July 30, 201214 yr comment_158810 Multumim frumos Bristena, Angel, Micul, Adriana, Stella, Foxyy, 2ut si Giorgiana! Report
July 30, 201214 yr comment_158860 Cristina, sa-ti traisca fetita , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea ! Report
July 31, 201214 yr comment_159017 La multi ani, ingeras, sa ai viata lunga cu sanatate, fericire, noroc si multa iubire! Report
July 31, 201214 yr comment_159025 Uite ca tine bentita, draga de ea! E superba! Si-ti seamana! La multi ani înca odata, bella Annabella! Muaaahh! Report
August 1, 201214 yr comment_159055 La Multi Ani, pui mic si drag!Sa cresti mare si sa ne aduci mereu zambetul pe buze.Si o imbratisare pentru tine Cristina! Report
August 1, 201214 yr comment_159063 La Multi Anabelle! Sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa iti bucuri parintii!E superba cu bentita pe cap! Report
August 3, 201214 yr comment_159265 Multumim frumos Milena, Iulia Nicoleta, Gorgona, Maya , Eataly si Miti Report
August 4, 201214 yr comment_159337 La multi ani puicushoarei tale! Mai mai ce draguta e! Si noi ne pregatim in Septembrie pe 14 de petrecere! ce mai...mindrutul nostru va face 1 an! Nu imi vine a crede ce repede a mai trecut si sarcina si anul asta! Multa sanatate ii doresc micutei Cristina si voua la fel ca sa fiti linga ea toata viata si sa va bucurati de bucuriile ei! Report
August 4, 201214 yr comment_159350 ce hotomanca esti eu mi-am tuns baiatul sa nu mai ma intrebe nimeni: ce este, fetita sau baietel? daca-i mai zice cineva fetita Report
August 5, 201214 yr comment_159387 haha, Manu se juca de-ascnselea .Cass creste ca fat frumos, pe zi ce trece .Mirela, la mine era invers...ca fiimea a fost cheala pana la 9 luni...vai cebaietel dragutz...in plus o tundeam scurt cand era mica ( transpira infernal noaptea la gat, si tusea rau de tot....) si ea se supara...*sunt fetita*dupa pe la 4 ani i-am lasat plete...noa acum il are cascheta( usor peste urechi ) Report
August 5, 201214 yr comment_159405 Cristina, la multi ani cu intarziere si de la noi! Sa fiti fericiti si sanatosi alaturi de comoara voastra. Ii sta f bine cu bentita roz. Frumusete mica! Lily, parca erai mai rapida la facut poze! Cass e frumusel foc si el. Are ochii ca doua margeluse mirate. Ai mei, mai ales domnisoara nu au par mai deloc cum nu a avut nici fata Stellei. Dar fiind alaturi tot timpul se vede dupa trasaturi care e fetita si care baietel. Si noi am aniversat ieri, cate luni in burtica atatea afara. E si asta un motiv de a face ceva dulce pt noi si de a avea musafiri, nu? Dar mai avem pana la un an. O asteptam pe Lizura sa aniverseze. Asteptam acum sa nasca o amica ... ghici ce are? Tot gemeni si tot pereche. Report
August 5, 201214 yr comment_159454 La noi a plouat...in sfarsit!! Mai intai testam balta... dupa aceea sarim cat mai sus... si la sfarsit ne prostim... Report
August 5, 201214 yr comment_159479 Ce dulce este, aura! Veniti aici ca avem si ploaie si se gasesc si balti la nevoie! Chiar azi cand ne plimbam ne-a depasit un pusti pe bicicleta la bustul gol, cu pantalonii uzi pe el dar cu cizme de cauciuc in picioare si casca pe cap (din care ieseau niste suvite blonde ude, bineinteles). Era tare haios si ne-a atentionat cand a trecut sa nu ne gandim la ce "nu trebuie" ca nu are pantalonii uzi din cauza asta. Report
August 5, 201214 yr comment_159489 si ale mele la fel fac in ploaie si vara la tasnitoare ....rar ploua vara ma mine da si cand ploua afara sant toti copii, nu umbrele sau altceva multumesc moatzo, io-i plac, ma bucur ca-i mai plac si altii ...piscotelul asta m-a terminat total, mi se umple inima cand ma uit la el nu mai are loc de mine ta'su Report
August 9, 201214 yr comment_159752 Numai copii frumosi, de piticutul Mirelei ce sa mai zic, frumos de numa, domnisoara Aurei e tare dulce in balta ei.Mai actualizam si noi Report
August 9, 201214 yr comment_159783 Ca intotdeauna, pe aici numai poze minunate! Eataly, Angel, Aura sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti! Iar pe domnisoara lui 2ut o rapesc, ce mai! pup ochisori albastri! Report
August 9, 201214 yr comment_159837 OHooooooooo donsoare mai maricele...dar tot super frumoase si ele.Aura, Bianca, Mirela; Lilly, sa va traiasca Salmida, nastere usoara prietenei si numai bine scumpilor tai. Report