July 31, 201313 yr comment_203517 Mariana sa ti traiasca voinicul,sa fie sanatos si va bucurati de zbenguielile lui!!Citi copii ati avut la petrecere???:-):-):-)♡♡♡♡ Report
July 31, 201313 yr comment_203520 La multi ani, Edi! Sa fi sanatos si voios! Multumesc Milena Mariana sa ti traiasca voinicul,sa fie sanatos si va bucurati de zbenguielile lui!!Citi copii ati avut la petrecere???:-):-):-)♡♡♡♡ Carmen,multumesc.Petrecera cu,copii va fi sambata,la curte,la ai mei.nu aveam unde sa-i bag in apartament.Vor fi in jur de 15-20 prichindei. Report
July 31, 201313 yr comment_203546 ce baiat frumos si mare ai, Mariana! sa-ti traiasca!mi se pare ca seamana putin cu Alex al Giorgianei cand era mic. Report
July 31, 201313 yr comment_203548 ce baiat frumos si mare ai, Mariana! sa-ti traiasca!mi se pare ca seamana putin cu Alex al Giorgianei cand era mic. Multumesc,Moata.Da,si mie imi pare ca aduce cu Alex Report
August 1, 201313 yr comment_203560 La multi ani odorului! Sa va creasca mare si sa va umple viata numai cu bucurii! Report
August 1, 201313 yr comment_203568 Ce copilasi frumosi avem pe Arta! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei doamnelor!Am avut si noi o petrecere sambata ca na - doar am facut 2 anisori ! Report
August 1, 201313 yr comment_203569 Ce copilasi frumosi avem pe Arta! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei doamnelor!Am avut si noi o petrecere sambata ca na - doar am facut 2 anisori !La multi ani! Report
August 1, 201313 yr comment_203570 La multi ani, Annabelle, sa cresti mare si sanatoasa! Vrem si niste poze! Report
August 1, 201313 yr comment_203597 La multi ani lui Edi sa fie fericit si norocos!! La multi scumpa mea Anabelle!!!! Report
August 2, 201313 yr comment_203654 La Multi Ani Edi si Annabelle! sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti mult noroc si bucurii cat cuprinde! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif Report
August 2, 201313 yr comment_203668 La multi ani Annabelle, frumoasa mica! <3Edi, la multi ani dragule! Frumos tort!! Fantastic, ce repede ne cresc copilasii! Cind v-am cunoscut pe forumuri, pe unii dintre voi, fiica-mea mergea la gradinita, iar la toamna e în clasa 11-a! Nu pot sa cred! Report
August 2, 201313 yr comment_203675 Cristinica sa ti traiasca dragalasa....da chiar asa unde sunt pozele?? Report
August 4, 201313 yr comment_203720 Cristinica sa ti traiasca dragalasa....da chiar asa unde sunt pozele?? Unde sa fie Verb, pe FB Multumim frumos tuturor pentru urari - Annabelle e fetita mare de acum cu idei foarte hotarate, cu greu mai pot sa oconving eu - de acum se convinge singura. Vorbeste tare peltic si ne umple viata de bucurie . este raza de soare care ne lumineaza zilele Report
August 4, 201313 yr comment_203727 Uf,uf,uf ce dragalasa este scufita noastra rosiema duc sa fac sapaturi pe fb.....CE FETITZA DULCE!!! :) Report
August 5, 201313 yr comment_203746 Multumim frumos tuturor pentru urari - Annabelle e fetita mare de acum cu idei foarte hotarate, cu greu mai pot sa oconving eu - de acum se convinge singura. Vorbeste tare peltic si ne umple viata de bucurie . este raza de soare care ne lumineaza zilele Este superba, sa va traiasca! Are o mutrita taaaaaare poznasa in cateva poze. Iar unde e mai serioasa, iti vine s-o mananci cu cizmulite cu tot! Report
August 5, 201313 yr comment_203747 Ce dulce e Annabelle, tare-mi place sa ma uit la mutrita ei! Report
August 5, 201313 yr comment_203752 :) Verber, Foxyy si 2ut.Cand ma vede cu aparatul foto pregateste imediat figura serioasa. Cateodata insa zice cheese si incepe sa rada. Cred c-am agasat-o cu atatea poze Report
August 5, 201313 yr comment_203769 Cat e de scumpa Annabelle, sa-ti traiasca sanatoasa , sa creasca mare si fericita.La multi ani! Aura dulci puii tai tare, sa-ti traiasca sanatosi Report
August 5, 201313 yr comment_203770 Cristina, sa-ti traiasca buburuza sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ! E draguta foc ! Aura, frumosi tare si strumfii tai ! Eu azi am avut morfo-fetala de trim II si am pana in prezent un bebe in parametri normali si sanatos ! Si trebuie sa-i dau de baut lui Eataly pt ca a castigat pariul ! E fetita ! Report
August 5, 201313 yr comment_203771 cristina, la multi ani pt Anabelle, dulce ca o ciresica! ce scumpa e! aura, au crescut dulcineii tai, si sunt asa de draguti.m-am indragostit de ei in pozele astea. iulia, sa treaca cu bine ultimele luni de sarcina, si fetita sa fie un bebe cuminte. de-acum trebuie sa incepeti cautarea numelui. Report
August 5, 201313 yr comment_203773 Cristina, sa-ti traiasca buburuza sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii ! E draguta foc ! Aura, frumosi tare si strumfii tai ! Eu azi am avut morfo-fetala de trim II si am pana in prezent un bebe in parametri normali si sanatos ! Si trebuie sa-i dau de baut lui Eataly pt ca a castigat pariul ! E fetita ! Sarcina usoara in continuare! Nume, ceva...? Report
August 5, 201313 yr comment_203778 Multumesc fetelor! Stefania a fost foarte incantata de pictura, Teodor a fost mai rezervat. Oricum, dupa 5 minute el avea doar jumatate de paianjen ca l-a sters cu mana. Iulia, sarcina usoara in continuare si multa sanatate tie si fetitei. Report