June 22, 201214 yr comment_154591 prietena mea cea mai buna mi-a tricotat ceva si azi a ajuns (din state)...Mister CJ incantat de numa , se apuca de ciucure si da ciupilica jos dar tot am facut poze ...cealalta sora era la scoala A ce dulce este! Ca un strumf! Report
June 22, 201214 yr comment_154593 Ce copilasi frumoooosi!!!!! care mai de care mai dragalas! Cristina, e o frumoasa Annabelle!Sorina, ce frumoase sunt fetitele tale. Sa iti creasca sanatoase si sa iti aduca numai bucurii.Iza e o domnisoara si in pozele cu flori este adorabila Petunie, ai doi copilasi superbi, sa iti traiasca. Fetita trece deja la categ. fotomodeleMutti, e scumpa tare Elena Si Bea are dintisorii asa, dar nu are cu cine semnana cu strugnareata. Am vazut ca la toti copilasii asa sunt dintisorii ...mai rari..., desi avem toata dantura de la 1 an jum noi, doar ultima masea din spate x 4 ne lipseste.Ella, cele 3 comori ale tale sunt tare scumpe. Sa-ti traiasca.Angel, ce scump e strumful! Asta cu trasul de caciulita tine de la 9 luni la 1 an si 9 luni, cel putin ... La mare la 1 mai ii puneam palarioara o arunca imediat jos, zici ca eram in filmele de comedie! Acum dupa 10 zilde practica (eu pus - ea scos si aruncat) s-a obisnuit . Sta cu palaria. Report
June 22, 201214 yr comment_154604 prietena mea cea mai buna mi-a tricotat ceva si azi a ajuns (din state)...Mister CJ incantat de numa , se apuca de ciucure si da ciupilica jos dar tot am facut poze ...cealalta sora era la scoala Doamne imi vine sa l pap!!Miam,miam!! Report
June 22, 201214 yr comment_154609 Ella , itzi vine sa le mananci , asa sunt de dulci. Iar strumful Angelinei e atat de dulce in costumasul nou....pupam bebe bucalat! Report
June 22, 201214 yr comment_154616 Pup obrajorii dulci de fetite de Ella si de cavaler de Mirela Report
June 22, 201214 yr comment_154619 Ella, sunt tare dragalasi puisorii tai! Sa va bucurati de ei! Mirela, ce dulce este pustiul tau imbracat asa, sa-l mananci, nu alta! Si imi pare ca are ochii albastrii ca mandrele! Report
June 22, 201214 yr comment_154629 Ce zuza sunt , nu am vazut ca Ella are si o poza cu baiatul , pup si bucutele lui Report
June 22, 201214 yr comment_154632 prietena mea cea mai buna mi-a tricotat ceva si azi a ajuns (din state)...Mister CJ incantat de numa , se apuca de ciucure si da ciupilica jos dar tot am facut poze ...cealalta sora era la scoala Tare frumos costumasul tricotat dar nu avea nici o valoare fara cel care il poarta,un piticel tare dragalas si fetita la fel de dulce. Report
June 22, 201214 yr comment_154635 Ce copilasi frumoooosi!!!!! care mai de care mai dragalas! Cristina, e o frumoasa Annabelle!Sorina, ce frumoase sunt fetitele tale. Sa iti creasca sanatoase si sa iti aduca numai bucurii.Iza e o domnisoara si in pozele cu flori este adorabila Petunie, ai doi copilasi superbi, sa iti traiasca. Fetita trece deja la categ. fotomodeleMutti, e scumpa tare Elena Si Bea are dintisorii asa, dar nu are cu cine semnana cu strugnareata. Am vazut ca la toti copilasii asa sunt dintisorii ...mai rari..., desi avem toata dantura de la 1 an jum noi, doar ultima masea din spate x 4 ne lipseste.Ella, cele 3 comori ale tale sunt tare scumpe. Sa-ti traiasca.Angel, ce scump e strumful! Asta cu trasul de caciulita tine de la 9 luni la 1 an si 9 luni, cel putin ... La mare la 1 mai ii puneam palarioara o arunca imediat jos, zici ca eram in filmele de comedie! Acum dupa 10 zilde practica (eu pus - ea scos si aruncat) s-a obisnuit . Sta cu palaria.Multumesc la fel.Ale mele spre bucuria mea nu iasa afara fara palariute sau sepcute,Denisa cand vede ca e rost de plecat pe afara striga Mama piia(palaria) Report
June 22, 201214 yr comment_154638 Ella , itzi vine sa le mananci , asa sunt de dulci. Iar strumful Angelinei e atat de dulce in costumasul nou....pupam bebe bucalat!Multumesc! Report
June 22, 201214 yr comment_154640 Pup obrajorii dulci de fetite de Ella si de cavaler de Mirela si noi obrajorii lui Iza Report
