December 20, 200916 yr comment_10845 Jumatate din zona de recreere (unde facem sport) este aproape gata. Mai trebuie facute rame la geam si la usa glisanta care da spre curte.Apoi va urma partea care are masa de biliard, dar definitiv nu anul acesta. Aici incepehttp://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/December2009002.jpgPasul urmator, se pune gresiahttp://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/December2009001.jpgBowflexhttp://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/December2009004.jpgRestul de aparate http://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/December2009005.jpgTrepte spre masa de biliardhttp://img.photobucket.com/albums/v90/baby4rodi/December2009006.jpg Report
December 20, 200916 yr comment_10955 Minunat Cassia. m-ai lasat fara cuvinte. folosesti toate aparaturile shelea????eu am obosit deja, doar uitandu-ma la ele Report
December 20, 200916 yr comment_11007 Cassia, imi place semineul ca e placat in piatra, eu asa mi-am dorit, dar omu' a insistat pe samota! Report
December 20, 200916 yr comment_11085 Minunat Cassia. m-ai lasat fara cuvinte. folosesti toate aparaturile shelea????eu am obosit deja, doar uitandu-ma la ele Chiar le folosesc . Masa de ping-pong mai mult cind avem prieteni. Am sa pun o poza cind este totul gata aranjat pentru reinceperea sportului. Report
December 20, 200916 yr comment_11086 Cassia, imi place semineul ca e placat in piatra, eu asa mi-am dorit, dar omu' a insistat pe samota! Multam, dar sa stii ca si al tau arata frumos. Inainte vreme, in alta casa, am avut semineul placat cu caramida rosie, si arata bine. In partea de sus a casei tot in piatra este, doar ca are alte culori. Report
January 5, 201016 yr comment_13902 V-am spus ca s-a turnat placa , da? Iaca dovada : Si ca sa nu ziceti ca mi-s lenesa , iaca si io cu mesterii p-acolo Report
January 5, 201016 yr comment_13905 Pfuai cat ai slabit, sa nu te recunosc! Bravo mai copile, multe felicitari pentru fundatie si sa va dea Doamne Doamne mult spor sa ajungeti cu bine la acoperis La Einweihung sa nu uiti sa ma inviti %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 5, 201016 yr comment_13948 Cassia, Te invidiez sincer pentru aparate,dar nu te invidiez pentru santier.Stiu cum e,ca si noi toata vara am mancat praf pe paine. Spor la treaba ! Simona, Vajnica sefa de santier esti. Cu asa sefa ,tre sa le zboare fulgii...Spor la treaba si tie.Sa ai parte de mesteri buni si sa nu depasesti bugetul !Hai sa fiu rezonabila,poti sa-l depasesti,dar nu cu mai mult de 10 %. Report
January 6, 201016 yr comment_14011 Bravo Simo, arati super. sa fie gata in termen, sa nu depasiti bujetu. si bravo pentru BB.sa fie toate intr-un ceas bun %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 6, 201016 yr comment_14012 Merci de urari , fetelor! Piscoltel , bugetul nu-l depasim nici cu un cent , aici socotelile sunt cu adevarat nemtzesti , ne-au spus de la inceput cat costa si se tzin de treaba. Am prevazut noi acolo ceva extra , din fericire , se pare ca nu e nevoie de rezerva , asa ca o sa ne raman sa ne facem garaj. ( garajul nu era in buget , initial) Avem un var in Bucuresti care tot la cateva luni refinantzeaza constructia casei....io cred ca as innebuni sa-mi tot ridice pretzul. Report
January 6, 201016 yr comment_14014 Bravo Simo, arati super. sa fie gata in termen, sa nu depasiti bujetu. si bravo pentru BB.sa fie toate intr-un ceas bun %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Merci de urari Fetelor , ma tot speriatzi cu bugetul . De ce sa-l depasim? Noi am semnat acum vreo 10 luni cu firma , am stabilit un pret , asta si asta sunt incluse in pret , ne vor face o casa de atatzia m patratzi , norma cutare de caldura.....ne-o dau in primire in stadiul X........ ( tre sa punem noi gresia si sa vopsim , peretzii sunt deja gletuitzi iar baia jos e gata , la cheie). Nu au voie sa ne ceara un sfantz in plus. Au semnat. Daca se maresc pretzurile e ghinionul lor . Report
