Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crrrrreepy!

Featured Replies

Experienta ca a Moatzei am avut si eu intr-un fel, cosmaruri cu paianjeni (ca mie imi placea in podurile caselor, muzeelor, grajdiuri vechi, parasiri dar pe aia am depasit-o ca explorarile erau mai interesante asa ca paianjenenii sunt mu friends acum), sute de urechelnite adunate in legaturile unui hamac improvizat (asta inca ma infioara )....ce am descoperit mai recent si ma ingrozeste e ca-mi cade fatza...imi cad colturile ochilor, gurii, pometii...La naiba', eu nici n-am avut sex destul, cum sa cada totul asa? Sanii ii mai pot purta fara sutien dar fundul e de europeanca, tesit.

Ma infior si ma fac ca Moatza, ma mut la gim.

Dau edit ca ma intreb, oare ce ne fac insectele atat de dezgustatoare? Eu sunt mamica de reptile, cresc broaste testoase, soparlici mi-as lua la fel, sa-mi fie casa plina de ele ca-mi plac dar lighioaiele astea au personalitate, pot sa dorm in pat cu ele, imi recunosc moaca, imi raspund, le stiu personalitatea fiecareia,dar nu ma vad facand dresura de urechelnite. Poate de tarantule, una de aia as creste, dar gandaci de bucatarie, urechelnite sau viermi ....ugh :angryfire:

Sau molii, stateam in gazda la o batrana cu avere bine dosita, blanuri, laneturi, carti nerasfoite plina de molii si ieseau de ne misunau pe fatza noaptea...milioane. Aveau larve si in parchet. Am avut noroc ca batrana era si ea in deplinatatea facultatilor mentale si cand ne-o apucat pe amandoua groaza, am frecat cu o solutie toxica si am plecat amandoua de-acasa o saptamana. Eu si baba am trait fericite pana la sfarsitul facultatii :crying:

Si ca sa-i raspund lu' Seneca...uite, eu am fost asa de traumatizata cand eram fata la parinti cu lustruitul vitrinei de cristaluri si portelanuri ca acum, cand sunt singura le folosesc pe post de pahare, vesela normal, fara sa am musafiri. Vase pentru musafiri nu am, la mine si in baie imi clatestc gura cu cristal de Bohemia...na, de'a dreacu'! Si o sa-mi fac un dormitor extravagant tot pentru placerea mea pura. La personalitatea mea , putin ma intereseaza sa impresionez pe altii. Cred ca prietenii mei aprorpiati s-au lipit de mine pentru ca nu suntem formali si ne bucuram impreuna de ce avem, nu tinem "de bun" sau "pentru musafiri". Bijuterii, matasuri nu pot purta la munca asa ca le port prin casa, singura, pentru placerea mea, pentru ca ma pot bucura si singura de frumusetea lor genuina. Da, Seneco, eu imi pun la gat un colier de perle cand sunt in casa pentru ca asa imi vine si il scot cand ies pe usa pentru ca nu cadreaza cu tinuta mea sport de autobuz. Imi place lenjeria de matase chiar daca dorm singura, nu vreau sa las mostenire nimanui paharele de cristal asa ca le ciobesc eu, cand imi vine cheful ma impodobesc fara sa ma afisez. O fac pentru incantarea mea.

Patetic comentariul tau. Eu nu pot umbla elegant prin camp si 3 autobuze 3 ore pe zi. In oras e ridicol. Imi ramane caminul meu unde sunt regina, ma rasfat singura cu lucruri de calitate care imi fac placere si da, le folosesc zilnic, n-am povara asta de a lasa ceva mostenitorilor asa ca eu pot spala WC-ul personal cu manusi si bratara de diamante, na!

Creepy e ca nu poti sa-ti iei vacanta cand vrei si ajungi sa spui povesti de groaza.

Cum arata realitatea din Romania? Foarte creepy...conform scrisorii lui Mihai Bendeac, luata de pe blogul lui.

Laponica,

Toata discutia a inceput de la aceasta propozitie care-ti apartine.

