February 19, 201313 yr comment_186386 Ralu, ce fata frumoasa ai, sa-ti traiasca! Are ochi superbi si zulufii aia sunt mortali! Report
February 19, 201313 yr comment_186393 Raluca, ai o frumusete de fata...dar cum se zice aici ....pisicile nu fac caini / les chiens ne font pas de chats...sau sub un mar ( copac) , cad mere/la pomme tombe sous le pommier...deci asa mama asa fata Report
February 19, 201313 yr comment_186401 si dak am pus poza cu mine pe topicul cu artistii culinari, fac un update si la copchila mea (Aura): Ce frumusica este!!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!!!! Report
February 19, 201313 yr comment_186523 Multumesc mult! Daniella, nu e bronzata, asa are tenul, mai tzigancos. Seamana cu mine la piele, ca si eu sunt mai tzigancoasa, ta-su e blond!Si sa vezi cand se bronzeaza ce frumoasa i se face pielea, nu se arde, nu se inroseste (ca si mine dealtfel ) Report
February 19, 201313 yr comment_186524 Cat e de delicata Aura!Sa ne mai pui poze. Aparentele sunt inselatoare... ii place sa pozeze delicat, ca o fetitza, dar de fapt e baietzoasa pana-n varful firelor de par, se catzara peste tot... dovada de asta toamna: Report
February 20, 201313 yr comment_186574 Aparentele sunt inselatoare... ii place sa pozeze delicat, ca o fetitza, dar de fapt e baietzoasa pana-n varful firelor de par, se catzara peste tot... dovada de asta toamna: UUUAAAAUUU, sunt super pozele si fata o curajoasa si jumatate! Report
February 27, 201313 yr comment_187645 Izuk ce mare acrescut domnisoara ta! De frumoasa nu mai zic! Aura - tare dragalasi copilasii ta - asa imi vine sa-i smotocesc Ralesu - fetita ta este actrita in devenire daca poate sa pozeze asa de suav si sa fie asa de aventuriera! Report
February 27, 201313 yr comment_187656 Aura ,e o frumusete de fata.Alpinista si balerina in egala masura .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
February 27, 201313 yr comment_187717 Multumesc mult! Daniella, nu e bronzata, asa are tenul, mai tzigancos. Seamana cu mine la piele, ca si eu sunt mai tzigancoasa, ta-su e blond!Si sa vezi cand se bronzeaza ce frumoasa i se face pielea, nu se arde, nu se inroseste (ca si mine dealtfel ) Ten masliniu de spaniola. E foarte frumoasa fata ta Ralesu. Report
February 27, 201313 yr comment_187718 Aura cat sunt de dulci si frumosi puii tai.Imi imaginez cat de dulce traduce surioara ce spune cel mic Izuka ce domnisorica mare ai Report
March 1, 201313 yr comment_187904 Ne-a strigat Zerda asa ca am venit. Uite ce mare ne-am facut. Report
March 1, 201313 yr comment_187906 Uite ce mare ne-am facut.Doamne, scumpă-i!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Ralu, nu am apucat să scriu aici, da' ţi-am admirat fata de când ai prezentat-o. Să vă trăiască, să fie sănătoasă şi voioasă. Report
March 1, 201313 yr comment_187908 Vaaaii cat e de draguta, Cristina.Multi pupici de la mine scumpetei mici. Report
March 1, 201313 yr comment_187918 Ne-a strigat Zerda asa ca am venit. Uite ce mare ne-am facut. Are mama o fetita "cu codite"! Report
March 1, 201313 yr comment_187920 Cristina, ce frumoasa e Annabelle ! Fac comparatie cu noi si nu pot sa nu remarc ce par des si mare are, nu mai zic de culoarea splendida; cat si burticica la fel de expandata o avem si noi. Ce talpite pufoase Sa-ti traiasca sa se faca mare, frumoasa, desteapta si ascultatoare de parinti! Report
March 1, 201313 yr comment_187930 Cristina, ce frumusete ai tu acolo.S-a inaltat dar are niste obrajori si talpite numai bune de smotocit Report
March 1, 201313 yr comment_187939 Haha Cristina, ce pregatea donsoara, ca are o privire tare nedumerita...e superba miss Annabelle. Report
March 1, 201313 yr comment_187948 Cristinica sa ti traiasca bujorelu mic...!!E dragalasa rau!!!Tuc talpicile,burticuta si obrajiorii imbujorzti!! Report
March 1, 201313 yr comment_187949 Cristina, ce frumoasa e Annabelle ! Fac comparatie cu noi si nu pot sa nu remarc ce par des si mare are, nu mai zic de culoarea splendida; cat si burticica la fel de expandata o avem si noi. Ce talpite pufoase Sa-ti traiasca sa se faca mare, frumoasa, desteapta si ascultatoare de parinti! Si fetita ta e o draguta si o scumpa.Sunt stiluri diferite dar amandoua dragute. Report