December 10, 200916 yr comment_7755 Nasoale husele, nici mie nu-mi plac defel darrrrrrrrr incep sa ma gandesc daca nu mi-ar prinde bine in bucatarie. Scaunele de la masa din bucatarie sunt cu tapiterie pe parte de sezut, restul lemn. Si mi-e sa nu se jegoseasca prea tare in timp (e incorporata, nu se poate lua si spala decat daca tai scaunele ). Report
December 10, 200916 yr comment_7762 He! V-am zpart!......Mi-a zis ca e Zen... Înseamnă că funcționează. Deja parcă ești mai relaxată. Report
December 10, 200916 yr comment_7844 He! V-am zpart!Eu am primit cadou de casa noua un tablou cu ceva apa, care se baga in priza si se aude cum susura, cum cinta pasarelele, si e de un albastru asa intens M-a intrebat daca imi place si l-am intrebat daca glumeste. Mi-a zis ca e Zen si i-am spus ca pivnita mea va fi foooooarte relaxata Nu te supara,dar tabloul tau cu apa nici nu pute pe langa al meu ,care are semineu cu flacara clipocitoare si lemne trosnitore. Si ironia sortii face ca eu am semineul live,dar mosafirii nu stiau.Acu se odihneste in pod.Pot spune deci ca si podul meu e incalzit ! Report
December 10, 200916 yr comment_7849 Nasoale husele, nici mie nu-mi plac defel darrrrrrrrr incep sa ma gandesc daca nu mi-ar prinde bine in bucatarie. Scaunele de la masa din bucatarie sunt cu tapiterie pe parte de sezut, restul lemn. Si mi-e sa nu se jegoseasca prea tare in timp (e incorporata, nu se poate lua si spala decat daca tai scaunele ). se ia placa aia jos , aia tapitzata , se pune alt material peste ( se prinde cu capsatorul-capsele arata ca alea de hartie , da' scula-i altfel) si apoi se fixeaza / lipeste placa la loc. Am facut noi acum ceva vreme. Ca nu se curatza cu nimic , cu nici o solutie Report
December 10, 200916 yr comment_7866 o cunostinta stia cand ne casatorim si vroia neaparat sa ne faca un cadou , ok am spus , trimise din tara prin cineva si cand deschid sa lesin nu alta , nici nu stiam ce sa fac mai ales ca sotul era pe acolo le vedea ....a trimis cred ca jumate din colectia de sculpturi in lemn ce se vand la drumul mare ......sa lesin nu alta ,kitchuri de zile mari Report
December 10, 200916 yr comment_7868 He! V-am zpart!Eu am primit cadou de casa noua un tablou cu ceva apa, care se baga in priza si se aude cum susura, cum cinta pasarelele, si e de un albastru asa intens M-a intrebat daca imi place si l-am intrebat daca glumeste. Mi-a zis ca e Zen si i-am spus ca pivnita mea va fi foooooarte relaxata Nu te supara,dar tabloul tau cu apa nici nu pute pe langa al meu ,care are semineu cu flacara clipocitoare si lemne trosnitore. Si ironia sortii face ca eu am semineul live,dar mosafirii nu stiau.Acu se odihneste in pod.Pot spune deci ca si podul meu e incalzit ! Super!!!!!!!! Report
December 10, 200916 yr comment_7872 He! V-am zpart!Eu am primit cadou de casa noua un tablou cu ceva apa, care se baga in priza si se aude cum susura, cum cinta pasarelele, si e de un albastru asa intens M-a intrebat daca imi place si l-am intrebat daca glumeste. Mi-a zis ca e Zen si i-am spus ca pivnita mea va fi foooooarte relaxata Nu te supara,dar tabloul tau cu apa nici nu pute pe langa al meu ,care are semineu cu flacara clipocitoare si lemne trosnitore. Si ironia sortii face ca eu am semineul live,dar mosafirii nu stiau.Acu se odihneste in pod.Pot spune deci ca si podul meu e incalzit ! tabloul e cu semineu sau vorbesti de un semineu electric propriu-zis? Report
December 10, 200916 yr comment_7881 Bey Pisko, daca pui o poza cu tabloul cu semineul pun si eu una cu tabloul meu care susura si se albastreste. Atita doar ca nu veti putea auzi pasarelele Report
