February 17, 201313 yr comment_186066 Eu am luat Kitchen Pack - 2 Cloths in total cu transport 15 €, mi se pare ca or veni din Anglia.http://www.e-cloth.com/catalogue/detail.aspx?pid=46181&gid=42396&pg=w3h1jY5pv7I%3dDexter, daca nu-s bune vin sa ti le aduc tie Report
February 17, 201313 yr comment_186069 Desfacator de sireturi daca s-ar gasi, ar cumpara, nu-i bai ca nu l-ar folosi in veci.sa fie. vrei sa ma duc sa numar incaltzatoarele? lungi, scurte, din plastic, din inox, cu gaura de agatat sau cu bucla...am de toate! azi mi-a luat manusi din piele, i s-au parut deosebite, mai am vreo 5-6 perechi bune, plus altele purtate mai mult sau mai putin. plus un demachiant revlon, si de-astea mai am vreo 3-4. Report
February 17, 201313 yr comment_186122 cu duba Pai cum altfel? Si la tine-as veni,mai ales dupa tot ce tine de KitchenAid,deci tot cu duba! Acum m-ai facut curioasa si cu e-clothul ala,dar pe-aici n-am vazut ,iar sa comand ma costa mai mult 'duba' decat chestia in sine.Asa ca astept cand o veni muntele la mine.Eu as folosi la vase,in special,daca chiar e asa cum zice,adica absolut fara detergent . azi mi-a luat manusi din piele, i s-au parut deosebite, mai am vreo 5-6 perechi bune, plus altele purtate mai mult sau mai putin. plus un demachiant revlon, si de-astea mai am vreo 3-4. Cred ca-l trimit si eu pe sot la voi la perfectionare. Daca-i dau lista (restransa dar cu magazinul in care se gaseste) nu zic,se descurca.Dar singur nu a mai facut demult cumparaturi,caci zice ca nu se pricepe.Pe de-o parte,imi convine,abia nu cumpara ceea ce nu e nevoie (aici am in vedere alimente si produse casnice,sau haine etc,caci la tehnice si instrumente,numai el stie cate are,dar le si foloseste mult pentru ca repara tot,sau aproape )Pe de-alta,daca nu-mi cumpar eu,zero sanse sa-mi cumpere manusi,iar cosmetice nici atat.Dar am eu grija sa am macar cate vreo 2 sticle de sampon,balsam,gel de dus,sapun ,etc.Totusi nu si prea multa cosmetica,creme,rimel....... mai tinem cont si de termenul de expirare Report
February 18, 201313 yr comment_186140 Eu am luat Kitchen Pack - 2 Cloths in total cu transport 15 €, mi se pare ca or veni din Anglia.http://www.e-cloth.c...=w3h1jY5pv7I%3dDexter, daca nu-s bune vin sa ti le aduc tie Adriana , Tu le-ai comandat inaintea mea,asa ca la tine vor sosi prima .Abia astept sa-mi vina comanda, sa ma dau si eu "cu racheta " prin bucatarie .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
February 18, 201313 yr comment_186142 pişco şi ale mele tot in south korea sunt făcute. eu nu am probleme cu produsele făcute acolo, ăştia sunt tari de tot la tehnologie, tot ce am luat made in korea, a fost impecabil No bine dara , atunci m-am linistit .As comanda si buretele de vase dar oare merita aproape 6 dolari ? Am inteles ca toate suporta 300 de spalari in masina .Pentru ca eu, schimb buretii de vase foarte des . Iau din aia ieftini la "metru" si nu ma doare sufletul daca arunc zilnic cate unul. Eu am cocostarci cu privire la bacteriile din buretii de vase . Report
February 18, 201313 yr comment_186148 Desfacator de sireturi daca s-ar gasi, ar cumpara, nu-i bai ca nu l-ar folosi in veci.sa fie. vrei sa ma duc sa numar incaltzatoarele? lungi, scurte, din plastic, din inox, cu gaura de agatat sau cu bucla...am de toate! azi mi-a luat manusi din piele, i s-au parut deosebite, mai am vreo 5-6 perechi bune, plus altele purtate mai mult sau mai putin. plus un demachiant revlon, si de-astea mai am vreo 3-4. Ce simpatic e, dar te inteleg si pe tine .Eu pe al meu l-am descurajat de cumparaturi pentru mine, cand locuiam cu ai mei si de ziua mea mi-a cumparat un parfum care a costat cat salariul lui pe o luna. Report
February 18, 201313 yr comment_186150 Eu am cocostarci cu privire la bacteriile din buretii de vase . Si io tot de-astia ieftini, nu renteaza aia scumpi. Dar il pun intr-o cana cu apa si-un strop de detergent si-l fierb la mo. Il spumuieste super si aburii aia curata si mo. Report
February 18, 201313 yr comment_186153 Eu il pun in ibric si-l fierb pe aragaz cand m-apuca! Si tot asa de pitici, ca dupa 2 saptamani tot in cos ajung! Report
February 18, 201313 yr comment_186164 Moatza, sa-ti traiasca domnul! Frate-meu e asa gospodar, domnul meu, nu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Tine minte dragul de el sute de cantece in romana, maghiara, engleza, dar daca-i spun sa cumpere mai mult de trei produse, tre sa-i fac lista. Si ma mai suna din supermarket sa-l directionez catre produs Eu cumpar carne in general de la macelarie, rar de la supermarket si atunci trebuie sa fie irish si cu producatorul pe ea. Fructe si legume iau din depozitul Fyffes, cateodata de la Lidl, piata nu avem. Ma mai duc pe la magazinul polonez dupa slanina afumata, branza dulce, drojdie proaspata. Pentru branzeturi avem un magazinel al unui francez, french flair, sau din Cork English Market cand apuc sa ma duc. Din pacate nu foarte des. Peste mi-aduce un nene la usa saptamanal. Vine vasul de pescuit in port miercuri, el aduce pestele joi. Mai prospat de-atat nu se poate. Aduce creveti si crab, uneori scallops. Daca vreau alte minuni trebuie sa ma duc tot la supermarket sau la pescariile din oras. Carne tocata nu cumpar decat vita de la macelar pt burgeri si o toaca atunci. Aleg bucata si masina de tocat e la vedere. Carne de porc cumpar bucata si o toc acasa pt ca la macelarie n-o toaca decat daca au doua masini. Mai cumpar salamuri uscate pt ca le plac fetelor si sunca / ham. Ham fac si acasa, cumpar pulpa de porc si o fierb, apoi o dau cu glazura si-o bag la cuptor juma' de ceas Report
February 18, 201313 yr comment_186169 Fructele si legumele sunt toate trase la indigo, drepte, colorate uniform, lucioase. Ardeii grasi daca sunt galbeni dar au si verde pe ei se scot din lazi. Se arunca tone de fructe si legume zilnic! La fyffes au primit reclamatie insotita de marul cu pricina impachetat in cling film: l-a cumparat cineva de la Dunnes Stores si avea vierme in el. L-au trimis impachetat si cu reclamatia de gat la Dublin! Piata de legume si fructe nu exista si chiar daca ar fi, oferta e tot cea de supermarket doar ca probabil ar fi mai scumpe. Avem o piata saptamanala dar vin cu paine si alte copturi de casa, ceva branzeturi, oua, dulciuri si placinti dulci, si cam atat Report
February 18, 201313 yr comment_186170 Vreau si eu la tine joi!!! Hai! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
February 18, 201313 yr comment_186171 Trebuie sa ma duc si eu la Tesco sa vad de e-cloth. Numa' eu sa n-am?! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Nu am auzit de carpa asta pana acum Report
February 18, 201313 yr comment_186173 Am o intrebare: pe conserve ar trebui existe o data expirare sau macar cand au fost facute? Intreb ca eu mai cumpar zacusca si nu am gasit niciodata termen de valabilitate scris pe borcan. Sau produsele congelate, au termen de valabilitate? Ca eu nu tin la congelator alimente mai mult de un sezon, adica le congelez in vara si le tin pana cel mult in primavara. La fel la ceaiuri. Aura, pe toate produsele alimentare si cosmetice trebuie sa existe un termen de expirare, inclusiv conserve/congelate/ceaiuri de care ai intrebat. Si pe zacusca e musai sa fie termen. Pentru ceea ce tu congelezi, poti sa iei de pe net (un site medical de incredere) tabelul cu perioadele safe de congelare a diverselor alimente si iti pui eticheta la fiecare punga cu termenul de expirare, asa stii si in ce ordine sa le consumi, daca ai mai multe transe. Report
February 18, 201313 yr comment_186174 help! bun la casa omului, sotul tau! Macar se face util! Ti-l dau pe al meu cu schimbul, cand si cand ... Cu congelatorul tau, nu mai trebuie cumprat nik pana la expirarea tuturor produselor si tot vei arunca 95% Cand spui ce cantitati de carnuri si saci de pulpe de gogosari cumparati deja ma ia cu ameteala! Ai lada frigorifica? Esti simpatica foc, ca de obicei! Daca aveam un sot mancau era fericit, dar asa ... eu zic sa incrucisam rasele Revenind la offul tau, cred ca e un mod de refulare a stresului cotidian, de la job si nu numai! Si eu sunt shoppingomana si pt ca la haine nu am rabdare sa umblu din magazin in magazin sa probez, refulez tot in hipermarketuri, dar pt ca tot eu trebuie sa le aranjez, gatesc, pastrez si consum, nu mai fac excese ... , sau nu asa mari... , in schimb la produse de curatenie si cosmetice de baie, tot asa si eu, trebuie sa am minim o rezerva nedesfacuta, nu-mi place sa plec de sub dus ca s-a terminat gelul. Report
February 18, 201313 yr comment_186175 Sa știi ca m-am îndrăgostit de soțul tău. Mai trimite-l și pe la noi din tara când în când. Glumesc... dar prinde bine la casa omului un comportament de genul ăsta. Nu zic ca nu face față la cumpărături cu lista într-o mâna si cu celularul în alta, dar chestii de bază. Asa ca am sa-mi trimit soata la școală la moatza. Idem! Report
February 18, 201313 yr comment_186176 Sorina, nu-i prea amuzant sa te trezesti c-o groaza de produse si sa nu stii care-ncotro.dac-ar fi dupa mine, as cumpara mai cumpatat si mai documentat, si-as iesi si mai ieftin.totusi trimite-l pe-al tau la reciclare ai dreptate, dar tu pune-i sotului in fata documentarea necesara, o sa-i ramana mai mult timp de shoppinguit , si mai putine de cumparat, cand o vedea cat sunt de controversate diversele produse de la primul, pana la ultimul Report
February 18, 201313 yr comment_186180 ei, Aura, uite, cu tatal tau ar tb sa faca reciclare omu' meu!daca ma nimeresc cu el in piata, mi-e si jena, e-n stare sa numere foile de vita de vie din legaturile precupetelor. el- care-i un risipitor de fapt. nu-ncurca nimic, stie tot, cumpara tot! fa si tu ca mama Aurei, pune pe lista mai putin decat trebuie (cel putin la jumatate) si doar ce e iminent necesar. Report
February 18, 201313 yr comment_186185 Bueeyyy am ras de n-a mai putut.Si tu mi-esti foarte simpatica, dar sotul tau e total.Si al meu e mare cumparator si daca se poate de cele mai scumpe, dar al tau e campion. al meu nu se baga la alimente, dar in rest rezolva de toate.Inclusiv mirositor la toaleta, desi eu in primele zile nu le suport, pana le mai iese mirosul.Desfacator de sireturi daca s-ar gasi, ar cumpara, nu-i bai ca nu l-ar folosi in veci.sa fie. Incep sa ma rusinez ! Micule si sotul tau lucreaza mult si/sau intr-un mediu de lucru stresant, de nu are timp sa respire si se relaxeaza la hypermarket:sad1:? Report
February 18, 201313 yr comment_186188 Eu am cocostarci cu privire la bacteriile din buretii de vase .Si io tot de-astia ieftini, nu renteaza aia scumpi. Dar il pun intr-o cana cu apa si-un strop de detergent si-l fierb la mo. Il spumuieste super si aburii aia curata si mo. Nu stiam, merci! Si laveta de bucatarie la fel? Am mai luat un cocostarc.Si eu ii schimb frecvent, dar nu in fiecare zi I-am incercat pe toti, de la cel mai scump la cel mai ieftin, m-am oprit la unul de calitate buna si pret mediu, nu de aia cat cutia de chibrituri si fara "consistenta". Report