Pe scurt :

1. Romania nu e Creepy .

2. Bendeac nu-i Seneca .

3. Dupa pui de morosan(sicilian,geman,italian,moldovean) sa nu dai cu bolovan .

Ca daca li-i nimeri vai de capul tau a fi.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Daca cauti ,gasesti multe "buruieni " si in patria ta adoptiva,dar nu cred ca le vei nominaliza sau extrapola la intreaga populatie germana sau la Germania.

Daca vezi tineri drogati sau beti intr-o curte de liceu la ora 12 seara ,care racnesc cat ii tin plamanii,nu o sa spui ca Germania e o Tara Creepy Nu ?

Despre asta e vorba.

Any,

De cati ani nu ai mai fost in tara ?

Daca vii,eu te astept sa-ti arat o parte de Romanie pe care eu o iubesc la fel cum tu iubesti Sicilia .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Laponica si tu esti inclusa in invitatie.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Si ca sa fie linistita toata lumea ,tinet-ti minte ce va spun.

[b]In 50 de ani , ce e in Romania rau va fi si in Europa de Vest si viceversa, ca doar spre asta tinde globalizarea .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif[/b]

Of, mai fetelor hai sa spunem lucrurilor pe nume si sa terminam cu iubitul asta si cu patriotismul care n-are de-a face absolut cu ce s-a scris aici.

Si da din aia creepy de care a zis Bendeac e plina tara!

Si imi amintesc doar de taximentristul din Bucuresti care i-a amenintat pe ai mei si a blocat portierele masinii sa nu poata cobori dupa ce le-a zis un pret si in realitate era altul!!!!!!!!!!!!!! DA?????? Cu toate ca ei asteptau un taxi de la o anumita firma, respectivul s-a dat drept de la acea firma (care e o firma serioasa).

Si pot sa va povestec o gramada de alte povesti din astea vesele. Si n-am nimic cu lumea din Bucuresti, dar mie mi-e groaza de el, pentru ca am patit-o eu pe pielea mea sa fiu urmarita pur si simplu si eram cu dl. Any, urmariti pas cu pas in gara de Nord, de cand am coborat din tren. Si i-am zis la al meu sa nu vorbim intre noi absolut deloc sa nu ne-auda ca vorbim in alta limba!!! Da, imi vine si acum sa plang.

Si n-am nimic cu lumea din Bucuresti, putea sa se intample la Oradea sau Botosani.

Acum sa-mi ziceti voi mie a cui e Romania asta.

Va intreb eu pe voi, de ce politia romana nu rezolva o data pentru totdeauna situatia din gara de Nord si din Aeroport. Pentru ca se stie foarte bine situatia, ca turistii, lumea care ajunge acolo tre' sa aiba 100 de ochi pana sa ajunga sa fie in siguranta!

Da, chestiile astea nu le stiti ca probabil n-ati avut de-a face cu ele.

Lia, n-a zis nimeni ca Romania e creepy si te asigur ca defecte are toata lumea si da, eu le zic defectele si acelora de aici. Ca nu-s chiar atat de falsa. Si le zic destule si lor, te asigur.

Nu incercati sa ziceti acelora din afara ca au uitat de unde-au plecat. Asta ar fi foarte jignitor.

Probail, cum zice Maya, nu ne intelegem in scris. Si de aceea ar fi bine s-o lasam balta, n-am ajunge la nici un compromis, sunt sigura. Pentru ca fiecare le tine pe-ale lui. Iar eu ce gandesc duc pana-n panzele albe, va asigur.

Lia multumesc de invitatie, dar stiu foarte bine cum e Romania aceea pe care o iubesc.

Ma bucur ca m-ai pus la coltz :angryfire: . S-aduc cojile de nuci? Neah, nu cred eu ca esti atat de aspra!

Mai eu in materie de cocalari si pitzipoance, eu am vazut doar la televizor, la tribunal sa stiti ca si ultimul tigan se poarta frumos, ca-si cunoaste interesul, nu e prost!

Eu traiesc intr-o oaza, nici macar vecini cocalari nu am nici cand stateam in Vitan, nici in Kogalniceanu, nici acum nu am, in bloc. Pentru ca am domiciliul actual langa Gara de Nord, unde am si crescut de la 4 ani, ca acum stau in casa mamei , care s-a mutat.Am vazut Gara de Nord in toate stadiile de mizerie, aurolaci etc. Acum e cam la fel cand am fost eu in gara Kelety din Budapesta, deci nu impresioneaza nici bine, nici prost, pur si simplu ca orice gara are viermuiala ei si daca a citit cineva romane politiste frantuzesti stie ca asa e si acolo.

