Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Ralu, ce fata frumoasa ai, sa-ti traiasca! Are ochi superbi si zulufii aia sunt mortali!
Raluca, ai o frumusete de fata...dar cum se zice aici ....pisicile nu fac caini / les chiens ne font pas de chats...sau sub un mar ( copac) , cad mere/la pomme tombe sous le pommier...deci asa mama asa fata :director:

si dak am pus poza cu mine pe topicul cu artistii culinari, fac un update si la copchila mea (Aura):

Ce frumusica este!!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!!!!

Multumesc mult!

Daniella, nu e bronzata, asa are tenul, mai tzigancos. Seamana cu mine la piele, ca si eu sunt mai tzigancoasa, ta-su e blond!

Si sa vezi cand se bronzeaza ce frumoasa i se face pielea, nu se arde, nu se inroseste (ca si mine dealtfel =)) )

Cat e de delicata Aura!Sa ne mai pui poze. =))

Aparentele sunt inselatoare... ii place sa pozeze delicat, ca o fetitza, dar de fapt e baietzoasa pana-n varful firelor de par, se catzara peste tot... dovada de asta toamna:

post-120-13612947231959_thumb.jpg

post-120-13612947324807_thumb.jpg

post-120-13612947365771_thumb.jpg

Aparentele sunt inselatoare... ii place sa pozeze delicat, ca o fetitza, dar de fapt e baietzoasa pana-n varful firelor de par, se catzara peste tot... dovada de asta toamna:

UUUAAAAUUU, sunt super pozele si fata o curajoasa si jumatate!

Izuk ce mare acrescut domnisoara ta! De frumoasa nu mai zic! :)

Aura - tare dragalasi copilasii ta - asa imi vine sa-i smotocesc :)

Ralesu - fetita ta este actrita in devenire daca poate sa pozeze asa de suav si sa fie asa de aventuriera! :)

Aura ,e o frumusete de fata.

Alpinista si balerina in egala masura .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Multumesc mult!

Daniella, nu e bronzata, asa are tenul, mai tzigancos. Seamana cu mine la piele, ca si eu sunt mai tzigancoasa, ta-su e blond!

Si sa vezi cand se bronzeaza ce frumoasa i se face pielea, nu se arde, nu se inroseste (ca si mine dealtfel :lol: )

Ten masliniu de spaniola. E foarte frumoasa fata ta Ralesu.

Aura cat sunt de dulci si frumosi puii tai.

Imi imaginez cat de dulce traduce surioara ce spune cel mic :lol:

Izuka ce domnisorica mare ai :lol:

Uite ce mare ne-am facut.

Doamne, scumpă-i!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Ralu, nu am apucat să scriu aici, da' ţi-am admirat fata de când ai prezentat-o. Să vă trăiască, să fie sănătoasă şi voioasă.

Vaaaii cat e de draguta, Cristina.Multi pupici de la mine scumpetei mici.
Cristina, ce frumoasa e Annabelle :love7:! Fac comparatie cu noi si nu pot sa nu remarc ce par des si mare are, nu mai zic de culoarea splendida; cat si burticica la fel de expandata o avem si noi. Ce talpite pufoase :-* Sa-ti traiasca sa se faca mare, frumoasa, desteapta si ascultatoare de parinti! :hug:

Cristina, ce frumusete ai tu acolo.

S-a inaltat dar are niste obrajori si talpite numai bune de smotocit :love7:

Cristinica sa ti traiasca bujorelu mic...!!

E dragalasa rau!!!

Tuc talpicile,burticuta si obrajiorii imbujorzti!! :love7: :hug:

Cristina, ce frumoasa e Annabelle :love7:! Fac comparatie cu noi si nu pot sa nu remarc ce par des si mare are, nu mai zic de culoarea splendida; cat si burticica la fel de expandata o avem si noi. Ce talpite pufoase :-* Sa-ti traiasca sa se faca mare, frumoasa, desteapta si ascultatoare de parinti! :hug:

Si fetita ta e o draguta si o scumpa.Sunt stiluri diferite dar amandoua dragute.