June 25, 201313 yr comment_201274 Cristina, nu stiu cu cine seamana Annabelle, dar e tare dulce si a crescut mult.Lily, cat e de frumoasa Manu si ce mare s-a facut! E domnisoara, finuta, eleganta, e tare dulce! Intr-adevar, seamana cu Ramy din poza aceea (foarte faina poza alb-negru cu voi doua).Hai sa pun si eu o poza cu doua surori (mergeam la festivitate la nepotu-meu, ca altfel pe Ale n-o prea vezi in rochie). Report
June 25, 201313 yr comment_201295 Cristina, poza ta imi aduce aminte de Veronica https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Annabelle seamana cu tine, probabil si cu Dl Cristina, si e frumoasa si dulce...buna de pupat si smotocit intr-una Bia sa va traiasca! Doua frumoase Report
June 25, 201313 yr comment_201296 Ce conteaza cu cine seamana pruncii din moment ce au luat ce era mai bun din genitori.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifA mea toata-i tat-su ,AKA soacra-mea, doar ochii si dracosenia sunt de la mine.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Doamne ce drag mi-e sa va vad fetitele si domnisoarele in devenire.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
June 25, 201313 yr comment_201300 Sa-i spui lui Ale ca arata tare de tot in rochie!!! Ii spun, ii spun. Mai avem niste poze de la festivitate, cu tricou si fusta, o sa le pun si pe-alea ca mi-a fost drag si mie sa o vad asa. Ioana, pe de alta parte, cred ca ar si dormi in rochie daca s-ar putea.Alpha, Lia, multumim, sa ne traiasca tuturor, ca toti is frumosi foc. Report
June 25, 201313 yr comment_201304 Vai ce poza frumoasa !Ce-mi placeeee ! Te rog sa admiri sandalele mele mergatoare. Mie toata lumea imi spune ca Annabelle seamana numai cu The Husband ! Dar eu refuz sa cred asta ! Cristina ca sa ma pronunt ar trebui sa-l vad si pe Husband.Dar din poza ta "de mica" o "oarshce" asemanare intrevad.Pupam Anabbelle Ma Belle! Lili mi-ai dat o super idee pt ziua lui Amelie,nascuta in august,dar sarbatorim tot timpul in septembrie cu copiii.Atat Manu,cat si Annabelle seamana cu mamicile,cel putin cand vad pozele cu voi micute. :pupici: fetelor frumoase Ma bucur Petu.De aia am si pus-o.Eu ma intorc destul de tarziu in septembrie din Ro si mi-era frica ca n-am timp sa organizez si party-ul si inceputul anului scolar. Report
June 25, 201313 yr comment_201306 Mai mai mai, iarasi frumuseti rapitoare aici. Ai dreptate Lilly, Manu seamana cu Ramo;Annabella cu mamitza ei...sa stii ca si V semana leit cu taicasau de mica ( iar el la randul sau cu mamitza lui , ceea ce-mi umplea sufletul de fericire sa stiu ca facui fotocopia socrellei ) ...ei acum seamana mai mult cu mine Multumim Stellina! Astea sunt favoritele mele: Manu si Anabelle!!!! Dar si Amelie imi place o fi ca este tot o leuta?? Ca mine?? Multumesc Ioana! Cristina, nu stiu cu cine seamana Annabelle, dar e tare dulce si a crescut mult.Lily, cat e de frumoasa Manu si ce mare s-a facut! E domnisoara, finuta, eleganta, e tare dulce! Intr-adevar, seamana cu Ramy din poza aceea (foarte faina poza alb-negru cu voi doua).Hai sa pun si eu o poza cu doua surori (mergeam la festivitate la nepotu-meu, ca altfel pe Ale n-o prea vezi in rochie). Wow, ce pereche aveti voi Bia!Prevad "cod rosu" de inimi zdrobite! Report
June 25, 201313 yr comment_201309 Nu stiu cum a fi, Lily, dar pe Cristi nu-l vad prea bine, ca nimeni nu-i destul de bun pentru fetele lui . Report
June 25, 201313 yr comment_201353 Bia, faine duducile matale.Vacanta placuta la toti pruncii mari si mici.a mea intra abia dupa 2 iulie in vacanta.Si-a dorit cadou de 21 de ani un curs de spaniola, asa de placere.deci va pleca trei saptamani la valencia la un curs de spaniola....vacanta studioasa...nu e de plans ca dupa vine vreo trei si la mare :)in puglia. Report
June 26, 201313 yr comment_201377 Bia, faine duducile matale.Vacanta placuta la toti pruncii mari si mici.a mea intra abia dupa 2 iulie in vacanta.Si-a dorit cadou de 21 de ani un curs de spaniola, asa de placere.deci va pleca trei saptamani la valencia la un curs de spaniola....vacanta studioasa...nu e de plans ca dupa vine vreo trei si la mare :)in puglia. Faina vacanta, cred ca o sa fie super si la Valencia (ca la mare n-are cum sa fie altfel). Report
June 26, 201313 yr comment_201378 ce domnisoare frumoase aveti! mari/mici sunt niste superbe! sa va traiasca! nici nu conteaza cu cine seamana, se-arunca-n neam, asa zicem noi, important sa fie sanatosi toti copiii si voi ca sa-i puteti ajuta mereu. Report
June 26, 201313 yr comment_201420 Manu, Annabelle, Ioana & Ale! frumoase domnisoare, super partiuri, super rochite si super mergatori! mor sa vad pozele cu bubuleti, ma binedispun no matter what... sa va traiasca, sa va bucurati de ei si sa fiti sanatosi ps: Eataly imi plac mergatorii, dar mai ales "colantii" ! ps: stella, misto cadou de 21 ani! Vale merita cu prisosinta! si mie mi-ar fi placut asa un cadou e un copil exemplu pt mine si sper sa ii calce si Bea pe urme, in ceea ce priveste studiosenia ... asa cum avem de altfel multi copii de artisti culinari cu "coronita"! Report
June 26, 201313 yr comment_201425 Numai copii frumosi! Asa drag imi e sa ma uit pe topicul asta. Report
June 27, 201313 yr comment_201482 Bia, ale tale sunt dsoare de-cum. 2 frumoase. Anabelle e o dulce. Ce bine ca sta sa-I faci codite. Report
June 27, 201313 yr comment_201487 Bia, ale tale sunt dsoare de-cum. 2 frumoase. Anabelle e o dulce. Ce bine ca sta sa-I faci codite. Da-da, cresc tare repede copilasii astia... Report
July 5, 201313 yr comment_202122 Sa va mai arat o poza si cu "bubulețul" meu, caruia nu prea ii mai place sa faca poze. Aici este impreuna cu bunii lui tovarasi, poza numita - Cei trei muschetari -: Si aici cu alti prieteni la Marea Balaceala: P.S.: Pozele sunt de vara trecuta! Report
July 5, 201313 yr comment_202133 sa-ti traiasca bubuletul sanatos si sa-ti aduca in continuare multe bucurii si satisfactii! Report
July 6, 201313 yr comment_202183 O vara frumoasa tuturor bubuletilor minunati!O poza din aprilie cu amandoi cand inca tremuram de frig. Si cu fiecare in parte ca tare greu e sa ii mai prinzi acum pe amandoi intr-o poza. Pozele cu palariutze sunt de astazi. Report
July 7, 201313 yr comment_202192 vaaai ce printesuca si printisor!!! sa va traiasca si aratani-i mai des ca ai cu ce te lauda pup io dulce toti piticii mari si mici Report