January 31, 20197 yr comment_246521 Deci ma dusei in magazinul in care a gasit kale Lili si ghiciti ce lipsea, taman kale dar in schimb am luat alte chestii ciudate le-a luat Lili pe toate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gifce ciudățenii ai luat să știm și noi Chiar ramasesera doua legaturi dar la 2,50 legatura nu ma gandeam ca se termina Report
February 2, 20197 yr comment_246606 Adriana daca dai o fuga acum, mai prinzi. Dra ca sa-ti faci o idee daca merita pe vremea asta. Asa-i legatura. Report
February 2, 20197 yr comment_246642 Mersi Lili dar pentru mine e prea departe, atunci eram in apropiere In seara asta am facut acele 2 ridichi, nu stiu daca pentru ca le-am facut impreuna cu pulpele de pui cu bere dar nu mi-au placut, n-aveau nici un gust Report
March 2, 20197 yr comment_249715 I-a venit randul si la mine. Nu am avut in casa decat pesmet panko si cum nu am stiut daca merge in salata, nu am pus. Am mancat-o cu bagheta . Report
March 2, 20197 yr comment_249803 blacky, ti-a placut?Da, da buna. E prima data cand mananc kale. Chard si verde si rosu am gatit, choy de mai multe feluri, watercress, toate gatite sau macar trase in tigaie. Kale nu cumparasem niciodata. Cum altfel se mai mananca decat in salata? Report
May 18, 20215 yr comment_266384 Ziceam sa va aduc aminte de salata asta, ca-i tare buna ! Mno, nici snitelele nu-s de aruncat ... Report