June 18, 201214 yr comment_153887 Eu culoarea vantului turbat , dar zboara maine sigur Cand am unghii scurte port culori tari , cand sunt lungi ( desi rar sunt lungi pentru ca mi rup foarte usor ) port culori mai soft . Si mereu stie lumea ce culoare am eu pe unghii , chiar daca nu ma vede , pentru ca la fel le are fiica-mea Deci , eu ma asortez cu fata Report
June 18, 201214 yr comment_153941 Eu ma manichiurez singura, nu perfect si nici foarte bine, dupa vechea metoda, si nu, nici nu voi face altfel niciodata Pen'ca am si material prost din totdeauna si nici unghii foarte frumoase, cel mai des le port scurt si nud... de tot Dar daca tot mi-ati facut pofta, m-am colorat si eu azi. [center]Green with Envy se numeste culoarea, si e misto. Adica mie mi-o place. Aici cu mini-asistentul meu gradinar Îi plac dovleceii si morcovii cruzi [/center] Report
June 18, 201214 yr comment_153942 Culoarea asta o am si eu azi la unghiile de la picioare. Poti sa pupi pe musteti asistentul te rog ? Report
June 18, 201214 yr comment_153943 Culoarea asta o am si eu azi la unghiile de la picioare. Poti sa pupi pe musteti asistentul te rog ?Na-poi io-mi fac la picioari lila! So! Am zis Ma'c sa pup! Report
June 18, 201214 yr comment_153944 Lui Jonica îi sta bine, ca îl stim de nebun... dar îmi închipui cum ar arata barbatu-meu ojat! Nu fiecaruia îi potriveste Nici nu mai zic ce-ar zice al meu daca i-as propune sa-i colorez unghiile Artistii...treaba lor,ca de' de-aia sunt artisti(desi parca tot imi pare ca sar calul,mai ales unii),dar pe alti barbati nici eu nu-i vad 'adecvati' cu unghii colorate.Inca un lac incolor....mai treaca mearga,daca nu pot fara,desi mie imi creaza impresie mai mult decat buna daca sunt cu unghiile curate si ingrijite. Alta-i ca unii barbati fac hobby din a merge la salon pentru fel de fel de proceduri (nu ma refer la tuns) si nu pot trai fara.Asta parca tot e prea de tot. Dar asta-i doar parerea mea,no offence barbatilor care ne citesc si sunt innebuniti dupa saloane si unghii colorate. Report
June 18, 201214 yr comment_153945 i mereu stie lumea ce culoare am eu pe unghii , chiar daca nu ma vede , pentru ca la fel le are fiica-mea Deci , eu ma asortez cu fata Si te mai asortezi si cu avatarul .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif [center]Green with Envy se numeste culoarea, si e misto. Adica mie mi-o place. [/center] Curajoaso ! Eu cel mai mult am indraznit pe unghii un albastru-violet si asta numai vara ,daca pielea e bronzata . Report
June 18, 201214 yr comment_153947 Asistentul e cum trebuie sa fie un "asistent" tanar si frumusel foc .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
June 18, 201214 yr comment_153949 Eu ma manichiurez singura, nu perfect si nici foarte bine, dupa vechea metoda, si nu, nici nu voi face altfel niciodata Pen'ca am si material prost din totdeauna si nici unghii foarte frumoase, cel mai des le port scurt si nud... de tot Dar daca tot mi-ati facut pofta, m-am colorat si eu azi. Green with Envy se numeste culoarea, si e misto. Adica mie mi-o place. Din ce vad in poze,ai unghia deja mare de la sine,asa ca te consider o norocoasa.Eu trebuie sa le port un pic mai lungi,daca vreau sa cosider ca am si eu manichiura.Si mie mi-o place verdele tau,dar la tine pe unghie.(de altfel ca si multe haine sau incaltaminte-imi place cum sta pe altii,dar pe mine nu ma vad in ele) Eu inca n-am avut asa ceva,dar......never say never Report
June 18, 201214 yr comment_153950 Culoarea asta o am si eu azi la unghiile de la picioare. Poti sa pupi pe musteti asistentul te rog ?Na-poi io-mi fac la picioari lila! So! Am zis Ma'c sa pup! Pai da, dar sa fie nuanta asta (scuze ca deabea astazi sunt programate sa fie curatate ) Report
June 18, 201214 yr comment_153957 Oje? Chestii? Mici copile! Chifteaua se face singura Din pacate, pozele cu unghiile mele facute de chiftea s-au pierdut in urma unui crash de hard disk. Report
June 18, 201214 yr comment_153961 Uma,am si eu un lac exact nuanta asta,doar ca mai putin lucios. Dragos, sa stii ca ce-am zis mai sus de barbati cu unghii colorate nu se refera si la tine,in cazul celor facute de 'manichiurista' ta personala.Pe alea nici drept n-ai sa le stergi,doar sa te mandresti cu ele,ca-s unicat,pacat ca nu mai e poza,dar cred ca nici s-o rogi nu trebuie mult si-ti face ea un 'repetir'. Report
