Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Anii trec... Brusc, s-a facut mare...

Stai sa vezi ce brusc iti vine cu lesin, cand oi vedea-o de mana cu un baiat...

Ș cum, ud tot, proaspăt revenit din leșin, o vei conduce la altar!

Să fiți sănătoși și bucură-te de ea cât mai poți!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

post-102-15363155033232_thumb.jpeg

ce frumoasa e! succes in noul an scolar

Eu am dus-o ieri pe Andreea la universitate, azi a inceput cursurile. Parc-a fost ieri cand am dus-o in prima zi de scoala

Antonia a-nceput penultimul an de liceu. Da...trece tare repede

• 6 months later...

'Mna seara! ? ?

=)) :angryfire: ptiu sa nu fie de deochi! O frumusete de copil....asa cum era si G al meu, parca acum 100 de ani. Doamne cum trece timpul asta =))

'Mna seara! ? ?

post-46-0-10519400-1554577009_thumb.jpg

ce frumos e junapasul si ce multiti seamana Fox! Sa va traiasca.

Ma laud și eu- una bucata tractorist :angryfire:

post-1728-0-09093800-1554661687_thumb.jpeg

Frumos si harnic tractoristul tau Wow. La voi a vent primavara, la Ottawa inca mai e zapada, multa chiar =)) .

Frumos si harnic tractoristul tau Wow. La voi a vent primavara, la Ottawa inca mai e zapada, multa chiar =)) .

Da, de 2 zile. Vineri dimineata erau temperatuti de 0 pana la 1 grad iar ieri si azi de 16-20C la soare. Nu ma plang, iar juniorul direct la sertarul cu pantaloni scurti s-a dus :angryfire:

Am si eu o prietena la Ottawa si mi-a zis ca ei inca au iarna, zapada pe alocuri. Mi-a zis sa nu ii mai arat poze cu ghiocei si viorele..

Da, de 2 zile. Vineri dimineata erau temperatuti de 0 pana la 1 grad iar ieri si azi de 16-20C la soare. Nu ma plang, iar juniorul direct la sertarul cu pantaloni scurti s-a dus :angryfire:

Am si eu o prietena la Ottawa si mi-a zis ca ei inca au iarna, zapada pe alocuri. Mi-a zis sa nu ii mai arat poze cu ghiocei si viorele..

Am vrut sa editez și am făcut o boroboata- poate cineva se repare greșeala mea va rog?

Edited by Wowerful

Va multumesc pentru complimente si aprecieri! ? Jupanasul e o puslama alintata si smechera. De parca putea fi altfel..... ? ?

Wowerful, se vede ca al tau e mai maricel. Dar tot masinariile sunt la putere!!!! ?

Am corectat eu gradele! ?