December 27, 201213 yr comment_177076 ooo, au aparut Craciuneii!Dani, Bea s-a facut asa frumusica! Si pare chiar sfioasa. Sa n-o mai tundeti! F frumoasa rochita, si-a copilei si-a mamicii, sa fiti sanatoase! Destiny, cum il cheama pe baietelul tau, tare-i frumusel! I-ati lipit mustata mosului peste gura ce-o sa se mai amuze de pozele astea peste cativa ani! Report
December 27, 201213 yr comment_177079 Sa va traiasca copilasii, ce frumosi sunt toti!Dani, foarte faine pozele, Bea s-a facut domnisoara iar tu esti o mamica tare frumoasa si eleganta!Alpha, tare dulci artistele tale! Report
December 30, 201213 yr comment_177670 De Halloween, Stefania mea a fost printesa, ofcors...Si anul trecut tot printesa, sper ca la anu' sa trecem la zane A mea dupa printese a sarit la vrajitoare Am gasit o fotografie veche, nu prea clara ca e scanata, dar se vede. Una din variantele de vrajitoare Report
December 30, 201213 yr comment_177675 O vrajitoare frumoasa...Tu i-ai desenat paianjenul? Am sa-i arat poza si Stefaniei, poate o inspira Cati ani avea Denise in poza asta? Report
December 30, 201213 yr comment_177698 O vrajitoare frumoasa...Tu i-ai desenat paianjenul? Am sa-i arat poza si Stefaniei, poate o inspira Cati ani avea Denise in poza asta? Da, eu, maestra de mine Intr-o alta varianta vrajitoreasca, cînd era mai marisoara, m-a lasat s-o urîtesc, s-o moshcolesc ca lumea cu paianjeni si negi 6 ani avea în poza. Report
December 30, 201213 yr comment_177704 Fetelor,va multumesc la toate si va la gramadaMoatza,pe mosulet il cheama Eduard Gabriel si are 7 ani si de astazi Report
January 16, 201313 yr comment_180635 Destiny, ce baiat mare ai! Pun si eu una, doua: aici cu mama si cu Dora: Report
January 16, 201313 yr comment_180637 Ce frumoasa este!!! Acum e deja domnisoara!! Si ce haioasa e poza cu bunica si pisica!! N-am gasit alta rima Report
January 16, 201313 yr comment_180638 Lily, ce mare s-a facut Manu! E tare dulce, prima poza imi place mult de tot (amandoua imi plac, dar in prima are ceva aparte, un aer cumva misterios).Destiny, sa-ti traiasca baietelul,ce serios e in poza.Maya, ce-mi place vrajitoarea ta! I-a ramas aceeasi culoare la par si acum? Hai sa actualzizam si noi (nu-s foarte clare, ca-s cu telefonul facute) Report
January 16, 201313 yr comment_180639 Ce bine arata preferata mea asa impletita!!Si cea mica parca pare mai cuminte in poza asta! Report
January 16, 201313 yr comment_180642 Ce frumoasa este!!! Acum e deja domnisoara!! Si ce haioasa e poza cu bunica si pisica!! N-am gasit alta rima Multumesc Zerda! Hai sa actualzizam si noi (nu-s foarte clare, ca-s cu telefonul facute) Bia, ador impletitura aia.Ii fac mereu lui Manu la scoala.Celalalte mamici ma intrebau daca-s coafeza? Frumoase foc fetele tale! Report
January 16, 201313 yr comment_180645 Ce bine arata preferata mea asa impletita!!Si cea mica parca pare mai cuminte in poza asta! Multumim frumos, Zerda. Sa stii ca s-a mai linistit Ioana, doar din gura bate-ntruna. Intr-o dimineata in care nu-i mai tacea gura ne-am distrat ca am intrebat-o "ce sa-ti pun, esarfa sau fular?" si taica-sau zice " calus sa-i pui".Lily, sa stii ca si mie imi place tare mult impletitura asta, mi se pare ca le pune frumos in evidenta fata. Report
