December 8, 20205 yr Author comment_264801 Vă păstrez un loc?multumesc dar doar daca e curatata cind te-am vazut asa infofolita m-am gindit la mine in situatia ta adica si cu ochelari, cre ca ar trebui sa-mi montez ventilator ca sa-mi dezabureasca ochelarii Report
December 8, 20205 yr comment_264806 Io m-as tranti acolo pe zapada - ce fain la voi, chiar daca frig! La noi azi e soare, cred ca-l scot pe sot la plimbare pana la colt la semafor .Ce face omu' cand are timp la dispozitie si nimic de facut? curatenie in telefon, ocazie cu care gaseste niste bancute de anul trecut, din Deva de pe centru . Cred ca bancutele-s tot acolo si anul asta . Report
December 8, 20205 yr comment_264810 Vă păstrez un loc?multumesc dar doar daca e curatata cind te-am vazut asa infofolita m-am gindit la mine in situatia ta adica si cu ochelari, cre ca ar trebui sa-mi montez ventilator ca sa-mi dezabureasca ochelarii Adriana, m-a infofolesc, ca merg cu autobuzul dimineata si mie teama! ca nu sunt toti chiar sanatosi, iar daca tot e frig ( azi au fost -3 si s-a simtit ca -8) merge la fix sa ma imbrac bine, m-ai ales ca sinuzita mea face figuri. Report
January 19, 20215 yr comment_265047 O bancuta in zapada . Pentru Adriana dam zapada la o parte Report
January 19, 20215 yr Author comment_265053 O bancuta in zapada . Pentru Adriana dam zapada la o parte Mai bine o lasam acolo si doar ne uitam la ea ca e prea frumoasa! Report
August 25, 20215 yr comment_266695 Anul acesta vib cu băncuțe de la mare.Prima e o băncuță legănată , din Halta Pescăruș (între Costinești și Olimp) A doua este din Sozopol (Bulgaria), o bijuterie de orășel. Report
April 9, 20242 yr comment_269238 Mi-am adus aminte ca avem subiect cu bancute - asta-i de la plimbarea de azi ?. Report
June 3, 20242 yr Author comment_269397 Sa mai actualizam Eu pe bancuta Marianei la Toronto eu cu Mariana pe bancuta in fata cascadei Niagara Report