June 18, 201214 yr comment_153963 Uma,am si eu un lac exact nuanta asta,doar ca mai putin lucios. Dragos, sa stii ca ce-am zis mai sus de barbati cu unghii colorate nu se refera si la tine,in cazul celor facute de 'manichiurista' ta personala.Pe alea nici drept n-ai sa le stergi,doar sa te mandresti cu ele,ca-s unicat,pacat ca nu mai e poza,dar cred ca nici s-o rogi nu trebuie mult si-ti face ea un 'repetir'. Chestia e ca chifteaua are begin la facut unghiile-mi vara, cand mai umblu si io in slapi. Report
June 18, 201214 yr comment_153966 Este ca-i permiti doar atunci,caci asa tine mai mult si de draga ce ti-e nu vrei sa rozi lacul de pantofi? Report
June 18, 201214 yr comment_153967 Este ca-i permiti doar atunci,caci asa tine mai mult si de draga ce ti-e nu vrei sa rozi lacul de pantofi? Nu e chestie de permis ci chestie de cand vrea ea. Si cand ea zice ceva, aia e! Report
June 18, 201214 yr comment_153969 Este ca-i permiti doar atunci,caci asa tine mai mult si de draga ce ti-e nu vrei sa rozi lacul de pantofi? Nu e chestie de permis ci chestie de cand vrea ea. Si cand ea zice ceva, aia e! Corect! Adorabile degetelele Ellani, al meu e GOSH, cumparat proaspat asa ca trebuia sa le colorez chiar daca n-am apucat sa le curat Report
June 19, 201214 yr comment_153997 Uma , imi place culoarea de mor nu muri, fa-ti si tu!bine, Uma! Report
June 19, 201214 yr comment_154092 Eu ma manichiurez singura, nu perfect si nici foarte bine, dupa vechea metoda, si nu, nici nu voi face altfel niciodata Pen'ca am si material prost din totdeauna si nici unghii foarte frumoase, cel mai des le port scurt si nud... de tot Dar daca tot mi-ati facut pofta, m-am colorat si eu azi. [center]Green with Envy se numeste culoarea, si e misto. Adica mie mi-o place. Maya ce oja frumoasa...as lua o si eu daca as gasi o!!Pupicei mustaciosului...pofticios! Report
June 19, 201214 yr comment_154100 Unghiile mele de la primele pagini le am si azi...nu se "ciobesc" deloc...as vrea sa am motiv sa le fac iar si cu alte culori...dar tin chiar si la plivit iarba, roshii, spalat etc etc...e un Rimmel 60 secunde...e cool.Si nu le sterg ca-miplac... Report
June 19, 201214 yr comment_154135 Uma, imi plac grav si culoarea si mai ales unghiile tale! hahaha sunt ca ale mele, cand le las lungi, dar am pierdut obiceiul de vreo 2 ani... E superba culoarea! ..."dulce" ... chiar daca pentru mine nu ma dau in vant pentru sidefat, asta chiar imi place! o sa incerc si eu, mai ales ca e destul de neutra si merge la o gama larga de vestimentatii! Si ale mele french ma tin 1 saptamana fara repros si inca o saptamana neciobite, ci doar un pic se sterge dugulita alba pe extremitate, dar trece aproape insesizabil. Frenchul e f rezistent. Acum ca m-ati starnit, joi am ora la salon si mi le fac de mare, in speranta ca voi ajunge in we. Sper sa apuc sa arat si frenchul pozat vineria trecuta (facut luni) si apoi ce mi-o trazni joi. M-a momit manichiurista cu un verde fluo. Cred ca fac vreo combinatie cu el pentru we! degetelele si manichiura de chiftea sunt adorabile! Report
June 20, 201214 yr comment_154247 Uma, imi plac grav si culoarea si mai ales unghiile tale! hahaha sunt ca ale mele, cand le las lungi, dar am pierdut obiceiul de vreo 2 ani... E superba culoarea! ..."dulce" ... chiar daca pentru mine nu ma dau in vant pentru sidefat, asta chiar imi place! o sa incerc si eu, mai ales ca e destul de neutra si merge la o gama larga de vestimentatii! Multumesc Eu culoarea o asortez foarte usor pentru ca am balerini excat nuanta asta si cum port mult alb/blugi/negru, pot sa ma joc la culorile unghiilor fara sa ma tem ca se dau cap in cap cu restul Numai ca eu foarte rar asortez culoarea de la picioare cu cea de la maini, doar o "complementez". Sau o dau cap in cap (de exemplu negru si portocaliu, dar numai daca se pupa cu restul ) Aici e cealalta culoare care imi e draga si tot la fel de usor de pupat cu o gramada din hainele de vara Report
June 20, 201214 yr comment_154248 Da' am asta Frumoasa nunanta, si foarte aproape de a mea Ce-mi place la GOSH e ca se usuca foarte, foarte repede! Ca nu dureaza foarte mult, nu-i bai, pentru ca oricum imi place sa le schimb culoarea des Report