December 22, 200916 yr comment_11440 obu = inimadudu = rosugaga = gatadede = verdeaba = alba ca zapadavvvvvv = tobogan, robot de bucatarie, masina de tuns iarba, aspirator, in functie de contextuta = leagan asta, asa, ce-mi vine acum Report
December 22, 200916 yr comment_11441 da, man, da' macar daca o doare burta poa' sa-tz zica EXACT ce-o doare. un maaare avantaj! Report
December 22, 200916 yr Author comment_11444 da, man, da' macar daca o doare burta poa' sa-tz zica EXACT ce-o doare. un maaare avantaj! da, zice "buba" si arata cu degetu' unde e buba. uneori face misto si nu e buba, dar orshcat Report
December 22, 200916 yr comment_11446 da, man, da' macar daca o doare burta poa' sa-tz zica EXACT ce-o doare. un maaare avantaj! da, zice "buba" si arata cu degetu' unde e buba. uneori face misto si nu e buba, dar orshcat uaau! pi tu esti un uom chiar fericit. Report
December 22, 200916 yr Author comment_11448 uneori imi ia degetu si-l pune acolo unde are buba. sincer sa fiu, prefer sa nu fie nevoie sa zica buba. mai demult mai zicea ea buba si-si punea degetu' in cap si a facut asa de fo cateva ori de a intrat ma-sa la griji si acu vrea sa duca chifteaua la scanat Report
December 22, 200916 yr comment_11627 uneori imi ia degetu si-l pune acolo unde are buba. sincer sa fiu, prefer sa nu fie nevoie sa zica buba. mai demult mai zicea ea buba si-si punea degetu' in cap si a facut asa de fo cateva ori de a intrat ma-sa la griji si acu vrea sa duca chifteaua la scanat Si bine face. Macar sa stati linistiti ca totul este in regula. Intrebarea este: s-a plins careva din voi ca il doare capul? astia mici preiau te miri ce din ce spunem noi. Fetita unei cunostinte, la 3 ani si-a pus o fustita, s-a uitat in oglinda si stilcit a intrebat 'imi face coapsele mari'? Report
December 23, 200916 yr Author comment_11634 duda = Dora http://www.chrisrue.com/funcave/graphics/dora.jpg maimi = maimuta lu' Dora, prin extrapolare insa, orice maimuta http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00456/dora_384_456867a.jpg Report
December 23, 200916 yr Author comment_11646 cine e "dora"? E la mare moda. http://www.nickjr.com/dora-the-explorer/ Report
December 23, 200916 yr comment_11647 mda ... presimt ca vin niste ani foaaarte interesantz ... Report
December 23, 200916 yr Author comment_11648 si asta inca nu-i nimic! http://i305.photobucket.com/albums/nn225/blacktechnicolor/smileyROFL.gif Report
December 23, 200916 yr comment_11649 cine e "dora"? Dora the Explorer. Super annoying. Dar astuia mic i-a placut acu' citiva ani.Voi ce emisiuni aveti pentru copii? Report
December 23, 200916 yr comment_11652 cine e "dora"? Dora the Explorer. Super annoying. Dar astuia mic i-a placut acu' citiva ani.Voi ce emisiuni aveti pentru copii? da' io de un' sa stiu? nu ma uit la asa ceva, iar andrei e prea mic sa se uite la tembelizor. prefera sa alerge mitzale. ah, am vazut odata en passant (cind schimbam canalele) o chestie cu un burete galben. nu, nu e banc, era un burete, gen burete de spalat vasele!! m-am oprit din zapat cu telecomanda si am cascat uokii mari, ca nu credeam posibil un desen animat despre si cu un burete de vase. in cadru mai aparea un rac sau asa ceva, si un, o ... ma rog, ceva indefinibil. io nush daca o sa-l las sa se uite la asa ceva. Report