January 21, 201016 yr comment_16672 Sa va mai spun: ridicaram casa , ieri se puse acoperisul , facuram Richtfest ( poze de la petrecere n-am ca eram ocupata cu altceva) , in cateva zile vine tigla..... Report
January 26, 201016 yr comment_17265 O venit si tigla: si pt ca am ramas restanta cu poze de la Richtfest : Kranz-ul Report
January 26, 201016 yr comment_17268 O venit si tigla:si pt ca am ramas restanta cu poze de la Richtfest : Kranz-ul Ce casuta frumusica se profileaza la interval!!! Inc-un pic si-i gata! Report
January 26, 201016 yr comment_17291 O venit si tigla:si pt ca am ramas restanta cu poze de la Richtfest : Kranz-ul Ce casuta frumusica se profileaza la interval!!! Inc-un pic si-i gata! Uf , daca ai stii ce-i inauntru......imi vine sa ma iau cu mainile de cap.....oare o sa termine cu sculele si cu mizeria vreodata? uite , asta-i Kamin-ul....... si aici e o parte din bucatarie si usa aia e de la Speisekammer. Report
January 27, 201016 yr comment_17319 Simona mama ,da ce viteza aveti !Bravo! Krantz-ul ala la noi se numeste strutz! Am inteles ca si voi ati facut chef si l-ati udat.... Ai rabdare,ca nu mai e mult.Si lucrarea se preda la cheie,asa ca nu mai ai decat sa tai zilele din calendar.... Report
January 27, 201016 yr comment_17350 O venit si tigla:si pt ca am ramas restanta cu poze de la Richtfest : Kranz-ul Ce casuta frumusica se profileaza la interval!!! Inc-un pic si-i gata! Uf , daca ai stii ce-i inauntru......imi vine sa ma iau cu mainile de cap.....oare o sa termine cu sculele si cu mizeria vreodata?uite , asta-i Kamin-ul.......si aici e o parte din bucatarie si usa aia e de la Speisekammer. Simo, un pic mai ai si gata-i casuta! Nu te mai agita, ca n-are rost! Ai sa vezi ca o sa iasa o minunatie de casa! Report
January 28, 201016 yr comment_17395 Sa fie intr-un ceas bun, Simo. Sa va aduca sanatate si noroc! Report
January 28, 201016 yr comment_17411 Ce e coronita aia din varful stalpului? :roll: E coronitza de la Richtfest. Cand se pune acoperisul ( inainte de tigla) un dulgher o suie sus , o agatza , spune ceva , o poezie ( n-am intzeles mare lucru ca vorbea in dialect ) , apoi bea un pahar de ceva , arunca paharul , il face cioburi sa aduca noroc si incepe petrecerea. Petrecerea a fost inauntru , acolo pe santier . De fapt , se face pt a le multzumi muncitorilor dar vine si familia , vin si prietenii , am avut vreo 40 de oameni.Daca nu faci petrecerea asta , dulgherul itzi agata sus o vrajitoare , sau o matura ca sa vada toata lumea ca esti zgarcit Report
January 28, 201016 yr comment_17412 Simona mama ,da ce viteza aveti !Bravo! Krantz-ul ala la noi se numeste strutz! Am inteles ca si voi ati facut chef si l-ati udat.... Ai rabdare,ca nu mai e mult.Si lucrarea se preda la cheie,asa ca nu mai ai decat sa tai zilele din calendar.... Picotel , iubire , se preda la cheie daca se dezgheatza pamantul la timp ca sa bage apa Ca nu pot sa puna astia pompa ( de incalzire) fara apa! Si pamantu-i bocna! Merci de felicitatziuni! Adevarat ca-s rapizi. Avem niste muncitori , sa ne traiasca: nu beau decat suc , ceai si cafea si manca prajituri! Noi pregatisem bauturi sa bea seara ( seful a zis ca eu nu-s obisnuitzi sa bea la amiaza , ca muncesc -adica n-au voie) , dar ei vor ceai si cafea!!! Bine , nu sunt obligata sa le duc , dar daca am vreme din cand in cand , le fac cate o bucurie . Report
January 28, 201016 yr comment_17413 Ce casuta frumusica se profileaza la interval!!! Inc-un pic si-i gata! Simo, un pic mai ai si gata-i casuta! Nu te mai agita, ca n-are rost! Ai sa vezi ca o sa iasa o minunatie de casa! Multzumesc Report