatoriu de cealalta daca venim singure! ! Confirm! Si nu numai nea Nicuhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif! Report
April 30, 20179 yr comment_241806 Ma duc eu aseara sa ma uit la stele ca era o seara limpede si frumoasa, ma asez in sala in care urma sa vizionam simularea si vad ca se aseaza in fata mea un barbat si-mi zic: Da' io il cunosc era Mr. Eataly Asa ca ne-am intilnit total intimplator si am stat 45 de minute alaturi dar n-am putut povesti deloc ca trebuia sa ne uitam la stele Si cum eram in grupuri diferite apoi a trebuit sa ne despartim Ca sa vezi cit e de mic Torino Poze facute de Lili:telescopul Morais cu care l-am vazut pe Saturn Si dovada Imi place de Adriana asa hlizicioasa. Mi-e mai putin friva de ciomag. Eataly, sa-ti fie de bine ochelarii si amandorura intalnirea! Report
May 2, 20179 yr comment_241815 Imi place de Adriana asa hlizicioasa. Mi-e mai putin friva de ciomag. Eataly, sa-ti fie de bine ochelarii si amandorura intalnirea!Ciomag n-a fost niciodata, a fost doar facalet Si daca nu se mai intilneste nimeni, continuu tot eu.Week-end de artisti culinari, deci intilnire cu Peter,cu Ioanasi cu Mihaela Merle Report
May 2, 20179 yr comment_241819 Si daca nu se mai intilneste nimeni, continuu tot eu.Week-end de artisti culinari, deci intilnire cu Peter,cu Ioana si cu Mihaela Merle Daca tot erai in zona, era pacat sa nu va intalniti! Report
May 2, 20179 yr comment_241820 Eataly, sa-ti fie de bine ochelarii si amandorura intalnirea! Multumesc Dany, eu-s cu ochelari de la 13 ani.Dar alternez cu lentile.Mai rar sincer in ultimul timp. Report
May 2, 20179 yr comment_241829 Daca tot erai in zona, era pacat sa nu va intalniti! Si poza pentru tine tot n-am facut Report
May 3, 20179 yr comment_241836 Era scris in stele sa ne intalnim. Doua stele intre stele Frumoase sunteti, fetelor. Doar Peter se ascunde... Report
May 3, 20179 yr Author comment_241838 Multumim.De fapt s-a aratat si el o data Unde? Să vadă și ochiul meu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gifDe rest, trei frumoase, dar fără Pitt! Vreau și Pitt!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Report