February 18, 201313 yr comment_186192 Moatza, sa-ti traiasca domnul! Frate-meu e asa gospodar, domnul meu, nu daca-i spun sa cumpere mai mult de trei produse, tre sa-i fac lista. Si ma mai suna din supermarket sa-l directionez catre produs Si al meu la fel, dar nu suna vine acasa si zice ca eu vreau tot timpul niste chestii care nu exista/nu se gasesc si ca el oricum nu stie unde sa ii caute si nu are rabdare sa umble dupa ele . Deci e inutil sa ma mai enervez sa-l trimit, ca vine fara ce-mi trebuie si sa ma vad nevoita sa plec si eu care unde, cu oala pe foc ... Ce frumoasa e diversitatea umana, dar aici parca numai extreme. Sa ridice mana sus care e multumita de cumparaturile sotului: cantitatea si calitatea justa, toata lista bifata. Report
February 18, 201313 yr comment_186193 Peste mi-aduce un nene la usa saptamanal. Vine vasul de pescuit in port miercuri, el aduce pestele joi. Mai prospat de-atat nu se poate. Aduce creveti si crab, uneori scallops. Daca vreau alte minuni trebuie sa ma duc tot la supermarket sau la pescariile din oras. Carne tocata nu cumpar ... bucata si o toc acasa pt ca la macelarie n-o toaca decat daca au doua masini. Mai cumpar salamuri uscate pt ca le plac fetelor si sunca / ham. Ham fac si acasa, cumpar pulpa de porc si o fierb, apoi o dau cu glazura si-o bag la cuptor juma' de ceas Misto cu pestele la tine! Super! Asa as vrea si eu sa fie o retea de distributie peste proaspat la noi, dar nu-i !Nasol cu fructele si legumele aruncate si nevoia de a fi fara vierme! Marul ala cu vierme avea se pare mai putine chimicale! Atata tam-tam pt un amarat de vierme cu carnea tocata procedez la fel, doar ca la noi iti toaca si vita si porc, se vede ca nu prea avem musulmani ...te rog expliciteaza reteta de ham. Merci Report
February 18, 201313 yr comment_186194 Soia nu e sanatoasa Incredere în bio? Mama ma numeste Toma necredinciosul (sincera sa fiu, tind sa cred ca nu stie exact de ce Toma era necredincios ) Cu toate astea, cumpar multe produse bio. Am încredere ca sînt mai bune decît cele ne-bio. Nu doar încredere, ci chiar stiu, si mi se confirma dupa anumite teste în laborator. În rest si eu încerc sa iau cît mai mult local, si daca mai si cunosc ce si cum si mai bine. Noroc ca în zona unde locuiesc, gasesc dsetule de la tarani locali pe piata. Din pacate nu în orasul în care locuiesc, tre sa ma deplasez cîteva zeci de km, dar merita. La noi piata e de toata jena. Vin tot felul de specimene care vînd de multe ori marfa mai proasta ca oriunde. Adica marfa de te miri prin ce colturi ale lumii, cumparata de la depozite/productie în masa... si o mai vînd si la preturi neobrazate La fel ca Any, nu-s exagerata, mai consumam si chestii în afara sezonului. + 1 la ce ai scris mai sus!ce fraza misto ai bagat la inceput! nimeni nu a avut curajul sa te contrazica eu consum doar sos de soia si ala cat mai "curat", restul produselor sunt controversate si nici nu ma inspira Report
February 18, 201313 yr comment_186195 Am o intrebare: pe conserve ar trebui existe o data expirare sau macar cand au fost facute? Intreb ca eu mai cumpar zacusca si nu am gasit niciodata termen de valabilitate scris pe borcan. Sau produsele congelate, au termen de valabilitate? Ca eu nu tin la congelator alimente mai mult de un sezon, adica le congelez in vara si le tin pana cel mult in primavara. La fel la ceaiuri. Aura, pe toate produsele alimentare si cosmetice trebuie sa existe un termen de expirare, inclusiv conserve/congelate/ceaiuri de care ai intrebat. Si pe zacusca e musai sa fie termen. Pentru ceea ce tu congelezi, poti sa iei de pe net (un site medical de incredere) tabelul cu perioadele safe de congelare a diverselor alimente si iti pui eticheta la fiecare punga cu termenul de expirare, asa stii si in ce ordine sa le consumi, daca ai mai multe transe.Cu ce congelez eu sunt ok, problema e ca nu gasesc termenul de valabilitate pe ce cumpar de la magazin. Producatorii nu sunt fortati sa puna valabilitatea pe eticheta... Report