August 5, 201313 yr comment_203789 am mai crescut cu un an... La multi ani acum si inca muuulti, muulti ani frumosi de acum incolo. Report
August 5, 201313 yr comment_203791 Ce copilasi frumosi avem pe Arta! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei doamnelor!Am avut si noi o petrecere sambata ca na - doar am facut 2 anisori ! OOO! Au trecut 2 ani! La multi ani buburuzei frumoase si dulci! F bine ca e o lady cu personalitate de acum. Noi sambata ne-am pictat pe fata... F frumoasa perechea de pici! Pictura are un aer de bal venetian! Cristina, sa-ti traiasca buburuza sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ! E draguta foc ! Aura, frumosi tare si strumfii tai ! Eu azi am avut morfo-fetala de trim II si am pana in prezent un bebe in parametri normali si sanatos ! Si trebuie sa-i dau de baut lui Eataly pt ca a castigat pariul ! E fetita ! Sarcina usoara in continuare! Vin intäriri pe Arta! Report
August 5, 201313 yr comment_203793 Aura, Stefania si Teodor sunt asa de scumpi pictati pe fata Iulia sarcina usoara in continuare - te-am vazut in alt post radiezi! Report
August 5, 201313 yr comment_203794 Salmida multumesc Mai pune si tu poze cu gemeneii tai dragalasi ca eu nu mai pot de dragul lor! Report
August 6, 201313 yr comment_203798 Aura, foarte frumosi copiii tai, sa-ti traiasca.!E tare interesanta pictura, imi place.Iulia, ma bucur ca sunteti in regula, si io ma gandeam la fetita, dar cum pana acum n-am prea nimerit-o cu previziunile am zis ca mai bine nu zic nimic. Report
August 6, 201313 yr comment_203800 Annabelle, ce frumusete! Si ce par frumos, lung si blond are printesuca mica: scufita rosie! Stefania arata deja a domnisoara, frumoasa foc si feminina! Teodor e scumpic foc! Frumoase picturi. Cine/unde v-a(ti) pictat? Report
August 6, 201313 yr comment_203818 Ce frumusetzi!Ce dulce e Anabelle! Un par tare frumos. Noi mergem azi iar la frizer sa-l Mai scurteze ca Elena nu sta deloc la pieptanat.Aura , ai tai la fel, sunt tare dulci. Stefanie e o d-ra, deja. ( a mea a venit ieri de la Gradi cica pisica salbatica. Cu sapun am spalat-o pe fatza!!! Abia s-a dus!!! ) Report
August 14, 201313 yr comment_204190 Cristina, sa-ti traiasca buburuza sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ! E draguta foc ! Aura, frumosi tare si strumfii tai ! Eu azi am avut morfo-fetala de trim II si am pana in prezent un bebe in parametri normali si sanatos ! Si trebuie sa-i dau de baut lui Eataly pt ca a castigat pariul ! E fetita ! Sarcina usoara in continuare! Nume, ceva...? Parca am văzut ca-i spunea Mariuca. Frumosi copilasii noștri. Aura, misto pictura. Denise adora picturile astea cind era mică Report
August 14, 201313 yr comment_204194 Si trebuie sa-i dau de baut lui Eataly pt ca a castigat pariul ! E fetita ! Urrrraaaaaa!!!!! Ce ma bucur.Dau eu de baut, inepusem sa dau chix la ghicit! Pup si pe capsunica mea frumoasa Annabelle! Aura, Stefania spui ca-i o mica japoneza, foarte expresiva.Ti-am mai spus eu, stiu! Report
September 27, 201312 yr comment_205762 [center]Iaca-ta si bubuleata mea de clasa 11-a, inspirata de Rick Genest. Se pregateste de Halloween [/center] Report
September 27, 201312 yr comment_205763 I se spunea Stirbu'.... Pai si frate-su? S-a maturizat mezinul! Tot frumos e si fara dinti! Asa dulci îs cînd le ies dintii aia lati sus Report
September 27, 201312 yr comment_205765 Pai si frate-su? S-a maturizat mezinul! Tot frumos e si fara dinti! Asa dulci îs cînd le ies dintii aia lati sus S-a maturizat si bubuleatza ta si tot frumoasa e, pictata sau nepictata si un update la cerere cu frate-su, aici si cu mica-sa ca sa previn urmatoarea intrebare Report
September 27, 201312 yr comment_205766 doar un cuvant ...F-r-u-m-o-s-i cu totii.Felicitari mamitzelor si copilasilor mari si mici, stirbi sau zâne in perspectiva.Sa va traiasca; ca de obicei doar prunci minunati aici. Report
September 28, 201312 yr comment_205788 Ce simpatic e stirbu'! Mica-sa, frate-su ti-a ajuns pana la umar ... in 2 ani max te intrece! Woaaaaai ce ochi ..., ce gene, ce sprancene, ce buze ...si ce fioros s-a pictat in Scary girl! Noi, de la 3 septembrie, 3 ani Report
September 28, 201312 yr comment_205795 Chef-a, ce dulce e Stirbu' si frumos! si fratele cel putin la fel de frumos! Maya, ai o minunatie de fata! Este absolut superba, sa-ti traiasca! Bea, eleganta si frumoasa ca intotdeauna, da' parca-i trista in poze Report
September 28, 201312 yr comment_205798 a fost emotionata si timida pt ca era centrul atentiei si pentru ca eram si noi, parintii, prezenti la gradi dar trista nu a fost, a cantat, a dansat, s-a jucat ... multumim, alpha Report
September 28, 201312 yr comment_205801 Gabitza, rar va vede omu'! Ma bucur sa-ti vad Stirbul, Mezinul si pe "You"! Maya, wow!Beauty and the Beast!Dar in cazul Denisei, the Beast nu se vede, tot the Beauty predomina. La Multi Ani, Bea! Report
September 28, 201312 yr comment_205805 La-Chef-A ce mari su frumosi s-au facut baietii. Sunt tare dragalasi stirbi Report
September 28, 201312 yr comment_205806 Gabi, ai niste baieti frumosi! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. Iar Stirbu' e tare simpatic asa cu dintii lipsa. Maya, Denise nu cred ca mai e bubuleata E o domnisoara si inca una frumoasa. Pare genul artistico-sensibil. Dani, ce mare s-a facut Bea! A crescut bine in vara asta. Si se face din ce in ce mai frumoasa. De eleganta nu mai zic, ca ea a fost dintotdeauna o cocheta. Report
September 29, 201312 yr comment_205837 Maya, Denise in alura asta dramatico-naturala este foarte interesanta! Are niste trasaturi foarte frumoase Daniella ce scumpa-i Bea! Iubita de ea ce de bratari si margele are [b]Chef[/b] ce ti-au crescut nazdravanii Report
September 30, 201312 yr comment_205845 Ce ma bucur cand apar poze noi pe topicul asta!Gabi, sa-ti traiasca flacaii, ce mult au crescut (si mie mi-s tare dragi cand sunt stirbi...)Dani, ai o prinyesa dulce si eleganta, sa creasca mare si sa ramana tot asa vesela!Maya, parca nici nu-mi vine sa cred ce mare e Denise a ta si e tare, tare frumoasa, are niste ochi superbi si o gura la fel; iar machiajul e super reusit. Report
September 30, 201312 yr comment_205850 Da copii cu copii primiti aici ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Ia o poza facuta mai pe seara cu telefonul : Report