May 14, 201214 yr comment_148577 Ieri am avut sedinta foto in masina Asta-i de revista! Lumina perfecta, fara umbre pe fata, fotomodelul exceptional, incadratura perfecta, detalii perfecte!Sunt inmarmurita! Report
May 14, 201214 yr comment_148584 Asta-i de revista! Lumina perfecta, fara umbre pe fata, fotomodelul exceptional, incadratura perfecta, detalii perfecte!Sunt inmarmurita! +1Superba Izabela, superba imagine! Report
May 14, 201214 yr comment_148589 La multi ani Andrei! Din ce in ce mai frumos te faci! Isabela asortata si aranjata, cariera de model te asteapta Sa dea Dumnezeu , daca ea va dori , nu ma voi opune LA MULTI ANI!!! Andrei! Sa cresti mare si frumos! Izuk, ce mandrete de fata ai! Multumesc Asta-i de revista! Lumina perfecta, fara umbre pe fata, fotomodelul exceptional, incadratura perfecta, detalii perfecte!Sunt inmarmurita! Multumesc Lily , +1Superba Izabela, superba imagine! Maya Report
May 15, 201214 yr comment_148667 Superba poza cu Iza, e domnisoara deja, intr-adevar.Pun si eu una calda, de azi dimineata, era vesela tare Ca-i era parul cret (ii fusese impletit cu o zi inainte). Mi s-a parut tare mare in poza asta... Report
May 15, 201214 yr comment_148670 Mama ce ochi are! Sa nu fie de deochi! Sa-ti traiasca, sa creasca mare si norocoasa! Report
May 15, 201214 yr comment_148673 Mama ce ochi are! Sa nu fie de deochi! Sa-ti traiasca, sa creasca mare si norocoasa! Multumim Hazel, Doamne-ajuta! Adevarul e ca ochii aia o scot din multe belele (cand iti arunca cate-o privire de-aia, cine s-o mai certe....) Report
May 15, 201214 yr comment_148685 Ieri am avut sedinta foto in masina chiar ca la o sedinta foto a iesit poza https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifse vede ca iza se simte foarte bine in fata aparatului. o "iubeste" aparatul, cred ca asa se spune Pun si eu una calda, de azi dimineata, era vesela tare Ca-i era parul cret (ii fusese impletit cu o zi inainte). Mi s-a parut tare mare in poza asta...frumos se mai uita! ti-e drag sa o privesti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report
May 15, 201214 yr comment_148716 2ut , ochii fetitei tale va frange muuulte inimi E tare frumoasa 1 Report
May 15, 201214 yr comment_148725 woaw ce de poze cu bubuleti frumosi! mi-ati luminat ziua! sa va traiasca, sa va bucurati de ei! La multi Ani Andrei! sa cresti mare sanatos, norocos si sa bucuri pe mami si tati! izuk a devenit o domnisoara in toata puterea cuvantului. Parca ai tuns-o, ii sta foarte frumos noua tunsoare! are si manechiura 2ut fetita ta e tare frumoasa: ochi, par, buze, ten masliniu, totul!!! amandoua fetele tale sunt foarte frumoase! Report
May 15, 201214 yr comment_148731 frumos se mai uita! ti-e drag sa o privesti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif 2ut , ochii fetitei tale va frange muuulte inimi E tare frumoasa 1 2ut fetita ta e tare frumoasa: ochi, par, buze, ten masliniu, totul!!! amandoua fetele tale sunt foarte frumoase! Multumim frumos, fetele. Tare mi-e drag sa ma uit la topicul asta. Report
May 17, 201214 yr comment_148984 Mama ce domnisoara mare ai Bia!Asa vrea si Manu paru cret.Si prietena ei ca-i din Tunisia are paru cret si-l vrea drept. Report
May 17, 201214 yr comment_148994 Mie imi plac amandoua fetele lui 2ut dar am o slabiciune pentru cea mare, are o expresie foarte intensa! Cred ca are o personalitate interesanta! Report
May 17, 201214 yr comment_149002 Mama ce domnisoara mare ai Bia!Asa vrea si Manu paru cret.Si prietena ei ca-i din Tunisia are paru cret si-l vrea drept. Pai na, fiecare isi doreste ce n-are, ca si noi, adultii, de altfel. Mie imi plac amandoua fetele lui 2ut dar am o slabiciune pentru cea mare, are o expresie foarte intensa! Cred ca are o personalitate interesanta! Multumesc, Zerda, sunt tare diferite cele doua fete ale mele, Micuta e o extrovertita, toata-i numai energie, nazbatii, te joaca pe degete cum vrea ea si iti spune exact ce vrei sa auzi, Ale e mai interiorizata, mereu cu capul in nori si neatenta la lumea din jurul ei, dar e foarte calma si echilibrata (cred ca va fi ca o stanca pentru sora-sa). Report
May 17, 201214 yr comment_149111 Bia, superba fatuca ta , mai pune una si cu sorasa asa mai proaspata Report
May 18, 201214 yr comment_149120 2ut, le-i descris pe fetele mele exact. subscriu la tot ce s-a zis, numai copii frumosi. m-as uita non stop la topicul asta. Report
May 18, 201214 yr comment_149129 Stella, cu dedicatie pentru tine Angel, si la voi tot mica e mai nazdravana? Report
May 18, 201214 yr comment_149144 Stella, cu dedicatie pentru tine Angel, si la voi tot mica e mai nazdravana? Asta mica seamana cu tine, tot o frumoasa, sa-ti traiasca! Report
May 18, 201214 yr comment_149145 Zerda, .Multumim, Hazel, in poza e Ale, cea mare si visatoare... Report
May 18, 201214 yr comment_149151 Zerda, .Multumim, Hazel, in poza e Ale, cea mare si visatoare... Am citit pe sarite, recunosc, dar partea cu seamana cu tine, tot o frumoasa, e corect scrisa Report
May 18, 201214 yr comment_149186 Superba poza cu Iza, e domnisoara deja, intr-adevar.Pun si eu una calda, de azi dimineata, era vesela tare Ca-i era parul cret (ii fusese impletit cu o zi inainte). Mi s-a parut tare mare in poza asta... Ce ochi are, draga lui mama!!! O sa zapaceasca toti baietii!!! Report
May 18, 201214 yr comment_149187 Stella, cu dedicatie pentru tine Sunt complet diferite, sigur una seamana cu tine si una cu taticul. Sa-ti traiasca amandoua! Report
May 18, 201214 yr comment_149214 da Bia, aia mica e drak gol cateodata. cea mare e altfel, exact cum le descrii tu pe ale tale. ai doua fete superbe, sa-ti traiasca Report