June 18, 201313 yr comment_200908 Frumos licuriviul suparici,frumosi toti copiii culinari si ne,dar frumoasa e si rochita mamicii licuriciului.Iti sta tare bine,Dani Si eu tot rochia mamicii am admirat-o... Report
June 18, 201313 yr comment_200916 va multumesc din suflet, doamnele noastre dragi! pupam toti bubuletii de artiste inapoi! Report
June 20, 201313 yr comment_201046 I-am facut lui Manu un party cu colegii de la scoala, ca ea-i nascuta in august. I-am facut eu pinata dupa un tutorial. am inceput cu doua luni inainte construirea, dar a meritat tot efortul. copii au fost incantati si Manu si cum n-am avut unde sa o agat, Manu a trantit-o de pamant. Report
June 21, 201313 yr comment_201050 Ce fata frumoasa si delicata e Manu! La Multi Ani si sa fie fericita! Report
June 21, 201313 yr comment_201070 Ce fata frumoasa si delicata e Manu! La Multi Ani si sa fie fericita! Multumesc Aura. Am invitat toti colegii, ca in august suntem mereu in Ro si face numai cu bunicii. Ce a crescut Manu si ce frumoasa poate sa fie Multumim Cri Cri.Pupam si noi pe Annabelle! O frumusete de fata !!! Foarte frumoasa pinata! Multumesc Ioana , la pinata am uitat sa mentionez ca m-a ajutat si Manu. Report
June 21, 201313 yr comment_201071 I-am facut lui Manu un party cu colegii de la scoala, ca ea-i nascuta in august.E superba! Sa-ti traiasca! Report
June 21, 201313 yr comment_201078 I-am facut lui Manu un party cu colegii de la scoala, ca ea-i nascuta in august. Sa-ti traiasca! E o frumusete de fetita! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
June 21, 201313 yr comment_201089 Manu e domnisoara! Si o frumoasa! Lily, mi-ai dat idee cu pinata ta. zici ca ai inceput cu 2 luni inainte? plec la studiat. Report
June 21, 201313 yr comment_201099 E superba! Sa-ti traiasca! Saru'mana Fox! Ce frumoasa e Manu A crescut, e delicata si feminina. Multumesc Carmencita! Sa-ti traiasca! E o frumusete de fetita! Multumesc Alpha, sa-ti traiasca si tie fetele! Manu e domnisoara! Si o frumoasa! Lily, mi-ai dat idee cu pinata ta. zici ca ai inceput cu 2 luni inainte? plec la studiat. Milena, da am inceput mai repede ca nu stiam cat timp am mereu la dispozitie.Si vroiam sa se usuce bine. Uite aici de unde m-am inspirat.Eu am facut conul gigant.Sa-mi incapa multe caramele si bomboane.Multumesc. Tot ca pinata am facut cifra 7, din carton si hartie creponata se vede aici una: Nu faceti caz de posterul din spate ca e o sala inchiriata. Report
June 21, 201313 yr comment_201101 Mi se pare mie sau incepe sa semene cu tine?Felicitari pentru tot, cred ca a fost o petrecere superba! Report
June 21, 201313 yr comment_201103 Mi se pare mie sau incepe sa semene cu tine?Felicitari pentru tot, cred ca a fost o petrecere superba! Multumesc Adriana. Copii s-au distrat, Manu a fost supermultumita.Pentru adulti am avut sangria. Eu n-am gatit nimic ca eram aproape 45 de persoane(15 copii si restul parinti).Nici la cununia mea n-am avut atatia invitati. Am avut bufet cu pizzette, focaccine, saratele, etc.Tortul de 4 kile.M-am limitat da pregatesc decorurile. Mai fac alt party cu bunicii in august. Si acolo pregatesc eu tot. Seamana cu mine Manu?Nu stiu ce sa zic. Report
June 21, 201313 yr comment_201108 Frumoasa si delicata, sa va traiasca mie mi se pare ca seamana cu tushica Ramy (in prima poza) Report
June 22, 201313 yr comment_201120 Bris ai dreptate, mai degraba cu sora'mea.In unele poze cu Ramo mica parca o vad pe Manu.Si vice versa.Exemplu:Aia mica sunt eu! Report
June 22, 201313 yr comment_201141 Bris ai dreptate, mai degraba cu sora'mea.In unele poze cu Ramo mica parca o vad pe Manu.Si vice versa.Exemplu:Aia mica sunt eu! Vai ce poza frumoasa !Ce-mi placeeee !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report
June 23, 201313 yr comment_201152 Ce faina e poza alb negru Lili. Eu zic ca intr-adevar seamana cu ramona dar are si de la tine ceva. Oricum genele din partea mamei predomina as zice! Report
June 23, 201313 yr comment_201153 Mie toata lumea imi spune ca Annabelle seamana numai cu The Husband ! Dar eu refuz sa cred asta ! Si ma bazez pe asemanarea noastra in pozele astea Annabelle Eu la 4 ani Report
June 23, 201313 yr comment_201159 Lili mi-ai dat o super idee pt ziua lui Amelie,nascuta in august,dar sarbatorim tot timpul in septembrie cu copiii.Atat Manu,cat si Annabelle seamana cu mamicile,cel putin cand vad pozele cu voi micute. :pupici: fetelor frumoase Report
June 23, 201313 yr comment_201173 Mai mai mai, iarasi frumuseti rapitoare aici. Ai dreptate Lilly, Manu seamana cu Ramo;Annabella cu mamitza ei...sa stii ca si V semana leit cu taicasau de mica ( iar el la randul sau cu mamitza lui , ceea ce-mi umplea sufletul de fericire sa stiu ca facui fotocopia socrellei ) ...ei acum seamana mai mult cu mine Report
June 23, 201313 yr comment_201185 Astea sunt favoritele mele: Manu si Anabelle!!!! Dar si Amelie imi place o fi ca este tot o leuta?? Ca mine?? Eu cand eram mica semanam cu oricine vreti voi, pana am gasit o poza de-a tatei de la 3 ani, era cap taiat fatza mea la aceeasi varsta. Acum nu mai seman cu el, dar pozele alea vechi gasite ne-au lasat pe toti cu gura cascata! Sa fie sanatosi toti!! Report