January 16, 201313 yr comment_180646 Ce de fete mumoase si baiet mumos! Maya, Denise 6 ani, cand a trecut timpul asta! Alex la varsta ei s-a facut pirat. Destiny, chiar ce serios sta "mosuletul" tau! De ce imi este cunoscut locul unde s-a pozat Gabriel?!?! Eataly, domnisorica s-a face pe zi ce trece mai frumoasa! Iar poza cu buni si Dora este superba! 2ut, pe fata ta cea mare ti-o fur pana la urma! Pupici la amandoua!Si mie imi facea mama impletitura de asta cand eram mica si cu parul lung, imi facea tot felul de impletuturi si coditze. Report
January 16, 201313 yr comment_180652 Bia, ador impletitura aia.Ii fac mereu lui Manu la scoala.Celalalte mamici ma intrebau daca-s coafeza? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Frumoase foc fetele tale! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifEu am invatat-o pe-o mamica la coltul scolii, direct pe capul copilului Toti copilasii sunt frumosi, sa va traiasca! Report
January 16, 201313 yr comment_180655 Sa stii ca s-a mai linistit Ioana, doar din gura bate-ntruna. Intr-o dimineata in care nu-i mai tacea gura ne-am distrat ca am intrebat-o "ce sa-ti pun, esarfa sau fular?" si taica-sau zice " calus sa-i pui". Bia draga ale mele amandoua-s mori stricate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Antonia un pic mai tareSeamana cu taticul lor ca si dumnealui se trezea vorbind intr-una cand era shcoler. Am gija sa-i aduc aminte cand nu are rabdare cu ele. Cel mai tare ma bucur cand am treaba la bucatarie si se tin dupa mine sa-mi povesteasca te miri ce....cateodata ultima carte citita.Si nu pot sa le zic sa plece ca mi-e frica sa nu le supar si dup-aia nu mai imi spun nimic https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
January 16, 201313 yr comment_180660 Georgi, pupici si de la noi! Alpha, sa stii ca uneori mi se invarte capul, ca n-au rabdare sa astepte una dupa cealalta cu povestitul si numai "maaami, sa-ti spun ..." "maaami, dar stai sa vezi" si din cand in cand vine si Cristi, "Biiia, unde mi-e...". Dar asa-i si fain! Report
January 16, 201313 yr comment_180663 Eataly, domnisorica s-a face pe zi ce trece mai frumoasa! Iar poza cu buni si Dora este superba! Saru'mana Giorgi! Eu am invatat-o pe-o mamica la coltul scolii, direct pe capul copilului Ce tare! Report
January 16, 201313 yr comment_180684 Mai, mai ce de frumosi/frumoase pe aici...si eu o faceam asa pe fiimea cand era mai mititica ( impletitura lipita de cap) si ma lasa s-o smotocesc Report
January 16, 201313 yr comment_180685 Sa ti traiasca flacaul!!...frumusel este sa nu ti l dochi!Fetele ...o mindrete de pe acum!!Rugam tatzii sa fie pe metereze! Report
January 17, 201313 yr comment_180897 Destiny, un scump! Maya, Eathaly si 2ut ce frumoase sunt copilutele voastreeee , imi incanta ziua pozele ce ati postat! avem si noi proband prima, botinele lui mami Report
January 18, 201313 yr comment_180901 Acum m-am uitat si pe pagina din urma.Maya, Denise era o scumpete de copil care s-a transformat intr-o adolescenta stilata.Destiny, Eduard-Gabriel pare sa fie tare atras de mosi craciuni. Ce copil senin este!Eataly, Manu pe masura ce creste se face mai frumoasa Ca sa nu mai zic de cat este de fashionable! Mama ta locuiste la tine sau a venit in asteptarea urmatorului nepotel?2ut mereu ma uit uimita la fetitele tale cat sunt de diferite fizic - scumpe amndoua, insa!Mai puneti poze cu copilasi ca eu mereu ma uit cu drag pe topicul asta Report
January 18, 201313 yr comment_180911 Oho, am vazut si *motanul/a incaltat/a * ...ce bine-i sta cu botinele mamitzei . Report