December 17, 200916 yr comment_10308 Am curatat niste pastravi si am gasit icre. Sint comestibile? daca da, cum se prepara? Report
December 17, 200916 yr comment_10319 Eu am mancat o data la cineva pe paine prajita si unt puse ca atare dar erau sarate. Se gasesc si de cumparat si dupa cum arata nu cred ca se prepara. Se mananca cam la fel cu cele de Manciuria. Report
December 18, 200916 yr comment_10339 Am curatat niste pastravi si am gasit icre. Sint comestibile? daca da, cum se prepara? Se scot si se mananca pe paine cu unt sau decorezi cu ele. Icrele sunt, mai mult ca probabil, intr-o membrana. Scoti icrele din membrana aia, cu grija, si le clatesti. Le pui intr-un vas, pui ceva sare sau, mai bine, le pui intr-o saramura (apa cu sare), amesteci incet si cu grija si le lasi sa stea fo juma de ora. Dupa aia le clatesti din nou si le pui la scurs fun sfert de ora. Dupa aia le pui in borcanel si la frigider cu ele. Asta-i tot. Asa se procedeaza cu orice icra cu bob mai maricel (inclusiv icrele negre). Report
December 18, 200916 yr comment_10344 Mie-mi plac si asa "simple" pe un biscuite sau toast eventual cu putin unt sau mai am o reteta:Tai 1/2 sau chiar 1/4 dintr-o ceapa foarte marunt .Peste ceapa pui 2-3 felii piine inmuiate in apa/lapte si stoarse bine de tot,si vreo 2 linguri de icre.Torni ulei si bagi mixerul.Iese o salata spumoasa,alba si destul de tare.Cind iti place cum arata o gusti de sare si pui zeama de lamiie cit de multa ca e buna mai acruta.E bestiala ornata cu masline.Hmmm! Report
December 18, 200916 yr Author comment_10392 Gata, multam fain de raspunsuri, le sarez nitelus si le servesc! Sar'na! Report
December 18, 200916 yr comment_10398 Gata, multam fain de raspunsuri, le sarez nitelus si le servesc! Sar'na! Bre, le sarezi, le lasi sa stea juma de ora, le clatesti, le lasi sa se scurgs si abia dupe aia le halesti. Report
December 18, 200916 yr comment_10408 Am curatat niste pastravi si am gasit icre. Sint comestibile? daca da, cum se prepara?si eu de ce n-am gasit deloc in pastravii mei? :evil: Report
December 18, 200916 yr comment_10425 Am curatat niste pastravi si am gasit icre. Sint comestibile? daca da, cum se prepara?si eu de ce n-am gasit deloc in pastravii mei? :evil: iti trebe pastrave Report
December 18, 200916 yr comment_10444 Am curatat niste pastravi si am gasit icre. Sint comestibile? daca da, cum se prepara?si eu de ce n-am gasit deloc in pastravii mei? :evil: iti trebe pastrave dom'le ce-nseamna o minte luminata! ete, vezi, la asta nu ma gandii!ps: da' totusi, din 12, nici una? Report
December 19, 200916 yr Author comment_10798 Moatzo, si eu ma mir, ca noi luam des pastrav si e prima oara cind gasesc. Dragos, le-am pus la frigider in apa cu sare, ca de servit nu le servesc acum. As vrea sa le fac de REVELION, sper sa tina! Report
February 7, 201016 yr comment_19496 Raluca, nu stiu cum sint icrele de pastrav, dar pot sa-ti arat cum arata alea de cod.Le-am facut salata de icre si apoi am servit la aperitive. [center]http://img218.imageshack.us/img218/8880/icredecod.jpg http://img695.imageshack.us/img695/3811/salatadeicre.jpg http://img694.imageshack.us/img694/6580/aperitivcuicre2.jpg[/center] Report
February 8, 201016 yr Author comment_19575 Up~ , icrele de pastrav sint rozalii, cu bobita mare, cam ca cea de somon. Eu le-am pus la frigider in apa sarata, insa cred ca nu rezista asa de mult, ca am incercat sa le folosesc de revelion la terina de somon, si nu mi-a placut cum miroseau. Arata tare bine salata ta! Report
February 8, 201016 yr comment_19580 Eu le-am pus la frigider in apa sarata, insa cred ca nu rezista asa de mult, Mai mult de juma de ora nu tre sa stea. Report
February 8, 201016 yr comment_19632 Acu' zici, fratele meu alb? Soro, io zisei de icre inainte sa le pui tu in apa cu sare. Am curatat niste pastravi si am gasit icre. Sint comestibile? daca da, cum se prepara? Se scot si se mananca pe paine cu unt sau decorezi cu ele. Icrele sunt, mai mult ca probabil, intr-o membrana. Scoti icrele din membrana aia, cu grija, si le clatesti. Le pui intr-un vas, pui ceva sare sau, mai bine, le pui intr-o saramura (apa cu sare), amesteci incet si cu grija si le lasi sa stea fo juma de ora. Dupa aia le clatesti din nou si le pui la scurs fun sfert de ora. Dupa aia le pui in borcanel si la frigider cu ele. Asta-i tot. Asa se procedeaza cu orice icra cu bob mai maricel (inclusiv icrele negre). Report
February 8, 201016 yr Author comment_19637 Dragos, le-am pus la frigider in apa cu sare, ca de servit nu le servesc acum. As vrea sa le fac de REVELION, sper sa tina! da mey, dar ia uite ce planuri aveam ... Report
February 1, 201313 yr comment_183166 Eu am cumparat pastrav proaspat si am gasit icre in el. Am constatat ca pielita in care sunt imbracate icrele se desprinde greu de icre si se pierd multe icre.Le-am mancat cu teama asa, pe paine prajita cu unt dar nu am dat pe spate dupa ele.asa ca daca nu gasiti icre in pastravi zic ca nu e o pierdere. In magazine nu am vazut sa se comercializeze icrele de pastrav. Report