In 23 de ani o singura data s-au luat niste aurolaci de mine si-au sarit 2 taximetristi cu bata sa-i goneasca. De furat in troleibuz m-a furat in 85 ma duceam catre centru, iar din magazin din Angst pe Elisabeta, departe de Garaaa! Eu ma duc in gara la 2 noaptea daca vreau, dar nu vreau eu, insa frati-miu cand ramanea fara tigari se ducea, n-a patit niciodata nimic!

M-am pacalit si eu o data cu un taximetrist luat de la Universitate , ca eram rupta de picioare si nu m-am uitat ce scrie pe usa, dar era corect afisat tariful!! A fost prostia mea!

Iar cu turistii straini, au un punct mare pe care scrie INFO se pot descurca cu informatiile de acolo. Cei care nu au rabdare si intreaba, pot da de una ca mine care se duce in gara ca e farmacie non stop si-i invata! Frati-miu de aiurit ce este si-a pierdut pasaportul de US in prag la o patiserie, au fugit fetele dupa el sa-i dea pasaportul! Hai sa nu facem dracul mai negru decat este!

Deci cu privire la istericul de Bendeac nu ma exprim, cu aeroportul n-am avut treaba in ultimul an, dar acum doi ani avionul meu a aterizat la orele 23.50 si n-am avut probleme nici cu taximetristii, dar cu privire la Gara trec minim de 2 ori pe saptamana prin ea, si asta acum ca este Gulliver supermarketul in renovare, ca altfel puteam trece si mai des, la ce ore vin eu acasa cu taxiul, ca metroul nu mai merge!

Pentru cine nu stie Gulliver este chiar in Gara are doua iesiri in piata garii si chiar pe peron, daca acolo n-o fi aglomeratia de pungasi cea mai mare, nu cred ca sunt la KFC sau la farmacie cum spuneam!!

Fireste ca probabil se aplica aceeasi psihologie ca la oamenii care au frica de caini, nu pot trece pe langa o javra pitica fara sa-i latre, asa o fi si cu panicatii si speriatii de bombe, au o fata care atrage pradatorii!

Asa ca eu vorbesc numai despre ce stiu asa zilnic, nu din an in Paste!

asa o fi si cu panicatii si speriatii de bombe, au o fata care atrage pradatorii!

Mda, la replica asta chiar ca nu vreau sa raspund.

Mie imi pare creepy cand italianca asta de soacra-mea isi spala chilotii in chiuveta de la bucatarie. Oricum, aici am vazut multe chestii domestice, creepy. Imi cam vine sa-mi iau campii.
Io cred ca am vazut si bebe spalat in chiuveta de la bucatarie, dar zau ca nu mai tin minte unde/cu ce ocazie. Dar am f clar in fatza imaginea.

Mie imi pare creepy cand italianca asta de soacra-mea isi spala chilotii in chiuveta de la bucatarie. Oricum, aici am vazut multe chestii domestice, creepy. Imi cam vine sa-mi iau campii.

O declar pe Cristinica castigatoare! :thumleft:

Cea mai creepy faza.O sa am cosmaruri, pe bune.

Lia multumesc de invitatie, dar stiu foarte bine cum e Romania aceea pe care o iubesc.

Ma bucur ca m-ai pus la coltz :thumleft: . S-aduc cojile de nuci? Neah, nu cred eu ca esti atat de aspra!

Any,

Eu nu te-am pus la colt.

Mie imi esti foarte draga si invitatia era pe bune.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Si ca sa fie linistita toata lumea ,tinet-ti minte ce va spun.

[b]In 50 de ani , ce e in Romania rau va fi si in Europa de Vest si viceversa, ca doar spre asta tinde globalizarea .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif[/b]

Nuuu, nu ai dreptate! Mult mai repede de 50 de ani! La asta ma refeream si eu cu treaba de dupa granita pomenita de petunela!