December 23, 200916 yr comment_11654 cine e "dora"? Dora the Explorer. Super annoying. Dar astuia mic i-a placut acu' citiva ani.Voi ce emisiuni aveti pentru copii? da' io de un' sa stiu? nu ma uit la asa ceva, iar andrei e prea mic sa se uite la tembelizor. prefera sa alerge mitzale. ah, am vazut odata en passant (cind schimbam canalele) o chestie cu un burete galben. nu, nu e banc, era un burete, gen burete de spalat vasele!! m-am oprit din zapat cu telecomanda si am cascat uokii mari, ca nu credeam posibil un desen animat despre si cu un burete de vase. in cadru mai aparea un rac sau asa ceva, si un, o ... ma rog, ceva indefinibil. io nush daca o sa-l las sa se uite la asa ceva. SpongeBob Square Pants -cunoastem. Mare hit aici; Tudor s-ar uita toata ziua; eu ii tot explic despre sidekick-ul Patrick ca este un retard, dar nu am succes.Si eu m-am gindit sa nu il las sa se uite, dar uneori este mai putin iritant.He, he... i-am luat astuia mic carti de anatomie pentru copii, doar-doar baga la tartacuta ca este OK sa fie doctor. Si chiar si un joc, se cheama 'Operation'. Report
December 23, 200916 yr comment_11655 SpongeBob Square Pants -cunoastem. Mare hit aici; Tudor s-ar uita toata ziua; eu ii tot explic despre sidekick-ul Patrick ca este un retard, dar nu am succes.Si eu m-am gindit sa nu il las sa se uite, dar uneori este mai putin iritant.He, he... i-am luat astuia mic carti de anatomie pentru copii, doar-doar baga la tartacuta ca este OK sa fie doctor. Si chiar si un joc, se cheama 'Operation'. am zis io bine ca era un burete de vase!! Report
February 24, 201016 yr comment_22847 SpongeBob Square Pants -cunoastem. Mare hit aici; Tudor s-ar uita toata ziua; eu ii tot explic despre sidekick-ul Patrick ca este un retard, dar nu am succes.Si eu m-am gindit sa nu il las sa se uite, dar uneori este mai putin iritant.He, he... i-am luat astuia mic carti de anatomie pentru copii, doar-doar baga la tartacuta ca este OK sa fie doctor. Si chiar si un joc, se cheama 'Operation'.Si eu , mai ales ca Tudor al meu e interesat si ma tot intreaba unde-i inima, vrea sa-i arat oasele si muschii... Cat depre Dora, alor mei inca le mai place...ea si prietenul Diego : http://www.nickjr.com/go-diego-go/ Report
March 3, 201016 yr Author comment_24287 obu = inimadudu = rosugaga = gatadede = verdeaba = alba ca zapadavvvvvv = tobogan, robot de bucatarie, masina de tuns iarba, aspirator, in functie de contextuta = leagan asta, asa, ce-mi vine acum Piiii = pliiiiz (please)se-pe-pe = s'il tu plaitanana = ariel (mica sirena)ovoa = au revoirpeti = pestitate = cereale Report
March 4, 201016 yr comment_24361 Pana oi cauta si gasi caietul in care le-am scris la epoca , imi aduc aminte doar de patoni=pantalonicotzei=chilotibobica=papusa cocutzi= chifle( paine coroana din chifle) si fiimea a fost fan inrait la tom&jerry. stia din prima clipa , cand incepea muzica ce va urma Report
March 4, 201016 yr comment_24442 Nepotelul meu (1 an jumate) stie sa zica:tseaa-ţuuu - ceasul (primul sunet nu e tocmai ţ)ţia-ţi - fluturaşulţia-ţie-aţe - fluturaşii! (am adus eu acum 2 ani, din Germania, niste abtibilduri cu fluturi de diferite marimi si colorati diferit, care au aterizat pe dulapuri, usi, geamuri.... in toata casa, asa ca nu-i greu de inteles cum de-i cunoaste!)a’ta - altainterjectia uaaauuu!!! e la ordinea zilei! stie si cum fac unele pasari / animale:gâsca - ga-aa-gaaacine face cucurigu - co-cocum face căţelul - vau-vau (că noi lătrăm în altă limbă!)lupul - auuuuu - cu capul dar pe spatemaimuţa - aaaa sau aa-aa, după cazbondarul - bzzzzznga-gu - bradu’ de Craciun face „ca indianu’” - adică da, bate cu mâna peste gură în timp ce emite un aaaaa prelung stie să arate cine-i scumpu’ lu’ bunica? - el, cu o mână aşezată lin pe piept şi o privire fals-smerită, tip „ acum mă puteţi aplauda”; şi cine-l iubeşte pe Horia? - fireşte, tot dresoarea en-titre... Report
April 16, 201016 yr comment_32834 Si nepotul meu mai are cateva pe care nu le bungheste spicina = pisicina, nonoi = noroi si cel mai drag imi e cand zice " Avem o plobema!" Asta inseamna ca a facut o boacana si incearca sa-ti explice ca nu, nu el e vinovatul, e o problema exterioara care nu se stie cum de a aterizat in zona Fratele meu se certa cu el sa manance -scuza galustii, nu mi-e foame tati! Tac-su ii zice, pai mai tati, sa ma duc sa-ti iau o vodca mica sa-ti faca pofta de mancare? Galusca mica se gandeste si raspunde "Da, vreau o vonga mica!Evident ca nu stia ce e vodca, dar ce-o fi zis, daca e de luat, de ce nu ?! Report
