September 16, 201214 yr comment_163282 Se face chestie de cartofi de ciocolata (biscuiti sfaramati, ciocolata topita, unt,... chestii d-astea). Da sa fie bine legat sa nu se sfarame. Se fac bile si se pun la rece. A dooa zi se face glazura (ca aia de la bomboanele fondante) de diverse culori si se pune in castronele diferite. Se scot bilele de la rece, se infige fiecare bila pe cate o țăpușă (d-aia nu tre sa se sfarame), se da apoi bila prin smac colorat si apoi prin diverse cacaturi decorative de prajituri si gata. Si iese asa ceva, spre exemplu. Report
September 16, 201214 yr comment_163285 Se face chestie de cartofi de ciocolata (biscuiti sfaramati, ciocolata topita, unt,... chestii d-astea). Da sa fie bine legat sa nu se sfarame. Se fac bile si se pun la rece. A dooa zi se face glazura (ca aia de la bomboanele fondante) de diverse culori si se pune in castronele diferite. Se scot bilele de la rece, se infige fiecare bila pe cate o țăpușă (d-aia nu tre sa se sfarame), se da apoi bila prin smac colorat si apoi prin diverse cacaturi decorative de prajituri si gata. Si iese asa ceva, spre exemplu. Ce idee super!!!O sa o pun in practica vineri cand facem party intarziat pentru Amelie. Mersi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
September 16, 201214 yr comment_163287 Suuper arata!!! Astea mi-ar iesi si mie, multam de idee. Report
September 16, 201214 yr comment_163321 Clar e fetita tatii!Sau gresesc? Chiar e faina ideea,pana si mie la varsta mea , imi place Report
September 16, 201214 yr comment_163362 Salam de biscuiti stiu sa fac .Smac-uri si cacaturi am . Io vreau reteta de la glazura fondanta ! Sau e de aia la plic ? Report
September 16, 201214 yr Author comment_163372 Salam de biscuiti stiu sa fac .Smac-uri si cacaturi am . Io vreau reteta de la glazura fondanta ! Sau e de aia la plic ? da Report
October 19, 201213 yr comment_166845 Da, "cake pops" sunt la mare moda ! Eu mi-am luat si tava speciala de copt guguloaie, n-am folosit-o niciodata , ca tot mai buna-i metoda lu' Dragos. Se pot imbraca si in ciocolata, si decora in fel si chip, daca dati un search cu gogu o sa gasiti la idei... Report
October 19, 201213 yr comment_166862 Oai ce mi-a scăpat topicul ăsta. Noroc cu adi_edi că l-a dezgropat.Merci de idee. E pe lista pentru petrecerea de ziua lui Maia. Tot adun idei de pe acum. Report
October 19, 201213 yr comment_166871 Si mie mi-a scapat! De sarbatori, tot vin amici pe la noi si toti se mirau ca noi nu aveam nimic dulce in casa. Asta as putea face si eu usor, numai sa-mi zica cineva de unde cumpar fondant din ala, ca daca nu, le trag in ciocolata!Adica daca noi nu mancam macar sa avem ce le oferi altora! Report
October 19, 201213 yr comment_166934 Da, "cake pops" sunt la mare moda ! Eu mi-am luat si tava speciala de copt guguloaie, n-am folosit-o niciodata , ca tot mai buna-i metoda lu' Dragos. Se pot imbraca si in ciocolata, si decora in fel si chip, daca dati un search cu gogu o sa gasiti la idei... Cake pops din cate am observat sunt diferite. Sunt facute dintr-un blat amestecat cu crema philadelphia ori crema de branza plus alte ingrediente. Ce mare-i chiftelutza!!!! Frumoasa foc. Faine "acadele"! Report