Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crrrrreepy!

Featured Replies

Si aici cred ca difera de la o persoana la alta,cine e pt mine cocalar si pitzipoanca,nu inseamna ca e si pt restul...referitor la raspunsul de mai sus.

Ai mare dreptate, e doar perceptia noastra asupra unui lucru poate normal.

Any, scuze pentru perceptia mea, dar chiar nu stiu cum mi se poate garanta ca gulerul ridicat la tricou nu e de mare prost gust. Poate ca asta a devenit ceva asa de obisnuit la barbatii italieni incit poate parea OK din punctul vostru de vedere, dar creda-ma (tu pe mine) ca e ceva total lipsit de gust si eleganta.

Spun si eu doar ce am auzit :toothy6: ,in Italia,cei mai din sud si sicilienii,sunt vazuti un pic mai ..cum sa zic?! :rolleyes: ca noi moldovenii :toothy9; cuvantul folosit acolo e cafone (inseamna mai lipsit de maniere ca sa spun asa )

De cine-s vazuti asa? De italieni, sau de straini?

Si ce, moldovenii sînt mai lipsiti de maniere? Decît cine? Eu am vazut nemanierati în toate zonele României, precum si în alte tari. Prostovani sînt împrastiati pe toata planeta :D

Cre'ca tre' sa ne separam de subiectul asta, ca vine Lapona si ne da peste ceafa =))

aici-s dezbateri mari, nu pot sa particip ca si-asa nu stau prea bine cu moralu'.

dar vreau sa va zic de=o intamplare cu-adevarat creeepy , sper din tot sufletul sa n-aiba nimeni parte de-asa ceva.

era in vara lui '90, fi-miu avea cateva luni. era vara si eram proaspat mutati in prima noastra casa, intr-un cartier inca in constructie, cu strazi si trotuare trasate dar inca nefinisate, cu stalpi de iluminat stradal plantati, dar inca fara fire de curent si becuri.

taica-miu, suflet mare, a montat un bec la mine-n balcon, balcon care dadea spre strada principala, cu intrarea in bloc, sa aiba tot crestinu' o farama de lumina. nu ma deranja becul, ii pusese o aparatoare si-aveam noaptea o lumina suficienta ca sa schimb copilul, sa-i dau biberonul...de-astea. fi=miu dormea cu noi in dormitor, dar in patutul lui. vara fiind, mai intra cate-un tantar care tragea, bineinteles la el. asa ca ma invatase cineva sa invelesc patutul c-o perdea, ca nu era cazul ca el sa fie invelit, era cald. pe vremea aia nu erau nici macar pampersi in Romania, nicidecum patuturi smechere cu tot felul de dotari.

si-ntr-o seara intind eu niste rufe in balcon, urmand ca a doua zi sa mi le stranga bunica-mea, Dumnezeu s-o ierte, ea statea cu fi-miu peste zi.

le strange bunica, le depoziteaza in cosul cu rufe de calcat, vine seara, ne culcam. eram doar eu cu fi-miu, nush unde era omu', dar lipsea mai mult, vreo 2-3 nopti. in noaptea cu pricina era sa mor. pe la 1-2 noaptea, ma trezesc cu senzatia ca merg niste gandaci pe mine, ceva groaznic. aprind lumina, chiar asa era. zeci de gandaci de-aia de vara, care zboara in jurul becului, mergeau pe mine, pe pereti, pe tavan...peste tot. ma uit ingrozita la patut, fi-miu dormea linistit protejat de perdea. dar ar fi fost chestie de cateva minute pan-ar fi ajuns creaturile si pe el. eram pur si simplu paralizata de groaza, frica, scarba, deznadejde...sa fii cotropit de viu de gandaci! si-acum, dupa atatia ani, inca mi se increteste pielea pe mine cand imi amintesc.

am sunat ingrozita la maica-mea - stateam usa-n usa - si-au venit toti trei - ea, taica-miu si frate-miu si-au vanat gandaci toata noaptea. eu m-am dus cu fi-miu la ei si-am plans spasmodic pana dimineata, nu reuseam sa ma scutur de sila si groaza prin care tocmai trecusem. nu mai stiu sigur dar si urmatoarele nopti, vreo 2-3, pana s-a intors omu' am dormit tot la ei. nu mai puteam sa stau in casa mea!

