Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

ooo, au aparut Craciuneii!

Dani, Bea s-a facut asa frumusica! Si pare chiar sfioasa. Sa n-o mai tundeti! F frumoasa rochita, si-a copilei si-a mamicii, sa fiti sanatoase!

Destiny, cum il cheama pe baietelul tau, tare-i frumusel! I-ati lipit mustata mosului peste gura :rolleyes: ce-o sa se mai amuze de pozele astea peste cativa ani!

Sa va traiasca copilasii, ce frumosi sunt toti!

Dani, foarte faine pozele, Bea s-a facut domnisoara iar tu esti o mamica tare frumoasa si eleganta!

Alpha, tare dulci artistele tale!

De Halloween, Stefania mea a fost printesa, ofcors...Si anul trecut tot printesa, sper ca la anu' sa trecem la zane :floare:

A mea dupa printese a sarit la vrajitoare ^_^

Am gasit o fotografie veche, nu prea clara ca e scanata, dar se vede.

Una din variantele de vrajitoare :((

post-5-13568836640879_thumb.jpg

O vrajitoare frumoasa...Tu i-ai desenat paianjenul? Am sa-i arat poza si Stefaniei, poate o inspira :floare: Cati ani avea Denise in poza asta?

O vrajitoare frumoasa...Tu i-ai desenat paianjenul? Am sa-i arat poza si Stefaniei, poate o inspira :blink: Cati ani avea Denise in poza asta?

Da, eu, maestra de mine :-*

Intr-o alta varianta vrajitoreasca, cînd era mai marisoara, m-a lasat s-o urîtesc, s-o moshcolesc ca lumea cu paianjeni si negi :)

6 ani avea în poza.

Fetelor,va multumesc la toate si va :blink: la gramada

Moatza,pe mosulet il cheama Eduard Gabriel si are 7 ani

si de astazi

post-244-13568914638627_thumb.jpg

post-244-13568914765715_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Ce frumoasa este!!! Acum e deja domnisoara!!

Si ce haioasa e poza cu bunica si pisica!! N-am gasit alta rima :)

Lily, ce mare s-a facut Manu! E tare dulce, prima poza imi place mult de tot (amandoua imi plac, dar in prima are ceva aparte, un aer cumva misterios).

Destiny, sa-ti traiasca baietelul,ce serios e in poza.

Maya, ce-mi place vrajitoarea ta! I-a ramas aceeasi culoare la par si acum?

Hai sa actualzizam si noi (nu-s foarte clare, ca-s cu telefonul facute)

post-639-13583347012885_thumb.jpg

post-639-13583347152613_thumb.jpg

Ce bine arata preferata mea asa impletita!!

Si cea mica parca pare mai cuminte in poza asta!

Ce frumoasa este!!! Acum e deja domnisoara!!

Si ce haioasa e poza cu bunica si pisica!! N-am gasit alta rima =))

Multumesc Zerda! =))

Hai sa actualzizam si noi (nu-s foarte clare, ca-s cu telefonul facute)

Bia, ador impletitura aia.Ii fac mereu lui Manu la scoala.Celalalte mamici ma intrebau daca-s coafeza? :)

Frumoase foc fetele tale! =))

Ce bine arata preferata mea asa impletita!!

Si cea mica parca pare mai cuminte in poza asta!

Multumim frumos, Zerda. Sa stii ca s-a mai linistit Ioana, doar din gura bate-ntruna. Intr-o dimineata in care nu-i mai tacea gura ne-am distrat ca am intrebat-o "ce sa-ti pun, esarfa sau fular?" si taica-sau zice " calus sa-i pui".

Lily, sa stii ca si mie imi place tare mult impletitura asta, mi se pare ca le pune frumos in evidenta fata.

Ce de fete mumoase si baiet mumos!

Maya, Denise 6 ani, cand a trecut timpul asta! Alex la varsta ei s-a facut pirat.

Destiny, chiar ce serios sta "mosuletul" tau! De ce imi este cunoscut locul unde s-a pozat Gabriel?!?!

Eataly, domnisorica s-a face pe zi ce trece mai frumoasa! Iar poza cu buni si Dora este superba!

2ut, pe fata ta cea mare ti-o fur pana la urma! Pupici la amandoua!

Si mie imi facea mama impletitura de asta cand eram mica si cu parul lung, imi facea tot felul de impletuturi si coditze.

Bia, ador impletitura aia.Ii fac mereu lui Manu la scoala.Celalalte mamici ma intrebau daca-s coafeza? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Frumoase foc fetele tale! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Eu am invatat-o pe-o mamica la coltul scolii, direct pe capul copilului

Toti copilasii sunt frumosi, sa va traiasca!

Sa stii ca s-a mai linistit Ioana, doar din gura bate-ntruna. Intr-o dimineata in care nu-i mai tacea gura ne-am distrat ca am intrebat-o "ce sa-ti pun, esarfa sau fular?" si taica-sau zice " calus sa-i pui".

Bia draga ale mele amandoua-s mori stricate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Antonia un pic mai tare

Seamana cu taticul lor ca si dumnealui se trezea vorbind intr-una cand era shcoler. Am gija sa-i aduc aminte cand nu are rabdare cu ele. Cel mai tare ma bucur cand am treaba la bucatarie si se tin dupa mine sa-mi povesteasca te miri ce....cateodata ultima carte citita.Si nu pot sa le zic sa plece ca mi-e frica sa nu le supar si dup-aia nu mai imi spun nimic https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Georgi, pupici si de la noi!

Alpha, sa stii ca uneori mi se invarte capul, ca n-au rabdare sa astepte una dupa cealalta cu povestitul si numai "maaami, sa-ti spun ..." "maaami, dar stai sa vezi" si din cand in cand vine si Cristi, "Biiia, unde mi-e...". Dar asa-i si fain!

Eataly, domnisorica s-a face pe zi ce trece mai frumoasa! Iar poza cu buni si Dora este superba!

Saru'mana Giorgi! =))

Eu am invatat-o pe-o mamica la coltul scolii, direct pe capul copilului

Ce tare! =))

Mai, mai ce de frumosi/frumoase pe aici...si eu o faceam asa pe fiimea cand era mai mititica ( impletitura lipita de cap) si ma lasa s-o smotocesc =))

Sa ti traiasca flacaul!!...frumusel este sa nu ti l dochi!

Fetele ...o mindrete de pe acum!!

Rugam tatzii sa fie pe metereze!

Destiny, un scump! Maya, Eathaly si 2ut ce frumoase sunt copilutele voastreeee :), imi incanta ziua pozele ce ati postat!

avem si noi proband prima, botinele lui mami

Acum m-am uitat si pe pagina din urma.

Maya, Denise era o scumpete de copil :) care s-a transformat intr-o adolescenta stilata.

Destiny, Eduard-Gabriel pare sa fie tare atras de mosi craciuni. Ce copil senin este!

Eataly, Manu pe masura ce creste se face mai frumoasa :) Ca sa nu mai zic de cat este de fashionable! Mama ta locuiste la tine sau a venit in asteptarea urmatorului nepotel?

2ut mereu ma uit uimita la fetitele tale cat sunt de diferite fizic - scumpe amndoua, insa!

Mai puneti poze cu copilasi ca eu mereu ma uit cu drag pe topicul asta