December 10, 200916 yr comment_7887 He! V-am zpart!Eu am primit cadou de casa noua un tablou cu ceva apa, care se baga in priza si se aude cum susura, cum cinta pasarelele, si e de un albastru asa intens M-a intrebat daca imi place si l-am intrebat daca glumeste. Mi-a zis ca e Zen si i-am spus ca pivnita mea va fi foooooarte relaxata Nu te supara,dar tabloul tau cu apa nici nu pute pe langa al meu ,care are semineu cu flacara clipocitoare si lemne trosnitore. Si ironia sortii face ca eu am semineul live,dar mosafirii nu stiau.Acu se odihneste in pod.Pot spune deci ca si podul meu e incalzit ! tabloul e cu semineu sau vorbesti de un semineu electric propriu-zis? E un tablou din ala cum se vand pe la Jisk .Se baga in priza si ai senzatia ca se misca.Cred ca la fel e si al Ralucai.Costa destul de mult .Acu ,ce sa zic ..mie nu-mi place. Raluco,eu nu ma urc in pod ca e scara cu fushtei si yo am rau de inaltime.Astept sa capete vechime si-l vand la licitatie.Daca vrei iti pun poza cu semineul natur-rustic pe care-l am in living. Report
December 11, 200916 yr comment_8129 He! V-am zpart!Eu am primit cadou de casa noua un tablou cu ceva apa, care se baga in priza si se aude cum susura, cum cinta pasarelele, si e de un albastru asa intens sper ca nu esti invidioasa pe norocul altora,nu? dar am primit si eu asa un tablou miscator...o ''minune''!! si de frica hotilor l-am incuiat bine in debara de vre-o trei ani...e sub cheie. Dark,Simona,Laura..felicitari pentru casutele voastre.sa fie intr-un ceas bun. Report
December 14, 200916 yr Author comment_8867 in wend ma mut. mai sant chestii minore de fcut, dar se pot face si cu noi in casa.nu o sa am internet pt un timp :evil: insao sa fim 3 sapt in casa si plecam in japan pt alte 3, o sa ma bucur de ea la intoarcere insa. mai intru cand am timp si pot sa scriu, cand artrita nu ma omoara o sa pun i poze of coure, cand o sa am timp sa fac Report
December 14, 200916 yr comment_8875 S-o stapaniti sanatosi, si sa va bucurati muuult de casa voastra.Bafta la mutare. Report
December 14, 200916 yr comment_8882 Darky, ce ma bucur pentru tine! Astept poze! Sper ca artrita sa te lase sa te bucuri de noua casa! Report
December 14, 200916 yr comment_8955 in wend ma mut. mai sant chestii minore de fcut, dar se pot face si cu noi in casa.nu o sa am internet pt un timp :evil: insao sa fim 3 sapt in casa si plecam in japan pt alte 3, o sa ma bucur de ea la intoarcere insa. mai intru cand am timp si pot sa scriu, cand artrita nu ma omoara o sa pun i poze of coure, cand o sa am timp sa fac Darky, felicitari si distractie placuta la petrecerea de casa noua!!!!!! Trebe' o petrecere, ca sa udati bine casuta!!! Report
December 14, 200916 yr comment_8956 dark angel, ma bucur pentru voi! Sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta in casuta noua si s-o stapaniti sanatosi! Report
December 14, 200916 yr comment_8958 Rym, vad ca bunul gust ne cotropeste Da, da' fantanica arteziana cu motoras si globulet de sticla colorat in mijloc sunt sigura ca nu ati primit si nu aveti! Si nici caine lup de gips! nici eu nu mai am, ca le-am aruncat acu' vreo luna. Nu am mai suportat sa le vad nici macar in debara Report
December 14, 200916 yr comment_8959 Bey Pisko, daca pui o poza cu tabloul cu semineul pun si eu una cu tabloul meu care susura si se albastreste. Atita doar ca nu veti putea auzi pasarelele fa un filmulet Report
December 14, 200916 yr comment_9085 Raluco, Am venit in fuga mare ca am auzit cum ma strigai.Yo am pus uomu sa taie lemne,yo am spalat frumusel firestra semineului si tusti cu poza.Al meu e rustic.Facut de un mester local.Traiasca-i sufletelul! L-am facu asa pentru ca si tavanul e din lemn si un semineu baroc sau englezesc nici nu s-ar fi potrivit,nici nenea Ion n-ar fi stiut sa faca. Report
December 14, 200916 yr comment_9101 [align=center]Asa si v-am mai promis poze cu ultima incapere din casa terminata in vara aceasta.Adica baia musafirilor de la etaj.Baia noastra nu o pun in chip ca-i a noastra si-i prea personala. Adica e mare si impartita in 2.In prima parte e chiuveta +dusul.Si in partea a doua e WC-ul si masina de spalat.E deci foarte personala. Nu am vana in baia noastra.Nu-mi place sa ma lafai in cada. :roll: + ca am fobia ca n-o sa ma mai pot urca si cobora din ea cand o sa fiu baba.Asa ...la dus,la o adica poti sa te duci cu scaunul. No si acuma poze cu baia mosafirilor.... Detalii :roll: [/align] Report
December 14, 200916 yr comment_9106 Pisko, foarte frumoasa baia! Si semineul meu e rustic, ca doara sa stiau sobarii ocazie cu care va invit si la o rachie fiarta! Report