ce se intamplase, daca puteti sa va imaginati! toti gandacii care noaptea zburau la becul din balconul meu, dimineata au intrat in hainele puse la uscat. dar unde? in tivuri si in cusaturile care lasau un loc de patruns, intr-un cordon de la un halat de baie - era tzeapan de gandaci! in buzunare...groaznic, groaznic! bunica-mea stransese rufele dar nu observase nimic, drept e ca pana atunci nu mai patzisem asa ceva, doar mai avusesem rufe puse la uscat peste noapte.

am desfiintat bec, am facut dezinsectie, dar nu erau niste gandaci domestici, erau de-aia de noapte. am scapat relativ repede de ei, dar si-acum am sechele de la teribila intamplare.

De cine-s vazuti asa? De italieni, sau de straini?

Si ce, moldovenii sînt mai lipsiti de maniere? Decît cine? Eu am vazut nemanierati în toate zonele României, precum si în alte tari. Prostovani sînt împrastiati pe toata planeta :D

Cre'ca tre' sa ne separam de subiectul asta, ca vine Lapona si ne da peste ceafa :D

Hi hi! =)) eu am auzit-o chiar de la ei(de la italienii din nord,piemontezi)dau doar un exemplu doar ca sa nu credeti ca vb. prostii http://it.answers.yahoo.com/question/index?qid=20120126055555AAsVzD0dar e plin netul de astea :toothy6:

Ai dreptate ,ne-am indepartat rau de subiect si ne ia Lapo' cu batzu' :rolleyes:

:D :D

Vorbeam si eu de dragul discutiei,nu ma bagati in seaman' :toothy9;

Haoolleeuu!! Moattzoo!! asta chiar ca e crepy rau,stiu ce inseamna,ca atunci cand am povestit eu cu gandacii cei mari si negri din baie noaptea,am simtit si eu ca merge ceva pe mana mea,noaptea in dormitor(care chiar e langa baie)instinctiv am scuturat mana si am aprins lumina,era unul ''URIAS'' :toothy6: pe jos ametit,nashpa rau! baarrr!! :rolleyes:

Nu pot, dar chiar nu pot, sa nu ma simt atinsa Geany, cand se vorbeste de sicilieni, atat timp cat traiesc printre ei.

Si asta iti garantez ca ma atinge mai mult decat un tricou purtat cu guleru-n sus :toothy6: . Si pantofi rosii am si eu si barbata-meu, deci clar suntem cocalari, se si vede din ceea ce fac eu aici pe forum, nu :rolleyes: ?

Asta a fost o paranteza.

Ce spui tu Geany, e o chestiune veche, o nesuportare reciproca zic eu, care a fost, este si va fi intotdeauna intre nordul si sudul Italiei.

Eu iubesc sudul, il ador, traiesc aici, deci nici nu se putea altfel!

Si cum nu vreau sa starnesc polemici pentru ca alte fete de pe forum traiesc in Nord, mai bine tac.

Ps. cel mai rau exemplu puteai sa-l iei de pe yahoo answers si asa ai si facut :toothy9; !

Imi pare nespus de rau daca te-am ofensat cu ceva,cu siguranta nu a fost nici pe departe intentia mea sa se intample asta.

Exact cum am scris asta am auzit si eu pe acolo,asta v-am spus,cu siguranta sunt idei preconcepute ,idei invechite ,o anumita concurenta sau ma rog ce o fi acolo intre ei,chestia e ca este,exista ,asa cum e si la noi indiferent ca ne convine sau nu.Asta era ideea.

Eu iubesc toata Italia, asa cum iubesc Romania care e tara unde m-am nascut si crescut.

Iar cu rasistii nu vreau sa am de-a face, mi-e scarba de ei, ca-s ei din nord sau din sud.

Si cu asta am incheiat subiectul.

Somn pufos tuturor!

edit n-am nimic cu nimeni, poa sa fie rosu, albastru, negru sau galben, poa sa fie din nord sau din sud, de la Moldova sau din Muntenia, atata timp cat respecta regulile, atata timp cat e corect, cinstit si are respect, atata timp cat e OM!

Si pantofi rosii am si eu si barbata-meu, deci clar suntem cocalari, se si vede din ceea ce fac eu aici pe forum, nu :rolleyes: ?

Nu trebuie sa generalizezi pentru ca eu nu asta am spus. Doar din rea intentie poti sa spui ca eu te-am facut pe tine si pe barbatul tau cocalari, am enumerat inca multe alte lucruri care ii definesc pe acestia. E ca si cum m-as baga si eu in gasca manelistilor doar pentru ca asta spun unii ca defineste Romania :toothy6: Nici pe departe, eu stiu cine sint si nu am nevoie de vreo caracterizare sau parere a celorlalti, ceea ce as recomanda tuturor ca sa putem discuta mai departe in buna pace :toothy9;

Si pantofi rosii am si eu si barbata-meu, deci clar suntem cocalari, se si vede din ceea ce fac eu aici pe forum, nu :rolleyes: ?

Nu trebuie sa generalizezi pentru ca eu nu asta am spus. Doar din rea intentie poti sa spui ca eu te-am facut pe tine si pe barbatul tau cocalari, am enumerat inca multe alte lucruri care ii definesc pe acestia. E ca si cum m-as baga si eu in gasca manelistilor doar pentru ca asta spun unii ca defineste Romania :toothy6: Nici pe departe, eu stiu cine sint si nu am nevoie de vreo caracterizare sau parere a celorlalti, ceea ce as recomanda tuturor ca sa putem discuta mai departe in buna pace :toothy9;

Carmella, te asigur ca nu am intentii rele, nu le-am avut niciodata de cand activez pe forum (si pe celelalt in trecut).

Exact, zici bine si aici sunt de acord, fiecare stie cum e, dar la o parere avem dreptul toti, daca tot e un forum si se discuta.

Si aici cred ca difera de la o persoana la alta,cine e pt mine cocalar si pitzipoanca,nu inseamna ca e si pt restul...referitor la raspunsul de mai sus.

Ai mare dreptate, e doar perceptia noastra asupra unui lucru poate normal.

Any, scuze pentru perceptia mea, dar chiar nu stiu cum mi se poate garanta ca gulerul ridicat la tricou nu e de mare prost gust. Poate ca asta a devenit ceva asa de obisnuit la barbatii italieni incit poate parea OK din punctul vostru de vedere, dar creda-ma (tu pe mine) ca e ceva total lipsit de gust si eleganta.

Eleganta si bunul gust sunt altceva, stiu sa le recunosc, te asigur :rolleyes:. Nu pun in discutie un tricou. Astea- s fleacuri.

No Moatzo, hai ca ai reusit cu povestea ta sa ma creeeepizez total!! Tulai draga de tine, ce o fi fost in sufletul tau!! Cumplit!!!

Iar cu Bendeac..l-am vazut si eu la televizor cand am fost in Romania. A avut cateva remarci misogine asa ca m-a pierdut repede de musteriu.

Eu plang un pic dupa decenta pe care parca o aveam pe vremurile mele de copchil, dar marlani si tzoparlani au fost in fiece generatie. Numai ca, cateodata sunt mai zgomotosi :rolleyes:

Aici eu as arunca cu rosii in anumiti indivizi care trebuie sa asculte muzica EXTREM de tare. Nu conteaza daca e in urechile lor (dar aud si eu la 10 pasi) sau se cutremura masina cu ei.. Trebuie sa fie tareeeeee!!

Mai, de la lighioane ati ajuns la politica si moda?

Sa revenim la lighioane, acum vreo luna am gasit in chiuveta la bucatarie o aratare lunga de vreo 5 cm cu multe picioare, n-am stiut ce sa fac mai repede si am dat drumul la apa, dar jetul a aruncat-o intr-o cutiuta de plastic (tot in chiuveta), cum era capacul la indemana am "sigilat-o" si am aruncat-o cu totul la gunoi. Daca o vedeam la televizor mi se parea ceva interesant, dar pe vasele mele mi s-a parut si creepy dar si scarry. Am gugalit-o si zice ca-i chiar folositoare pe langa casa omului, eu pana acuma n-am vazut asa ceva nici pe afara darmite inauntru.

