Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rugaminte...urgent

Featured Replies

• Author

Buna dimineata,

Nu stiu multe...Ieri mi-au spus ca parca ar fi un pic mai bine, a mancat 3 biscuiti si pana mai aseara nu ii vomitase. A venit si Mos Nicolae la spital la copilasi (banuiesc ca vreo fundatie ceva). Astazi e mami la ea, cu cineva de la mine din sat care are pe cineva la Bucuresti care cunoaste pe cineva....offfffffff

Eu am inceput sa "schiopatez" rau cu nervii...Sunt o persoana care rezista mult, dau impresia de puternica si de cele mai multe ori indiferenta, insa adun multe inauntru si cand ma umplu....Si acum corpul meu imi cam spune ca nu mai incape mai nimic...

Va multumesc mult pentru mesaje, cand reusesc sa vorbesc cu ei o sa va scriu si voua.

O zi frumoasa!

Noi va transmitem multe ganduri bune, si prietena mea incearca sa vorbeasca cu cineva, vcare ar sti pe cineva...cica garda veche s-a pensionat si acum sunt toti din generatia de medici tineri. Se pare ca foarte competenti si ok. Bafta imensa si numai de bine sa auzim

Ai grija si de tine Titiri, ca oricat de puternici suntem, tot avem slabiciuni

• Author

Noi va transmitem multe ganduri bune, si prietena mea incearca sa vorbeasca cu cineva, vcare ar sti pe cineva...cica garda veche s-a pensionat si acum sunt toti din generatia de medici tineri. Se pare ca foarte competenti si ok. Bafta imensa si numai de bine sa auzim

Ai grija si de tine Titiri, ca oricat de puternici suntem, tot avem slabiciuni

Multumesc din suflet Stella!

Am vorbit un pic cu mami la telefon, acel cineva se pare ca e o persona importanta care a vorbit pe acolo...Eu nu am stiut, pana acum a fost mititica internata la urgenta, nu stiu cum se cheama, unde sunt copilasii care sunt rau...Au spus ca a ajuns foarte rau de la Pitesti. Zicea mami ca a vazut-o bine, s-a jucat, a ras si avea mami un baton prin geanta si zice ca s-a repezit in el sa-l manance. Am inteles ca o vor muta intr-un salon, langa biroul doctorei ca sa o aiba sub control tot timpul dar ca au fi spus ca ce a fost mai rau a trecut. Nu stiu ce are sau ce a avut, sunt anumite analize care i le-au facut, la care inca nu au iesit rezultatele.

Mi-a zis ca ma suna cand ajunge acasa, era cu omul asta in masina si probabil nu putea vorbi. Doamne ajuta, sa fie bine in continuare sa se faca bine. Eu pana nu o vad acasa nu ma pot linisti.

... la reanimare? Bine ca a trecut ce era mai rau! De acum se face bine! Parca si eu ca si tine Titi, abia astept sa o stiu acasa pe micuta voastra!

Fa un efort sa iti gasesti linistea sufleteasca si sa te relaxezi. Stiu ca e greu ce spun, dar gandeste-te ca totul este bine si asa va fi! Te imbratisez cu drag si multa sanatate Eirkai!

• Author

Buna seara,

Pana acum a fost la terapie intensiva. I-au spus ca avut o infectie urata de tot la burtica, si tot asa, un fel de infectie in gat. La Pitesti i-au dat antibiotice cat au putut de mult, i-au zis ca are gaze si nu putea ca faca caca, asa ca ii bagau in fundulet o sonda ca sa o forteze sa faca...Nu s-a gandit nimeni sa-i dea si ei un protector pentru stomac...numai tratament si i-au distrus stomacelul.

Sa le dea Dumnezeu sanatate doctorilor de la Bucuresti si baiatului asta de a mers azi cu mami.

Doctora a spus "este in afara oricarui pericol, dar sa stiti ca a ajuns foarte rau, 2-3 zile daca o mai tineati acolo...".

Erika se joaca, rade si mananca. Nu a mai avut temperatura si nu a mai vomitat de ieri de dimineata. Soricelul meu mic....ce o fi suferit si ea mititica...

Va spun sincer ca l-as impusca de dr de la Pitesti si nu as avea nici cea mai mica mustrare de constiinta. Cum sa faci asa cu o mana de om si sa continui sa ceri bani in fiecare zi?? Macar si-au dat seama de ce au facut si au avut o ultima sclipire de a o baga intr-o salvare si sa o trimita la Bucuresti.

O sa mai stea la spital cateva zile pana ies si ultimele analize facute si sa se asigure ca e bine, bine. Sper sa nu mai apara nimic aiurea, sa nu se mai complice nimic...

O seara frumoasa!

Titi, ce bine ca Mos Nicolae a adus vesti bune si bucurie! Nu se dezminte! Sanatate multa Erikai, si Omului bun care v-a ajutat! Om cu O mare, ca greu mai gasesti asa ceva!Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine si sa fie acasa, langa brad, cand vine si celalalt , Mos Craciun!

Si tu, de-acum linisteste-te, relaxeaza-te si bucura-te, ca necazul a trecut! :wub: tie si :) Erikai!

O imbratisare calda si pentru tine si pentru parinti! Nimic nu e mai rau decat sa ai piticii bolnaviori! Sanatate multa papusii!
Multa sanatate Erikai! Si parintilor si tie Titi multa putere sa va refaceti si treceti peste stresul provocat!
  • Author

Buna dimineata,

Mi-au trimis o poza de dimineata...e toata numai ochisori...

[center]

post-314-13864039136741_thumb.jpg[/center]

E bine in continuare, nu mai face temperatura, nu mai vomita...ii merge foarte bine tratamentul care il face. Mami ii face bradut si muta mobila prin casa ca sa poata sa stea in pat si sa vada bradutul afara cand o sa vina

Buna dimineata.

Draga de ea, parca-i numa' un pic de om. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Multa sanatate in continuare si sarbatori frumoase.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Minunata vestea!

Uite tu, Titi, ce seamana cu tine manuta asta de omulet! Tare s-a mai facut frumoasa! :icon_fessee: Ce ma bucur ca toate-s bune si ca Erika se face bine vazand cu ochii.

Sanatate, liniste si bucurii intregii familii! :tongue3:

Titi ce veste buna ne-ai dat, bine ca a trecut totul. E o dulce cu ochi frumosi :icon_fessee: , sanatate multa.

Buna dimineata,

Mi-au trimis o poza de dimineata...e toata numai ochisori...

E bine in continuare, nu mai face temperatura, nu mai vomita...ii merge foarte bine tratamentul care il face. Mami ii face bradut si muta mobila prin casa ca sa poata sa stea in pat si sa vada bradutul afara cand o sa vina

Iti seamana leit pustoaica! ;)

Bine c-a trecut peste probleme si se recupereaza! :) Sanatate multa! :)

• Author

Multumesc mult ca ati fost alaturi de mine. Nu stiu daca semanam, nu cred...eu nu sunt asa frumoasa :occasion14: .

Iubita mea e in drum spre casa, astazi au externat-o. Trebuie sa aiba grija ce mananca, sa se odihneasca bine, dar in general a trecut...

Multumesc lui Dumnezeu; am imbatranit 5 ani astea doua saptamani!

Draga de Erika si draga de tine! Multa sanatate si putere sa treceti peste toate.

Buna seara ,tuturor celor care isi mai amintesc de mine :-)

Imi pare rau ca postez la un asa subiect ,dar citind tot am aflat ca puiuta mica e ok acum si e acasa .

Daca citeam mai devrema ,va recomandam sa il cautati pe dr Stanciu Adrian ,la Budimex .

E pediatrul copiilor mei ,pt mine e za best , nu l-as schimba pt nimic in lume

Daca Doamne fereste mai ajungeti careva cu copiii la Budimex,puteti sa il cautati cu cea mai mare incredere ,ca va pune puiutii pe piioare numaidecat

Sanatate multa tuturor ...mari,mici,bunicute,matusici :-)