Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Si eu am fost serioasa de mica,dar aia cu freza n-a fost alegerea mea! Neimportant, ea sa se simta bine! :floare:

Pai aia era si problema mea, seamana cu mine inclusiv la freza, am mai zis, si nu cred ca sa fii asa serios in viata chiar de mic e chiar foarte bine,judecind dupa alti colegi.

E adevarat, are o figura mai serioasa, dar e copil, deci ii place joaca si isi face usor prieteni. E mai mult genul mucalit, ii place sa faca farse. Iar despre freza, nu stiu ce sa zic, mie imi place :floare:

De Halloween, Stefania mea a fost printesa, ofcors...Si anul trecut tot printesa, sper ca la anu' sa trecem la zane :floare:

A mea dupa printese a sarit la vrajitoare :)

E o frumoasa si serioasa ( îmi aminteste mult de mine, copila fiind, inclusiv freza) :D

Merci Maya!

Deocamdata vrajitoarea sunt eu. Chiar si cand nu trebuie sa ma costumez :)

Dada, si a mea a trecut de la printesa, la albina Maya si apoi la vrajitoare direct=))

si aia era si freza mea; doar ca eu imi doream par lung, dar nu-mi placea sa fiu"smulsa" de cap cu pieptanul...asa ca scurt a fost mereu

exceptand perioada din jur de 20 cand era infine luuuuuuuuuuuuuuuung..plete maica :floare:

• 2 weeks later...
Aura ce printesa ai tu acolo. cred ca este o fetita tare ascultatoare - asa se citeste pe fata ei!
Aura, e o frumoasa printesa ta! Ce mutrita dulce are (cred ca-i statea bine si ca Alba ca Zapada).

Aura ce printesa ai tu acolo. cred ca este o fetita tare ascultatoare - asa se citeste pe fata ei!

eeeei, nu prea e ascultatoare.... :floare: Dar ii plac povestile si sta cuminte si le asculta.

Aura, e o frumoasa printesa ta! Ce mutrita dulce are (cred ca-i statea bine si ca Alba ca Zapada).

Multumesc! :scratch:

• 4 weeks later...
Doamne ce dulce e cu rochita aia, cum umbla dupa gaini.Multi pupici de la mine.
Minnie!! Anabelle ramane favorita mea absoluta! Si frumoasa si simpatica!! :love7:
Ce dragalasa-i cu rochita asta infoiata, se potriveste f bine in peisaj! Sa va traiasaca, Cristina!

Multumim frumos doamnelor! Noi de fapt am mers la o party, dar pentru ca nu prea erau copii de varsta ei acolo, pe ea nu au interesat-o decat gainile :notworthy:

Acum ducem munca de lamurire cu daddy sa ne luam si noi cateva gaini, iar el se lasa tare greu convins :hug:

Dulcica tare, fetita ta Cristina!:hug:

si mie imi placeau cand eram mica gainele :notworthy: , iar din primavara se gandesc si parintii mei foarte serios sa se apuce de crescut cateva la gradina =))

Cristina, ce dulce este "scufita ta rosie"! si mie imi placeau gainutzele, pe una am si dresat-o si am plans dupa ea cand mama a facut-o supa.

Pupam si noi doua frumoase,Annabelle si Stefania!

Si eu am avut freza ca si Stefania!Pe vremea aia nu cred ca ma deranja/interesa,toate trei surorile am fost tunse la fel,si ce e mai comic,sora-mea cea mare,pana in clasa a saptea-optaa avut frizura aia https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif .

Ce frumoasa e perioada asta,Cristina,cand o poti imbraca cum vrei.Ma bucur ca si Amelie,la capitolul rochite nu face mofturi,cu cat sunt mai colorate(rosu,roz,lila) si mai infoiate,sau cu pliuri si fundite(placerea mea la calcat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif ) cu atat ii plac mai mult.La pantaloni,insa,ma innebuneste:unii sunt prea largi jos,altii sunt prea stramti,sau prea lungi,sau culoarea nu-i ok,off

La 16 luni si jumatate este inebunita dupa animale de orice fel :notworthy:!

Doamne, scumpa-i!!! Şi ce repede creşte...

Pupam si pe Stefania si pe Annabelle! Dar chiar ca pare maricica echipata asa de party! si umbla bine pe ... printre ierburi... :floare:

sa va traiasca, sa va bucurati de printesuci!

A ta?? sa-ti traiasca are niste ochisori minunati, o sa faca orice din voi cu privirea aia!!!

Fatuca mea:)

Asmera, ce "fatuca" dulce ai! Sa va traiasca! Si chiar ca va zapaceste cu privirea aceea! :floare: