October 16, 201213 yr comment_166515 E superba micuta,Cristina, dar manuta aceea dulce din prim plan m-a emotionat Report
October 16, 201213 yr comment_166521 vai boni ce a crescut fetita! parca ieri puneai poze cu o gagalice cu palarie-n cap!abea azi am văzut postul. scuze.da, a crescut. e mare deja. în multe privinţe vorbesc cu ea ca şi cu un om mare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif la 14,5 luni - seeing blue?cucu-bau! Tare-i scumpă! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
October 17, 201213 yr comment_166594 "Bubuletul" meu cel mare a avut un proiect la scoala in care trebuia sa studieze si sa prezinte un presedinte american. Radu l-a prezentat pe Teddy Roosevelt. Aici suntem in parc, pe langa casa. Report
October 17, 201213 yr comment_166601 Aura .Boni sa va traiasca fetitele frumoaseCristina....aia mica e o dulceta!! Report
October 17, 201213 yr comment_166604 Anabelle e preferata mea si nu ma ascund!Dar si Teddy Roosevelt e simpatic are un zambet degajat si nu se teme de camera! Report
October 17, 201213 yr comment_166610 Annabelle e o dulce, ca de obicei, iar Radu Roosevelt mi-e tare drag (are mutrita de copil cuminte si intelegator). Report
October 29, 201213 yr comment_167835 La-Chef-A ce copil scump e Radu! Unde sunt gemenii nostri? Salmida ce mai fac puiutii tai?Angel frumosii tai ce mai fac? Nu ai maiaparut pe aici de ceva vreme! Annabelle a implinit 15 luni - dar doua poze cu ea pe aceeasi pagina ar fi prea mult Report
October 29, 201213 yr comment_167897 Annabelle a implinit 15 luni - dar doua poze cu ea pe aceeasi pagina ar fi prea mult Cristina! Treci cu poza! [b]Gabi[/b], ce mustacios melancolic vad eu în parc!!! Artistul ce mai face? Report
October 29, 201213 yr comment_167964 Doamne cît poate fi de dragalasa! S-o halesti cu tot cu rochie!!! Report
October 30, 201213 yr comment_167986 Cristina ai noroc ca sunteti tare departe.Annabelle e de mancat.Multi pupici de la mine. Report
October 30, 201213 yr comment_167987 Da, intr-adevar Annabelle in rochita asta este ca o papusica! Report
October 30, 201213 yr comment_168014 Annabelleeee printesuca mica, frumoasa si scumpa! ce placere sa te vad! mai pune mami foto, mai pune! Report
October 30, 201213 yr comment_168135 Multumim frumos doamnelor!Daniella este randul tau si al celorlate mamici care nu au poze aici de ceva vreme. Noi luam o pauza mica - pana la 16 luni asa - si apoi mai revenim. Report
November 1, 201213 yr comment_168447 De Halloween, Stefania mea a fost printesa, ofcors...Si anul trecut tot printesa, sper ca la anu' sa trecem la zane Coronita ii tot cadea pe ochi si pana la urma a trbuit sa renunte la ea Report
November 1, 201213 yr comment_168450 E asa de interesanta si draguta, dar eu tot am ce am cu freza ei!Sa fie si ea mai copilaroasa nu asa de serioasa! Report
November 1, 201213 yr comment_168499 De Halloween, Stefania mea a fost printesa, ofcors...Si anul trecut tot printesa, sper ca la anu' sa trecem la zane A mea dupa printese a sarit la vrajitoare E o frumoasa si serioasa ( îmi aminteste mult de mine, copila fiind, inclusiv freza) Report
November 1, 201213 yr comment_168500 Pai aia era si problema mea, seamana cu mine inclusiv la freza, am mai zis, si nu cred ca sa fii asa serios in viata chiar de mic e chiar foarte bine,judecind dupa alti colegi. Report
November 1, 201213 yr comment_168505 Pai aia era si problema mea, seamana cu mine inclusiv la freza, am mai zis, si nu cred ca sa fii asa serios in viata chiar de mic e chiar foarte bine,judecind dupa alti colegi. Zerda, asa am fost si eu de copil, o serioasa frezata la fel (freza era alegerea mea. Ai mei si-ar fi dorit sa port par lung cînd eram copila). Nu a fost nimic rau în asta. Asa eram eu, asta era atitudinea mea, si sincera sa fiu nu stiu de unde o aveam, ai mei parinti fiind niste cheflii amuzanti cu chef de viata (în sensul bun)... care de multe ori mi se pareau dusi cu pluta si copilarosi. Poate din cauza lor eram asa Trebuia si unu matur în familie, nu? Cu timpul m-am schimbat si eu, dar atitudinea serioasa înca o pastrez, pîna nu stiu exact din ce directie bate vîntul Report