Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Are dreptate Maya cand zice ca aici toti puii sunt superbi, nu numai ca ne laudam noi, ci chiar asa si este :P :lol: Si cei mici, si cei mari...

Azi am fost la cules flori.

Dulce si ea ,ca o floricica .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Cand merg la scoala sunt scolari , cand merg la gradinita ce-s ? Gradinari? :toothy6:

Iaca si "gradinarita " mea

Vai cat e de eleganta si de frumoasa. Si e clar ca stie si ea .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Daniella, Denise are 15 nu 17. Nu vezi ca are înca si dintii mici :blush: Abia i s-a terminat de schimbat dantura. Desi primul rînd de dinti i-a iesit repede, al doilea nu s-a grabit.

woaw! arata ca o fotomodela deja si din poza, are dreptate Eataly, pare inalta... Dar cum ftomodelele sunt de la 15-16 in paine ... iaca-ta!

ce este acela "cajal"? :toothy6:

Ce scumpe sunt si Iza, studenta la plastilina (vezi ca ti-am gasit denumire :hello: ?), si Stefania, iubitoarea de floricele! :Demon:

Daniella, Denise are 15 nu 17. Nu vezi ca are înca si dintii mici :) Abia i s-a terminat de schimbat dantura. Desi primul rînd de dinti i-a iesit repede, al doilea nu s-a grabit.

woaw! arata ca o fotomodela deja si din poza, are dreptate Eataly, pare inalta... Dar cum ftomodelele sunt de la 15-16 in paine ... iaca-ta!

ce este acela "cajal"? :)

Ce scumpe sunt si Iza, studenta la plastilina (vezi ca ti-am gasit denumire :) ?), si Stefania, iubitoarea de floricele! :)

Hhahhah, Cajal este un "maysm". Tu nu le stii, maysmele, ha? :P

E creion negru de tras dungi la ochi :P

Iaca si "gradinarita " mea

draga de ea, ce încântată este. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Azi am fost la cules flori.

hi hi ce absorbită e de laptop :)

e clad si frumos la voi. la noi au inceput ploile :)

m-am învrednicit și eu să dau jos pozele de la deschiderea școlii. poza e de acasă, înainte de plecare, că la școală nu am reușit să o prind mai singură.

așadar: Maia mea, în clasa a II-a :)

post-84-1348155412177_thumb.jpg

Boni, sa-ti traiasca scolarita, ce dulce si serioasa e! Ioana mea tot intr-a doua a trecut, dar cum n-am ajuns si eu la festivitate n-avem nici poze.

Aura, imi place tare prima poza, cu laptop si flori, e tare relaxata fata ta.

Maia e o finuta si-o scumpa =))

Aura , floarea ta e o frumoasa. Nu stiu daca am mai vazut-o pana acum

Stefania, Iza si Maia,la fel ca toti copilasii mari si mici de aici, niste splendide specimene de domnisoare.

Ce a crescut Maia, Boni eu imi amintesc cand era micuta, micuta. Este asa o frumoasa si o senina!

Aura ce frumusica ai tu acolo - ce pozeaza ea scumpa!

Mulţumesc :floare:

Tare iute cresc...

Tocmai am petrecut o oră şi 17 minute pe topicul ăsta!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif Problema e că sunt la muncă, da' nu m-am putut desprinde.

vai boni ce a crescut fetita! parca ieri puneai poze cu o gagalice cu palarie-n cap!

sa va traiasca toti puiutzii!

• 3 weeks later...