Cu povestile voastre mi-ati adus aminte ca in studentie, la inceputul primului an, a fost invazie de soareci in camin. Cand zic "invazie" sa va ganditi ceva de genul Pied Piper cu sobolanii lui (sau cel putin asa mi s-a parut atunci), numai noi in camera am prins vreo 3. Mie mi-au ros ciorapii de matase, unei colege guma de mestecat... Imi aduc aminte de capturarea unuia, ar fi fost chiar haios daca n-ar fi fost tragic pentru soricel - era pe pervaz si viteaza de mine nu stiu nici acum cum am avut viteza si inspiratia sa apuc un borcan gol si sa-l pun pe el. De prins l-am prins, acum ce facem cu el? Nimic mai simplu: chemam baietii ca ei se pricep sa omoare soareci!

Astea-s nimicuri pe langa ce-a patit Moatza, eu cred ca ramaneam cu sechele pe viata, parol!

Mai fiecare cu uscaturile lui.Ca-i nord, ca-i sud, ca-i Moldova, ca-i Ardeal.

Desi stau in Nord, inteleg ce vrea sa spuna Any si ea stie ca ador Sicilia si de fapt tot restul Italiei. :rolleyes:

Cum nu m-am simtit atinsa de "gulerul" Carmellei, eu ador sa port gulerul ridicat.Trebuie sa stii sa-l porti si pe ala cu clasa. =)) "Coz I'm a laidy"Dar inteleg ce a vrut sa spuna.

Cred ca nimeni nu a vrut sa generalizeze aici.

Cred ca discutia asta ar fi chiar "creepy" daca am face tot o apa si-un pamant.

Mie asta mi se pare "creepy".

Prefearam discutia despre pasarici tunse si frezate. :toothy9;

In rest nimic nu ma sperie! :toothy6:

Doamnelor din Italia, simtiti-va razbunate :rolleyes: sint la un curs la care lectorul e italian si ghiciti cu ce e imbracat si cum are gulerul? Sa cad pe jos cind l-am vazut :toothy6: am vrut sa-i fac o poza dar n-am reusit, deocamdată...

Doamnelor din Italia, simtiti-va razbunate :toothy9; sint la un curs la care lectorul e italian si ghiciti cu ce e imbracat si cum are gulerul? Sa cad pe jos cind l-am vazut =)) am vrut sa-i fac o poza dar n-am reusit, deocamdată...

:rolleyes: :toothy6:

Fetelor eu nu intru in polemici, contradictii, certuri, stiti asta, citesc dar prefer sa tac, de obicei.

Ma feresc de certuri.

Asa cum va simtiti atinse- si pe buna dreptate- cand cineva spune ceva neplacut despre locurile in care traiti si le iubiti, asa simtim si noi ceilalti. M-a deranjat intotdeauna comparatia tuturor romanilor, cu cei cocalari, cu cei colorati etc, cu cei certati ci onoarea, nu suntem toti o apa si-un pamant.

Cu siguranta sunt oameni diferiti sa spun asa peste tot, asa ca cel mai bine ar fi sa nu definim o intreaga natie dupa cativa certati cu bunul simt.

Sper sa nu fi suprat pe nimeni, nu asta intentionam, cu cele scrise de mine, am simtit ca trebuie sa va scriu dupa ce am citit ultimele posturi, nu mai generalizati. Ma bucur insa, ca mereu s-au aplanat diferentele de opinii fara sa se ajunga la suparari reale, zic eu.

Ador sa fiu aici cu voi pe forum, sa ne intoarcem asadar la lighioane.

Moato asa experienta mai rar, compatimesc cu tine, brrrr.

Carmen si eu ma feresc de certuri si de aceea prefer de multe ori sa stau sa citesc doar, dar cred ca toti avem sau ar trebui sa avem o opinie ca doar suntem pe un forum, am spus-o si-o repet. Mie chiar nu-mi plac persoanele care nu iau atitudine si se duc incotro bate vantul ca sa zic asa.

Eu nu stiu la cine te referi ca a generalizat. Eu in nici un caz.

Traiesc pe pamant strain si sunt prima care i-a apararea pamantului natal. Dar am zis, pentru cei care nu ne fac cinste, nu am mila.

Eu sunt inainte de toate romanca. Mai fetelor glumim? Vad ca ajungeti sa ne considerati straini, pe cei care traim in afara tarii :o .

