Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Adio gradinita! :sleepy1:

in prima poza mai e copil, dar in a doua nu :105: mi se pare ca seamana cu tine in a doua, la expresie, nu la culori -_-

sa fie sanatoasa si sa va aduca muuuulte bucurii!

Fantastic ce schimbata este, ce expresie serio(asa)-zîmbareata are! A crescut mult si este superba! Manu :D

Multumesc Maya, in plus i se misca si doi dinti.Si e super fericita! :sleepy1:

Chiar ca e mare, domnisoara ce mai....si frumoasa foc, iti merge la suflet. Iti inteleg perfect emotia, Lily, anul trecut ale mele au inceput una clasa a V-a si Ioana clasa a I-a, aproape toata festivitatea am plans...

Doamne ce emotii.Gradinita inca nu s-a terminat.Pentru mine ultima zi o sa fie tragica. -_-

Eu ma topesc pur si simplu cand ma uit la Manu -_- !

Multumesc Any.E chiar un copil bun.Normal, o laud ca-i a mea.Dar asta-i adevarul.

Sa-ti traiasca scolarita, frumoasa foc! :D

Multumesc Elena! :105:

in prima poza mai e copil, dar in a doua nu -_- mi se pare ca seamana cu tine in a doua, la expresie, nu la culori :D

sa fie sanatoasa si sa va aduca muuuulte bucurii!

Multumesc Bony, la fel.

Ah, nu stiu ce sa zic de semanat ca eu-s asa de urata si ea-i asa de frumosa... :D

Ah, nu stiu ce sa zic de semanat ca eu-s asa de urata si ea-i asa de frumosa... :sleepy1:

Haha ce nostima esti, iaca unde statea urata!

ooo, Lili, ce mare s-a facut Manu! Si frumoasaaaa! Sa va traiasca1

in prima poza parc-au luat-o deja grijile.

:D absolventei de gradinita! Eataly felicitari pentru o domnisoara asa de reusita.

Ella 87 dragalasi foc puii tai. Sa-ti traiasca.

ella, vladut si denisa seamana tare bine, si amandoi seamana cu tine. cum ai observat si-n cazul 2ut eu am gusturi mai ciudate, mie imi place Natalia are un zambet hotarat care lumineaza casa si pare plina de personalitate!

asta nu inseamna ca nu-mi plac ceilalti doi pui blonzi! doar ca ea mi s-a lipit mie de suflet dintr-o privire.

Stai linistita Zerda nu e ca ai tu gusturi ciudate!Toti cei apropiati si cei care le vad mereu isi aleg una din ele,fiecare cu preferintele lor.Chiar si tatal meu e mai atatsat de Denisa pentru ca ea e mai vorbareata si mai sociabila,dar asta nu inseamna ca nu ii iubeste si pe ceilalti doi nepotei.

Verber, iti multumesc la fel!

Hazel,chiar sunt ca niste iezisori toata ziua topaie si se urca peste tot.

Daniella,iti multumesc si tie la fel iti doresc multa sanatate pentru printesa ta.

Eataly,felicitari domnisoricii tale frumoase.De acum incepe o noua etapa in viata ei,sa fie o scolarita cuminte si silitoare sa va aduca numai bucurii!

Noi am implinit 10 luni si 4 dintisori :notworthy:

Si am luat si permisul bag seama! :pupic:

Multi inainte, si dinti si ani! :thumleft:

PS blonda cu ochi caprui, mortala combinatia!

Superba blondina cea mica!Si ce frumos zambeste de se vad dintisorii aia mici ca de soricel :love7:

Numai copii frumosi pe aici. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Lilly, nu-mi vine sa cred ce mare a crescut Manu. Andrei e tare fericit ca incepe clasa I-a la toamna, dar aici e putin altfel, noi am terminat gradinita anul trecut, iar anul asta a fost la kindergarten care e de fapt anul pregatitor dar tot in cadrul scolii. Nu stiu de ce mai e nevoie de kindergarten, mititeii imi e asa mila de ei pentru ca practic incep scoala la 5 ani, iar cand incep clasa I stiu deja sa scrie si sa citeasca romane, apoi pana la liceu tot asta repeta. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy6.gif

Iza :) . Mami, trebuie sa-i cumperi si poseta acum cu Hello Kitty! :love3:

La 5 ani, Gabi? si la noi s-a introdus anul pregatitor direct la scoala. Dar nu stiu la ce varsta este ? :floare: Pe aici copii, am vazut ca tot la 7 ani mergeau la scoala, sau acum la (circa) 6 in anul pregatitor.

Aseara am cumparat o palarioara cu Hello Kitty , de cand s-a trezit azi dimineata tot cu ea pe cap sta :rolleyes:

am aflat, deci, ca Iza are slabiciune la palarii, cocheta! mi se pare ca-i sta mai bine cu asta decat cu cea confiscata bunica-sii :tongue3:

Cristina, ce fetita dulce-i Annabelle! si ce=a trecut timpul!

Noi am implinit 10 luni si 4 dintisori :occasion15:

vai, cum era să pierd eu dinţişorii!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Aseara am cumparat o palarioara cu Hello Kitty , de cand s-a trezit azi dimineata tot cu ea pe cap sta :love7:

draga de ea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Aseara am cumparat o palarioara cu Hello Kitty , de cand s-a trezit azi dimineata tot cu ea pe cap sta :love7:

Pai cum nu, daca-i sta bine!

La multi ani la toti bubuletii, mici si mari, sa ne traiasca si sa ne aduca numai bucurii! :occasion15: