August 25, 201214 yr comment_161099 La Multi Ani Amelie si salutam un curajos Patrik. Anabbelle Ma Belle sa vi si la mine sa-mi repari tuburile! Report
August 25, 201214 yr comment_161110 La multi Amelie! Heheh asta era alegerea de nume a sotului daca ar fi fost fetita bebe al nostru:) Pupici curajosului de Patrick si La Multi Ani Amelie! La multi ani, Amelie! Cristina, ce scumpa e Annabelle! De-acum sa te tii ca o sa-ti intre prin toate dulapurile si sertarele posibile in 30 de secunde pana te intorci intr-o parte... La Multi Ani Amelie si salutam un curajos Patrik. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Anabbelle Ma Belle sa vii si la mine sa-mi repari tuburile! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Va multumesc tuturor Annabelle e o scumpica Report
August 25, 201214 yr comment_161126 Multumim frumos Carpatica, Stella, Petunie, Eataly! Eataly il trimitem pe daddy daca e nevoie Pupici pentru voi doamnelor de la Annabelle! La noi vine primavara si am iesit ieri in parc. Report
August 25, 201214 yr comment_161127 hai ma terminati!!!! Cand au crescut toti pruncii astia??? Mai si toti frumosi! M-am scos, cica daca esti membru pe aici faci copil frumos. pt toate mamiciile de aici!!!! Petunela, la multi ani lui amelie!! creste repede si frumos, mai ieri era bebe si azi e deja o domnisorica delicata! Iar Patrik, pe langa faptul ca-i frumos de pica, e special. Eu nu stiu cati copii ar sarii de acolo. Bravo in primul rand voua ca parinti ca il lasati sa experimenteze! Cristina, zi drept ca ai probleme cu scurgerea la bucatarie si ai pus copilul la treaba. Pupa-i-as manutele alea dragalase! E o scumpica parizianca ta( de la freza)! Bag seama ca Eataly are experiente asemanatoare dar i-a crescut instalatorul blondin, nu mai incape in dulap dar intra bine in tava! Eataly, ai o copila fascinant de frumoasa si dragalasa. DArky de la tine vreau sa invat cum e sa faci 3 copii si sa arati de fiecare data mai bine. Sa de-a naiba ca eu matrita ca la Ozia voastra nu am vazut, 3 copii mai frumosi ca aia in reclame. Bubuletu sef !! Hehe si pe cat e de poznas o sa se lasa mumasa de gatit si se apuca de spionaj. Dar socul meu cel mare a fost Marco a lui Adriana si Chifteluta lui Dragos. Pe Marco vazui motociclist!! Mamicuta mea cand????? Cati ani are? Eu in cap am o poza cu un baietel de 7-8 ani cu o pisica pe langa el. Iar Chifteluta era efectiv cat o chiftea, o tinea tata in brate si ea dadea din polonic. Acum carna si frumoasa gateste!!! Report
August 26, 201214 yr comment_161134 Si eu simt la fel! Cand am inceput eu sa ma uit pe forum, Amelie era bebe, Manu era mica, Marco era copil de 7--8 ani, Alex al Georgianei era tot asa, abia ce mergea la scoala, acum se duce la liceu, Sarah nu exista, ce sa mai vorbim de Chifteluta, Cass sau Anabelle !Ah, sa nu fiu nedreapta sa zic si de Vale a Stellei care acum e studenta....Si ma uit la poze si ma crucesc cat au crescut sub ochii nostri! Sa fie ei sanatosi si sa se bucure de viata!Luanda, stai linistita, daca faci copii, oricum n-au cum sa iasa urati ca seamana si cu mama, nu?? Dar daca esti prin zona il mai " vrajim" si noi sa iasa foarte frumos! Report
August 26, 201214 yr comment_161137 Noa , sa va pun si eu poze cu *bubuleata* mea din vacanta, dar o sa intelegeti ca neavand permisul mneaei, nu pot pune decat asa.din vacanta asta la mare , cand s-au dus intr-un loc cu roci si au facut plonjoane....acum e la barcelona cu frendul...au trecut amandoi in anul 2 la polly Report
August 27, 201214 yr comment_161364 Sa-ti traiasca copilita Stella si sa-ti aduca multe bucurii. Ce inaltime - pe mine ma apuca ameteala la inaltime - dar sa mai si sar! Report
August 28, 201214 yr comment_161421 Dar socul meu cel mare a fost Marco a lui Adriana si Chifteluta lui Dragos. Pe Marco vazui motociclist!! Mamicuta mea cand????? Cati ani are? Eu in cap am o poza cu un baietel de 7-8 ani cu o pisica pe langa el. A facut 16 in mai, e la a doua motocicleta si are ciine Report
August 28, 201214 yr comment_161424 Dar socul meu cel mare a fost Marco a lui Adriana si Chifteluta lui Dragos. Pe Marco vazui motociclist!! Mamicuta mea cand????? Cati ani are? Eu in cap am o poza cu un baietel de 7-8 ani cu o pisica pe langa el. A facut 16 in mai, e la a doua motocicleta si are ciine Pt mine, e poza cu el tinand sucitorul Report
August 28, 201214 yr comment_161425 Cristina, sa stii ca a mea a avut o perioada, cand manca in dulapul de bucatarie. deschidea, dadea vasele la o parte, isi lua farfuria, inchidea usa, cand termina deschidea usa si ne anunta " am terminat!" petu, f curajos Patrick, al meu n-are curaj sa sara. ce-i drept e si mai mic. o sa-i arat pozele lui Patrick. un La multi ani, intarziat pt Amelie. Report
August 29, 201214 yr comment_161490 Cristina, sa stii ca a mea a avut o perioada, cand manca in dulapul de bucatarie. deschidea, dadea vasele la o parte, isi lua farfuria, inchidea usa, cand termina deschidea usa si ne anunta " am terminat!" petu, f curajos Patrick, al meu n-are curaj sa sara. ce-i drept e si mai mic. o sa-i arat pozele lui Patrick. un La multi ani, intarziat pt Amelie. Multumesc,milena! Adriana,Stella nu-mi vine sa cred cat trec de repede anii.Aveti niste copii minunati Report
August 29, 201214 yr comment_161493 Da, anii trec repede, copii cresc si noi imbatranim! Si al meu cupil la 14 ani si jumatate (era putin machiat, era un fel de bal mascat): Report
August 29, 201214 yr comment_161497 Da, anii trec repede, copii cresc si noi imbatranim! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif Si al meu cupil la 14 ani si jumatate (era putin machiat, era un fel de bal mascat): Devin melancolica vazand pozele voastre dar ma si bucur;stiti de ce?Va dati seama de cand ne "cunoastem"?! Abia astept sa vad primul mire sau prima mireasa tot aici la topicul asta Report
August 29, 201214 yr comment_161500 Pana una alta, Vale ce s-ar califica la prima mireasa, ailalti mai au ceva de asteptat! Dar mai stii pozna?? Ca baietii nu stiu multe si una doua ne trezim cu ei aici!Sau printesa lui Shefu' Report
August 29, 201214 yr comment_161536 , Vale nu e deloc grabita ...deja se gandeste la master , la dupa master....deci nunta hat departe Giorgi,ce mare s-a facut...aiaiaiiiiiiiiiiiiiPetunela, cum trec de 13 ani, parca zboara anii Report
August 29, 201214 yr comment_161564 Dadadadada, o fi Alex al lui Georgi, sau printesa lui Shefu, dar nu te mira daca vine si-ti pune in fata certificatul! Ca masterul nu se impiedica de 15 minute la primarie! Daca ma intrebi, eu asta as fi facut, dar m-au strans cu usa cu " dar nu se face asa"! Report
August 30, 201214 yr comment_161637 wow, ce-a crescut Alex!!!! Giorgiana, mi se pare ca s-a schimbat f mult de anul trecut. e barbat de acum. Report
September 7, 201214 yr comment_162380 somnica de dupa-masa, in acceptiunea alormici. ciudat, mie ca sa-mi iasa chestia asta imi trebuie o cantitate considerabila de vodca http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558494_10151034894856709_1431543112_n.jpg Report
September 7, 201214 yr comment_162399 Îi doare'n bascheti! Frumosi, flacaii tai! Mai pune poze, sa le vedem si ochisorii! Report
September 8, 201214 yr comment_162437 Numai copii superbi!! O placere sa ma urmaresc topicul acesta Sa va traiasca! Report
September 10, 201214 yr comment_162679 E un topic, care ma binedispune mereu. Ce frumos e sa vezi copilasii mari si mici! Sa va traiasca! Nici nu stiu pe cine sa complimentez mai repede! Mai puneti foto! eu picei nu prea am reusit sa-i fac o poza ca lumea toata vara, ca e numai in miscare si pe viteza Report
September 10, 201214 yr comment_162682 E un topic, care ma binedispune mereu. Ce frumos e sa vezi copilasii mari si mici! eu picei nu prea am reusit sa-i fac o poza ca lumea toata vara, ca e numai in miscare si pe vitezapapusica,frumusica, :pupic: Report
September 10, 201214 yr comment_162718 papusica,frumusica, :pupic: te pupam si iti dorim insanatosire grabnica, iubita! Report