June 22, 201214 yr comment_154642 Si tu ai blondini, fetita cu rochita cu picatele roz este de reclama!Da, unul mai blond ca altul.Natalia e cea cu rochita roz,si ea e cea mai blonda. Report
June 22, 201214 yr comment_154695 Ella si Mirela ...sa va traiasca frumuseii.Mirela, strumful tau e de milioane Report
June 22, 201214 yr comment_154700 prietena mea cea mai buna mi-a tricotat ceva si azi a ajuns (din state)...Mister CJ incantat de numa , se apuca de ciucure si da ciupilica jos dar tot am facut poze ...cealalta sora era la scoala Mirelu', printesele deja stii ca ti le admir, dar dupa printul cipilica sint lesinata ! si asa am o ciuda ca peste 18 ani o sa vina Cass' sa-si puna poza aici la "barbati frumosi" , iar eu o sa fiu o babaaaa ! p.s. si pt. restul fetelor, sa va traiasca puisorii ! Report
June 22, 201214 yr comment_154705 prietena mea cea mai buna mi-a tricotat ceva si azi a ajuns (din state)...Mister CJ incantat de numa , se apuca de ciucure si da ciupilica jos dar tot am facut poze ...cealalta sora era la scoala zici ca-i dintr-o revista cu de-alea tricotate pentru pitici tzucu-i io obrajorii aia dolofani si nasucu' Report
June 22, 201214 yr comment_154706 toti strumfii arteiculinare sunt de milioane, mi-i drag de ei de nu mai pot sa va insenineze si sa va bucure, sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata Report
June 22, 201214 yr comment_154722 toti strumfii arteiculinare sunt de milioane, mi-i drag de ei de nu mai pot sa va insenineze si sa va bucure, sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata bine zis, sunt superbi toti. PS. Petu, parca mai ieri ne scria Maya ca s-a nascut Amelie, si acum e d-soara, ce mai... Report
June 22, 201214 yr comment_154783 Mutti ce scumpa poate sa fie Elena!Ella 87 imi plac blondutii tai de nu mai pot!Sorina fetele tale sunt tare ghiduse Petunie ai copii mari deja - Amelie este o domnisoara in toata regula iar PatricK oare fratele protector Mirela Cass e superb! Salmida nu ne mai arati si noua gemenii tai? Report
June 23, 201214 yr comment_154804 prietena mea cea mai buna mi-a tricotat ceva si azi a ajuns (din state)...Mister CJ incantat de numa , se apuca de ciucure si da ciupilica jos dar tot am facut poze ...cealalta sora era la scoala Sper sa nu fac vreo greseala, este Ada cu micutul cu cipilica?? Asa, daca nu li se vede parul diferit seamana izbitor! Sa-ti traiasca fericiti, sunt niste frumosi!Vorba lui Dana si-o sa fiuuu asaaaa de baabaa cand o sa fie el mare si frumos foc!! Report
June 23, 201214 yr comment_154808 prietena mea cea mai buna mi-a tricotat ceva si azi a ajuns (din state)...Mister CJ incantat de numa , se apuca de ciucure si da ciupilica jos dar tot am facut poze ...cealalta sora era la scoala Sper sa nu fac vreo greseala, este Ada cu micutul cu cipilica?? Asa, daca nu li se vede parul diferit seamana izbitor! Sa-ti traiasca fericiti, sunt niste frumosi!Vorba lui Dana si-o sa fiuuu asaaaa de baabaa cand o sa fie el mare si frumos foc!! nu e, e Sara ...seamana, din spate daca stau jos nu stii care e una si care-i cealalta, daca-s in picioare iti dai seama dupa inaltime ...stai ca-ti pun o poza cu ele acus. Report
June 23, 201214 yr comment_154813 Superbi toti bubuletii tai! Mare, mic.... nu conteaza! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Mersi,foxxy! Diana, sa va traiasca! cat de mari si frumosi s-au facut!Domnisoara ta, parca Amelie, sper sa nu zic vreo prostie, e-o delicata, iar Patrick chiar E BARBATEL. Pe langa frumosi si mari mai sunt si afurisiti! Petu, sunteti o familie frumoasa si puii tai au crescut, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!!! Mutti, ce dulce este Elena si parca are strungareata, draga de ea!!! Multumesc,Giorgiana,asa sa fie la toata lumea ! Petu, Amelie e o frumoasa, sa-i spui asta in fiecare zi, ca o merita! Patrick e un barbat in devenire! Simona, Elena e o frumoasa cu personalitate, mult noroc sa aiba! Zerda,sa stii ca aud asta amandoi in fiecare zi;chiar daca ii mai cert,tot ai mei sunt. Petunela, ce mari si frumosi s-au facut; sa-ti traiasca comorile.ps te-am admirat si la artisti, tot tanara si frumoasa ai ramas.Anamaria, e de milioane poza Elenei.arata minunat copila ta. stella Petu ce mari ti-au crescut puii!