September 7, 20188 yr comment_243734 Anii trec... Brusc, s-a facut mare...Stai sa vezi ce brusc iti vine cu lesin, cand oi vedea-o de mana cu un baiat... Report
September 7, 20188 yr comment_243735 Anii trec... Brusc, s-a facut mare... Ș cum, ud tot, proaspăt revenit din leșin, o vei conduce la altar!Să fiți sănătoși și bucură-te de ea cât mai poți!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
September 10, 20188 yr comment_243741 Anii trec... Brusc, s-a facut mare... ce frumoasa e! succes in noul an scolarEu am dus-o ieri pe Andreea la universitate, azi a inceput cursurile. Parc-a fost ieri cand am dus-o in prima zi de scoalaAntonia a-nceput penultimul an de liceu. Da...trece tare repede Report
September 11, 20188 yr comment_243743 Ce mare si frumoasa e Dragos!!! (ti-ai luat pushca'?! ) Si Ale' Report
April 7, 20197 yr comment_251917 'Mna seara! ? ? ptiu sa nu fie de deochi! O frumusete de copil....asa cum era si G al meu, parca acum 100 de ani. Doamne cum trece timpul asta Report
April 7, 20197 yr comment_251922 'Mna seara! ? ? ce frumos e junapasul si ce multiti seamana Fox! Sa va traiasca. Ma laud și eu- una bucata tractorist Frumos si harnic tractoristul tau Wow. La voi a vent primavara, la Ottawa inca mai e zapada, multa chiar . Report
April 7, 20197 yr comment_251924 Frumos si harnic tractoristul tau Wow. La voi a vent primavara, la Ottawa inca mai e zapada, multa chiar . Da, de 2 zile. Vineri dimineata erau temperatuti de 0 pana la 1 grad iar ieri si azi de 16-20C la soare. Nu ma plang, iar juniorul direct la sertarul cu pantaloni scurti s-a dus Am si eu o prietena la Ottawa si mi-a zis ca ei inca au iarna, zapada pe alocuri. Mi-a zis sa nu ii mai arat poze cu ghiocei si viorele.. Report
April 7, 20197 yr comment_251928 Ce mutrite smechere pe-aici - cum zice Mino, mi-e dor si mie de timpurile alea .... Report
April 7, 20197 yr comment_251929 Frumos si harnic tractoristul tau Wow. La voi a vent primavara, la Ottawa inca mai e zapada, multa chiar . Da, de 2 zile. Vineri dimineata erau temperatuti de 0 pana la 1 grad iar ieri si azi de 16-20C la soare. Nu ma plang, iar juniorul direct la sertarul cu pantaloni scurti s-a dus Am si eu o prietena la Ottawa si mi-a zis ca ei inca au iarna, zapada pe alocuri. Mi-a zis sa nu ii mai arat poze cu ghiocei si viorele.. Am vrut sa editez și am făcut o boroboata- poate cineva se repare greșeala mea va rog? Edited April 7, 20197 yr by Wowerful Report
April 7, 20197 yr comment_251934 Va multumesc pentru complimente si aprecieri! ? Jupanasul e o puslama alintata si smechera. De parca putea fi altfel..... ? ?Wowerful, se vede ca al tau e mai maricel. Dar tot masinariile sunt la putere!!!! ?Am corectat eu gradele! ? Report