Carmen si eu ma feresc de certuri si de aceea prefer de multe ori sa stau sa citesc doar, dar cred ca toti avem sau ar trebui sa avem o opinie ca doar suntem pe un forum, am spus-o si-o repet. Mie chiar nu-mi plac persoanele care nu iau atitudine si se duc incotro bate vantul ca sa zic asa.

Eu nu stiu la cine te referi ca a generalizat. Eu in nici un caz.

Traiesc pe pamant strain si sunt prima care i-a apararea pamantului natal. Dar am zis, pentru cei care nu ne fac cinste, nu am mila.

Eu sunt inainte de toate romanca. Mai fetelor glumim? Vad ca ajungeti sa ne considerati straini, pe cei care traim in afara tarii :o .

Draga mea draga :o

Nu ma refeream la nimeni in special, doare la fel insa cand suntem catalogati dupa comportamentul unora, toti ceilalti,la faptul ca suntem judecati noi romanii, dupa faptele unora in strainatate.

Si ma mai refeream la remarca- Romania plina de cocalari - nu e asa.

Editez any te respect mult si imi esti draga nu vreau sa te superi :o cum spuneai mai sus era doar parerea mea despre subiect.

Asa cum va simtiti atinse- si pe buna dreptate- cand cineva spune ceva neplacut despre locurile in care traiti si le iubiti, asa simtim si noi ceilalti. M-a deranjat intotdeauna comparatia tuturor romanilor, cu cei cocalari, cu cei colorati etc, cu cei certati ci onoarea, nu suntem toti o apa si-un pamant.

Cu siguranta sunt oameni diferiti sa spun asa peste tot, asa ca cel mai bine ar fi sa nu definim o intreaga natie dupa cativa certati cu bunul simt.

Sper sa nu fi suprat pe nimeni, nu asta intentionam, cu cele scrise de mine, am simtit ca trebuie sa va scriu dupa ce am citit ultimele posturi, nu mai generalizati. Ma bucur insa, ca mereu s-au aplanat diferentele de opinii fara sa se ajunga la suparari reale, zic eu.

Ador sa fiu aici cu voi pe forum, sa ne intoarcem asadar la lighioane.

Moato asa experienta mai rar, compatimesc cu tine, brrrr.

Draga noastra draga :o , nimeni nu a generalizat. Nu avem cum generaliza România ca tara de cocalari si pitipoance, în primul rînd, de acolo venim si noi, avem parinti, frati si înca o gramada de neamuri, si prieteni dragi pe plaiul românesc. Problema e... mai greu ne întelegem în scris, si nimeni nu vrea sa scrie cearsafuri*, si asa ajungem sa nu ne întelegem deplin, durerile de fapt. La o bere însa, sînt sigura ca pîna la mici diferente (poate din necunostinta de cauza - de "ambele" parti), am fi toti de acord :o

* Cearsafuri scrie doar Bendeac :o

• Author

Mi-am auzit de mai multe ori numele si am intrat, maica...ce de-a replici! Ca-n tenis! Deocamdata nu voi reveni la scrisoarea lui Bendeac, pentru ca e nevoie de timp, de care nu dispun deocamdata.

Vroiam doar ceva chestii sa spun: suntem la off-topic si se poate discuta despre absolut orice, atata timp cat se face coerent si frumos. Asa ca Lapona nu va da nimanui peste ceafa, continuati!

Apoi: polo shirts cu gulerul ridicat :o))) Nu, nu e semn de cocalareala, cocalareala apare cand Ghi [olbanu'] de la Cracanei de Vale a scapat la Nisa si a vazut el acolo ca aia cu bani asa poarta si a venit repede sa arate satului ultimu' racnet. Acum ceva ani a fost o campanie de promovare din partea Ralph Lauren si va asigur ca modelele purtau doar asa. In weekend am fost in cel mai luxos centru de shopping din Germania, KaDeWe. Pe manechine erau polo shirts expuse cu gulerul ridicat. La felul asta de a purta da bine si super chic si o esarfa la gat. Da, si la barbati.

