Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Multumim.Nu este asa mare,in curand va face opt ani,iar cu hainele de schimb...mereu am la mine schimburi,ca mai gasim niste ape in calea noastra mereu :toothy6:

Noul look al Stefaniei

Foarte dragut! Tunsoarea se numeste Sasson si asa ma tundeam si eu de la varsta Stefaniei si pana pe la 12 ani ...

Sa pui o foto si din fata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif

Sa-i fie de bine!

...da, e leit ta-su...de la vreun km departarehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Cu tine seamana, dragul de el! Sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos!

Si acum sa va prezint tunsulicile noastre. Sedinta foto azi dimineata inainte de plecarea la Centri estivi.

Am inceput foarte serioase si suparate (de ce, nu se stie) si s-a terminat in hohote...

Foarte frumoasa sedinta foto, nu le-am mai vazut demult pe mandre!

Pupici la voi fetele!!!

Ce de copii frumooossiiiii....:)

sa va arat si eu pe 'stapanul apelor' :lol:

in ultima poza era cam nedumerit de ce nu-l mai asculta apa :)

De la atata apa o sa creasca mai repede "stapanul apelor"! Acum il vezi cat Alex al meu, trece timpul!

Noul look al Stefaniei

Foarte dragut! Tunsoarea se numeste Sasson si asa ma tundeam si eu de la varsta Stefaniei si pana pe la 12 ani ...

Sa pui o foto si din fata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif

Sa-i fie de bine!

Merci Dani. De data asta am fost la salon, nu ma mai lasa sa o tund eu :)

Noul look al Stefaniei

De cand asteptam! :)

Asa ma tundeau si pe mine.A là Mireille Mathieu.

Asa stiam si eu ca se numeste tunsoarea. Si pe mine m-au tuns asa odata cand eram copil.

aura, pune poza si din fata, cum au zis fetele.

mutti, ce a crescut parul elenei! si ce mandra-i cu palaria!

Nu stiu SA intorc poza,sorry. Ma poate ajuta careva, please? E facuta cu ipad-ul si la AStA ASA aparo....

Ce frumosi sunt!

Aura, are o culoare si un luciu superb la par.

D-ra Elenuta cu ochii ca margelutza e o eleganta dulce!

Geany, bine ca ai pus si prima poza pt ca asa se vad bine ochii bubului ... superbi! A doua e asa cum ii sade bine ... cu zambetul pe buze!

Geany, bine ca ai pus si prima poza pt ca asa se vad bine ochii bubului ... superbi! A doua e asa cum ii sade bine ... cu zambetul pe buze!

:biggrin: hi hi!daa!! ,Sarumana!

Simo, ce dulce-i Elena, mi-era tare dor sa o vad, Doamne ce mult a crescut! I-a crescut si parul mult... i-a ramas strungareata, sa o recunoastem si noi!

Geany, imi place bubuletul strengar, in pozele in care e foarte serios sau e suparat parca mi se strange inima, are niste ochi extrem de expresivi.

Geany, imi place bubuletul strengar, in pozele in care e foarte serios sau e suparat parca mi se strange inima, are niste ochi extrem de expresivi.

Daa!! nu era suparat cred ca era mai degraba obosit/molesit si se lasase furat de peisaj,ca apoi in secunda 2 e in picioare si tzopaie,ca el nu are stare o secunda! :biggrin:

Elena e scumpa foc, asa cu palarioara de domnisoara nobila si eleganta! Vad ca are si smart-phone deja https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Bub e frumos de pica si in varianta seriojna si in cea sugubeata! Seamana cu tata-su, dar aduce din ce in ce mai bine si cu tine ... la aer asa ... !

Elena e scumpa foc, asa cu palarioara de domnisoara nobila si eleganta! Vad ca are si smart-phone deja https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

mda...........

acum ceva vreme as fi zis ca-s nebuni parintzii care dau asa ceva pe mana copiilor....dar...na ja , lumea se mais chimba.... ;)

Sa actualizez si eu ....

Vai, o adevarata domnisoara!!! Mutti, i-a crescut si parul lui Elena si eu zic ca seamana tare bine cu tine! Pupici!

Aaa!! si daca tot sunt pe aici sa-l mai pun si pe bubul' meu :lol:

Uite-l si pe ochiosul cu gene lungi! Pupa-l mama pe el!