Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crrrrreepy!

Featured Replies

Azi stateam de vorba cu un coleg, prof de bio, care povestea despre o pestera iluminata natural in Noua Zeelanda. Facand cercetari am gasit poze cu pestera respectiva, iluminata de niste viermi fluorescenti, dar in care traieste si cea mai mare insecta din lume...care mi-a adus aminte de o alta, ffffoaaarte creepy, pe care o gaseam de multe ori la tara.

Asa mi-a venit ideea topicului, pentru ca stiu ca oricat de infiorator, respingator, urat, ciudat, oripilanrt, diform si oricat frica, repulsie, scarba, soc, strepezire de dinti ori pielea de gaina ne-ar provoca aceste lucruri ori fiinte, ori stari ori intamplari, suntem fascinati de asa ceva. Asa ca va invit aici sa puneti poze ori sa povestiti ce vi se pare voua cel mai creepy cu putinta, ca e poza, fiinta, insecta, poveste, intamplare adevarata, tort de Halloween, pictura, carte, film etc. Incep eu cu "descoperirea" mea de azi...mai bine nu mai descopeream!

Greierele gigant Weta, brrr!

Cealalta treaba creepy de care spuneam mai sus este...culmea! greierele de pamant ori coropisnita ori chifterita, iii! Urîtä cu spume!

Sunt multe lucruri ori inventii creepy, dar, pentru mine, cel mai creepy sunt cele care exista in realitate...brrrrr!

Doua chestii creepy rau le-am trait la Sulina: una sunt carabusii care invadeaza locul, niste carabusi mari, negri, pot ajunge si la 5 cm lungime, care vin ca o invazie si sunt peste tot, ca sa nu mai spun ca era un covor practic pe jos...apoi, tot acolo, in camera in care dormeam un miriapod plat imens, care trona pe perete. Crrrreeeepy! B)

Lori, n-are sens sa-ti monopolizez topicul punind pozele tuturor serpilor de pe Google dar mie toti, mi se par creepy!

Asta nu inseamna ca n-am urlat la Portita la un tata care-l invata pe fi-su cum sa bage sarpele in sticla de borsec si sa-l zgaltzaie. Sunt constienta ca au si ei rostul lor dar sunt creeeeepyy rau!

Zilele trecute am vazut la Discovery unii cu boli ciudate de piele, alea mi se pare la fel de creepy!

• Author

Hahahaha, mie serpii mi se par cat de cat ok, nu ii gasesc asa creepy si nici soarecii, mai degraba sobolanii pentru ca mi se par creepy de inteligenti, brrr. La fel, murenele mi se par creepy.

Nu monopolizezi nimic, topicul e pentru toti. Mi s-a parut interesant sa ne spunem ce ni se pare asa...mai ales ca fiecare e cu doagele lui B)))

B) eu pot sa accept cam toate creaturile lui d-zeu,da numa sa nu ma ia prin surpriza' :appl:

Acum un an (si oleaca pt. exactitate),in baitza mea minuscula(nu am acolo nici geam,doar waterul,chiuveta si cada,o oglinda si dulapioare suspendate cu parfum,deo,sampon si fixativ :105: ),am prostul obicei ca beau multa apa cica pt. slabeala :105: ,asa ca ma mai apuca in creierii noptii sa merg la tuoaleta' ,baii!! misunau niste gandaci mari negri,asemanatori cu caradastile ,numai noaptea tarziu ca ziua nu se vedea unul ,sa mor cu zile si alceva'nimika,bine ca am dat cu un gel(am mai vb. despre el) si de atunci am scapat nu mai misca nimic in front la mine ,ca ma lua cu leashanu' zau ashea :blush:

• Author

Geany, daaaaa mama, ii stiu asa de bine, vai ce uracioase creaturi. Bucurestiul e plin de ei si de carcalaci, geme! Astia mari negri apar la umezeala si caldura mare, brrrrr.

Ii spuneam Ioanei mai sus ca serpii nu mi se par asa creepy, ei dar ramele , yyyuuuuuck! Mai ales ca au capacitatea de a re-creste. Ce creepy! Aici, o rîmä gigant, bleah!

La fel, oribile mi se par papusile bebelusi. Groaznic!

Daaa, astea care vor a imita un BB adevarat. Nimic mai groaznic. Arata atit de lipsiti de viata, macabru, creepy rau! Prefer serpii, broastele si soarecii =))

Daaa, astea care vor a imita un BB adevarat. Nimic mai groaznic. Arata atit de lipsiti de viata, macabru, creepy rau! Prefer serpii, broastele si soarecii =))

+1.

Am vazut un documentar despre pasiunea unor femei care din pacate nu pot sa aiba copii pentru acesti "bebelusi".Fac comanda si-i primesc prin posta.

Ele pregatesc camera ca pentru un bebe real.

E groaznic .

Si culmea, psihologii si anturajul le incurajeaza psihoza... ca io nu pot sa-i spun altfel .

Mai bine ar adopta un copil sau un caine sau o matza sau o pasare sau orice suflet care le-ar da inzecit mai multa iubire inapoi.

Nici nu ma pot uita la poza .

Imi ingheata sufletul pe loc.

Eu nu suport barbatii cu unghiile lungi! Este ceva peste puterile mele. Un fost director de la mine de la serviciu (barbat bine de altfel) le avea asa...mi se intorcea stomacul pe dos cand mergeam sa-mi semneze ceva...

Pe urma mai sunt cei care o lasa doar pe cea de la degetul mic =))

De ce nu si le-or taia???

Pe urma mai sunt cei care o lasa doar pe cea de la degetul mic =))

:-* am eu o banuiala,da' mai bine sa nu stii! :P ..crede-ma :D

Titirimundi.. subscriu cu tarie. Asta vara stateam la banca la prima ora ca sa fac un varsamant, un nene la vreo 50 de ani in slapi din aia de se baga printre primele doo dejte.. nush ce mi-a atras atentia in pamant si i-am vazut unghiile de la picioare... lungi, mai lungi decat la o pedichiura decenta a unei femei.. mi-am vomat si sufletul... creeepyyyy!
Si eu, si eu...mi-e scarba si groaza sa vad unghii lungi cu mizerie si calcaie crapate cu viermi printre crapaturi...

Daaa, astea care vor a imita un BB adevarat. Nimic mai groaznic. Arata atit de lipsiti de viata, macabru, creepy rau! Prefer serpii, broastele si soarecii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Am acelasi sentiment fata de torturile bebelus. Cu cat mai reusite cu atat mai infioratoare pentru mine...cum sa tai un astfel de tort?!

Nu-mi plac melcii fara cochilie. Cel mai placut a fost cand am gasit unul pe o planta de camera. L-a adus Andreea (avea vreo 3 ani) de-afara ca sa-l hraneasca si sa nu-i fie frig. Am dus munca de lamurire serioasa cu ea ca sa-l ia de-acolo si sa-l duca in gradina.

Am avut o colega, nu putea sa vada serpi nici in poze / tv. Era absolut ingrozita de ei

• Author

Eu nu suport barbatii cu unghiile lungi! Este ceva peste puterile mele. Un fost director de la mine de la serviciu (barbat bine de altfel) le avea asa...mi se intorcea stomacul pe dos cand mergeam sa-mi semneze ceva...

Pe urma mai sunt cei care o lasa doar pe cea de la degetul mic :toothy9;

De acord, super-mega scarbos!!! Stiu ca prin anii 80 era o moda cu unghia mica lasata lunga, bleeeeeah! La fel, nu inteleg si nu voi intelege niciodata rolul mustatei...in afar de colector de bacterii, yuuuuck!

• Author

Sa va mai arat ceva teribil de creepy, mi s-a facut pielea de gaina, aulio, exista asa ceva in natura!

Parazitul mancator de limba, adica asta:

Parazitii astia traiesc in apa si ataca pestii, le intra prin branhii si ajung pe limba, unde incep sa suga tot sangele pana limba dispare si apoi ei insisi preiau rolul limbii, adica functioneaza ca organul pe care l-au dsitrus, insa consuma si ei din hrana pestelui. Si asa arata un peste cu parazit in loc de limba...