Pantalonii si incaltamintea colorata la barbati/baieti este in explozie solara in Germania! In sfarsit au ajuns culorile in Germania si nemtii insisi sunt incantati de asta. Va asigur ca atat copii cat si adolescenti si barbati in toata firea ii poarta. Ador sa vad clase colorate, pustiulici blonzi cu ochi albastri in pantaloni roz, papucei verzi si un tricou turcoaz, ori pustiulici bruneti, pistruiati ori bronzati, ciufuliti si transpirati cu pantaloni galbeni, pantofi verzi, tricou in picatele. Si va jur ca le sta de belea. Dar...na, astea is gusturile lor, care is si pe gustul meu. Si da, poarta vara gulerul ridicat la polo shirt. Ieri a venit un tata la mine cu pantaloni oranj-caramiziu, pantofi deschisi la culoare. Tipul foarte fin si educat, sporty, o placere sa te intretii cu oameni asa.

Si ca sa revenim la lucrurile creepy, reale, din Romania: acum multi ani mi s-a intamplat ceva foarte creepy, nu vreti sa stiti ce. In urma acestei intamplari a trebuit sa stau in spital aproape doua luni...toba de penicilina, nu mai era milimetru patrat pe bucile mele ca sa imi infiga seringa cu penicilina. La fiecare vizita la cameramedicului veneam cu o noua cutie plina...Si penicilina asta se facea din 6 in 6 ore, normal. Era vara, afara inabusitor. Pana la 12 noaptea reuseam sa astept asistenta, dupa care imi facusem iun reflex sa deschid ochii cu 5 minute inainte de 6 dimineata si sa o astept cu fundul in sus, pe jumate adormita. Intr-o dimineata, la fel. Am deschis ochii si am simtit ca ma gadila ceva pe piept. O colcaiala de carcalaci pe mine, pe piept, pe mani, pe gat. Am sarit ca arsa si nu am intrat inapoi in pat pana nu a venit tata in ziua aia la mine si i-am povestit. A aruncat cearsafurile si a dat deodata salteaua la o parte. Am dormit aproape doua luni de zile pe o saltea de carcalaci. Dulapul de spital era plin si el. Eu stateam la 5 minute de spital dar nu m-au lasat sa merg acasa, pentru ca eram un caz nasol. In ziua aia tata m-a luat de-o mana si a spus doctorului ca el nu isi mai lasa copchilul acolo. De fiecare data cand vad creaturi de genul, fac carcei la creieri.

• Author

As mai avea ceva de adaugat! Nu sunt de acord cu ideea ca daca citezi (nu mai stiu cine a spus-o) inseamna ca esti in pana de idei. A cita inseamna a exemplifica, la care se adauga multe alte functii ale citatului. In momentul asta doresc sa il citez pe Seneca, nu pentru ca sunt in pana de idei ci pentru ca nu as putea sa exprim mai elocvent si mai la obiect exact acelasi lucru atunci ca ma gandesc la decadenta si opulenta de prost gust (cocalarii reprezinta numai o clasa aparte care propaga aceste nonvalori).

[b]Vrei sa-ti dai seama care este adevarul ? Priveste cum cineva traieste in public altfel decit traieste acasa. Singuratatea nu este in sine o maestra a lipsei de vina ori o tovarasa a cumpatarii : cu toate acestea , cind pleaca martorii si spectatorii, inceteaza viciile, care se hranesc din faptul ca sint aratate si provocate. Cine imbraca vesmintele de purpura pe care sa nu le arate nimanui ? Cine isi pune mincarea in vase de aur in taina, doar pentru el insusi ? Isi desfasoara vreunul stralucirea luxului stind intins in singuratate ,la umbra unui copac de pe cimp ? Niciunul nu se impodobeste pentru placerea ochilor sai ori pentru citiva prieteni, ci isi sporeste fastul viciilor sale dupa cit este de mare multimea care-l priveste.

Chiar asa este: ceea ce ne impinge inspre tot ce se manifesta cu semne de nebunie este prezenta unui admirator si a unui martor. Dorinta se stinge daca ii iei putinta de a fi ostentativa. Ambitia ,luxul, desfrinarea au nevoie de o scena : daca le tii ascunse le vei gasi leacul. Ramai cu bine

Seneca.[/b]

Guest
This topic is now closed to further replies.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.