March 25, 201313 yr comment_191134 Mitti, sa-ti traiasca fetita! cati ani are? Multumesc la fel! Are 4 ani si 7 luni! multi inainte!Multumesc Report
March 25, 201313 yr comment_191138 vai ce frumoasa e Diana si ce culoare superba de par! zici ca e suvitata! splendida, sa-ti traiasca si sa pui mai des poze cu ea! multumim tuturor de vorbele frumoase Dany multumesc frumos! Deabia am reusit sa o conving sa ii prind parul. Cum ii prind parul, nici nu ma intorc bine cu spatele si o vad cu parul desprins.Si tie sa iti traiasca Bea, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! E tare frumoasa si cocheta! Report
March 25, 201313 yr comment_191139 Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi, ca frumosi sunt!Mai actualizam si noi cu o poza, deabia a stat sa ii fac azi o poza, era transpirata dupa atata joaca si bineinteles cu ursuletul ei de care nu se desparte!Ai o domnisoara tare finuta! Sa-ti traiasca! Foxy multumesc frumos Report
April 2, 201313 yr comment_192273 Si "domnisorul" meu, cam somnoros, dar cum sta greu la pozat! Report
April 2, 201313 yr comment_192305 Si "domnisorul" meu, cam somnoros, dar cum sta greu la pozat! Ce mare ti-e flacaul, Gio!Sa va traiasca! Report
April 3, 201313 yr comment_192367 Ce mare ti-e flacaul, Gio!Sa va traiasca! Da, s-a facut mare, repede a trecut timpul!Sa traiasca si mandra ta! Report
April 3, 201313 yr comment_192370 Chiar ca e mare, Giorgi, barbatel ce mai! Pai, da! Este cat tacsu aproape, cred ca o sa-l depaseasca si eu raman "piticul" familiei!Si poate ne "incuscrim" cine stie! Report
April 3, 201313 yr comment_192378 Chiar ca e mare, Giorgi, barbatel ce mai! Pai, da! Este cat tacsu aproape, cred ca o sa-l depaseasca si eu raman "piticul" familiei!Si poate ne "incuscrim" cine stie! Suntem cam departe, din pacate, dar parca poti sa stii. Report
April 4, 201313 yr comment_192688 Sa-ti traiasca "barbatelul" Giorgiana! Ce s-a schimbat - de ce cresc asa de repede ? Report
April 5, 201313 yr comment_192714 Sa-ti traiasca "barbatelul" Giorgiana! Ce s-a schimbat - de ce cresc asa de repede ? Multam frumos!S-a schimbat, a crescut, o sa vezi tu si la mandra ta! Report
April 5, 201313 yr comment_192724 Sa-ti traiasca "barbatelul" Giorgiana! Ce s-a schimbat - de ce cresc asa de repede ?exact asta aveam şi eu în cap când am văzut poza.Giogri, încă un ăic şi jucăm la nuntă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
April 9, 201313 yr comment_193248 Vin si eu cu comoara mea.(multumesc tuturor fetelor care mi-au urat nastere usoara si numai bine,nu am mai scris nimic pentru ca am intrat pe fuga)El e Leonardo,si peste o saptamana,are 3 luni. Report
April 9, 201313 yr comment_193249 Ce scump e! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gifSă vă trăiască, să fie voios, că de crescut creşte el iute. Report
April 9, 201313 yr comment_193250 Leo, scump mic si frumos, sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai! Sa va bucurati de fiecare zi! Cum te descurci Ramy? Report
April 9, 201313 yr comment_193253 Ce scump e! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gifSă vă trăiască, să fie voios, că de crescut creşte el iute.Creste,creste. Multumesc Boni. Leo, scump mic si frumos, sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai! Sa va bucurati de fiecare zi! Cum te descurci Ramy?Multumim.Am noroc ca este cuminte,doarme si noaptea,sunt o mamica norocoasa si fericita.Nici nu puteam sa-mi doresc mai mult de atat. Eataly,te pupa si gogoasa. Report
April 9, 201313 yr comment_193262 Un scump Leo, tizul fiului meu cel mic .Sa-ti traiasca comoara Ramy, sa creasca mare si norocos. Report
April 9, 201313 yr comment_193287 Vin si eu cu comoara mea.(multumesc tuturor fetelor care mi-au urat nastere usoara si numai bine,nu am mai scris nimic pentru ca am intrat pe fuga)El e Leonardo,si peste o saptamana,are 3 luni. Eu l-am vazut si pe FB. O papusa de copil .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifAu trecut deja 3 luni ? Nu-mi vine sa cred ce repede trece vremea . Report
April 9, 201313 yr comment_193303 Vin si eu cu comoara mea.(multumesc tuturor fetelor care mi-au urat nastere usoara si numai bine,nu am mai scris nimic pentru ca am intrat pe fuga)El e Leonardo,si peste o saptamana,are 3 luni.Sa va traiasca veselucul... E taaaare dulce! Report
April 10, 201313 yr comment_193352 Multumim mult Carmen,Milena,Foxyy,Zerda.Zboara timpul Piscotel,maine poimaiine vine si Petrica al vostru. Report
April 10, 201313 yr comment_193356 El e Leonardo,si peste o saptamana,are 3 luni. ce dulce-i gogoselul Leo, si veseeel, sa va traiascazia Lilly, nu-l manca de tot, lasa-ne si noua o bucatica de gogosel sa-l dragalim virtual Report