February 13, 201313 yr comment_185332 vorbesc asa de stalcit acum, ca te prapadesti de ras si nu mai vrea sa mearga la gradi, vrea la "sevici" cu pizza e o vorba, practic vrea oriunde dar "nu acasa la cucale" Report
February 13, 201313 yr comment_185339 sunt tare scumpi cand vorbesc asa. Si pe Stefania o apuca brusc o foame maaare cand iesim in oras. Tare ii mai place sa manance in deplasare. Report
February 13, 201313 yr comment_185343 ce dulci sunt strengarii! Antoniei i se facea foame brusc oriunde mergeam, numai acasa nu. Ne-am dus la niste prieteni, i-am dat sa manance inainte de plecaresi i-am zis "sa nu mai ceri mancare cand ajungem acolo" Am intrat pe usa, Antonia: ceau! a zis mama sa va cer de mancare!Sau intra in bucatarie: mmmmm! ce bine miroase la tine! Report
February 14, 201313 yr comment_185347 ce dulci sunt strengarii! Antoniei i se facea foame brusc oriunde mergeam, numai acasa nu. Ne-am dus la niste prieteni, i-am dat sa manance inainte de plecaresi i-am zis "sa nu mai ceri mancare cand ajungem acolo" Am intrat pe usa, Antonia: ceau! a zis mama sa va cer de mancare!Sau intra in bucatarie: mmmmm! ce bine miroase la tine! aaa, deci asa sunt copiii... Report
February 14, 201313 yr comment_185349 Aura ce frumusei sunt pruncutzi tai!!Sa ti traiasca si sa va bucurati de aceste momente minunate!Alpha draga mea ....mincarea vecinei a atras de a lungul timpului pe multi copilasi...sigur mincarea de linga casa "e mai gustoasa" Daniela fetitza ta e oglinda personal...cum sa nu fie ea mereu dighisita de mica daca asta vede la mamica ei??IZUKU..eu nu sunt impotriva micilor accese de cochetarie la fetitze...e f bine ca ca asa invata de mici ca trebuie sa fie curate,cochete si SA TINA LA ELE!Zic asta pt ca mie si la 20 de ani mi se interziceau fardurile,prietenii si eram tinuta in casa....da si telefonul fix era cenzurat...in fiine trauma asta o datorez unui personaj rau,egoist si fare prin eroare mi a fost tata.Deci imi incinta sufletul tot ce vad si nu obosesc indemnindu va "savuratzi clipa"Scuze de cicaleala. Report
February 14, 201313 yr comment_185361 Aura, ce dulci sunt strengarii tai, sa va traiasca!Si pitica mea, cum mergem pe undeva cum ii anunta ca ei ii e foame...la Craciun am intrat scurt la niste prieteni, ne-au intrebat daca mancam, noi am refuzat toti 4 (era si nepotu-meu cu noi), numa Ioana mea "eu as manca niste sarmale". Report
February 14, 201313 yr comment_185368 Noi am iesit la un suc /quote] Dragii de ei! Sa-ti traiasca! Report
February 14, 201313 yr comment_185370 Aoleo, am facut o prostie, mi-a intrat de doua ori ce am scris! Poate ma ajuta si pe mine cineva priceput la chestii de astea! Report
February 14, 201313 yr comment_185384 Iza, a crescut mare si e din ce in ce mai frumoasa. Aura, e tare dragalasa Stefania cu breton.Si ce dragalasi sunt ei la suc! Report
February 14, 201313 yr comment_185385 Aura, ce-au crescut copiii, mai ales cel mic. Sa va traiasca! Ce veselie pe capul lor! Antoniei i se facea foame brusc oriunde mergeam, numai acasa nu. Ne-am dus la niste prieteni, i-am dat sa manance inainte de plecaresi i-am zis "sa nu mai ceri mancare cand ajungem acolo" Am intrat pe usa, Antonia: ceau! a zis mama sa va cer de mancare!Sau intra in bucatarie: mmmmm! ce bine miroase la tine![size=2][/size]Si pitica mea, cum mergem pe undeva cum ii anunta ca ei ii e foame...la Craciun am intrat scurt la niste prieteni, ne-au intrebat daca mancam, noi am refuzat toti 4 (era si nepotu-meu cu noi), numa Ioana mea "eu as manca niste sarmale".hi hi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Mie, ca gazdă, mi-ar fi drag să aud copiii cerând de mâncare. Dar dacă ar cere Maia mea pe undeva, cred că m-aş fâstâci toată https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif Şi apropo de stâlcit cuvintele, şi mie mi-s tare dragi când îi aud. Are fiecare stilul propriu şi personal. Noi am păstrat/preluat multe din stâlcelile Maiei şi le folosim şi acum între noi. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Report
February 14, 201313 yr comment_185387 Asa si noi, folosim si acum ghighitza, in loc de lingurita! Report
February 14, 201313 yr comment_185390 Pai da, Boni, crede-ma ca si io m-am cam fastacit, mai ales ca nici nu puteam s-o cert asa, de fata cu toata lumea.Cuvinte stalcite de ele si noi mai folosim "am tzinit" in loc de am tinut sau "mavava" (pijamaua). Si ne minunam si acuma cum de zicea Ioana "ebin" (cu i de la inceput)in loc de lapte. Report
February 14, 201313 yr comment_185399 Cea mai dragă (pentru mine) stâlceală de-a Maiei este "ivse" (invers), şi am mai păstrat "fec" (nurofen) şi "malile" (măsline). Report
February 14, 201313 yr comment_185442 Si mama mai zice cateodata si azi : "da-mi chibreta" asta este bricheta , dar eu am compus cuvintele chibrit si bricheta ca asa mi se parea mie logic in capul meu de 3 ani! Report
February 15, 201313 yr comment_185597 Multumesc fetili! Sunt tare draguti asa mici si a inceput si Teo sa vorbeasca...bine, cateodata nu prea intelegem, dar ne "traduce" Stefania Report
February 18, 201313 yr comment_186285 si dak am pus poza cu mine pe topicul cu artistii culinari, fac un update si la copchila mea (Aura): Report
February 18, 201313 yr comment_186294 O domnisoara fooooarte frumoasa si delicata. Sa-ti traiasca Ralu! Report
February 18, 201313 yr comment_186305 ce finutza e, si are niste ochi... sa fie sanatoasa, ralesu. Report
February 18, 201313 yr comment_186333 si dak am pus poza cu mine pe topicul cu artistii culinari, fac un update si la copchila mea (Aura):superba Report
February 18, 201313 yr comment_186337 Ce frumoasa e Aura ta, Raluca! e bronzata? Sa-ti traiasca! si ce postura romantica de shooting si-a luat Report