Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

La multi ani Andrei! Din ce in ce mai frumos te faci!

Isabela asortata si aranjata, cariera de model te asteapta :D

Sa dea Dumnezeu , daca ea va dori , nu ma voi opune :D

LA MULTI ANI!!! Andrei! Sa cresti mare si frumos!

Izuk, ce mandrete de fata ai! :D

Multumesc

Asta-i de revista! :D

Lumina perfecta, fara umbre pe fata, fotomodelul exceptional, incadratura perfecta, detalii perfecte!

Sunt inmarmurita! :D

Multumesc Lily , :cheers:

+1

Superba Izabela, superba imagine!

Maya :D

Superba poza cu Iza, e domnisoara deja, intr-adevar.

Pun si eu una calda, de azi dimineata, era vesela tare Ca-i era parul cret (ii fusese impletit cu o zi inainte). Mi s-a parut tare mare in poza asta...

post-639-13370669680365_thumb.jpg

Mama ce ochi are! Sa nu fie de deochi! Sa-ti traiasca, sa creasca mare si norocoasa!

Mama ce ochi are! Sa nu fie de deochi! Sa-ti traiasca, sa creasca mare si norocoasa!

Multumim Hazel, Doamne-ajuta! Adevarul e ca ochii aia o scot din multe belele (cand iti arunca cate-o privire de-aia, cine s-o mai certe....)

Ieri am avut sedinta foto in masina :thumleft:

chiar ca la o sedinta foto a iesit poza https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

se vede ca iza se simte foarte bine in fata aparatului. o "iubeste" aparatul, cred ca asa se spune :)

Pun si eu una calda, de azi dimineata, era vesela tare Ca-i era parul cret (ii fusese impletit cu o zi inainte). Mi s-a parut tare mare in poza asta...

frumos se mai uita! ti-e drag sa o privesti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

woaw ce de poze cu bubuleti frumosi! mi-ati luminat ziua! sa va traiasca, sa va bucurati de ei!

La multi Ani Andrei! sa cresti mare sanatos, norocos si sa bucuri pe mami si tati!

izuk a devenit o domnisoara in toata puterea cuvantului. Parca ai tuns-o, ii sta foarte frumos noua tunsoare! are si manechiura :floare:

2ut fetita ta e tare frumoasa: ochi, par, buze, ten masliniu, totul!!! amandoua fetele tale sunt foarte frumoase!

frumos se mai uita! ti-e drag sa o privesti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

2ut , ochii fetitei tale va frange muuulte inimi :floare: E tare frumoasa 1

2ut fetita ta e tare frumoasa: ochi, par, buze, ten masliniu, totul!!! amandoua fetele tale sunt foarte frumoase!

Multumim frumos, fetele. Tare mi-e drag sa ma uit la topicul asta.

Mie imi plac amandoua fetele lui 2ut dar am o slabiciune pentru cea mare, are o expresie foarte intensa! Cred ca are o personalitate interesanta!

Mama ce domnisoara mare ai Bia!Asa vrea si Manu paru cret.

Si prietena ei ca-i din Tunisia are paru cret si-l vrea drept. :)

Pai na, fiecare isi doreste ce n-are, ca si noi, adultii, de altfel.

Mie imi plac amandoua fetele lui 2ut dar am o slabiciune pentru cea mare, are o expresie foarte intensa! Cred ca are o personalitate interesanta!

Multumesc, Zerda, sunt tare diferite cele doua fete ale mele, Micuta e o extrovertita, toata-i numai energie, nazbatii, te joaca pe degete cum vrea ea si iti spune exact ce vrei sa auzi, Ale e mai interiorizata, mereu cu capul in nori si neatenta la lumea din jurul ei, dar e foarte calma si echilibrata (cred ca va fi ca o stanca pentru sora-sa).

2ut, le-i descris pe fetele mele exact.

subscriu la tot ce s-a zis, numai copii frumosi. m-as uita non stop la topicul asta.

Stella, cu dedicatie pentru tine

post-639-13373211533035_thumb.jpg

Angel, si la voi tot mica e mai nazdravana?

Angel, si la voi tot mica e mai nazdravana?

Asta mica seamana cu tine, tot o frumoasa, sa-ti traiasca!

Zerda, :pupic: .

Multumim, Hazel, in poza e Ale, cea mare si visatoare...

Am citit pe sarite, recunosc, dar partea cu seamana cu tine, tot o frumoasa, e corect scrisa :pupic:

Superba poza cu Iza, e domnisoara deja, intr-adevar.

Ce ochi are, draga lui mama!!! O sa zapaceasca toti baietii!!!

Sunt complet diferite, sigur una seamana cu tine si una cu taticul. Sa-ti traiasca amandoua!

da Bia, aia mica e drak gol cateodata. cea mare e altfel, exact cum le descrii tu pe ale tale.

ai doua fete superbe, sa-ti traiasca