Creepy!

@Flori: viermi in crapaturile calcaielor?!?!?! Oh, boy! Unde ai vazut asa ceva?

Asa e vorba, ca ies viemii sau creste iarba in ele.

• Author
Aaaaa, eu te luasem ad litteram :toothy9;)) Hm, totusi crapaturile calcaielor pot fi o problema a pielii. Ori, la tara, oamenii umbland desculta mult si pe ogor, la munca, au calcaiele crapate. Mie nu imi e scarba de asta, poate unde am si trait la tara si sunt obisnuita...ori eram. Cand isi faceau baie isi radeau calcaiele cu foarfeca (bunicii) si isi dadeau cu seu de oaie. Frumos nu miroase ala, dar ce proprietati curative are!

Aaaaa, eu te luasem ad litteram :toothy9;)) Hm, totusi crapaturile calcaielor pot fi o problema a pielii. Ori, la tara, oamenii umbland desculta mult si pe ogor, la munca, au calcaiele crapate. Mie nu imi e scarba de asta, poate unde am si trait la tara si sunt obisnuita...ori eram. Cand isi faceau baie isi radeau calcaiele cu foarfeca (bunicii) si isi dadeau cu seu de oaie. Frumos nu miroase ala, dar ce proprietati curative are!

Si mie imi place desculta,in vacante doar la restaurant port incaltaminte, la tara sunt free, umblu fara papuci si da, talpa se intareste dar eu vad zilnic in autobuz persoane cu slapi, unghii lungi la picioare si pline de mizerie, persoane care nu au legatura cu agricultura, pamantul... Astia nu incalzesc apa pe aragaz sau cu fierbatorul si nici nu aduc apa de la 3 km sa se spele..Eu pe astia ii vad mai des decat alte oribilitai..ca sa fim seriosi, cat de des vedeti zilnic bebelusi falsi sau clovni? Astia nespalatii sunt peste tot, mai ceva ca gandacii.

La fel, nu inteleg si nu voi intelege niciodata rolul mustatei...in afar de colector de bacterii, yuuuuck!

Da mai, niste infecti, nu? Bullllshhhitt!

dar eu vad zilnic in autobuz persoane cu slapi, unghii lungi la picioare si pline de mizerie, persoane care nu au legatura cu agricultura, pamantul... Astia nu incalzesc apa pe aragaz sau cu fierbatorul si nici nu aduc apa de la 3 km sa se spele..

Astia nespalatii sunt peste tot, mai ceva ca gandacii.

Da, e adevarat, foaaarte multi nespalati vad si eu, dar nu asa vizibil, ci din aia care put de-ti muta nasu' din loc, iar de la distanta arata ok.

Chiar tinere cochete si aranjate la exterior, si uneori duhnesc în toiul iernii prin geaca groasa... deci asta yuuuckkk! Nici nu vreau sa ma gîndesc cum put cînd se dezbraca :rolleyes:

• Author

Da, mai, iegzact, parerea mea! Bate-ma, omoara-ma, dar eu rostul flocoseniilor astora nu il inteleg! Pentru mine fac parte din categoria unghiei mici lasate lunga, scabros!

• Author

Ei pe mustata lu' asta o inteleg, ce rol avea, adica. Mdeh, fire de hartist! Dar asta nu-l face mai putin creeeeeepy.

Mai, nici mie nu-mi plac unghiile lungi la barbati si nici mustatile astora din pozele tale, dar eu cunosc barbati civilizati, îngrijiti.

Revin totusi la unghiile lungi, ale barbatilor... e o chestie "scîrboasa" din cauza efectului vizual, asta din punctul meu de vedere. Ca daca-s curate, ma doare pe mine fix în pix ce cum se poarta careva. Ca altfel as putea spune si despre unghiile lungi ale femeilor ca-s scîrboase, ca sigur unele au diverse culturi pe dedesubt... cu toate ca pentru asta nu trebuie neaparat unghii lungi :rolleyes:

La fel si parul pubian (mai ales ala), e adunator bacterii, totusi sînt sigura ca multe purtatoare/ si purtatori/ se îngrijesc impecabil :scratch:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.