Da, deci Bendeac chiar nu e Seneca :thumleft:

România nu e creepy! Si da, oameni creepy se întîlnesc la tot coltul. Dar creepy e relativ, si asta e adevarat!

Pisco, stai tu linistita, ca Laponica gaseste buruieni destule în tara adoptiva, si le si numeste. Dar cum spuneam... si buruienile sînt creepy, adica relative :blush:

Si daca vreti creepy, va dau eu, daca tot mi-a amintit Cristinica!

Si eu stiu o persoana care îsi spala/fierbea chilotii patati dupa perioada în oala de zama! Si da, era românca, si chiar am martor ( chiar o persoana care citeste acest forum ) =))

Deci asta nu e chestie de "natie" ci chestie de cerebel!

Si înca sînt 100% convinsa ca prin scrisul aici, nu facem decît doar sa NU ne întelegem deplin! Pacat!

Si înca sînt 100% convinsa ca prin scrisul aici, nu facem decît doar sa NU ne întelegem deplin! Pacat!

Hai sa traim si sa speram ca se inventeaza teleportarea ,pentru ca eu as vrea sa va cunosc pe toate.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Io cred ca am vazut si bebe spalat in chiuveta de la bucatarie, dar zau ca nu mai tin minte unde/cu ce ocazie. Dar am f clar in fatza imaginea.

+1. Si eu am vazut bebe spalat in chiuveta de la bucatarie. O amica a mea- japoneza la origine- facea asta cu bebele ei. Si am mai vazut si pe altii de alte origini. O fi de bine, o fi de rau- nu stiu- dar lor nu li se pare ca fac ceva neobisnuit :pupic:

Hai sa traim si sa speram ca se inventeaza teleportarea ,pentru ca eu as vrea sa va cunosc pe toate.

Eu cred ca am baga in tilt cyberspatiul, ca ne-am foi intr-una prin "eter"! :pupic:

Dar oare pot sa teleportez si spumosul?Ca io nu vin (cu mana) goala!

Si eu stiu o persoana care îsi spala/fierbea chilotii patati dupa perioada în oala de zama! Si da, era românca, si chiar am martor ( chiar o persoana care citeste acest forum ) :)

Asta-i de groaza rau!Parca vad titlul filmului:

"Ciorba de chiloti" :pupic:

Si eu stiu o persoana care îsi spala/fierbea chilotii patati dupa perioada în oala de zama! Si da, era românca, si chiar am martor ( chiar o persoana care citeste acest forum ) :pupic:

Cunosc si eu persoana????

• Author

Si ca sa-i raspund lu' Seneca...uite, eu am fost asa de traumatizata cand eram fata la parinti cu lustruitul vitrinei de cristaluri si portelanuri ca acum, cand sunt singura le folosesc pe post de pahare, vesela normal, fara sa am musafiri. Vase pentru musafiri nu am, la mine si in baie imi clatestc gura cu cristal de Bohemia...na, de'a dreacu'!

[color=#0000FF][b]No ghini, o sa-i transmit lu' Seneca! Da' iarta-l si tu acuma, ca parol ca nu s-a gandit la tine cand a scris asta...si nici io :pupic:

[/b][/color]

Cum arata realitatea din Romania? Foarte creepy...conform scrisorii lui Mihai Bendeac, luata de pe blogul lui.

Laponica,

Toata discutia a inceput de la aceasta propozitie care-ti apartine.

[color=#0000FF][b]

>>>>>>>>>>>>>>>> Corect! Mea culpa pentru transcrierea incompleta a gandului. Rectific: Cum arata realitatea in Romania? Foarte creepy, conform unei cel putin istorioare traite de mine/noi personal in fiecare zi din cele petrecute in Romania de dinainte si de dupa ce am emigrat. O parte foarte evidenta din realitatea asta o mentioneaza Bendeac in postul lui. El n-o fi plans, asa cum zice, dar iti garantez ca mie mi-au dat de multe ori lacrimile, de deznadejde, de ciuda... Una din situatii a fost spre exemplu cand, in vizita la Muzeul Brukenthal in Sibiu cand cel putin zece exponate aveau o descriere defctuoasa atat in limba romana cat si cea germana. Din cauza efectului avut asupra mea, nu m-am putut hotara ce e mai creepy: ca nivelul este asa cum este chiar si intr-un local cultural, ca nimeni nu a avut interesul/ori poate creierul?!?!? sa verifice ce ajunge expus pentru public, ori ca foarte multi din vizitatori (care intre noi fie vorba, erau, de fapt, foarte putini...) nu observa/realizeaza greselile cu pricina? Si asta este doar o istorioara :) [/b][/color]

Pe scurt :

1. Romania nu e Creepy .

Daca cauti ,gasesti multe "buruieni " si in patria ta adoptiva,dar nu cred ca le vei nominaliza sau extrapola la intreaga populatie germana sau la Germania.

Daca vezi tineri drogati sau beti intr-o curte de liceu la ora 12 seara ,care racnesc cat ii tin plamanii,nu o sa spui ca Germania e o Tara Creepy Nu ?

[color=#0000FF][b]

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Germania este o tara cu aspecte creepy, cum ar fi neonazismul. Dar nu, nu este o tara creepy, la fel cum nici Romania nu este. Au mai ramas areale, insulare, care se micsoreaza progresiv. Ce ai spus tu se intampla, da! Ai dreptate. Diferenta este ca in Germania vezi asa intamplari rar. Si daca se intampla, se face ceva. Exista organe de ordine si functioneaza ;) Ah, da, un alt aspect creepy: birocratia :)

[/b][/color]

Daca vii,eu te astept sa-ti arat o parte de Romanie pe care eu o iubesc la fel cum tu iubesti Sicilia .

[b]Laponica si tu esti inclusa in invitatie.

[/b]

[color=#0000FF][b]Sa nu uiti ce ai spus, ca mie nu tre' sa-mi zici de doo' ori :). iti multumesc de invitatie! Doar ca sa nu te sperii daca iti bat la poarta pe-nserate, cu desaga-n spate si duhnind a tren plecat de la 6 dimineata din Vaslui si cu 145 minute intarziere. Azi doar atat a reusit trenul de Iasi spre Bucuresti :)

[/b][/color]

Of, mai fetelor hai sa spunem lucrurilor pe nume si sa terminam cu iubitul asta si cu patriotismul care n-are de-a face absolut cu ce s-a scris aici.

Si da din aia creepy de care a zis Bendeac e plina tara!

Si imi amintesc doar de taximentristul din Bucuresti care i-a amenintat pe ai mei si a blocat portierele masinii sa nu poata cobori dupa ce le-a zis un pret si in realitate era altul!!!!!!!!!!!!!! DA?????? Cu toate ca ei asteptau un taxi de la o anumita firma, respectivul s-a dat drept de la acea firma (care e o firma serioasa).

Si pot sa va povestec o gramada de alte povesti din astea vesele. Si n-am nimic cu lumea din Bucuresti, dar mie mi-e groaza de el, pentru ca am patit-o eu pe pielea mea sa fiu urmarita pur si simplu si eram cu dl. Any, urmariti pas cu pas in gara de Nord, de cand am coborat din tren. Si i-am zis la al meu sa nu vorbim intre noi absolut deloc sa nu ne-auda ca vorbim in alta limba!!! Da, imi vine si acum sa plang.

Si n-am nimic cu lumea din Bucuresti, putea sa se intample la Oradea sau Botosani.

Acum sa-mi ziceti voi mie a cui e Romania asta.

Va intreb eu pe voi, de ce politia romana nu rezolva o data pentru totdeauna situatia din gara de Nord si din Aeroport. Pentru ca se stie foarte bine situatia, ca turistii, lumea care ajunge acolo tre' sa aiba 100 de ochi pana sa ajunga sa fie in siguranta!

Da, chestiile astea nu le stiti ca probabil n-ati avut de-a face cu ele.

Lia, n-a zis nimeni ca Romania e creepy si te asigur ca defecte are toata lumea si da, eu le zic defectele si acelora de aici. Ca nu-s chiar atat de falsa. Si le zic destule si lor, te asigur.

Nu incercati sa ziceti acelora din afara ca au uitat de unde-au plecat. Asta ar fi foarte jignitor.

