Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Mariana sa ti traiasca voinicul,sa fie sanatos si va bucurati de zbenguielile lui!!

Citi copii ati avut la petrecere???:-):-):-)

♡♡♡♡

La multi ani, Edi! Sa fi sanatos si voios!

Multumesc Milena

Mariana sa ti traiasca voinicul,sa fie sanatos si va bucurati de zbenguielile lui!!

Citi copii ati avut la petrecere???:-):-):-)

♡♡♡♡

Carmen,multumesc.Petrecera cu,copii va fi sambata,la curte,la ai mei.nu aveam unde sa-i bag in apartament.Vor fi in jur de 15-20 prichindei.

ce baiat frumos si mare ai, Mariana! sa-ti traiasca!

mi se pare ca seamana putin cu Alex al Giorgianei cand era mic.

ce baiat frumos si mare ai, Mariana! sa-ti traiasca!

mi se pare ca seamana putin cu Alex al Giorgianei cand era mic.

Multumesc,Moata.Da,si mie imi pare ca aduce cu Alex

Ce copilasi frumosi avem pe Arta! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei doamnelor!

Am avut si noi o petrecere sambata ca na - doar am facut 2 anisori :)!

La multi ani, Annabelle, sa cresti mare si sanatoasa! Vrem si niste poze!

La multi ani lui Edi sa fie fericit si norocos!!

La multi scumpa mea Anabelle!!!!

La Multi Ani Edi si Annabelle! sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti mult noroc si bucurii cat cuprinde! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif

La multi ani Annabelle, frumoasa mica! :angryfire: <3

Edi, la multi ani dragule! :rolleyes:

Frumos tort!!

Fantastic, ce repede ne cresc copilasii!

Cind v-am cunoscut pe forumuri, pe unii dintre voi, fiica-mea mergea la gradinita, iar la toamna e în clasa 11-a! Nu pot sa cred!

Cristinica sa ti traiasca dragalasa....da chiar asa unde sunt pozele??

:)

Unde sa fie Verb, pe FB :D

Multumim frumos tuturor pentru urari - Annabelle e fetita mare de acum cu idei foarte hotarate, cu greu mai pot sa oconving eu - de acum se convinge singura. Vorbeste tare peltic si ne umple viata de bucurie :). este raza de soare care ne lumineaza zilele :)

post-86-13756121852236_thumb.jpg

post-86-13756124437556_thumb.jpg

post-86-13756125601902_thumb.jpg

post-86-13756126680261_thumb.jpg

Uf,uf,uf ce dragalasa este scufita noastra rosie

ma duc sa fac sapaturi pe fb.....CE FETITZA DULCE!!! :) :) :)

Multumim frumos tuturor pentru urari - Annabelle e fetita mare de acum cu idei foarte hotarate, cu greu mai pot sa oconving eu - de acum se convinge singura. Vorbeste tare peltic si ne umple viata de bucurie :D. este raza de soare care ne lumineaza zilele :)

Este superba, sa va traiasca! :) Are o mutrita taaaaaare poznasa in cateva poze. Iar unde e mai serioasa, iti vine s-o mananci cu cizmulite cu tot! :)

:) :) :) Verber, Foxyy si 2ut.

Cand ma vede cu aparatul foto pregateste imediat figura serioasa. Cateodata insa zice cheese :D si incepe sa rada. Cred c-am agasat-o cu atatea poze :D

Cat e de scumpa Annabelle, sa-ti traiasca sanatoasa , sa creasca mare si fericita.La multi ani! :love7: Aura dulci puii tai tare, sa-ti traiasca sanatosi :love3:

Cristina, sa-ti traiasca buburuza sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ! E draguta foc !

Aura, frumosi tare si strumfii tai !

Eu azi am avut morfo-fetala de trim II si am pana in prezent un bebe in parametri normali si sanatos !

Si trebuie sa-i dau de baut lui Eataly pt ca a castigat pariul ! E fetita ! :love3:

cristina, la multi ani pt Anabelle, dulce ca o ciresica! ce scumpa e!

aura, au crescut dulcineii tai, si sunt asa de draguti.m-am indragostit de ei in pozele astea.

iulia, sa treaca cu bine ultimele luni de sarcina, si fetita sa fie un bebe cuminte. de-acum trebuie sa incepeti cautarea numelui.

Cristina, sa-ti traiasca buburuza sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ! E draguta foc !

Aura, frumosi tare si strumfii tai !

Eu azi am avut morfo-fetala de trim II si am pana in prezent un bebe in parametri normali si sanatos !

Si trebuie sa-i dau de baut lui Eataly pt ca a castigat pariul ! E fetita ! :love3:

Sarcina usoara in continuare! Nume, ceva...? :love7:

Multumesc fetelor!

Stefania a fost foarte incantata de pictura, Teodor a fost mai rezervat. Oricum, dupa 5 minute el avea doar jumatate de paianjen ca l-a sters cu mana.

Iulia, sarcina usoara in continuare si multa sanatate tie si fetitei.