May 21, 201214 yr comment_149450 Multumesc mult, sa ne traiasca copilasii!Angel, mi-e dor sa-i vad si pe cei trei frumosi ai tai! Report
May 21, 201214 yr comment_149489 Bia, merci de dedicatie, abia acum am vazut. Superba visatoarea voastra.si le-am vazut si cu rotile...amandoua sunt frumoase si vesele.Mirela , multa sanatate. V-am vazut pe FB pe tine si comorile tale. Report
May 28, 201214 yr comment_150531 Si floricica cea mai faina e pentru mami a ei . pupam Izabela seriaoa si frumoasa. Report
May 28, 201214 yr comment_150550 O floricica pentru fiecare multumim, frumoaso ! Bia, fetitele tale se fac din ce in ce mai frumusele, sa va traiasca! Report
May 29, 201214 yr comment_150606 Pentru toti copilasii si mamicute cate un pupic si o imbratisare!!!Pun si eu cateva poze de acum doua zile cu puisorii mei:NataliaDenisaVladutGemenele(care nu seamana deloc)si inca una si gata ca v-am inebunit Report
May 29, 201214 yr comment_150611 Ella , pap buculitele alea dolofane Baietelul seamana mult cu tine. Are asa o privire patrunzatoare in poza asta Report
May 29, 201214 yr comment_150615 Ce fain e să te uiţi la topicul ăsta când afară e urât şi rece. Ţi se încălzeşte inima https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Iza creşte pe zi ce trece. Nu ştiu dacă tu observi schimbările, e tot mai domnişoară. Dar mânuţele o "trădează" că-s pufoase. Ce-mi place cum ţine florile alea. Exact ca un copil drag. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Ela, de bubuleţii tăi ce să mai zic, că i-aş smotocii toată ziua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gifSă fie sănătăşi şi să nu facă prea multe boacăne Report
May 29, 201214 yr comment_150618 Boni eu observ schimbarile pe hainute Stiu ca a crescut atunci cand vad ca au intrat la apa pantalonii Report
May 29, 201214 yr comment_150623 Boni eu observ schimbarile pe hainute Stiu ca a crescut atunci cand vad ca au intrat la apa pantalonii da, da, da, aşa şi la noi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
May 29, 201214 yr comment_150637 Bia, fetitele tale se fac din ce in ce mai frumusele, sa va traiasca!Multumim, tare repede cresc!Ella, sunt tare dulci puiutii tai, sa va traiasca, sa creasca mari si sanatosi!Izuk, multumim de floricele, foarte frumoase, ca si "floricica" ta. Report
May 30, 201214 yr comment_150782 Ella , pap buculitele alea dolofane Baietelul seamana mult cu tine. Are asa o privire patrunzatoare in poza asta Da Izuk ai dreptate si nu seamana numai la fata,are si firea mea si uneori mi-e ciuda pentru ca eu sunt mai sensibila si mai plangacioasa si asa e si el. Report
May 30, 201214 yr comment_150783 Multumesc Boni si 2ut!Toti copilasii sa creasca mari si sanatosi !!!! Report
May 30, 201214 yr comment_150800 ella, vladut si denisa seamana tare bine, si amandoi seamana cu tine. cum ai observat si-n cazul 2ut eu am gusturi mai ciudate, mie imi place Natalia are un zambet hotarat care lumineaza casa si pare plina de personalitate!asta nu inseamna ca nu-mi plac ceilalti doi pui blonzi! doar ca ea mi s-a lipit mie de suflet dintr-o privire. Report
May 30, 201214 yr comment_150819 Iza o floare cu floricele!Iar cei trei iezi cucuietzi a lui Ella sunt tare scumpei! Report
May 30, 201214 yr comment_150867 2ut, izuk, ella ce printese si ce ingerasi frumosi! sa va traiasca sanatosi sa va aduca bucurii!si mie tot Natalia mi-a intrat la suflet dintr-o privide dulceeeeee! Eataly, blondina ta e mereu si mereu mai magnetizanta! mi se lipeste privirea de ecran de fiecare data! are o frumusete si o dragalasanie tare particulare ! e adorabila!!! brava absolventei ! de acu' la scoala cu prichindelul mamei! Report
May 30, 201214 yr comment_150869 Mare s-a facut!! Dar si frumoasa! Sa-i dea Dumnezeu noroc si sanatate, altfel nu-i mai trebuie nimic! Report
May 30, 201214 yr comment_150871 Multumesc Deny, au trecut anii.Cand ma gandesc ca in septembrie e bobocel, imi tremura genunchii. Multumesc Zerda, asa sa fie! Report
May 30, 201214 yr comment_150878 Fantastic ce schimbata este, ce expresie serio(asa)-zîmbareata are! A crescut mult si este superba! Manu Report
May 30, 201214 yr comment_150881 Chiar ca e mare, domnisoara ce mai....si frumoasa foc, iti merge la suflet. Iti inteleg perfect emotia, Lily, anul trecut ale mele au inceput una clasa a V-a si Ioana clasa a I-a, aproape toata festivitatea am plans... Report