Probail, cum zice Maya, nu ne intelegem in scris. Si de aceea ar fi bine s-o lasam balta, n-am ajunge la nici un compromis, sunt sigura. Pentru ca fiecare le tine pe-ale lui. Iar eu ce gandesc duc pana-n panzele albe, va asigur.

[color=#0000FF][b]Da, e greu sa faci o diferenta, cred...mai ales cand nu exista un sistem de referinta alternativ. Eu mi-am dat seama de asta cand mama si tata au venit aici si cand ma lovesc de multe "intamplari vesele" ca cele mentionate de tine cand merg acasa :(

[/b][/color]

Cristinelu', azi iti ofer premiul creepy!

Pisco, stai tu linistita, ca Laponica gaseste buruieni destule în tara adoptiva, si le si numeste. Dar cum spuneam... si buruienile sînt creepy, adica relative :D

[b][color=#0000FF]>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Lapona gaseste de toate! Mi se mai zice ochi de soim :) Atata imi doresc doar, sa le gasesc in Romania buruienile astea la fel de rarut ca aici [/color][/b].

Si eu stiu o persoana care îsi spala/fierbea chilotii patati dupa perioada în oala de zama! Si da, era românca, si chiar am martor ( chiar o persoana care citeste acest forum )

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Achu du Sch***. Ok, si tu ai premiu creepy azi!

• Author

Premiu creepy pentru ciorba de chiloti povestita de Maya si socreaca, pardon, socreanca Cristinicai : o omida cu cap de ...decideti voi! What a cutie, eh?

• Author

Oh ma God! Eu daca-l vad pe asta pe viu nu mai dorm o luna! Costumatie de Halloween party in Germania :pupic:, sssssooo creepy!

Si eu stiu o persoana care îsi spala/fierbea chilotii patati dupa perioada în oala de zama! Si da, era românca, si chiar am martor ( chiar o persoana care citeste acest forum ) :pupic:

Nu cred. Posibil insa s-o fi cunoscut altii din cercul tau. A fost o cunoscuta la vremea ei.

Nu cred. Posibil insa s-o fi cunoscut altii din cercul tau. A fost o cunoscuta la vremea ei.

Deci nu am mancat nimic din oala respectiva...ieri mi s-a intors stomacul pe dos cand am citit.acuma imi storc creierii sa ma gandesc cine o fii

Eu zic sa nu te mai gandesti, stii cum se zice: hotul face un pacat si pagubitul face 10! :scratch:
  • Author

Creepy, spooky?

Un lucru e sigur: presa internationala nu vuieste despre recordul romanilor cu steagul lor de dimensiuni nemaintalnite. Nup...Vuieste despre cuplul olandez omorat bestial in Spania: bucatalit si ingropat intr-o livada de lamai. Femeia era jucatoare nationala de volley, insarcinata in 10 saptamani. Cei doi au fost omorati se pare de catre doi romani, angajati de un spaniol dubios. Se vede treaba ca nu prea mai e rentabil culesul de capsuni.

• Author
Si mai spooky este un comentariu facut la stirea cu pricina, in care se spune ca romanii ar fi avut 47 si 59 de ani: "Oricum nu mai au nica de pierdut! pensie nu le dadea nimeni, asa ca si-au asigurat un acoperis deasupra capului pe restul vietii!"

Si mai spooky este un comentariu facut la stirea cu pricina, in care se spune ca romanii ar fi avut 47 si 59 de ani: "Oricum nu mai au nica de pierdut! pensie nu le dadea nimeni, asa ca si-au asigurat un acoperis deasupra capului pe restul vietii!"

Mda- interesant mod de gandire... Oricum, daca citesti comentariile de pe site-urile de stiri din Romania( gen hotnews, gandul, evz, etc), cam ti se taie avantul. Numai specimene creepy. Mai si eu nu inteleg de ce, de ce ca si natie suntem noi asa?!

BTW- ati auzit/citi cartea lui Lucian Boia- "De ce e Romania altfel?"- e "creepy" cat de realistic e scrisa. Adica eu am intrat putin in depresie dupa...

PS. Am citit si eu despre bietii Olandezi. Pacat de ei!

Guest
This topic is now closed to further replies.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.