Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Foarte faine pozele, Dani, imi place ca Bea ta e tot timpul in miscare, in fiecare poza e extrem de preocupata de cate ceva?

P.S. In a doua poza, in spate, tu esti cea care se cremuieste? Mi se pare ca seamana cu tine.

Iza e o frumoasa, tu faci poze frumoase!

Anabelle e un copil luminos, ma bucur de cate ori o vad!

Sa ne traiasca bubuletzi nostrii!!

Dintisorii de soricel,basmaluta sau palariuta Hello kitty si draguta de Beutza!!

Dragele de ele!!:rolleyes:))

Noi am implinit 10 luni si 4 dintisori :lol:

Adica sunteti la stadiu de iepuras! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

izuk, e o dulceata Iza :lol: daca te uiti mai in urma vezi cum s-a transformat. cresc asa repede.

Bea e o ghidusa, abia asteptai sa iti umble si ea in lucruri, mai te bucuri acum ca iti insira pantofii peste tot? :((

si eu o poza cu gidusul meu care in 5 zile face 3 luni.

post-49-13389050474895_thumb.jpg

woaw! pagina asta e o minune pentru moral!

Iza este si mai frumoasa din profil! In breton zici ca are parul suvitat!

Ghidusul e frumos de pica! Nu-mi dau seama cu cine seamana, asa de brunetel. Ce ochisori mari, negri, inteligenti si curiosi are! Ce gros e imbracat! Asa de frig e la voi?

Da, abia asteptam, acum numai asta face! Placerea ei este cotrobaiala, probele la pantofi in special si defilarea pe tocuri in particular ... :( !

izuk, e o dulceata Iza :( daca te uiti mai in urma vezi cum s-a transformat. cresc asa repede.

Mirela , uitandu-ma la pozele din urma , vad si eu cum creste si cat de mult se schimba :(

Puiul tau e o dulceata , l-as papa cu tot cu haine

Ia uite ce bucurie!!! Ghidusul!! Angel, ceva foarte bun, sigur ai facut tu in viata daca ai noroc de asa copii frumosi!! Chiar mi-ar place sa-l strang in brate, daca m-ar lasa off course!

Bea este tare jucausa si frumoasa Daniella!

Izuk ce sa mai zic domnisoara in toata regula care pozeaza frumos.

Si Cass - m-am topit - ce de par si ce trasaturi frumoase are, Mirela. Mai vreau si eu unul :toothy6:

multumesc , il ador pur si simplu. si fetele la fel. micul meu accident ne umple viata si parca e cu noi dintotdeauna

Cass insa e o dulceata, atat de bland si de vesel. soacra'mea nu a stiut ca are copil mic in casa 2 saptamani.

zerda, e lipicios, cum vb cu el e cu gura pana la urechi si-ti arata gingiile si gangureste. se topeau asistentele cand veneau sa ma viziteze, de la una la alta in brate :toothy6:...ca se minunau de par nu mai zic.

Cristina, go for it :hug:

O incantare sa te uiti pe topicul acesta!

Izei ii sta bine orice culoare!

Iar pe Cass l-as smotoci non stop! Seamana tare bine cu surorile chiar daca e mai brunetel la par!

:toothy6:

Ieri după masă mă aşez şi eu, ca tot omul, să mu uit la copii :toothy6: şi apare Maia mea lângă mine. Ce să vă spun că a trebuit să vizităm toate cele 73 de pagini, dus şi întors şi întors şi dus, şi iar de la început https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Nu cred că pot să spun că are un copil sau o poză preferată, dar cel mai mult a zăbovit la Iza cu palariuţa Hello Kity https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Mie asta ultima, în livadă, mi se pare extraordinară.

Dani, în pozele astea Bea chiar pare aşa cum o descrii tu: speede :hug: Îmi place cum o ţine tati "in lesă" să nu o zbughească. Şi mă tot uit la ea şi la voi şi nu îmi dau seama cu cine seamănă. Cred că mai mult cu tati.

E o frumoasă şi ii doresc să nu mai aibă probleme de nici un fel şi să fie sănătoasă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Mirela, Cas e un scump. Aşa de frumos se uită la aparat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Eu aştept să i se blonzească părul. Chiar vorbeam cu soţul despre Annabelle, ce păr "alb" poate să aibă, şi am tras concluzia că acolo, la voi, e ceva în aer sau în apă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif

izuk, e o dulceata Iza :) daca te uiti mai in urma vezi cum s-a transformat. cresc asa repede.

Bea e o ghidusa, abia asteptai sa iti umble si ea in lucruri, mai te bucuri acum ca iti insira pantofii peste tot? -_-

E superb!!!!!!! :D Merita scarmanate falcutele alea! :D