Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

vai boni ce a crescut fetita! parca ieri puneai poze cu o gagalice cu palarie-n cap!

abea azi am văzut postul. scuze.

da, a crescut. e mare deja. în multe privinţe vorbesc cu ea ca şi cu un om mare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

la 14,5 luni - seeing blue?

cucu-bau!

Tare-i scumpă! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

"Bubuletul" meu cel mare a avut un proiect la scoala in care trebuia sa studieze si sa prezinte un presedinte american. Radu l-a prezentat pe Teddy Roosevelt.

post-701-13504399084206_thumb.jpg

Aici suntem in parc, pe langa casa.

post-701-1350439908841_thumb.jpg

Anabelle e preferata mea si nu ma ascund!

Dar si Teddy Roosevelt e simpatic are un zambet degajat si nu se teme de camera!

Annabelle e o dulce, ca de obicei, iar Radu Roosevelt mi-e tare drag (are mutrita de copil cuminte si intelegator).
  • 2 weeks later...

La-Chef-A ce copil scump e Radu!

Unde sunt gemenii nostri? Salmida ce mai fac puiutii tai?

Angel frumosii tai ce mai fac? Nu ai maiaparut pe aici de ceva vreme!

Annabelle a implinit 15 luni - dar doua poze cu ea pe aceeasi pagina ar fi prea mult :rolleyes:

Cristina ai noroc ca sunteti tare departe.Annabelle e de mancat.Multi pupici de la mine.

Multumim frumos doamnelor!

Daniella :tongue3: este randul tau si al celorlate mamici care nu au poze aici de ceva vreme. Noi luam o pauza mica :tongue3: - pana la 16 luni asa - si apoi mai revenim. :tongue3:

De Halloween, Stefania mea a fost printesa, ofcors...Si anul trecut tot printesa, sper ca la anu' sa trecem la zane :biggrin:

post-341-1351780369589_thumb.jpg

Coronita ii tot cadea pe ochi si pana la urma a trbuit sa renunte la ea :lol:

post-341-13517803816442_thumb.jpg

post-341-13517803961444_thumb.jpg

E asa de interesanta si draguta, dar eu tot am ce am cu freza ei!

Sa fie si ea mai copilaroasa nu asa de serioasa!

De Halloween, Stefania mea a fost printesa, ofcors...Si anul trecut tot printesa, sper ca la anu' sa trecem la zane :floare:

A mea dupa printese a sarit la vrajitoare :D

E o frumoasa si serioasa ( îmi aminteste mult de mine, copila fiind, inclusiv freza) :)

Pai aia era si problema mea, seamana cu mine inclusiv la freza, am mai zis, si nu cred ca sa fii asa serios in viata chiar de mic e chiar foarte bine,judecind dupa alti colegi.

Pai aia era si problema mea, seamana cu mine inclusiv la freza, am mai zis, si nu cred ca sa fii asa serios in viata chiar de mic e chiar foarte bine,judecind dupa alti colegi.

Zerda, asa am fost si eu de copil, o serioasa frezata la fel (freza era alegerea mea. Ai mei si-ar fi dorit sa port par lung cînd eram copila). Nu a fost nimic rau în asta. Asa eram eu, asta era atitudinea mea, si sincera sa fiu nu stiu de unde o aveam, ai mei parinti fiind niste cheflii amuzanti cu chef de viata (în sensul bun)... care de multe ori mi se pareau dusi cu pluta si copilarosi. Poate din cauza lor eram asa :) Trebuia si unu matur în familie, nu?

Cu timpul m-am schimbat si eu, dar atitudinea serioasa înca o pastrez, pîna nu stiu exact din ce directie bate vîntul :floare: