April 16, 201214 yr comment_143428 Ella ce puiuti minunati!!! Sa iti traiasca si sa fiti fericiti! Mirela ce sa mai zic? ce frumos e ochiosul!!! Tot cu ochisori albastri? 3 e cred cel mai potrivit numar de bebei! Sa creasca mari si frumosi toti bebeii si sa aiba o viata usoara ca un fulg de nea! Va pun si eu o poza cu virtegushul meu mic. Report
April 16, 201214 yr comment_143451 Ella bine ai venit si sa-ti traiasca copilasii frumosi!Mirela e a crescut Cass! E tare dulce si ce par areeee! Iar Ada nu mai zic cat este de scumpa!Lizura chiar ma intrebam cum mai arata Rapha - ce a crescut frumosul tau!Salmida ne mai arati si noua scumpii tai gemeni? Report
April 16, 201214 yr comment_143545 Liz, Angel, Ella, Izuk aveti copilasi care mai de care mai frumosi! Nu stiu pe care sa laud primul ca toti sunt minunati! Sa va traiasca si sa va bucure in fiecare zi! Report
April 16, 201214 yr comment_143567 Lizura, e frumos tare ochiosul tau! Zici ca-i din revista! Abia astept sa-mi tin si eu al doilea pui in brate, ca primul e tare afectuos si pupacios, toata ziua ne dragaleste si ne pupa! Report
April 17, 201214 yr comment_143590 2 din 3 ...ne zambeste de o saptamana dar azi dimineata am prins si pe camera. avem 5 saptamani deja O pereche superba!! Tare bine seamana baietelul cu surioarele lui! Report
April 17, 201214 yr comment_143591 Ella ce puiuti minunati!!! Sa iti traiasca si sa fiti fericiti! Mirela ce sa mai zic? ce frumos e ochiosul!!! Tot cu ochisori albastri? 3 e cred cel mai potrivit numar de bebei! Sa creasca mari si frumosi toti bebeii si sa aiba o viata usoara ca un fulg de nea! Va pun si eu o poza cu virtegushul meu mic.Ce omulet serios avem noi aici.... Report
April 17, 201214 yr comment_143602 Pup dulce pe frunte toti copilasii frumosi si scumpi! (Ella, Angel, Lizura, Izuk) Report
April 17, 201214 yr comment_143729 Fetelor, toate aveti copii superbi, bucurati-va de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei! Report
April 17, 201214 yr comment_143744 multumim de complimente, imi ador piciulicul iar fetele sant terminate, Ada e mamoasa rau iar Sara e pupacioasa cum n-am vazut-o niciodata. e langa el la primul sunet, tare rasfatat o sa fie. Lizura, ce s-a schimbat Rapha Report
April 17, 201214 yr comment_143808 ioi, ce baieti frumosi au aparut. angelino, seamana cu tine, asa zic. Lizura, ai un ochios frumos de tot. ella, sa-ti traiasca cei trei muschetari. izuk, pupici la dulceata de iza Report
April 17, 201214 yr comment_143842 Angel iti seamana tare baietelul asa zic si eu!! Si fata ta e o superba!Lizura, Raphael este un copil tare interesant, imi place cum se uita el intrebator, dar asa, cu rabdare, e tare dragut! Report
April 18, 201214 yr comment_143934 2 din 3 ...ne zambeste de o saptamana dar azi dimineata am prins si pe camera. avem 5 saptamani deja dragul de el https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif asa de bine seamana cu restul familiei!!! se vede clar ca sunt frati Ada incepe sa se schimbe tot mai mult. inca e copila, dar incet/incet se transforma in domnisoara. e tare finuta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Va pun si eu o poza cu virtegushul meu mic.zici ca-i o reclama, frumuselul tau drag! sa fie sanatos si voios in continuare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
April 27, 201214 yr comment_145885 Am implinit 9 luni si ne-au iesit 2 dintisori Si ne place sa stam la pozat, radem, suntem veseluca si bolfoasa! E scumpa-foc! Sa va traiasca! Report
April 27, 201214 yr comment_145887 Ce bebelusi frumosi am vazut pe aici! Mirela, e tare dulce si frumusel foc micutul vostru si creste de la o zi la alta.Lizura,sa va traiasca juniorul, are niste ochi...Cristina, la multe luni inainte, imi e tare draga ca tot vesela si zambareata a ramas. Report
April 27, 201214 yr comment_145890 Am implinit 9 luni si ne-au iesit 2 dintisori nu se vad dintisorii da' ce bine-i sta in iarba. e asa de senina https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifeu inca tot ma mir cat de blonda poate sa fie! se vede ca-i copil de australia https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gif Report
April 27, 201214 yr comment_145903 Si eu am remarcat ca si fetele Mirelei si Anabelle sunt incredibil de blonde!! O fi ceva magic acolo!Oricum Anabelle este o simpatica! Prevad ca o s-o vedem cum creste ca viteazul din poveste! Report
April 27, 201214 yr comment_145907 Am implinit 9 luni si ne-au iesit 2 dintisori ] Ce dulce este!!!! Report
April 27, 201214 yr comment_146029 Va multumim mult pt complimente! Sinteti tare dragute toate! Da Mirela bebe Rapha s-a schimbat mult, devine tot mai vesel si atent si acum stie sa arate nasul meu cind il intreb si sa imi dea minuta cind i-o cer. Acum se chinuie mami sa ma invete cum e baiatul frumos. Asteptam si dintisori ca papam tot in cale. Report
April 28, 201214 yr comment_146084 Cristina fetita ta e superba, blondina mica. Intreb si eu, sotul e australian? ca e asa blonduta de nu imi vine a crede cit d emult s-a schimbat. Nu avea parutul blond la nastere nu? Report
May 1, 201214 yr comment_146409 Mai actualizam si noi cu un copil infrigurat unul bucuros ca a prins un pic de soare si doi copii batuti de vant Report