May 26, 201214 yr comment_150230 Cînd noi avem pofta de ceva mai picant sau ceva ce nu-i place Denisei, îi pregatesc altceva. De data asta i-am facut un piept de pui cu ciuperci. Cînd îi gatesc separat, aleg mereu ceva care necesita mai putin de lucru, simplu si cu ingrediente "vizibile", în speranta ca baga la tartacuta ceea ce vede, iar mai tîrziu cînd va pleca pe drumul ei, îsi aminteste cum sa faca si nu va lesina de foame O alta reteta pe care a spus c-o lasa nepotilor este Carne cu cartofi la cuptor ( Recipe by - La cucina di Any).Destul cu vorbaraia, sa trecem la pieptul de pui cu ciuperci. [center] [/center] Ingrediente: 1 piept mic de pui (ambele jumatati au cîntarit în total 220 g)1 mîna ciuperci feliate gros (3-4 ciuperci mari)2 felii de cascaval usturoi deshidratat din rîsnita1 lingura ulei de maslinesare, piper [center]Se condimenteaza jumatatile de piept de pui cu sare, piper si usturoi deshidratat din rîsnita. Se rumenesc pe foc iute pe ambele parti, apoi se transfera într-o forma termorezistenta. În aceeasi tigaie se rumenesc scurt feliile de ciuperci pe ambele parti, fara adaos de grasime suplimentar. Se aseaza peste bucatile de piept rumenite. Se acopera cu feliile de cascaval si se da în cuptorul preîncalzit la 160° timp de 20-25 minute. Copt la temperatura mai scazuta, cascavalul nu se topeste si nici nu se rumeneste prematur,chiar formeaza o crusta care protejeaza pieptul de uscare. Ultimele 4-5 minute se ridica temperatura cuptorului la 200°C Se poate servi ca atare sau cu o garnitura de orez salbatic sau natur, cartofi piure sau o salata. Pofta buna![/center] Report
May 26, 201214 yr comment_150241 Aspectuos de nu se poate si cred ca si bun, bun!Oare cine n-ar vrea sa fie copilul tau? Report
May 26, 201214 yr Author comment_150244 Aspectuos de nu se poate si cred ca si bun, bun!Oare cine n-ar vrea sa fie copilul tau? Hhahaha, merci Gela, tot voiam sa-ti spun, dar uite îti scriu aici, si dupa ce citesti, sterg postul.Pe blogul tau eu vad textul putin deformat. La toate retetele, vad ingredientele asa: Report
May 26, 201214 yr comment_150250 Aspectuos de nu se poate si cred ca si bun, bun!Oare cine n-ar vrea sa fie copilul tau?+ 1 ! Report
May 26, 201214 yr comment_150259 Aspectuos de nu se poate si cred ca si bun, bun!Oare cine n-ar vrea sa fie copilul tau? Hhahaha, merci Gela, tot voiam sa-ti spun, dar uite îti scriu aici, si dupa ce citesti, sterg postul.Pe blogul tau eu vad textul putin deformat. La toate retetele, vad ingredientele asa: La mine nu se vede asa si nu ma pricep de unde vine asta, sa mai intreb pe cineva care il citeste...si tot nu as sti ce sa fac, trebuie sa-l chem acasa pe fiul meu, calculatoristul( asa zicea cand era mic,ca o sa se faca calculatorist!Multumesc de atentionare! Report
May 26, 201214 yr comment_150268 Eu vad normal.Ce bine ca ai vazut si mi-ai sarit in ajutor fiindca nu stiam ce sa fac oricum...din cauza faptului ca nu ma pricep la engleza sunt varza la administrarea blogului...d'aia nu am reusit sa adaug si blogurile voastre in lista mea de inceput fiindca nu-mi iese, sa nu radeti. Citesc cu drag blogurile tuturor fetelor de aici dar pana vine calculatoristul familiei acasa stau bland. Mercic, Lily! Report
May 26, 201214 yr Author comment_150274 Cu Chrome vad si eu normal, dar eu navighez cu Mozilla de obicei, si cu ala asa vad...Na, nu-i bai, bun ca mere cu alte browsere Report
May 26, 201214 yr comment_150276 Eu "Godzila" folosesc Maya.Din cate am inteles Blogger e mai simplu de folosit.Tu ai Wordpress Gelutza, nu?Vai ce off suntem.Maya, ne muti tu la bloggeri, sa nu-ti facem ferfenita "pieptul"! Report
May 26, 201214 yr comment_150279 + inca 1 Arata tare bine Maya,faceam si eu ceva de genul dar taiam felia subtire si astfel faceam totul in tigaie (fara a da la cuptor)la sf. puneam cascabalul' inchideam focul si capac lasat sa se odihneasca,si se topea cascavalul! Asa cum ai facut tu e mult mai fain,felia mai groasa si dat la cuptor,o sa fac si eu asa! Geluta si la mine se vede normal blogul tau dar nu stiu ce am instalat ca sotul e cu deastea,eu sunt ''atehnica rau'' in afara sa scriu pe forum si sa dau cu gogu' nexam,imi prind urechile in secunda unu' ... Report
May 26, 201214 yr comment_150281 Aspectuos de nu se poate si cred ca si bun, bun!Oare cine n-ar vrea sa fie copilul tau? Hhahaha, merci Gela, tot voiam sa-ti spun, dar uite îti scriu aici, si dupa ce citesti, sterg postul.Pe blogul tau eu vad textul putin deformat. La toate retetele, vad ingredientele asa: +1, si eu vad la fel Report
May 27, 201214 yr comment_150433 Imi place mult reteta! Si prezentarea of course ! Am sa o incerc! Merci de reteta! Report