April 17, 201016 yr Author comment_32871 Mai demult putin, inca nu exersase destul. laculacu = vasilescu Report
April 17, 201016 yr comment_32881 Iata cum zice bubuletul meu de 3 ani povestea cu capra cu trei iezi: A ot oata o papla cae aea tle iezi unu mai unu ciu ci unu micaaa,papla a zis nu da dlumu la iezi:tlei iezi cucuieti mamei ucia mamei..uuppuu (aici bate in ceva)cioc cioc cioc,tinii??!!!tlei iezi cucuiezi(cu o voce groasa)ala micu,nu da dlumu,nu mama...upu a ugit in paduie a ultz acute imba i dintzzii(aici arata ca si cum s-ar spala cu degetelul pe post de peruta pe dinti)...cioc cioc cioc(iar bate in ceva si incepe acum cu o voce subtire)tlei iezi cucuiezi mamei ucia mamei...ala male da dlumu si (acum musca tot ce prinde aratand cat de feroce fu lupu')...ai,ai,ai ce-a pange papla(aici arata cum plange capra)....a acut o gloapa maie,maie plina cu foc...duuuu a aiuncat lupu'n gloapa(aici se tavale cum ardea lupu')acia sa alzi lupule cum ai papat ci tu iezicioii....final Alte povesti preferata casapada si tapte cicici si utzu pacait di ulpi'... Alte cuvinte(nu-l zice pe r):culori:ioz,ielde,damben,cacaliu,MOV,iociu,negu,abati, Spune buba daca-l doare ceva si arata pana ce se face inteles(naiba mo' pus sa-i spun o data cand era tac'su mahmur sa-l lase in pace ca-l doare capu' pe tati...deatunci de una zice tati doie papu' cu o voce matzaita si arata la toata lumea bustanelu'...tacsu' se mira ca oare de ce zice asa?eu ma fac,ca ploua,zic:nu stiu draga habar n-am... ) De evitat cuvantul fluture la el e:futete,preferabil fluturas=tu'ash...Tren=tlem,unde merge trenul?=a maie(toate trenurile merg la mare..) Mai nou foloseste toaleta in loc de olita,pipi eceu zice si cum noi il laudam ca ce baiat mare e el se duce de una chiar daca nu are nevoie si sta si zice nu pipi acum...aiziu(poate mai tarziu)... Ii place f. mult la baie mai putin spalatul pe cap,desi are samponel antilacrimi iar eu incerc sa fiu cat mai delicata urla de zici ca-l tai si-l chiama pe tac'su in ajutor,care vine intr-un suflet si ma cearta ca ce-i fac ,sa-i las comoara in pace,si alintatul ala micu asa-l strage in brate si se smiorcaie de numa' aratandu-i ca ce i-a facut mamami'lui...Cand e prea obraznic sau nu intelege de vb. buna il mai inghesui intr-un colt si-l iau de mot sau ii dau o palmuta la fund,daca-i numa' cu mine acasa rade de se tavale spre disperarea mea,daca-i si tac'su urla de zici ca l-am omorat si se duce sa ma parasca....tacsu' zice ce-ai facut ai batut cumva baietu'?eu zic :nu draga ,nu i-am facut nimic dar nu intelege ca...de-aia plange... Mamica=mamami' tati=a'cati taticu=cucucu tac'tu=cac'tu..Bunica=anea'..bunicu=abu' O data abu' nu era acasa,anea era nervoasa pe el ca nu mai avea de a se intoarce din piata unde il trimisese dupa cumparaturi si bubuletu' tot intreba:''u' abu?(unde-i bunicul)e la gagici i-a raspuns maica-mea,deatunci bu bu spune la toata lumea ca abu' i 'a gici=bunicu-i la gagici. Tot ce e in cantitate mai mare de 1 e tii 'pa'(adica trei patru,adica mai mult)bineinteles ca foloseste expresia la greu cand e vb. de ciocolata sau dulciuri,vrea tii'pa'.. Report
April 17, 201016 yr comment_32883 Avem talent si la desen iata un soare Si inca unul zambitor cu nas si gura Si asa scrie repede repede se face ca e foarte concentrat si are de scris... Acestea sunt cazurile fericite unde isi exercita talentul pe caietul de desen,in rest pe pereti,pe lenjeria noua de pe pat,etc.... Report
April 26, 201016 yr comment_34412 cursecuri=fursecuri, hartie cracanata=creponata, da acu la 5 ani jumate! Report