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei pina la adinci batrineti! p.s. fetelor eu nu inteleg de ce le zicem "bubuleti"? mie una chiar nu imi place apelativul asta - nu putem sa le spunem altfel? bebelushi, princhindei, copii? nu de alta dar e topic pt copii de toate virstele - mai punem vreun bubulet de 25 de ani pe aici:)) Mersi,Lizura!Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi,si noi pe langa ei Amelie a ajuns-o pe Sara la par(Ada il are mai lung), parca mai ieri te plangeai ca nu-i creste https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif...pe forum a crescut ca si ai mei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gifMi-e drag tare de strungareata Elenei si de ochii ca doua blueberries, chiar ma intrebam daca o sa-ti semene la strungareata. cand vad ca s-a scris ceva la topicul asta sant glont, indiferent cat de grabita sant, asa de mult imi place https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Da,Mirela!Are parul lung,o duc la taiat varfurile tot la cateva luni,numnai ca dimineata la pieptanat nu ne prea place.Va pupam si noi pe toti(ps:ce mare s-a facut baietelul tau,si tot mai dulcic e ) Petu,Sorina,Mutti....sa va traiasca comorile,sa creasca mari si sa va dea numai bucurii si satisfactii!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Verber,multumesc! Amelie si patrick au crescut si sunt tare frumosi.Pe Elena o mananc cu fulgi cu tot.Sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Nu stiu cum trece timpul asa repede,prea repede Report
June 23, 201214 yr comment_154814 Nu cred ca mai e nevoie sa o spun dar totusi :ADOR SA MA UIT LA TOPICUL ASTAnumai copii frumosi si perfecti. Cristina,sa creasca mare si sanatoasa blondina ta Sorina,ce frumoase sunt fetitele tale.Sa iti aduca numai bucurii. Izuk,pup obrajorii dolofani fetitei tale,e o scumpa Petunie,ai doi copilasi superbi,sa iti traiasca Mutti,Elena e o dragalasa iti vine sa o strangi in brate numai cand o privesti. Vin si eu cu cateva pozici cu puisorii mei, :pupici: de la noi,pentru puisorii tai scumpi Ce copilasi frumoooosi!!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif care mai de care mai dragalas! Petunie, ai doi copilasi superbi, sa iti traiasca. Fetita trece deja la categ. fotomodele Da,tare ii place sa fie fotografiata dar si sa faca la randul ei fotografii.Multumesc,Daniela.toti strumfii arteiculinare sunt de milioane, mi-i drag de ei de nu mai pot sa va insenineze si sa va bucure, sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viata bine zis, sunt superbi toti. PS. Petu, parca mai ieri ne scria Maya ca s-a nascut Amelie, si acum e d-soara, ce mai... Da,milena,timpul trece,ei cresc,noi imbatranim Mutti ce scumpa poate sa fie Elena!Ella 87 imi plac blondutii tai de nu mai pot!Sorina fetele tale sunt tare ghiduse https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Petunie ai copii mari deja - Amelie este o domnisoara in toata regula iar PatricK oare fratele protector https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Mirela Cass e superb! Salmida nu ne mai arati si noua gemenii tai? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Chiar este Patrick fratele protector,dar numai cand suntem prin alte locuri:parc,serbari,etc.Atunci sa vezi cum e atent,chiar daca e cu joaca lui,sa vada pe unde e Amelie. Report
June 23, 201214 yr comment_154816 Si acuma,daca tot mai am doua poze proaspete de ieri de la serbarea de la gradinita ia sa vi le arat.Serbarea a fost cu tematica bavareza,asa ca toti copiii si parintii (care au vrut si au putut) au fost imbracati in port bavarez,popular sau modern.Au fost toti foarte frumosi,dar ai mei cei mai cei :P Report