June 17, 201214 yr comment_153746 Itzu , Ai deja o domnisoara frumoasa .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Cristina , Puiutza blonda e delicioasa .Mai e un pic si face primii pasi .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
June 17, 201214 yr comment_153765 N-am mai intrat de multa vreme p-aci....care mai de care mai frumosi , bubuletzii Bea , Cass , Isabella si Anabelle ....tare frumusei mai suntetzi ... Iza zici ca-i model , Bea tot timpul in actziune , pe Cass ....ce l-as mai zmotoci iar Anabelle e superba! Report
June 17, 201214 yr comment_153802 Lizura multumesc frumos! La proiect lucram , dar avand in vedere ca Annabelle este un IVF baby nu stiu ce sanse vor fi. Te rog sa-l arati si tu pe Rapha mai des - eu abia astept sa vad poze cu dezvoltatrea bebelusilor nostri culinari.Eataly - sa sti ca Annabelle face de toate - flotari, catarari, genoflexiuni - acolo in poza incerca sa o ia la goana sa scape de mine cu camera!Micul - multumim frumos!Ellani - multumesc mult - dupa ce a venit Annabelle in viata noastra ne-am facut cadou o casa veche pe care sotul a renovat-o in intregime. A muncit non stop la casa asta 6 luni de zile si a facut-o asa cum ne-am dorit noi. Poate deschid un topic candva cu before and after the renovation.....Multumim Verber!Zerda Annabelle devine o domnisoara de acum - are peste 10 luni Stella Izuk cati ani are Izabela?Piscotel - multumesc frumos - Annabelle sat in picioare singurica 3-4 secunde apoi se uita la noi razand si se lasa in fund.Multumim Moatza! Annabelle de mica a fost foarte curioasa - si acum din ce in ce mai mult.Mutti multumim frumos. Pe Elena nu ne o mai arati ? Report
June 17, 201214 yr comment_153808 "Fotografii cu bubuletzii nostrii" Poate vrea, totusi, vreun admin sau mod sa scoata i-ul ala care imi zgarie ochii ori de cate ori il vaz. Report
June 18, 201214 yr comment_153816 "Fotografii cu bubuletzii nostrii" Poate vrea, totusi, vreun admin sau mod sa scoata i-ul ala care imi zgarie ochii ori de cate ori il vaz.E mai bine acu'? Report
June 18, 201214 yr comment_153873 V-am admirat boboceii, unul mai frumos decat altul. Sa va traiasca! Noi, ieri, am dat o fuga la mare. A fost o zi superba. Dupa cum se vede ne-am distrat de minune. Am mai avut si ceva scartzaieli, da' ne-a trecut repede, ca eu sunt rea si cu mine nu prea le tin figurile.O zi superba! Report
June 18, 201214 yr comment_153876 O zi frumoasa si luminoasa ca zambetele celor doua papusi!! Sa va fie de bine! Report
June 18, 201214 yr comment_153878 V-am admirat boboceii, unul mai frumos decat altul. Sa va traiasca! Noi, ieri, am dat o fuga la mare. A fost o zi superba.Dupa cum se vede ne-am distrat de minune. Am mai avut si ceva scartzaieli, da' ne-a trecut repede, ca eu sunt rea si cu mine nu prea le tin figurile.O zi superba!Superbe sunt si fetitele tale! Sa-ti traiasca! Report
June 18, 201214 yr comment_153893 Doamne ce dulci sunt Sorina , sa-ti traiasca ! Vreau si eu la mare ...da' la noi inca e rece ca gheata si nici nu va fi prea calda nici in plin sezon Report
June 18, 201214 yr comment_153926 Sorina, le-am admirat si cu torturile, si la mare...niste frumoase.Sa va traiasca. Cristina, buna ideea cu topik before& after renovare de casa... Report
June 18, 201214 yr comment_153934 Izuk, si la noi dimineata era rece apa, dar mai dupa 12 asa, a inceput sa se incalzeasca. O minunatie! Oricat a fost de rece, fetele mele nu aveau nici o treaba, numai in apa au stat. Trebuia sa ne certam cu ele sa iasa afara. Stiu Stellina. Saru' mana! Report
June 18, 201214 yr comment_153948 Cristina,daca ai placerea si posibilitatea la un topic nou,abia n-as face off-topic aici.Dar neavand in alta parte unde scrie,am scris si eu unde-am gasit . Sorina,mi-e greu sa identific cu cine seamana,dar ca-s frumoase amandoua-nu.Sa va traiasca,par foarte energice,vesele si active,probabil de la mama lor li se trage Report
June 18, 201214 yr comment_153953 Sorina,mi-e greu sa identific cu cine seamana,dar ca-s frumoase amandoua-nu.Sa va traiasca,par foarte energice,vesele si active,probabil de la mama lor li se trage Iubita, nu par, sunt de o energie iesita din comun. Cand totul functioneaza cum le doreste lor inimioara sunt de o veselie mama-mama... sa te tii cand se supara unul din noi pe ele. Le mai trece veselia si bucuria de a face numai traznai.De la cine li se trage nu stiu... da' e grea tare 'boala' asta.Eu nu stiu ce inseamna copil cuminte. Ale mele sunt zuze rau. Si ma bucur ca sunt asa. Important e sa fie sanatoase. Report
June 18, 201214 yr comment_153960 Eeee,pai unde ai vazut tu babe frumoase si copii sa stea locului toata ziua?Asa e,Sorina,sanatoase sa fie si cred ca le va fi si mai usor in viata.Mie oamenii activi imi par mult mai fericiti decat ceilalti. Report
June 19, 201214 yr comment_154081 Eu nu stiu ce inseamna copil cuminte. Ale mele sunt zuze rau. Si ma bucur ca sunt asa. Important e sa fie sanatoase. Cunosc bine ceea ce spui tu , dar multumim lui Dumnezeu ca-s sanatoase . Si daca tot am intrat aici , hai si eu cu inca una . Expresia de pe fata ei face totul , ceva de genul " ce-ti trebuie iar ?" Report
June 19, 201214 yr comment_154104 Mie-mi pare mai mult ca are expresia omului prins cu matza-n sac.Dar sigur ca tu-i stii mai bine toate mutrizele si semnificatia lor.Am zis ca-i frumoasa inainte? Da? Nu-i nimic,mai repet,pentru o asa mandrete de fata Report
June 19, 201214 yr comment_154111 Rascolea tufa aia , am strigat-o sa se intoarca sa-i fac poza ...asta era "moaca" ce mi-a tras-o posibil sa fie cum spui si tu , pentru ca a rupt o floare si stie ca nu are voie . Multumesc pentru complimente ! Report
June 19, 201214 yr comment_154139 Rascolea tufa aia , am strigat-o sa se intoarca sa-i fac poza ...asta era "moaca" ce mi-a tras-o posibil sa fie cum spui si tu , pentru ca a rupt o floare si stie ca nu are voie . Multumesc pentru complimente !Sau "Iar???? Hai, fa poza aia, si lasa-ma în pace!" E o superba! tare-mi-s dragi "bucutele" ei! Report
June 20, 201214 yr comment_154198 Pupaturi speciale si de la noi tuturor copilasilor care apar pe-aici: va dati seama,ca si eu ca orice "cioara",nu ma pot opri la o poza : Patrick nu se mai lasa asa des fotografiat: Cu taticul din dotare(e si el bubuloiul nostru ) Report